Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Roggel

Begrijp de huizenmarkt in Roggel beter met gedetailleerde vastgoedcijfers. In deze fluctuerende markt kan inzicht in recente vraag- en verkoopprijzen, alsook transactieaantallen, je helpen om de juiste stappen te zetten bij het verkopen van je huis.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Roggel

De gemiddelde verkoopprijs in Roggel is in de laatste 3 maanden € 349.900 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 389.888 euro. Dit geeft je een goed beeld van wat je kunt verwachten als je overweegt je huis te verkopen of te kopen in Roggel. Bekijk de onderstaande grafiek voor de recente marktcijfers:

Huizenprijzen in Roggel

Afgelopen 3 maanden

€ 140.000
€ 290.000
€ 440.000

In de aanstaande grafiek laten we de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 zien in Roggel over de afgelopen drie maanden. Met deze weergave krijg je een duidelijk beeld van de recente prijsontwikkelingen in deze regio. Bekijk aandachtig de volgende details voor een volledige impressie:

Huizenprijzen in Roggel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.400
€ 2.700
€ 3.000

Prijsontwikkeling Roggel laatste 12 maanden

In de laatste 12 maanden zijn de woningprijzen in Roggel zeker in beweging geweest. Deze beweging is duidelijk af te lezen uit de lokale vastgoedcijfers, zonder naar specifieke trends of opvallende punten te refereren.

Als we naar de afgelopen maand kijken, zien we dat de gemiddelde verkoopprijs in Roggel € 349.900 euro bedroeg. Het is onthullend om deze prijsontwikkeling verder en in detail te zien in de volgende grafiek:

Wat is mijn woning in Roggel waard?

Overweeg je je huis in Roggel op de markt te brengen? Dan spelen er verschillende overwegingen mee in je besluit. Een sleutelvraag is: "Wat is mijn woning waard?" Het antwoord op deze vraag is sterk afhankelijk van de actuele stand van de woningmarkt. Dit is een belangrijke indicator voor wat je woning kan opleveren.

Overweeg je jouw woning te verkopen en wil je inzicht krijgen in de mogelijke opbrengst? Dan is een gratis waardebepaling door een deskundige makelaar een verstandige stap. Het geeft je een realistisch idee van de mogelijke verkoopprijs, wat je helpt bij het maken van verdere plannen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar bestaat uit het grondig analyseren van jouw woning en de plaatselijke vastgoedmarkt. Daarnaast is het raadzaam om meerdere makelaars om een waardebepaling te vragen. De geschatte waarde kan namelijk per makelaar verschillen. Dit kun je aangeven bij het aanvragen van de waardebepaling, zodat meerdere makelaars de waarde van je huis in Roggel kunnen vaststellen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je op zoek bent naar een huis, zul je merken dat de prijzen variëren per locatie. Dit is niet alleen tussen provincies zo, maar zelfs tussen nabijgelegen plaatsen. De huizenprijzen in Roggel, bijvoorbeeld, kunnen iets afwijken van die in omliggende dorpen of steden. Dat maakt het interessant om te zien hoe deze verschillen zich verhouden en welke factoren er mogelijk aan bijdragen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Roggel

Hier bij HuisVerkopen.nl verzamelen en analyseren we voortdurend data over de prestaties van makelaars in verschillende regio's, waaronder Roggel. Deze regio kenmerkt zich door de uiteenlopende prestaties van makelaars. Sommige verkopen woningen sneller dan anderen, terwijl sommige gemiddeld een hogere verkoopprijs realiseren. We gebruiken daarom deze statistieken om jou te helpen vergelijken en zo de meest geschikte makelaar te vinden.

Het kiezen van een makelaar is geen lichte taak, vooral gezien het feit dat de uitkomst een grote impact kan hebben op zowel de duur van het verkoopproces als de uiteindelijke verkoopprijs. Het geheim van een succesvolle verkoop ligt in het maken van een geïnformeerde beslissing. Met onze uitgebreide vergelijkingstool zal je de makelaar kunnen kiezen die het best aansluit bij jouw wensen en noodzaak, wat resulteert in het optimale resultaat.

Vergelijk makelaars in Roggel Of lees meer over makelaars in Roggel

Gemiddelde tarieven van makelaars in Roggel

Courtages zijn een belangrijk onderdeel van de kosten die je hebt wanneer je jouw woning wilt verkopen. Het gemiddelde courtagepercentage dat makelaars in Roggel rekenen ligt op 1,13% van de uiteindelijk verkoopprijs. Omdat dit een flinke kostenpost kan zijn, is het raadzaam om makelaarstarieven te vergelijken voordat je er een inschakelt.

Het is naast courtages ook belangrijk om rekening te houden met andere mogelijke kosten van een huisverkoop. Dit kunnen bijvoorbeeld administratiekosten, fotografiekosten of advertentiekosten zijn. Haal het meeste uit jouw huisverkoop door goed op de hoogte te zijn van alle mogelijke kosten en door de juiste, bij jou passende, makelaar te kiezen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Roggel

In Roggel zijn er in totaal 1511 koopwoningen. Echter, slechts een klein deel hiervan staat telkens te koop. Voor jou als woningverkoper betekent deze schaarste op de markt dat je woning aantrekkelijk kan zijn voor potentiële kopers, waardoor je wellicht een betere verkoopprijs kan krijgen.

Aantal verkochte woningen in Roggel

In Roggel heeft zich afgelopen jaar een actieve woningmarkt laten zien. Zowel op het gebied van aanmeldingen, waarbij huizen in de verkoop werden geplaatst, als in het aantal daadwerkelijk verkochte woningen. Inzoomend op dat laatste aspect, het aantal transacties, zien we dat er 32 huizen zijn verkocht. De exacte verdeling en trend gedurende het jaar, zie je in de volgende grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Roggel te verkopen?

Bij de verkoop van je woning in Roggel komt een scala aan aspecten kijken waar je wellicht niet dagelijks mee te maken hebt. Allereerst is het belangrijk om een accurate en realistische waardebepaling aan te vragen van je huis. Daarnaast dien je goed na te denken over welke makelaar je kiest voor de verkoop. Je kunt makelaars vergelijken om de beste match te vinden voor jouw specifieke situatie. Wees ook bewust van het aanvragen van een energielabel, welke verplicht is bij de verkoop van je huis.

Om ervoor te zorgen dat je geen belangrijke zaken vergeet, kan een helder en overzichtelijk stappenplan een goede uitkomst zijn. Zo voorkom je dat je in de waan van de dag zaken over het hoofd ziet. Dit kan een tool zijn zoals het handige stappenplan voor de verkoop van je huis op HuisVerkopen.nl. Op deze manier heb je alle benodigde informatie op één plek en voer je stap voor stap de nodige acties uit, van het aanvragen van een waardebepaling tot het tekenen van de koopakte.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom op de pagina waar de meest recente woningmarktcijfers van Roggel worden bijgehouden. Zoals je waarschijnlijk weet, zijn deze cijfers continu aan verandering onderhevig door het dynamische karakter van de woningmarkt. Het is van belang om deze statistieken zorgvuldig bij te houden, omdat ze een zeer nuttig hulpmiddel kunnen zijn. Deze gegevens kunnen je bijvoorbeeld helpen om in te schatten wanneer het het meest gunstige moment is om jouw woning in de markt te zetten voor verkoop.

Hoe Huis Verkopen je helpt bij verkoop

De website Huis Verkopen biedt veel meer dan alleen up-to-date statistieken voor woningverkopers in Roggel. Met handige tools zoals een gratis waardebepaling, het vergelijken van makelaars en de mogelijkheid om mkelaarstarieven op te vragen kun je eenvoudig en efficiënt de verkoop van jouw woning voorbereiden. Daarnaast biedt het online platform een handig stappenplan, waarin duidelijk wordt uitgelegd wat je moet doen om jouw woning verkoopklaar te maken. Het is belangrijk om hieraan te denken, omdat je zo zeker weet dat je niets over het hoofd ziet. Zo kun je er zeker van zijn dat je de beste prijs krijgt voor jouw woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen