Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Haelen

In april 2024 is de huizenmarkt in Haelen als volgt ontwikkeld. Het aantal transacties en de gemiddelde verkoopprijzen zijn gestegen, wat een indicatie geeft van de groeiende populariteit van deze locatie. Ontdek hier de meest recente vastgoedcijfers en krijg inzicht in de woningmarkt van Haelen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Haelen

De gemiddelde verkoopprijs in Haelen is in de laatste 3 maanden € 334.668 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 389.611 euro. Deze prijzen weerspiegelen het aanbod van de afgelopen 3 maanden. Het is belangrijk om te weten dat deze bedragen kunnen variëren, afhankelijk van de beschikbare woningen. Hieronder een grafiek die dit illustreert:

Huizenprijzen in Haelen

Afgelopen 3 maanden

€ 90.000
€ 265.000
€ 440.000

Het is interessant om eens in Haelen naar de waarde per vierkante meter te kijken. Door deze benadering krijg je namelijk een scherper beeld van de momentele vastgoedmarkt in dit gebied. Om dit te illustreren: de gemiddelde verkoopprijs van woningen per m2 is hier € 2.638. Deze informatie kan je helpen om een realistische verkoopprijs voor je woning te bepalen. Nieuwsgierig naar meer marktcijfers? Onderstaande grafiek laat meer zien:

Huizenprijzen in Haelen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.500
€ 2.300
€ 3.100

Prijsontwikkeling Haelen laatste 12 maanden

Huizenprijzen zijn een indicator van de beweging binnen de woningmarkt. In Haelen wordt deze beweging maandelijks getoond aan de hand van de gemiddelde verkoopprijs. In de afgelopen maand, was de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Haelen € 334.668 euro.

De ontwikkeling van de huizenprijzen in Haelen toont zonder interpretatie de staat van de lokale woningmarkt. Nu volgt de grafiek die de trends in prijsontwikkeling over de laatste 12 maanden weergeeft:

Wat is mijn woning in Haelen waard?

De waarde van een woning in Haelen is constant in beweging. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door wisselingen in de huizenmarkt en regionale ontwikkelingen. Jouw woning kan dus de ene dag meer waard zijn dan de volgende.

Het is raadzaam om een up-to-date beeld van de woningwaarde te krijgen. Dit kan helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen zoals de verkoop van jouw huis. Een gratis waardebepaling door een makelaar kan jou dit inzicht verschaffen.

Een gratis waardebepaling is eenvoudig te realiseren omdat deze bij jou thuis plaatsvindt. De makelaar komt langs en beoordeelt jouw huis, en het neemt maar een fractie van je tijd in beslag. Hierdoor is het een toegankelijke manier om kennis te vergaren over de actuele waarde van jouw vastgoed in Haelen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is interessant om te zien hoe de woningmarktcijfers aanzienlijk kunnen fluctueren, afhankelijk van de locatie. In plaatsen rond Haelen kan je een compleet ander beeld schetsen van de huizenprijzen dan in Haelen zelf. Dit soort verschillen kunnen soms verrassend zijn.

Een goede manier om het huidige marktbeeld te begrijpen, is door niet alleen de lokale cijfers te bekijken, maar ook een vergelijking te maken met andere gemeenten. Een dergelijke brede blik op de woningmarkt stelt je in staat om beter geïnformeerde keuzes te maken.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Haelen

Stel je voor, je wilt je huis in Haelen verkopen en je hebt geen idee welke makelaar je moet kiezen. Daar komen wij in beeld. Wij analyseren de statistieken van alle makelaars in Haelen en omgeving. Wij kijken welke makelaar de snelste verkoopsnelheid heeft, de hoogste gemiddelde verkoopprijs en hoeveel woningen ze hebben verkocht. We gebruiken deze gegevens om jou te helpen de meest geschikte makelaar te vinden die past bij jouw situatie en wensen.

Het kiezen van de juiste makelaar kan je helpen om je woning in Haelen op effectieve wijze te verkopen. Een makelaar die perfect bij jouw situatie en voorkeuren past, kan je ondersteunen in het realiseren van een succesvolle verkoop, tegen een goede prijs en in een relatief korte tijd. Wij helpen je graag bij het maken van deze belangrijke keuze.

Vergelijk makelaars in Haelen Of lees meer over makelaars in Haelen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Haelen

Als de gedachte om jouw huis te verkopen opkomt, is het belangrijk te bedenken dat de gemiddelde makelaarstarieven dit proces sterk kunnen beïnvloeden. In Haelen ligt de gemiddelde prijs voor een makelaar op 1,12% van de verkoopprijs. Maar wees je bewust dat deze courtage flink kan variëren, afhankelijk van de makelaar en de door jou gekozen diensten.

Bij de verkoop van een huis is een professionele makelaar die z'n vak verstaat goud waard. Naast een goed onderhandelaar zijn ze tevens je gids in het complexe proces van huisverkoop. Je doet er goed aan de kosten van de huisverkoop bij verschillende makelaars goed te vergelijken. Let niet alleen op het tarief maar kijk ook naar ervaring, lokale marktkennis en persoonlijke klik. Een goede makelaar kan namelijk de sleutel vormen tot een succesvolle verkoop.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Haelen

Het totale aantal koopwoningen in Haelen is momenteel 1519. De bestemming van een woning kan variëren; je kunt het bewonen als eigenaar, het verhuren, of op termijn weer verkopen. Bij het overwegen van jouw verkoopopties, kan je je richten op kopers die zoeken naar een woning voor eigen gebruik, beleggers op zoek naar huurwoningen, of woningzoekers met het plan om de woning direct of in de toekomst weer te verkopen.

Aantal verkochte woningen in Haelen

In het afgelopen jaar werden in Haelen veel woningen aangeboden. Tegelijkertijd werden er veel huizen verkocht. Hierover vind je meer in de onderstaande grafiek, die het aantal verhandelde woningen van het afgelopen jaar toont: 37.

Ben je van plan jouw huis in Haelen te verkopen?

Als je je huis in Haelen wilt verkopen, moet je met veel zaken rekening houden. Bijvoorbeeld de huidige woningmarkt, de vraagprijs, hoe je je huis aantrekkelijk presenteert voor potentiële kopers en het opstellen van een waterdicht koopcontract. En dat is nog maar het topje van de ijsberg - er zijn nog veel meer aspecten die aandacht en zorgvuldigheid nodig hebben.

Om het verkoopproces soepel en gestructureerd te laten verlopen, kan een stappenplan heel handig zijn. Op die manier kun je alle aspecten van de verkoop van jouw woning in Haelen op een overzichtelijke manier aanpakken. Of het nu gaat om het verkrijgen van een energielabel, het kiezen van een makelaar of het regelen van een verhuisbedrijf - met een goed stappenplan blijf je georganiseerd en doelgericht.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarktcijfers in Haelen zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Hier blijven we scherp op en we zorgen ervoor dat de statistieken op deze site up-to-date blijven. Deze marktcijfers kunnen je een inzicht geven in de huidige trends op de woningmarkt in Haelen. Het helpt je bij het realistisch inschatten van de woningprijs en zo een verkoopstrategie te bepalen. Zo heb je altijd de meest recente informatie bij de hand om een goede beslissing te maken.

Handige manieren om jouw woningverkoop te stroomlijnen via HuisVerkopen.nl

Huis Verkopen biedt fijne hulpmiddelen om de verkoop van je woning te regelen. Zo kun je gebruikmaken van een gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken. Dit alles maakt het makkelijk om de meest geschikte makelaar in Haelen te vinden. Ook kun je vrijblijvend makelaarstarieven opvragen waarmee je de mogelijkheid hebt om te besparen op makelaarskosten. Met het handige stappenplan van Huis Verkopen weet je exact welke zaken je moet regelen voor de verkoop van jouw woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen