Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Neer

Wil je jouw huis in Neer verkopen? Bekijk eerst de actuele vastgoedcijfers en woningprijzen om een goed beeld te krijgen van de markt. Zo kun je beter inschatten wat jouw huis nu waard is en hoe lang de verkoop hoogstwaarschijnlijk zal duren.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Neer

De gemiddelde verkoopprijs in Neer is in de laatste 3 maanden € 582.034 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 480.000 euro. Omdat de waarde van onroerend goed in Neer altijd fluctueert, is het verstandig deze noteringen regelmatig te raadplegen. Hiermee kun je de laatste trends observeren, zodat je goed voorbereid bent bij het kopen of verkopen van een woning. Bekijk hieronder de actuele cijfers:

Huizenprijzen in Neer

Afgelopen 3 maanden

€ 125.000
€ 379.000
€ 632.000

De waarde van jouw woning in Neer kun je inschatten door de woningprijzen per vierkante meter te bekijken. Door het aantal m2 van jouw woning te vermenigvuldigen met de gemiddelde prijs per m2 in Neer, krijg je een schatting van jouw verkoopprijs. Zo krijg je een indicatie van de opbrengst bij verkoop van je woning. Bereid je voor op wat komen gaat met de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Neer per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.900
€ 2.700
€ 3.600

Prijsontwikkeling Neer laatste 12 maanden

De aflopen 12 maanden is er sprake van beweging in de huizenprijzen in Neer. De fluctuaties zijn zichtbaar, zonder te speculeren over de aard of aannames te maken over de reden van deze bewegingen.

Het laatste gegeven tot onze beschikking: de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Neer afgelopen maand was € 582.034. Neem een kijkje onderstaand voor de gedetailleerde grafiek van de huizenprijzen:

Wat is mijn woning in Neer waard?

De waarde van jouw huis in Neer is gebaseerd op een aantal verschillende factoren. Deze omvatten het type woning, de grootte van het huis, de huidige staat van de woning en de vraag en aanbod in de vastgoedmarkt. Deze variabelen tezamen geven een goed beeld van de waarde van je huis.

Zit je je af te vragen wat jouw huis in Neer waard is? Een gratis waardebepaling door een makelaar kan precies bieden wat je nodig hebt. Deze waardebepaling verstrekt de gewenste helderheid over de waarde van je huis, waardoor je weloverwogen kunt beslissen of je bereid bent om je huis te verkopen of niet.

Een gratis waardebepaling via een makelaar is vrij eenvoudig. De makelaar komt bij je thuis, beoordeelt de eigenschappen van je woning en geeft dan hun professionele inschatting van de waarde. Een belangrijk aspect van deze waardebepaling is dat het ongeveer 30 minuten duurt. De makelaar biedt zo een snelle, gemakkelijke en nauwkeurige manier om de waarde van je huis te bepalen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarkt is divers en varieert per streek. Dit wordt onder andere zichtbaar in de fluctuaties van huizenprijzen. Zo zien we bijvoorbeeld dat de prijzen in plaatsen rondom Neer niet hetzelfde zijn als in Neer zelf.

Een bredere blik op de markt, waarbij we ook de prijzen in omliggende gemeenten onder de loep nemen, verschaft ons een goed begrip van de huidige situatie. Dit reflecteert niet alleen de waarde van woningen in Neer, maar ook hoe deze zich verhouden tot vergelijkbare regio's.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Neer

Hier op Huis Verkopen begrijpen we dat elke woning en situatie anders is. Daarom houden we de woningmarkt en prestaties van makelaars in Neer nauwkeurig bij. Hoe snel een makelaar een huis verkoopt, voor welke prijs en hoeveel huizen ze aan- en verkopen, we hebben alle data. Zo helpen we je met het vinden van een makelaar die het best presteert én bij jouw situatie past.

Door voorzichtig te overwegen en de juiste keuze te maken, kun je veel voordeel behalen bij de verkoop van je huis. Kies een makelaar wiens succesvolle staat van dienst je vertrouwen geeft. Een makelaar die aantoont dat ze jouw huis snel kunnen verkopen voor een goede prijs kan het verschil maken voor je verkoopervaring en resultaat.

Vergelijk makelaars in Neer Of lees meer over makelaars in Neer

Gemiddelde tarieven van makelaars in Neer

Let goed op courtages wanneer je jouw huis wilt verkopen in Neer. Het gemiddelde tarief van een makelaar, oftewel courtage, ligt in Neer op 1,14% van de verkoopprijs. Met een gemiddelde verkoopprijs van € 582.034 betekent dit gemiddeld € 6.635 aan makelaarskosten.

Bedenk je goed dat de goedkoopste makelaar niet altijd de beste optie is. Het is verstandig om zorgvuldig de bijkomende diensten, de expertise en de ervaring van de makelaar te bekijken. Voor een duidelijk beeld van de tarieven in Neer is het handig om via onze tool deze tarieven op te vragen. Je wordt dan geïnformeerd over de tarieven van geselecteerde makelaars die actief zijn in Neer.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Neer

In Neer kent men twee soorten koopwoningen: woningen die je voor eigen gebruik koopt, en degene die je koopt om te verhuren. Een blik op de cijfers toont aan dat het aantal koopwoningen in Neer 1215 bedraagt. Nochtans, is slechts een klein deel van deze woningen daadwerkelijk beschikbaar voor verkoop of verhuur. Het is dus niet zo dat je te allen tijde gemakkelijk een woning kunt verkrijgen. Dit toont aan dat woningeigenaren in Neer voornamelijk kiezen voor een langdurig verblijf in hun woning, in plaats van deze op de markt aan te bieden.

Aantal verkochte woningen in Neer

In de afgelopen 12 maanden hebben verschillende woningen in Neer een nieuwe eigenaar gevonden. Het totaalaantal verkochte woningen bedroeg tijdens deze periode 17. Niet alleen de transacties, ook de aanmeldingen zijn een interessant getal om te bekijken. Deze zijn namelijk bepalend voor het aanbod van beschikbare woningen. Deze gegevens worden allemaal overzichtelijk gepresenteerd in de volgende grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Neer te verkopen?

Het verkopen van je woning in Neer kan best een uitdaging zijn. Vooral de juridische aspecten en administratieve rompslomp, zoals het regelen van een energielabel, kunnen overweldigend zijn. Daarnaast is de keuze van een goede makelaar, die zowel je belangen behartigt als ook de lokale markt op zijn duimpje kent, ontzettend belangrijk.

Maar geen nood! Er zijn manieren om het proces te vereenvoudigen. Door het volgen van een gedegen stappenplan kun je gestructureerd en overzichtelijk te werk gaan. Overweeg ook om een professioneel verhuisbedrijf in te huren. Dat scheelt je niet alleen een heleboel tijd en stress, maar zij weten ook raad met de veilige verplaatsing van jouw meest kostbare bezittingen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Overweeg je jouw woning in Neer te verkopen? Dan is het goed om te weten dat de huizenprijzen hier constant fluctueren. Op deze pagina vind je de actuele ontwikkelingen. Met gedetailleerde informatie over vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en nieuwe aanmeldingen, heb je zonder twijfel een helder overzicht van de markt hier in Neer. Hiermee kun je een weloverwogen beslissing nemen over de verkoop van je woning.

Maak optimaal gebruik van Huis Verkopen

Bereid je de verkoop van je woning voor op Huis Verkopen? Dan vergeet je zeker niets. Dit platform is gevuld met handige tools, zoals een gratis waardebepaling en een tool om makelaars te vergelijken. Hiermee vind je makkelijk de beste makelaar in Neer. Je kunt ook makelaarstarieven opvragen om te besparen op de kosten. En wat dacht je van het handige stappenplan voor de verkoop van je huis? Met Huis Verkopen bereid je alles tot in de puntjes voor, zodat je zeker weet dat alles optimaal is geregeld voor de verkoop van jouw woning in Neer.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen