Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Sint-Michielsgestel

Bij het verkopen van je woning in Sint-Michielsgestel, hoort het selecteren van een goede makelaar. Voel je vrij om meerdere makelaars te vergelijken alvorens je een keuze maakt. Kijk naar hun ervaring, marktkennis en de services die zij bieden om een waardig gids te vinden in dit proces.

Over makelaars in Sint-Michielsgestel

In de vastgoedwereld speelt de juiste verkoopmakelaar een bepalende rol. Bij de verkoop van jouw huis in Sint-Michielsgestel is het kiezen van een effectieve verkoopmakelaar een essentiële stap. Deze professional kan namelijk jouw woning aantrekkelijk presenteren, correct prijzen en effectief onderhandelen, wat resulteert in een betere uiteindelijke verkoop.

Om je deze keuze gemakkelijker te maken, hebben we al het harde werk al voor je gedaan. We monitoren voortdurend de markt en houden prestaties van alle verkoopmakelaars in Sint-Michielsgestel bij. Zo weten we welke verkoopmakelaars opvallende resultaten boeken. Kortom, alles wat je nodig hebt om de keuze voor de best presterende verkoopmakelaar te maken, vind je op deze pagina.

Juli 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.444
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 17.721
Besparing (gem.)
€ 1.567

Actueel

 • Overweeg je om je huis in Sint-Michielsgestel te verkopen? Het is goed om te weten dat de gemiddelde verkoopprijs momenteel € 591.193 is. Ook is de gemiddelde prijs per m2 in Sint-Michielsgestel € 4.062. Bekijk voor meer informatie de huizenprijzen in Sint-Michielsgestel.
 • Ongeacht de huidige waarde van jouw woning, houd ook rekening met makelaarskosten. De gemiddelde courtage voor een makelaar in Sint-Michielsgestel is momenteel 1,09%. Voor meer details, bezoek onze Sint-Michielsgestel pagina.
 • Zoals je wellicht weet, verschillen de tarieven onder makelaars behoorlijk. Het loont zeker om makelaarstarieven te vergelijken in Sint-Michielsgestel, de gemiddelde besparing is momenteel € 1.567.

Uitgelichte makelaars in Sint-Michielsgestel

In Sint-Michielsgestel tref je een keur aan makelaars met specialisatie in het verkoopsegment, aan jou de taak om de perfecte match te vinden. Na dit tekstgedeelte presenteren we een rijtje met diverse verkoopmakelaars in Sint-Michielsgestel om je zoektocht te starten. Neem echter niet zomaar de eerste de beste, een vergelijk tussen de diverse makelaars kan uitwijzen welke het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften, denk hierbij aan verschillen in courtage, afhandelingstijd of type klantenservice.

Logo Romeynders Makelaardij

Romeynders Makelaardij

Bij Romeynders Makelaardij staat jouw huis centraal. Dit ervaren en enthousiaste team bestaat uit een gecertificeerde makelaar/taxateur en ondersteunende medewerkers. Ze hebben aandacht voor je persoonlijke wensen en bieden deskundig advies. Ze zijn lid van de NVM en gecertificeerd door de VastgoedCert, NWWI en NRVT. Je kunt bij ze terecht voor verkoop, aankoop, verhuur en taxaties. Ze ontvangen je graag in hun kantoor in Sint-Michielsgestel.
Logo Staete - De Meierij

Staete - De Meierij

Staete - De Meierij is een makelaarskantoor met een team van 31 woonspecialisten. Naast verkoop en aankoop van woningen, bieden ze ook diensten aan als taxaties, financieel advies, woningstyling en woningfotografie. Ze opereren lokaal in 's-Hertogenbosch en omstreken, zijn goed bereikbaar, en geven helder en eerlijk advies. Bij Staete ben je niet alleen aan het juiste adres voor uitvoering, maar ook voor uitgebreide begeleiding en advies. Ze spreken ook vloeiend Engels.

Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties

Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties is een ervaren en deskundig makelaarskantoor. Gevestigd in Sint-Michielsgestel, richt de makelaar zich op het aanbieden van kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening. Als lid van de branchevereniging Vastgoedpro, beschikt het kantoor over de nodige certificaten en staat professionaliteit hoog in het vaandel. Je kunt er terecht voor zowel koop- als verkoopbegeleiding.

Let op: Er zijn nog meer verkoopmakelaars actief in en rondom Sint-Michielsgestel. Jouw ideale makelaar staat mogelijk niet in de bovenstaande lijst. Daarom nemen wij bij Huis Verkopen alle makelaars in Sint-Michielsgestel mee in onze vergelijking. Door te vergelijken, vind je de makelaar die het beste bij je past.

Vergelijk makelaars in Sint-Michielsgestel Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Sint-Michielsgestel?

Een makelaar in Sint-Michielsgestel rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,09% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 591.193 in Sint-Michielsgestel komt dit neer op € 6.444 aan makelaarskosten (update juli 2024).

De courtage heeft als doel de makelaar te motiveren om jouw huis voor de hoogste prijs te verkopen. Omdat de courtage gebaseerd is op een percentage van de verkoopopbrengst, heeft de makelaar hier direct financieel voordeel bij.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Sint-Michielsgestel 0,53% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.567 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Overweeg hoe dan ook om meerdere makelaars te vergelijken, het is kosteloos en zorgt voor meer inzicht in jouw mogelijkheden.

Kosten van makelaars in Sint-Michielsgestel

Juli 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.400
€ 6.500
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Sint-Michielsgestel

In Sint-Michielsgestel hanteren de meeste makelaars opstartkosten. Wat dat zijn? Opstartkosten zijn kosten die je betaalt voordat je woning daadwerkelijk te koop wordt gezet. Ze dekken doorgaans uitgaven voor zaken als fotografie, het maken van een plattegrond, plaatsing van je woning op Funda en andere huizensites, en administratieve handelingen. Het zijn kosten die gemaakt moeten worden voordat de verkoop van start gaat.

De opstartkosten variëren per makelaar en zijn afhankelijk van de diensten die je kiest. Gemiddeld genomen liggen ze in Sint-Michielsgestel tussen de € 400 en € 700. Houd er rekening mee dat dit een gemiddelde is. Afhankelijk van jouw specifieke situatie en eisen kunnen de kosten hoger of lager uitvallen.

Intrekkingskosten van makelaars in Sint-Michielsgestel

In de omgeving van Sint-Michielsgestel rekenen makelaars in veel gevallen intrekkingskosten. Dit zijn kosten die in rekening worden gebracht als je besluit jouw woning eerder dan gepland uit de verkoop terug te trekken. Het maakt hierbij niet uit of de reden voor intrekking de verkoop aan een bekende of een onverwachte situatiewijziging is. De afspraak over deze kosten wordt meestal bij aanvang van de verkoopdiensten in de overeenkomst tussen jou en de makelaar vastgelegd. Zie het als een vergoeding voor de al uitgevoerde diensten en tijd die de makelaar al in jouw opdracht heeft geïnvesteerd.

De gemiddelde intrekkingskosten kunnen variëren, afhankelijk van de makelaar en de specifieke overeenkomst die je met de makelaar hebt afgesloten. In Sint-Michielsgestel ligt het gemiddelde bij € 500. Dit betekent dus dat je dit bedrag gemiddeld genomen kwijt zou zijn als je beslist de verkoop voortijdig stop te zetten. Ondanks dat het een extra kostenpost kan zijn, kan het in bepaalde situaties toch de beste optie zijn om de verkoop in te trekken. Daarom is het altijd verstandig je goed te laten informeren over de mogelijke kosten en consequenties van het terugtrekken van de verkoop.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Sint-Michielsgestel met een vast tarief

Er zijn verschillende manieren waarop makelaars hun diensten factureren. Sommige makelaars werken op basis van courtage, wat betekent dat je een percentage van de verkoopprijs betaalt. Echter, er zijn ook makelaars die een vast tarief hanteren. In plaats van een percentage, vraagt deze makelaar een vast bedrag voor zijn diensten. Zo weet je van tevoren precies wat je kwijt bent.

Overweeg je de diensten van een makelaar met een vast tarief? Houd dan rekening met zowel de voordelen als de nadelen. Een voordeel is dat je op voorhand weet wat je kwijt bent, ongeacht de uiteindelijke verkoopprijs. Ook worden er geen extra kosten in rekening gebracht bij een hogere verkoopprijs. Een nadeel daarentegen is dat je ook het volledige bedrag betaalt als je woning uiteindelijk voor een lager bedrag wordt verkocht. In Sint-Michielsgestel ligt het gemiddelde vaste tarief voor makelaars bij € 3.250 (update: juli 2024).

Tip: Zoek je een makelaar? Vergelijk dan verschillende opties om de beste keuze te maken. Door te vergelijken, vind je de makelaar die het beste aansluit bij je woning en situatie. Je krijgt niet alleen een beter beeld van de beschikbare makelaars in je regio, maar het kan je ook helpen bij het vinden van de meest gunstige tarieven.

4 feitjes over makelaars in Sint-Michielsgestel

 • Het streven is niet om slechts de goedkoopste makelaar te zijn, maar de makelaar met de meest evenwichtige balans tussen prijs en kwaliteit die de meeste eigenaren in Sint-Michielsgestel aantrekkelijk vinden.
 • Het is geen geheim dat veel verkopers in Sint-Michielsgestel de voorkeur geven aan de persoonlijke touch en grondige kennis van het gebied die een lokale full-service makelaar biedt. Sterker nog, 92% heeft deze voorkeur.
 • Huizen in Sint-Michielsgestel raken gemiddeld 35% sneller verkocht als ze worden vermarkt door een professionele makelaar. Dit wijst op de effectiviteit van hun verkoopstrategieën en netwerken.
 • Makelaars die in Sint-Michielsgestel actief zijn, hebben aantoonbaar waarde toegevoegd aan verkooptransacties. Feitelijk worden huizen gemiddeld 10% winstgevender verkocht met de expertise van een makelaar.

Wat levert de beste makelaar in Sint-Michielsgestel op?

Er is een selecte groep verkoopmakelaars in Sint-Michielsgestel die een duidelijke streep voor heeft op de rest. Het verschil wordt voornamelijk gezien in de behaalde verkoopprijzen en de snelheid waarmee ze succes boeken bij het verkopen van huizen.

Dit is hoe je de beste makelaars in Sint-Michielsgestel herkent:

 • Aan de hand van onze onafhankelijke, data-geïnformeerde feedback blijkt dat de topmakelaars in Sint-Michielsgestel woningen verkopen voor een bedrag dat gemiddeld hoger is dan de verwachte verkoopprijs. Dit hogere bedrag is om precies te zijn € 14.581.
 • Volgens onze database verkopen de meest efficiënte makelaars in Sint-Michielsgestel woningen aanzienlijk sneller dan hun collega's. Het betreft een verschil van gemiddeld 15 dagen.

De beste makelaar in Sint-Michielsgestel vinden

Het vinden van de beste of de snelste makelaar in Sint-Michielsgestel betekent niet dat je ook de prijzigste moet kiezen. Kwaliteit en snelheid kan ook scherp geprijsd zijn. Bovengemiddeld presterende makelaars zijn hier steeds meer bewijs van.

Via het vergelijkingsformulier kun je makelaars vergelijken. Zo selecteer je de makelaar die het best bij jouw woning, situatie en voorkeuren past. Het resultaat? Een makelaar die net zo uniek is als jouw verkoopervaring moet zijn.

Waar moet je op letten bij makelaars in Sint-Michielsgestel?

Bij het kiezen van een geschikte makelaar in Sint-Michielsgestel voor de verkoop van je huis, zijn er diverse aandachtspunten waar je rekening mee moet houden:

Ervaring in Sint-Michielsgestel

Bezit de makelaar ervaring met de markt in Sint-Michielsgestel? Die kennis kan waardevol zijn bij het verkopen van je huis.

Verkoopprestaties

De verkoopprestaties van een makelaar zijn ook belangrijk. Kijk of de huizen die hij in het verleden heeft verkocht, een goede prijs hebben gekregen.

Communicatie

Goede communicatie is essentieel bij de verkoop van je huis. Informeert de makelaar jou tijdig en duidelijk over de ontwikkelingen?

Kostenstructuren

Verdiep je in de kostenstructuur van de makelaar. Is dit een vast tarief, een percentage van de verkoopprijs of een combinatie van beide?

Online aanwezigheid

De online aanwezigheid van een makelaar is tegenwoordig essentieel. Kijk of de makelaar je woning op diverse platforms promoot.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Een NVM-makelaar in Sint-Michielsgestel is een gecertificeerd makelaar aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Deze deskundige biedt ondersteuning bij de aan- of verkoop van jouw woning en beschikt over uitgebreide lokale kennis.

Wat kan een NVM-makelaar voor je betekenen? Het is meer dan alleen een bemiddelaar: hij of zij begeleidt je door het hele proces, geeft advies op maat en onderhandelt in jouw belang voor de beste deal. Ook VBO en VastgoedPRO-makelaars zijn actief in Sint-Michielsgestel, en streven eveneens naar een optimale aan- of verkoop van jouw woning.

Wat doet een makelaar in Sint-Michielsgestel?

Een makelaar in Sint-Michielsgestel fungeert als jouw vertrouwenspersoon en ondersteunt je bij alles rondom de verkoop van je huis. Ze begrijpen hoe de lokale vastgoedmarkt werkt en weten hoe ze jouw woning het beste kunnen verkopen.

De makelaar neemt je veel zorgen uit handen. Bijvoorbeeld door te onderhandelen over de prijs met potentiële kopers, zodat je niet zelf hoeft te onderhandelen en toch de beste deal krijgt. Het verkopen van je huis zonder makelaar is meestal niet verstandig omdat je dan kans loopt om minder voor je huis te krijgen dan je had kunnen krijgen met een makelaar.

 • Beoordeelt de waarde van je huis
 • Adverteert jouw woning op de juiste platforms
 • Onderhandelt over de verkoopprijs
 • Handelt de verkoopovereenkomst af
 • Zorgt voor benodigde juridische documentatie

Waarom een makelaar in Sint-Michielsgestel inschakelen?

Als je op zoek bent naar een makelaar voor de verkoop van je huis in Sint-Michielsgestel, wil je uiteraard de beste. Maar wat maakt een makelaar nu echt beter dan de rest? In veel gevallen heeft dit te maken met enkele vitale eigenschappen die ervoor zorgen dat jouw verkoopproces zorgeloos, snel en winstgevend verloopt.

Effectieve beoordeling van de woning

Een bekwame makelaar heeft het vermogen om doelgericht jouw woning te beoordelen. Ze kijken verder dan alleen de woning zelf en nemen ook de ligging, de markt en de vraag in Sint-Michielsgestel in overweging om zo de beste verkoopprijs voor te stellen.

Professionele presentatie

De manier waarop je woning wordt gepresenteerd, heeft invloed op de impressie van potentiële kopers. Een goede makelaar besteedt aandacht aan een professionele en aantrekkelijke presentatie, inclusief hoogwaardige fotografie en beschrijvingen die de unieke punten van jouw woning benadrukken.

Kennis van de lokale markt

Een deskundige makelaar heeft specifieke kennis van de lokale markt in Sint-Michielsgestel. Ze zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen, vraag en aanbod, en prijstrends, waardoor ze je kunnen bijstaan met waardevolle tips en advies om de verkoop te versnellen.

Uitstekende communicatievaardigheden

De sleutel tot een succesvolle huisverkoop is heldere communicatie. Uitstekende makelaars houden je continu op de hoogte van het proces, luisteren naar jouw wensen en verwachtingen, en zijn altijd bereikbaar om eventuele vragen of zorgen te bespreken.

Makelaars in Sint-Michielsgestel vergelijken

Het vergelijken van makelaars in Sint-Michielsgestel is een eenvoudige taak dankzij Huis Verkopen. Wij koppelen je aan makelaars op basis van jouw woning en wensen.

 • Gratis waardebepaling
 • Jouw ideale verkoopprijs
 • Scherper makelaarstarief
 • Ervaring en succes

Je vult simpelweg jouw adres en voorkeuren in, waarna wij je koppelen aan de meest geschikte makelaars. Deze makelaars informeren je over precies wat jij wilt weten, zodat je de beste verkoopprijs kan behalen.

Vergelijk makelaars in Sint-Michielsgestel Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Sint-Michielsgestel

Begin met het onderzoeken van de gemiddelde verkoopsnelheid, die in Sint-Michielsgestel op 50 dagen staat. Daarna kunnen makelaars hun individuele verkoopsnelheden delen, om te vergelijken.

Vergelijken is de beste aanpak. Overweeg verkoopsnelheid, tarieven en ervaringen van anderen. Dit kan je doen "door makelaars te vergelijken."

Het vergelijken van makelaarstarieven kan helpen. De gemiddelde courtage is 1,09% en de gemiddelde makelaarskosten bedragen € 6.444 in Sint-Michielsgestel.

Een deskundige waardebepaling is essentieel. Overweeg een gratis waardebepaling door een lokale makelaar om gericht advies te krijgen.

In Sint-Michielsgestel zijn de gemiddelde opstartkosten voor een makelaar € 515. Dit is het startbedrag voordat de woning verkocht is.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen