Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Sint-Oedenrode

Zoek je een bekwame verkoopmakelaar in Sint-Oedenrode? Het vinden van de juiste persoon die je kan begeleiden in het proces van je huis verkopen, kan een uitdaging zijn. Het is noodzakelijk dat de makelaar kennis heeft van de lokale woonmarkt en een bewezen trackrecord heeft in succesvolle verkooptransacties.

Over makelaars in Sint-Oedenrode

Makelaars in Sint-Oedenrode verschillen op diverse manieren. Het kan gaan om variaties in dienstverlening, prijs, lokale kennis of ervaring met specifieke woningtypes. Het ene kantoor biedt wellicht een volledige service, waarbij bezichtigingen, onderhandelingen en juridische zaken volledig worden verzorgd. Een ander kantoor werkt misschien volgens een meer laagdrempelig concept, waarbij je bepaalde taken zelf opneemt in ruil voor een lager tarief. Het vergelijken van deze makelaars biedt je de kans om een volledig op maat gemaakte keuze te maken, die het beste past bij jouw wensen en verwachtingen. Neem eens een kijkje op deze pagina om de opties te verkennen.

Maar waar ben je precies naar op zoek als je een makelaar in Sint-Oedenrode wilt vinden? Wil je uitgebreid advies over de vraagprijs, of zoek je vooral naar een makelaar met een groot netwerk van potentiële kopers? Misschien is voor jou de snelheid van verkoop belangrijk, of wil je dat de makelaar naast de verkoop ook de juridische afhandeling regelt. Wat jouw wensen en behoeften ook zijn, op de volgende pagina’s vind je alle informatie die nodig is om de voor jou perfecte makelaar in Sint-Oedenrode te selecteren.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.042
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 16.616
Besparing (gem.)
€ 1.430

Actueel

 • Denk je aan het verkopen van je huis in Sint-Oedenrode? Het is handig om de gemiddelde courtage van makelaars te kennen. Op dit moment ligt deze rond de 1,12%.
 • De woningprijzen in Sint-Oedenrode spelen ook een cruciale rol. Momenteel bedraagt de gemiddelde verkoopprijs € 539.456 en de gemiddelde verkoopprijs per m2 is € 3.806. Voor meer info verwijs ik je naar de woningmarkt.
 • En tot slot, het is de moeite waard om te kijken naar de actuele tarieven van makelaars in Sint-Oedenrode. Deze variëren momenteel rond de € 6.042. Het vergelijken van deze tarieven kan tot een flinke besparing leiden!

Uitgelichte makelaars in Sint-Oedenrode

In Sint-Oedenrode vind je een diversiteit aan verkoopmakelaars om uit te selecteren. Wij helpen je graag verder door enkele van deze makelaars kort voor je op een rij te zetten. Het is belangrijk te beseffen dat de beste keuze voor een makelaar in Sint-Oedenrode de makelaar is die naadloos aansluit bij jouw specifieke woning, persoonlijke situatie en voorkeuren, vandaar dat het vergelijken van de verschillende makelaars een aanrader is.

Logo De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar

De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar

De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar is een professionele en ervaren NVM-makelaar. Met een klein, deskundig team wordt gewerkt om jouw droomhuis te vinden of te verkopen, met speciale aandacht voor nieuw- en bestaande bouw, woningfotografie en woningstyling. De nadruk ligt op persoonlijke aandacht, eerlijke tarieven en grondige kennis van de lokale huizenmarkt in Sint-Oedenrode en Schijndel. Met verschillende diensten zoals verkoop, aankoop, taxaties en verhuur zorgt deze makelaar voor een zorgeloos proces.
Logo DE KONING MAKELAARDIJ

DE KONING MAKELAARDIJ

Bij De Koning Makelaardij krijg je altijd koninklijke behandeling. Dit kantoor is gepassioneerd over hun vak en woningen, waardoor je deskundige, betrokken en professionele hulp krijgt. Geen standaardpakketten, beperkte bezichtigingen of haast. De werkwijze verzekert dat je het beste haalt uit jouw woningverkoop. Gelegen in Sint-Oedenrode, bieden ze diensten zoals verkoop, aankoop, verhuur en taxaties. Als NVM lid hebben ze ook VastgoedCert, NWWI, en NRVT certificaten. Je beslist hier wie de koning is.
Logo VAN DEN BERG MAKELAARDIJ

VAN DEN BERG MAKELAARDIJ

Van den Berg Makelaardij is sinds 1978 een vertrouwd adres in Sint-Oedenrode en omgeving. Als lid van de NVM staan ze garant voor deskundig en betrouwbaar advies in onroerend goed en taxaties. Ze bieden volledige service bij de verkoop van je woning en begeleiding bij aankoop, verhuur- adviezen en projectinitiatie. Met name in bedrijfsruimtes, nieuwbouw en winkels zijn ze gespecialiseerd. Ze werken persoonlijk met volle aandacht voor het beste resultaat.

Klasens Advies Makelaardij

Klasens Advies Makelaardij is een actief en deskundig makelaarskantoor zonder branchevereniging. Met 15 woningen verkocht, 2 te koop en 3 aangekocht in het afgelopen jaar, biedt deze makelaar betrouwbare diensten. Ondanks het ontbreken van certificaten, blijkt Klasens Advies succesvol in het realiseren van transacties. Het is een goede keuze als je op zoek bent naar persoonlijk advies en effectieve resultaten.

MAKELAARDIJ VAN DE LAAR, uw makelaar in de regio

Bij Makelaardij van de Laar ben je aan het juiste adres voor diverse diensten, zoals verkoop, aankoop, verhuur en taxaties. Ze hebben een team van vier deskundige medewerkers en zijn gespecialiseerd in nieuwbouw. Met hun VBO-lidmaatschap en NWWI-certificering ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Je kunt er bovendien ook terecht in het Engels en Duits.

Let op: In en rondom Sint-Oedenrode zijn er meer verkoopmakelaars actief dan je mogelijk denkt. Huis Verkopen neemt alle makelaars in Sint-Oedenrode op in haar vergelijking. Hierdoor kan het zijn dat jouw perfecte match niet direct in de bovenstaande lijst te vinden is. Vergelijk, en ontdek jouw ideale makelaar.

Vergelijk makelaars in Sint-Oedenrode Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Sint-Oedenrode?

Een makelaar in Sint-Oedenrode rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,12% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 539.456 in Sint-Oedenrode komt dit neer op € 6.042 aan makelaarskosten (update april 2024).

Naast de courtage kunnen er ook opstartkosten bij komen. De courtage is een percentage van de verkoopopbrengst dat je betaalt aan de makelaar voor het verkopen van je huis. De opstartkosten zijn kosten die gemaakt worden voor de opmaak van de presentatie van je huis.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Sint-Oedenrode 0,53% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.430 besparen door makelaars te vergelijken. Het is daarom aan te raden om deze vergelijking te maken bij het plannen van de verkoop van je huis.

Kosten van makelaars in Sint-Oedenrode

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.200
€ 6.100
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Sint-Oedenrode

Het is belangrijk je ervan bewust te zijn dat de meeste makelaars in Sint-Oedenrode opstartkosten hanteren. Maar wat zijn opstartkosten precies? Dit zijn kosten die je betaalt voordat je woning daadwerkelijk te koop wordt gezet. Hiermee worden de voorbereidende werkzaamheden van de makelaar gedekt. Denk bijvoorbeeld aan het inmeten van je woning, het maken van professionele foto's, het schrijven van een pakkende verkooptekst en het opstellen van een verkoopplan. Deze kosten worden dus al gemaakt voordat er überhaupt een koper in beeld is.

Dan zijn we vast ook benieuwd naar het gemiddelde bedrag van deze opstartkosten. In Sint-Oedenrode ligt dit bedrag op € 515. Dit is slechts een gemiddelde, de daadwerkelijke opstartkosten kunnen per makelaar verschillen. Het is dus verstandig om je goed te informeren over de kostenstructuur van verschillende makelaars voordat je een keuze maakt. Op deze manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je de kosten en de verwachte opbrengst van je woningverkoop goed tegen elkaar afwegen.

Intrekkingskosten van makelaars in Sint-Oedenrode

De huizenmarkt kan onvoorspelbaar zijn, en soms neemt je leven een onverwachte wending waardoor je besluit om je woning in Sint-Oedenrode niet langer te koop te zetten. Dat kan financiële gevolgen hebben. Veel makelaars brengen in dat geval namelijk intrekkingskosten in rekening. Dit zijn kosten die je betaalt wanneer je besluit om je woning voortijdig uit de verkoop te halen, bijvoorbeeld vanwege een verandering in je persoonlijke situatie of omdat er geen geschikte kopers zijn.

Als je toch je woning uit de verkoop haalt, moet je er rekening mee houden dat de gemiddelde intrekkingskosten bij makelaars in Sint-Oedenrode liggen op € 500. Hoewel het geen prettige situatie is, is het belangrijk om dit van tevoren te weten zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Elke makelaar kan andere kosten hanteren, dus het is verstandig om dit bij het kiezen van je makelaar goed te overwegen zodat je de beste keuze kunt maken.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Sint-Oedenrode met een vast tarief

Er zijn tal van makelaars in Sint-Oedenrode die werken met een vast tarief. Het voordeel hiervan is dat je vooraf precies weet wat de kosten zijn, wat voor duidelijkheid en transparantie zorgt. Je hebt hiermee geen onverwachte verrassingen achteraf, wat aanzienlijk wat stress kan verminderen.

Echter, een vast tarief kan ook een nadeel zijn. Stel, jouw woning wordt verkocht voor een bedrag van 300.000 euro. Met een courtage van 1.5% betaal je dan 4.500 euro. Echter, de gemiddelde vaste verkoopfee in Sint-Oedenrode is € 3.250 (update: april 2024), wat in dit geval hoger is dan de courtage. Hierdoor betaal je met een vast tarief in sommige gevallen dus meer.

Tip: Kijk goed naar de waarde van jouw woning en maak op basis daarvan een weloverwogen keuze tussen een vaste fee of een courtage. Het is verstandig om offertes van meerdere makelaars op te vragen en deze te vergelijken, zodat je de meest voordelige optie kunt kiezen die aansluit bij jouw situatie.

4 feitjes over makelaars in Sint-Oedenrode

 • Het is interessant om te zien dat in Sint-Oedenrode, volgens recente cijfers, huizen gemiddeld 25% sneller verkocht worden als een makelaar bij de verkoop betrokken is dan zonder.
 • Het is goed om te weten dat de waardebepaling van woningen in Sint-Oedenrode door makelaars aanzienlijk kan variëren. Het verschil kan oplopen tot 38.000 euro. Dit onderstreept het belang van een goed geïnformeerde keuze.
 • De meeste makelaars in Sint-Oedenrode werken op basis van courtage. Veel woningverkopers geven de voorkeur aan deze manier van werken omdat ze op die manier de kosten van de makelaar zien terug tégen de waardegroei van hun woning.
 • Gemiddeld nodigen woningverkopers in Sint-Oedenrode drie makelaars uit voor een kennismaking en waardebepaling in hun woning voordat ze een keuze maken. Dit kan eenvoudig via dit vergelijkingsformulier.

Wat levert de beste makelaar in Sint-Oedenrode op?

De resultaten die makelaars in Sint-Oedenrode behalen, lopen sterk uiteen. Dit maakt het voor iedereen die een woning wil verkopen enorm belangrijk om de prestaties van verschillende makelaars naast elkaar te leggen en zorgvuldig te vergelijken.

Dit is hoe je de beste makelaars in Sint-Oedenrode herkent:

 • Verkoopprijs: Uit onze gegevens blijkt dat de hoogst presterende makelaars in Sint-Oedenrode woningen doorgaans verkopen voor een bedrag dat naadloos aansluit bij de verwachtingen, en vaak zelfs hoger ligt dan bij andere makelaars. Specifiek gaat het om een meeropbrengst van gemiddeld € 18.381 euro. Dit bedrag kan een aanzienlijk verschil maken wanneer je je huis wilt verkopen.
 • Verkoopsnelheid: Een andere opvallende prestatie is dat onze cijfers aangeven dat de meest doelgerichte makelaars in Sint-Oedenrode woningen verkopen met een hogere snelheid dan de rest. Gemiddeld ligt de verkoopsnelheid 16 dagen hoger dan bij andere makelaars. Dit toont aan dat makelaars die zich actief inzetten voor de verkoop meestal de kortste verkoopduur realiseren.

De beste makelaar in Sint-Oedenrode vinden

Bij ons beschikken we over alle verkoopstatistieken van iedere makelaar in Sint-Oedenrode en omstreken. Hierdoor kunnen we een grondige en feiten gebaseerde analyse maken over welke makelaar de beste resultaten levert. Zo vind je altijd de meest competente makelaar.

Het is niet alleen belangrijk dat een makelaar goed presteert, maar ook dat deze goed bij jouw situatie en voorkeuren past. Daarom kan je via ons vergelijkingsformulier makelaars vergelijken. Dit verzekert je van een makelaar die volledig bij je aansluit.

Waar moet je op letten bij makelaars in Sint-Oedenrode?

Er zijn diverse aandachtspunten bij het vinden van de perfecte makelaar in Sint-Oedenrode voor de verkoop van jouw woning:

Ervaring en deskundigheid

In een markt met flinke concurrentie is het belangrijk om te letten op de ervaring en deskundigheid van de makelaar. Een ervaren makelaar in Sint-Oedenrode zal het best het traject voor de verkoop van je huis kunnen begeleiden.

Persoonlijke klik

Je zult veel moeten communiceren met de makelaar, dus het is van belang dat er een goede persoonlijke klik is. Tijdens een kennismakingsgesprek kun je dit goed inschatten.

Vergelijk tarieven

De tarieven van makelaars kunnen sterk variëren. Het is daarom verstandig om meerdere tarieven op te vragen en te vergelijken. Dit kan je een besparing opleveren van gemiddeld € 1.430.

Lokale marktkennis

Een makelaar die bekend is met de lokale markt in Sint-Oedenrode zal beter in staat zijn om de juiste verkoopstrategie uit te zetten. Verdiep je in eerdere verkopen van de makelaar in de omgeving.

Stijl van communiceren

De manier waarop een makelaar communiceert kan wellicht veel zeggen over hoe hij of zij te werk gaat. Let op zowel de zakelijke als de persoonlijke communicatie en bepaal aan de hand daarvan of de makelaar bij jou past.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Bij de verkoop van je huis in Sint-Oedenrode kan een NVM-verkoopmakelaar een waardevolle ondersteuning zijn. Deze makelaars zijn deskundig en houden zich aan strikte gedragsregels, vastgelegd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Naast NVM-makelaars, zijn er ook VBO- en VastgoedPRO-makelaars actief in Sint-Oedenrode. Het zijn allen erkende beroepsorganisaties die hun leden binden aan strenge kwaliteitseisen. Boven alles staat je belang als verkopende partij centraal.

Wat doet een makelaar in Sint-Oedenrode?

Een makelaar in Sint-Oedenrode biedt zijn expertise aan om je te helpen bij het verkopen van je woning. Met een goed gevoel voor de lokale woningmarkt, kan hij de juiste strategieën inzetten om jouw doelen te realiseren.

Zijn uitgebreide netwerk wordt ingezet om potentiële kopers te bereiken. Marktkennis en onderhandelingsvaardigheden zijn hierbij sleutelfactoren om een optimale verkoopprijs te behalen zonder onnodige vertraging.

 • Voert een waardebepaling van jouw woning uit
 • Maakt een verkoopplan op maat
 • Maakt de woning klaar voor bezichtigingen
 • Begeleidt en voert onderhandelingen met potentiële kopers
 • Regelt de juridische aspecten van de verkoop

Waarom een makelaar in Sint-Oedenrode inschakelen?

Als je op het punt staat je huis in Sint-Oedenrode te verkopen, dan kan een makelaar veel voor je betekenen. De lokale kennis die een makelaar heeft is van grote waarde en kan het verschil maken in een succesvolle verkoop. Ze brengen hun begrip van de lokale huizenmarkt in de praktijk en helpen je zo de best mogelijke deal te sluiten. Bovendien kunnen ze je bijstaan en adviseren in het gehele proces, van prijsbepaling tot aan de onderhandelingen.

Advies en begeleiding

Bij de verkoop van je huis komt meer kijken dan je wellicht verwacht. Een ervaren makelaar kan je door het hele proces begeleiden en voorzien van waardevol advies. Ze geven je inzicht in de huidige marktwaarde van je woning en adviseren je over de beste verkoopstrategie.

Netwerk en marketing

Een makelaar beschikt bovendien over een uitgebreid netwerk en weet precies hoe je huis op de markt gebracht moet worden om de juiste kopers te bereiken. De promotie van je woning wordt volledig verzorgd, wat de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van je huis aanzienlijk kan vergroten.

Onderhandelingen en administratie

Het onderhandelen over de prijs is een van de meest ingewikkelde aspecten van een woningverkoop. Een professionele makelaar kan je hierbij helpen en het maximale uit de verkoop van je woning halen. Daarnaast nemen ze je al het papierwerk uit handen.

Een succesvolle verkoop

Samengevat: een makelaar vergroot je kansen op een goede en snelle verkoop van je huis in Sint-Oedenrode. Niet alleen door hun kennis van de lokale markt, maar ook door de professionele begeleiding en persoonlijke aanpak die zij te bieden hebben. Het inschakelen van een makelaar kan dan ook een zeer waardevolle investering zijn.

Informatie over Sint-Oedenrode

Gelegen in Noord-Brabant ligt het charmante stadje Sint-Oedenrode. Het is een plaats die geroemd wordt om haar rijke geschiedenis en prachtige natuurlijke omgeving.

Fijnproevers kunnen hier hun hart ophalen. Sint-Oedenrode heeft een overvloed aan lokale producten en gastronomische hoogstandjes. Van heerlijke kazen tot ambachtelijk gebrouwen bieren, hier vind je het allemaal.

Sint-Oedenrode kent tevens talloze mogelijkheden voor recreatie. Van wandelen en fietsen tot het bezoeken van monumentale gebouwen. Of het nu om cultuur of natuur gaat, in dit stadje raak je niet snel uitgekeken.

Weetje:

Interessant is te melden dat de lokale huizenmarkt in Sint-Oedenrode aardig in beweging is. Er zijn tekenen van groei en de vraag naar woningen neemt toe.

Makelaars in Sint-Oedenrode vergelijken

Het vergelijken van makelaars kan een uitdagende klus zijn. Met Huis Verkopen is dit echter een fluitje van een cent.- wij maken het makkelijker om de beste match voor jou te vinden.

 • Vergelijken incl. gratis waardering
 • Krijg een goed beeld van verkoopprijzen
 • Ontvang gratis verkoopadvies
 • Vind een makelaar die bij je past

Of je nu een starter bent of een ervaren huiseigenaar, wij helpen je bij het vinden van de makelaar die jouw woning het beste kan verkopen. Door statistieken van meer dan 4.000 makelaars te analyseren, leveren we je de meest relevante match op basis van jouw wensen en voorkeuren.

Vergelijk makelaars in Sint-Oedenrode Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Sint-Oedenrode

De gemiddelde kosten van een makelaar in Sint-Oedenrode zijn € 6.042. Dit bevat onder andere courtage en opstartkosten. Echter, dit kan variëren per makelaar. Je kunt de exacte 'makelaarstarieven' opvragen bij lokale makelaars.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Sint-Oedenrode is 45 dagen. Maar houdt er rekening mee dat dit kan variëren afhankelijk van de marktomstandigheden en de prijs van het huis.

Er zijn diverse factoren om te overwegen bij het kiezen van een makelaar. Denk aan ervaring, expertise in jouw soort onroerend goed en lokale marktkennis. Op onze website kun je 'makelaars vergelijken' om de beste makelaar te vinden.

Door het vergelijken van makelaars kun je gemiddeld € 1.430 besparen op de makelaarskosten. Het vergelijken van makelaars helpt je om inzicht te krijgen in de verschillen in kosten en services.

De gemiddelde verkoopprijs van huizen in Sint-Oedenrode is € 539.456. Maar de exacte prijs hangt af van verschillende factoren zoals de locatie, grootte en staat van het huis.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen