Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Sint-Oedenrode

In Sint-Oedenrode is de huizenmarkt volop in beweging. Je ziet er zowel de prijsstijgingen van de afgelopen jaren, als lokale variaties in vraag en aanbod. Op deze pagina informeren we je over de huizenprijzen, verkoopcijfers en andere bruikbare data voor als je jouw huis in Sint-Oedenrode wilt verkopen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Sint-Oedenrode

De gemiddelde verkoopprijs in Sint-Oedenrode is in de laatste 3 maanden € 539.456 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 551.500 euro. Zoals de meeste huizenmarkten in Nederland, reflecteren deze cijfers de landelijke trends. Bekijk bijgevoegde grafiek voor meer informatie over de ontwikkeling van deze prijzen:

Huizenprijzen in Sint-Oedenrode

Afgelopen 3 maanden

€ 395.000
€ 498.000
€ 602.000

Wil je een goed beeld krijgen van de woningmarkt in Sint-Oedenrode? Neem dan een kijkje naar de waarde per vierkante meter. Dit kan helpen bij het inschatten van de verkoopkansen van jouw woning. De gemiddelde verkoopprijs per m2 is op dit moment € 3.806, maar deze waarde fluctueert. Breng jezelf op de hoogte van de actuele situatie in de grafiek hieronder, een accurate weergave van de huidige huizenprijzen per vierkante meter:

Huizenprijzen in Sint-Oedenrode per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.200
€ 3.600
€ 4.100

Prijsontwikkeling Sint-Oedenrode laatste 12 maanden

Je overweegt om je huis in Sint-Oedenrode te verkopen? Dan kan het handig zijn om een oogje te houden op de prijsontwikkeling van huizen in de regio. In de onderstaande grafiek vind je de prijsontwikkeling van de afgelopen 12 maanden. Ter referentie: de gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand in Sint-Oedenrode bedroeg € 539.456:

Wat is mijn woning in Sint-Oedenrode waard?

De waarde van jouw woning in Sint-Oedenrode hangt af van verschillende factoren. Zo zijn bijvoorbeeld het type huis, het totale oppervlak, de huidige staat van je huis en de huidige stand van de huizenmarkt in Sint-Oedenrode van invloed op de prijs. De marktstand is één van de meest bepalende factoren, omdat de huizenprijzen voortdurend fluctueren.

Ben jij nieuwsgierig naar wat jouw huis in Sint-Oedenrode nu waard kan zijn? In dat geval is een gratis waardebepaling door een makelaar een uitstekende stap voorwaarts. Zo'n waardebepaling kan je helpen duidelijkheid te scheppen. Dat is belangrijk als je overweegt jouw huis te verkopen en een weloverwogen beslissing wil maken.

De procedure van een gratis waardebepaling door een makelaar is eenvoudig. De makelaar komt bij jou thuis en beoordeelt je woning op allerlei criteria, rekening houdend met de huizenmarkt in Sint-Oedenrode. De waardebepaling geeft je een realistisch inzicht in de huidige waarde van je huis. Dit maakt het makkelijker te overzien of het nu het beste moment is om je huis te verkopen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

In de huizenmarkt kunnen prijzen drastisch variëren, afhankelijk van de locatie. Zo kan het zijn dat de prijzen voor een huis in een bepaalde plaats, zoals een van de gemeenten rondom Sint-Oedenrode, significant verschillen met die in Sint-Oedenrode zelf. Het is belangrijk hiermee rekening te houden:

het krijgen van een volledig en nauwkeurig beeld van de prijzen over verschillende gebieden kan behulpzaam zijn bij het nemen van belangrijke beslissingen. In zowel de koop- als verkoopfase van een huis is deze kennis waardevol. Bekijk de grafieken hieronder voor een duidelijk overzicht van de gemiddelde verkoopprijzen in Sint-Oedenrode en omgeving:

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Sint-Oedenrode

De verkoopstatistieken van makelaars in Sint-Oedenrode zijn net zo gevarieerd als de woningen die ze aanbieden. Sommige makelaars blinken uit in het snel verkopen van woningen, terwijl anderen juist een reputatie hebben voor het verkrijgen van de hoogst mogelijke verkoopprijs voor jouw woning. Ook het type woning dat een makelaar meestal verkoopt, kan een onderscheidende factor zijn.

Het vinden van een passende makelaar kan een grote invloed hebben op jouw verkoopervaring. Een makelaar die goed past bij jouw specifieke situatie en type woning, kan je ondersteunen bij het optimaliseren van je verkoopproces. Om een passende makelaar te vinden, kun je de verschillende makelaars in Sint-Oedenrode vergelijken.

Vergelijk makelaars in Sint-Oedenrode Of lees meer over makelaars in Sint-Oedenrode

Gemiddelde tarieven van makelaars in Sint-Oedenrode

Het is belangrijk om te beseffen dat courtages van makelaars flink kunnen variëren, ook in Sint-Oedenrode. Het gemiddelde courtagepercentage bedraagt 1,12%. Dat betekent, bij een gemiddelde verkoopprijs van € 539.456 in deze regio, dat je gemiddeld € 6.042 aan courtage kwijt bent.

Wanneer je jouw huis wilt verkopen, is het raadzaam om makelaars te vergelijken. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van de tool op makelaars vergelijken. Wees alert op zaken zoals tarieven, verkoopstrategieën en eerdere verkoopresultaten, voordat je een keuze maakt voor een makelaar. Hoewel het courtagepercentage belangrijk is, staar je hier niet blind op. Ook de kwaliteit en persoonlijke klik speelt een grote rol.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Sint-Oedenrode

In Sint-Oedenrode bevinden zich 5684 koopwoningen, maar slechts een fractie hiervan staat op elk gegeven moment te koop. Dat betekent dat er een zekere mate van schaarste is op de woningmarkt. Voor jou als potentiële woningverkoper kan dit gunstig zijn; er is vraag, maar beperkt aanbod, wat vaak leidt tot goede verkoopcondities en -prijzen.

Aantal verkochte woningen in Sint-Oedenrode

In de afgelopen 12 maanden hebben zich diverse huisverkopen voorgedaan in Sint-Oedenrode. Veel woningen zijn aangemeld voor verkoop, resulterend in gerealiseerde transacties. Zo bedraagt het totaal aantal verkochte woningen 139. De grafiek verderop geeft een gedetailleerdere weergave te zien:

Ben je van plan jouw huis in Sint-Oedenrode te verkopen?

Denk je aan het verkopen van je huis in Sint-Oedenrode? Dat kan een grote stap en best een uitdaging zijn. Een goede makelaar kan echter een wereld van verschil maken. Zij weten de markt te lezen, de juiste prijs te bepalen en precies hoe ze kopers kunnen aantrekken. Toch zijn makelaars niet de enige belangrijke factor in dit proces. Iedere stap -van het verkrijgen van een energielabel tot het mogelijk inhuren van een verhuisbedrijf- moet zorgvuldig worden geregeld.

We maken het gemakkelijk voor je met een duidelijk stappenplan op maat. Hierin worden alle stappen die je moet nemen gedetailleerd uitgelegd, specifiek gericht op de verkoop van jouw woning in Sint-Oedenrode. Ons stappenplan neemt de complexiteit van het proces weg en helpt je om geen enkele belangrijke stap te missen. Het is jouw maatregel voor succes bij de verkoop van je huis.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op deze plek, het digitale kruispunt voor huisverkopers, staan wij voor je klaar om je in optimale staat te brengen voor de huizenmarkt in Sint-Oedenrode. We voorzien je niet alleen van relevante data en cijfers, maar garanderen ook dat deze juist en actueel zijn. Dit helpt je niet alleen om een realistisch beeld te krijgen van de huidige woningprijzen in Sint-Oedenrode, maar ook om te anticiperen op recente trends en ontwikkelingen op de woningmarkt. Dus blijf de woningcijfers regelmatig raadplegen. Het zijn je ogen en oren naar een succesvolle en winstgevende verkoop van je huis.

Handige tools voor een succesvolle verkoop

HuisVerkopen.nl is méér dan alleen woningcijfers. We zetten ons in om je volledig klaargestoomd te hebben voor een succesvolle verkoop. Hoe doen we dat? Om te beginnen, zorgen we ervoor dat je de juiste makelaar te pakken krijgt. Met onze tools om makelaars te vergelijken en makelaarstarieven op te vragen, zorgen we dat je op de hoogte bent van de beste keuzes op de lokale markt. Bovendien bieden we een handig stappenplan aan, zodat je precies weet wat er moet gebeuren om je woning klaar te maken voor de verkoop. We zorgen ervoor dat je alles geregeld hebt, van een energielabel tot aan woningstyling en meer. Met HuisVerkopen.nl hoef je niets aan het toeval over te laten.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen