Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Son en Breugel

Wil je je huis verkopen in Son en Breugel? Het is nuttig om de recente ontwikkelingen op de lokale woningmarkt te volgen. Onze statistieken en vastgoedcijfers geven inzicht in de huizenprijzen, vraagprijzen per m2 en het aantal woningverkopen. Zo maak je een goed geïnformeerde beslissing.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Son en Breugel

De gemiddelde verkoopprijs in Son en Breugel is in de laatste 3 maanden € 568.110 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 534.444 euro. Deze prijzen weerspiegelen de huidige stand van zaken op de huizenmarkt in deze regio. De volgende grafiek presenteert visueel deze marktcijfers voor een duidelijker beeld:

Huizenprijzen in Son en Breugel

Afgelopen 3 maanden

€ 339.000
€ 479.000
€ 618.000

Wanneer je jouw huis in Son en Breugel wilt verkopen, is het slim om de waarde per vierkante meter in ogenschouw te nemen. Dit geeft namelijk een genuanceerd beeld van de werkelijke woningwaarde, los van de grootte van het pand. De gemiddelde verkoopprijs per m2 in Son en Breugel is momenteel € 3.743. Bekijk de onderstaande grafiek voor de meest recente vraag- en verkoopprijzen per m2, die je tevens een duidelijk beeld geeft van de woningprijzen per m2 in de afgelopen 3 maanden:

Huizenprijzen in Son en Breugel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.500
€ 3.700
€ 3.900

Prijsontwikkeling Son en Breugel laatste 12 maanden

In Son en Breugel manifesteert de fluctuatie in huizenprijzen de richting waarin de woningmarkt beweegt. De verkoopbedragen van woningen, zoals ze de afgelopen twaalf maanden zijn geregistreerd, geven inzicht in de lokale context.

Vorige maand was de gemiddelde verkoopprijs in Son en Breugel € 568.110. Voor een begrijpelijk en visueel overzicht van de prijsvolutie in de afgelopen maanden, zie de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Son en Breugel waard?

De woningwaarde van je huis in Son en Breugel verandert continu. Dit hangt samen met veranderingen in de woningmarkt, variërend van schommelingen in het algemene economische klimaat tot specifieke lokale ontwikkelingen en woningverbeteringen die je zelf doorvoert.

Om je positie als huiseigenaar of potentieel verkoper goed te begrijpen, is het raadzaam om helderheid te krijgen over de waarde van je woning. Door middel van een gratis waardebepaling uitgevoerd door een makelaar, krijg je dit waardevolle inzicht.

Een gratis waardebepaling vindt plaats bij jou thuis, waardoor je nauwelijks moeite hoeft te doen. Vanuit het comfort van je eigen woonkamer kan je waardevolle kennis opdoen over je woningwaarde, waardoor je goed geïnformeerd toekomstige beslissingen kan nemen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is opvallend hoe de woningmarktcijfers van plek tot plek kunnen fluctueren. Zelfs de verkoopprijzen van woningen in gebieden in de nabijheid van Son en Breugel kunnen behoorlijk van elkaar verschillen. Wanneer je deze verscheidenheid aan prijzen uit verschillende gemeenten bekijkt, krijg je een indringend beeld van hoe de huidige markt zich presenteert:

Als we de huizenprijzen in Son en Breugel vergelijken met die in vergelijkbare plaatsen, verschaffen de onderstaande grafieken een waardevol perspectief. Ze laten zien hoe de huizenprijzen in Son en Breugel zich staande houden in vergelijking met andere regio's:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Son en Breugel

Wil je weten hoe je de beste makelaar in Son en Breugel kunt vinden voor het verkopen van je huis? Makelaars in deze regio kunnen flink verschillen. Zo kan de één uitblinken in communicatie en transparantie, terwijl de ander een expert is in woningpresentatie en snelle verkoop. Jouw unieke situatie en woningtype vraagt om een afgewogen keuze.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de keuze voor een makelaar een merkbaar effect kan hebben op je verkoopervaring, en mogelijk ook op de verkoopprijs. Een goede makelaar kan je begeleiden met deskundig advies, betrouwbare taxatie en uitstekende onderhandelingsvaardigheden. Zie het als een investering en neem de tijd om makelaars te vergelijken, zodat je de makelaar vindt die het beste bij je past.

Vergelijk makelaars in Son en Breugel Of lees meer over makelaars in Son en Breugel

Gemiddelde tarieven van makelaars in Son en Breugel

Wanneer je overweegt jouw huis in Son en Breugel te verkopen, komen er natuurlijk kosten bij kijken. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de courtages. Gemiddeld rekent een makelaar in Son en Breugel een courtage van 1,10% aan, wat bij het gemiddelde verkoopprijs van € 568.110 gelijk staat aan € 6.249.

Naast courtages is het belangrijk om op andere factoren te letten bij het selecteren van een makelaar. Prijs is belangrijk, maar ook de kennis, ervaring en verkoopstrategie van de makelaar. Daarom adviseer ik je om makelaars goed te vergelijken. Dit kan je helpen een makelaar te vinden die past bij jouw wensen en budget, en je tegelijkertijd informeren over verschillen in tarieven, werkwijzen en verkoopstrategieën tussen verschillende verkoopmakelaars in Son en Breugel.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Son en Breugel

In Son en Breugel bevinden zich 5701 koopwoningen, maar slechts een klein deel hiervan is daadwerkelijk in de verkoop. Voor jou als potentiële woningverkoper is deze schaarste een interessant gegeven. Het betekent namelijk dat jouw woning een gewilde optie is op een markt waar vraag het aanbod sterk overstijgt.

Aantal verkochte woningen in Son en Breugel

In de afgelopen 12 maanden hebben er in Son en Breugel diverse transacties plaatsgevonden. In totaal is er een 104 aan huizen verkocht. Ook is er sprake van verscheidene nieuwe aanmeldingen van woningen die worden aangeboden. Deze aanmeldingen zijn een indicatie van wat er in de nabije toekomst op de markt verkrijgbaar zal zijn:

Ben je van plan jouw huis in Son en Breugel te verkopen?

Dus, je overweegt serieus je huis in Son en Breugel te verkopen? Het succes van je verkoop hangt af van je voorbereiding en het kiezen van een geschikte makelaar. Heel belangrijk is het zorgvuldig doorlopen van iedere stap in het proces om de hoogste verkoopprijs te kunnen behalen.

Gelukkig heeft Huis Verkopen een specifiek stappenplan voor jouw woning in Son en Breugel samengesteld. Deze handleiding bevat onder andere advies over hoe je een goede makelaar kiest, welke formaliteiten je moet regelen zoals het energielabel, en hoe een mogelijk verhuisbedrijf je kan helpen bij de volgende stap. Zorg dat je helemaal voorbereid bent om zo het verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Wij bij Huis Verkopen stellen grote waarde aan accurate en up-to-date informatie, en dat zie je terug in de vastgoedcijfers waarmee we je voorzien. Speciaal over de huizenmarkt van Son en Breugel hebben we nauwkeurige gegevens op deze pagina verzameld, een overzicht van huidige huizenprijzen inclusief. Deze databank blijft altijd actueel, wat zorgt voor een betrouwbare bron van informatie. Dus, als je van plan bent om te verkopen, raden we aan om onze woningcijfers consequent te raadplegen om het juiste verkoopmoment te bepalen.

Hoe Huis Verkopen je ondersteunt bij verkoop

Huis Verkopen is ontworpen als een solide steunpilaar voor elke huiseigenaar die op het punt staat zijn woning te verkopen. We bieden uitgebreide tools aan, zoals een gratis waardebepaling en een optie om makelaars te vergelijken zodat je gemakkelijk de beste makelaar in Son en Breugel kan vinden. Besparen op makelaarskosten? Met onze sectie voor het opvragen van makelaarstarieven kan dat zeker. Onze dienstverlening eindigt niet daar, we hebben ook een uitgebreid stappenplan die je stap voor stap door de verkoop van jouw woning leidt. Zo kan je comfortabel en zonder zorgen jouw huis verkopen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen