Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Someren

Het vinden van een goede verkoopmakelaar in Someren kan een uitdaging zijn, aangezien de prestaties aanzienlijk kunnen verschillen. Vergelijk daarom diverse makelaars en kies voor eentje die past bij jouw specifieke woning en situatie. Hiermee ondersteun en optimaliseer je het proces van het verkopen van jouw huis.

Over makelaars in Someren

Het vinden van een geschikte makelaar in Someren is een essentiële stap in het proces van het verkopen van je woning. Het is één van de vele stappen die zorgvuldige aandacht en voorbereiding vereist. Van de juiste prijsbepaling tot het voorbereiden op een bezichtiging, als verkoper sta je voor heel wat uitdagingen. Een compleet stappenplan kan een handig hulpmiddel zijn bij deze voorbereiding. Maar zonder een betrouwbare makelaar sta je nergens.

Op ons platform helpen we je met het vinden van de ideale verkoopmakelaar in Someren. We onderzoeken en vergelijken meerdere makelaars op basis van verschillende criteria, zoals de lokale marktkennis, service, kosten en verkoopsuccessen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je de makelaar vindt die het beste bij jouw unieke situatie en wensen past.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.752
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 15.818
Besparing (gem.)
€ 1.400

Actueel

 • Op de woningmarkt is het belangrijk om te weten wat de gemiddelde courtage van makelaars is. In Someren is dit op dit moment gemiddeld 1,13% (cijfers van april 2024). Deze informatie kan je helpen bij de keuze welke makelaar je inschakelt voor de verkoop van je woning.
 • Daarnaast speelt de gemiddelde verkoopprijs een rol in jouw overwegingen. Binnen Someren ligt deze momenteel op € 509.059 per woning, en € 3.660 per vierkante meter. Meer hierover kun je lezen bij de meest recente woningmarktgegevens.
 • Als laatste is het noemenswaardig dat de tarieven van makelaars in Someren momenteel rond de € 5.752 liggen. Het vergelijken van deze tarieven kan je veel geld besparen bij de verkoop van jouw woning.

Uitgelichte makelaars in Someren

In Someren barst het van de makelaars die staan te popelen om je te ondersteunen bij de verkoop van je woning. Echter, laat je niet verleiden om direct met de eerste de beste in zee te gaan; niet elke makelaar biedt immers dezelfde kwaliteit en service. Het is dan ook verstandig om eerst de tijd te nemen om de diverse makelaars in Someren te vergelijken, kijkend naar hun tarieven, expertise, reputatie en dienstenpakket.

Staals & Van de Laar

"Makelaarskantoor Staals & Van de Laar is toegewijd om je te helpen bij alle vastgoeduitdagingen. Met hun lidmaatschap bij de branchevereniging Vastgoedpro, staan ze garant voor kwaliteit en deskundigheid. Met hun indrukwekkende gemiddelde beoordeling van 9,7 op Funda, tonen ze aan dat tevreden klanten hun norm zijn. Je vindt hun kantoor aan de Boerenkamplaan in Someren."

Raadhuis Makelaars

Raadhuis Makelaars is een trots lid van branchevereniging Vastgoedpro en houdt kantoor op Postel 10 in Someren. Ze onderscheiden zich door hun brede dienstverlening. Ze dragen met trots hun certificaten en zijn voortdurend in de weer om je de meest optimale dienst te verlenen. Raadhuis makelaars, jouw betrouwbare partner in het makelaarsvak.

Peellandbeheer Makelaardij

Peellandbeheer Makelaardij is een gerespecteerd makelaarskantoor, erkend door branchevereniging VBO. Ze bestrijken diverse diensten en bieden professionele begeleiding door het hele proces. Ze staan bekend om hun betrouwbare en duidelijke aanpak waarin jouw belangen centraal staan. Je kunt bij deze makelaar terecht in meerdere talen. Mixed-use properties,l

Wijnen Vastgoed

Wijnen Vastgoed is een actief makelaarskantoor dat lid is van de branchevereniging Vastgoedpro. Met een succesvolle trackrecord in het afgelopen jaar - 28 verkochte en 8 te koop gestelde panden - biedt het kantoor je een betrouwbare dienstverlening voor al je vastgoedbehoeften. Je kunt bij deze makelaar rekenen op deskundigheid en kwaliteit, bekrachtigd door certificeringen.

Let op: in en rondom Someren zijn er nog andere verkoopmakelaars actief. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Someren mee in onze vergelijking. Het kan zijn dat jouw ideale makelaar niet in de bovenstaande lijst staat. Vind die enige juiste makelaar voor jou door te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Someren Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Someren?

De courtage is een percentage van de verkoopprijs dat je aan de makelaar betaalt voor zijn diensten. Dit percentage is in Someren gemiddeld 1,13%. Het is belangrijk om te weten dat deze kosten bovenop de verkoopprijs van jouw huis komen. Voor meer informatie over de courtage en hoe deze wordt berekend, kun je hier klikken.

Let op: de courtages van makelaars in Someren verschillen gemiddeld 0,55%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.400 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Someren. Het vergelijken van verschillende makelaars garandeert een besparing, omdat je altijd de beste prijs voor jouw specifieke situatie vindt.

Kosten van makelaars in Someren

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.100
€ 5.900
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Someren

Als je van plan bent om een woning in Someren te verkopen, is het nuttig om op de hoogte te zijn van de veelvoorkomende praktijk onder makelaars. Ze rekenen namelijk vaak opstartkosten. Opstartkosten zijn de kosten die een makelaar in rekening brengt om de verkoop van een woning op gang te brengen. Deze kosten dekken een breed scala aan services en activiteiten die ingezet worden om jouw huis aantrekkelijk te presenteren op de huizenmarkt.

De inhoud van de opstartkosten kan variëren per makelaar, maar doorgaans omvatten ze zaken als het opmaken van een verkoopbrochure, het inschakelen van een professionele fotograaf voor aantrekkelijke verkoopfoto's, en het plaatsen van jouw woning op diverse verkoopwebsites. Het is altijd verstandig om goed na te gaan wat er precies onder deze opstartkosten valt, zodat je weet waar je precies voor betaalt en er geen onverwachte kosten ontstaan verstopt in jouw factuur.

Intrekkingskosten van makelaars in Someren

Het is je wellicht niet bekend, maar intrekkingskosten kunnen van toepassing zijn als je besluit jouw woning voortijdig uit de verkoop te halen. Veel makelaars in Someren rekenen deze kosten. Maar wat zijn intrekkingskosten precies? Dit zijn de kosten die je moet betalen als je om welke reden dan ook besluit de verkoop te stoppen. Het is een soort vergoeding voor de nog niet gedane arbeid en gemaakte kosten van de makelaar.

Er kunnen diverse oorzaken zijn voor het voortijdig intrekken van de verkoop. Misschien is er een persoonlijke situatie veranderd, waardoor het beter is de verkoop op te schorten. Of wellicht komen jullie er samen met de makelaar niet uit over de verkoopstrategie. Wat de reden ook mag zijn, houd er rekening mee dat de meeste makelaars in Someren intrekkingskosten rekenen. Deze kosten kunnen al snel oplopen, dus het is verstandig hier rekening mee te houden bij het kiezen van een makelaar.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Someren met een vast tarief

Er zijn in Someren verschillende makelaars die werken met een vast tarief. Dit kan aantrekkelijk zijn, omdat je exact weet waar je aan toe bent en je geen onverwachte extra kosten hoeft te betalen. Het gemiddelde vaste tarief dat deze makelaars hanteren is € 3.250 (update: april 2024).

Echter, het heeft ook een keerzijde. Stel dat je huis snel verkocht wordt, als gevolg van een gunstige markt of omdat het gewoon een heel gewild object is. In dit geval heb je het vastgestelde bedrag betaald, terwijl de makelaar minder moeite heeft hoeven doen om je huis te verkopen. Hierdoor betaal je dus relatief veel voor de geleverde diensten.

Tip: Het is altijd verstandig om ook makelaars in overweging te nemen die werken met een courtage oftewel een percentage van de verkoopsom. Zo weet je dat de makelaarskosten beter afgestemd zijn op de inspanningen die de makelaar moet verrichten om jouw huis te verkopen.

4 feitjes over makelaars in Someren

 • Veel woningverkopers in Someren prefereren een makelaar die via courtage werkt. Dit biedt hen duidelijkheid over de kosten en zorgt voor inzet van de makelaar, daar zijn beloning afhankelijk is van het verkoopresultaat.
 • Wanneer het aankomt op de inschatting van een woningwaarde, kunnen er flinke verschillen zitten tussen de taxaties van verschillende verkoopmakelaars in Someren. Soms kan dit verschil oplopen tot wel €27.000. Een betrouwbaar beeld krijgen? Vraag dan een waardebepaling aan.
 • Het aantal woningverkopers in Someren dat een makelaar kiest welke aangesloten is bij een branchevereniging zoals NVM, VBO of VastgoedPRO, ligt hoog. Maar liefst 93% van de verkopers prefereert zo'n geaffilieerde makelaar.
 • Tot slot, geven de meeste woningverkopers in Someren bij een vergelijking van makelaars aan dat ze een zwak hebben voor makelaars die zich bewezen hebben als de besten in hun vak. Onze vergelijking van makelaars helpt hierbij.

Wat levert de beste makelaar in Someren op?

Wat maakt de ene makelaar beter dan de andere, in het bijzonder in Someren? Volgens onze bevindingen iets substantieels: de prestaties. Er bestaan namelijk flinke verschillen tussen makelaars, iets wat veel woningverkopers in Someren motiveren om een grondige vergelijking te maken.

Dit is hoe je de beste makelaars in Someren herkent:

 • Uit de statistieken waar wij je eerder over vertelden, blijkt dat de beste makelaars in Someren in staat zijn om woningen voor een hogere prijs dan de verwachte verkoopprijs te verkopen. Deze meeropbrengst is gemiddeld € 12.771. Dat is een aantrekkelijke toegevoegde waarde voor je.

 • Snelheid is ook een kenmerk van kwaliteit. Onze statistieken laten zien dat de snelste makelaars in Someren huizen gemiddeld 14 dagen sneller kunnen verkopen. Dit betekent voor jou minder stress, eerder zekerheid over de verkoop en mogelijk ook een kostenbesparing.

De beste makelaar in Someren vinden

De allerbeste makelaar in Someren is diegene die in staat is om jouw woning voor de allerhoogste prijs te verhandelen. Maar hoe vind je deze makelaar? De vraag naar de hoogste prijs voor je woning is immers zeer persoonlijk.

Om de ideale makelaar te vinden, is het raadzaam een goede vergelijking te maken. Op onze website kan dat eenvoudig met het vergelijkingsformulier. Zo ontdek je welke makelaar perfect bij je past en het best aan jouw wensen voldoet.

Waar moet je op letten bij makelaars in Someren?

Bij het kiezen van een makelaar in Someren voor de verkoop van jouw huis zijn er vijf belangrijke punten waar je oog op moet vallen:

Kennis van de locale markt

Het is belangrijk om een makelaar te kiezen die goed op de hoogte is van de lokale woningmarkt in Someren. Dit wil zeggen dat hij of zij weet welke huizen er te koop zijn, welke prijzen gangbaar zijn en wie de potentiële kopers zijn.

Communicatievaardigheden

Een goede makelaar communiceert op een duidelijke en transparante manier. Hij of zij moet in staat zijn om jou van relevante informatie te voorzien en je op de hoogte te houden over de ontwikkelingen in het verkoopproces.

Verkoopstrategie

Elke makelaar hanteert een andere verkoopstrategie. Het is belangrijk dat deze strategie aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. Je kunt bijvoorbeeld een gratis verkoopadvies aanvragen om te kijken of deze strategie overeenkomt met jouw visie.

Kosten en voorwaarden

Kijk goed naar de kosten en voorwaarden van de makelaar. Waar betaal je voor en wat krijg je ervoor terug? Het mag duidelijk zijn dat een makelaar kosten in rekening brengt, maar het is belangrijk dat je weet waarvoor je betaalt.

Eerdere ervaringen en beoordelingen

Tenslotte, raadpleeg eerdere ervaringen en beoordelingen van klanten omtrent de makelaar. Deze kunnen je een goed beeld geven van de professionaliteit en betrouwbaarheid van de makelaar.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Bij de verkoop van je huis in Someren kun je zeker de hulp inroepen van een NVM-makelaar. Deze marktleider in makelaardij heeft ruime ervaring en kan je begeleiden in het gehele verkoopproces.

Ook VBO en VastgoedPRO-makelaars zijn actief in Someren. Ze bieden hoogwaardige diensten en maken deel uit van erkende beroepsorganisaties. Een goede keuze maken tussen deze makelaars kan lastig zijn, maar is zeker de moeite waard.

Tip: Richt je niet alleen op de prijs bij het kiezen van een makelaar. De kwaliteit van de dienstverlening is minstens zo belangrijk. Probeer de ervaringen van anderen te achterhalen en zorg dat je een weloverwogen keuze maakt.

Wat doet een makelaar in Someren?

Wanneer je jouw huis in Someren wilt verkopen, kan een makelaar een grote hulp zijn. Deze specialist neemt namelijk allerlei taken op zich om jou te ontlasten bij het verkoopproces van je huis.

De makelaar start met een grondige marktanalyse om jouw huis voor een realistische prijs in de markt te zetten. Het promoten van de woning, het inplannen van bezichtigingen en het onderhandelen met potentiële kopers zijn eveneens taken waar de makelaar zich op toelegt.

 • Biedt kennis en ervaring van de lokale woningmarkt
 • Organiseert bezichtigingen voor jou, zodat je daar geen stress van hebt
 • Voert namens jou onderhandelingen tot een optimaal verkoopresultaat
 • Zorgt voor juiste en overzichtelijke administratie van de verkoop
 • Zorgt tot de eindfase voor een vlotte en gestructureerde verkoopproces

Waarom een makelaar in Someren inschakelen?

Overweeg je om je huis in Someren te verkopen? Het inschakelen van een professionele makelaar kan dit proces aanzienlijk vereenvoudigen en versnellen. Een makelaar neemt veel werk uit handen, beschikt over een breed netwerk van potentiële kopers en heeft de juridische en marktkennis om je te begeleiden. Om te beginnen met het vinden van de juiste makelaar voor jouw situatie en om offertes voor de verkoop te ontvangen, kun je de volgende link volgen: goede makelaar vinden.

Marktkennis als een pluspunt

Het in de arm nemen van een makelaar in Someren betekent dat je gebruikmaakt van lokale marktkennis. Zij kennen de lokale woningmarkt door en door, waardoor jouw woning tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden kan worden verkocht.

Potentieel bereik van kopers

Makelaars hebben toegang tot een breed netwerk van potentiële kopers. Dit is een groot voordeel ten opzichte van zelf verkopen, want dit betekent dat jouw huis sneller onder de aandacht komt van geïnteresseerden.

Tijdbesparing

Verkoop je jouw huis zelf, dan zul je zelf het onderhandelingsproces en al het papierwerk moeten afhandelen. Al deze taken worden uit handen genomen als je een makelaar inschakelt, waardoor je tijd en energie bespaart.

Juridisch advies en begeleiding

Een makelaar beschikt over de nodige juridische kennis en kan je helpen bij het opstellen en checken van het koopcontract. Zo ben je ervan verzekerd dat alles op een correcte en veilige manier wordt afgehandeld.

Informatie over Someren

Someren is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De dorpse charme is hier goed bewaard gebleven. Het herbergt een verscheidenheid aan mooie, historische gebouwen.

In Someren is een diversiteit aan natuurgebieden te vinden. Perfect voor wandelingen en fietstochten. Het Gross Peelgebied en de Strabrechtse Hei zijn hier voorbeelden van.

De lokale gemeenschap staat bekend om haar gastvrijheid en gemeenschapsgevoel. Door het jaar heen worden er tal van culturele en sociale evenementen georganiseerd.

Weetje: De huizenprijzen in Someren hebben een opwaartse trend laten zien. De gemiddelde prijs is nu € 509.059 (update: april 2024). Voor meer informatie over deze stijgende lijn in de huizenprijzen, kun je de details op onze site vinden.

Makelaars in Someren vergelijken

Op zoek naar een makelaar in Someren die perfect aansluit bij jouw wensen? Huis Verkopen maakt dit gemakkelijk door het vergelijken van makelaars in deze regio te vereenvoudigen.

 • Gratis waardebepaling door makelaars
 • Verkoopadvies op maat
 • Scherpere makelaarstarieven
 • Garantie van ervaren makelaars

Voer eenvoudigweg je adres en voorkeuren in, en wij koppelen je aan de verkoopmakelaars in Someren die het beste bij jouw woning en situatie passen. Deze makelaars geven je precies de informatie die je nodig hebt om een goed onderbouwde keuze te kunnen maken over welke makelaar het beste verkoopvoorstel heeft.

Vergelijk makelaars in Someren Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Someren

Je kunt betrouwbare makelaars in Someren vinden door te vergelijken via deze lijst. Vergelijk de gemiddelde makelaarskosten, verkoopsnelheid, street rating en andere relevante factoren om de beste keuze te maken.

Bij het vergelijken van kosten, let op de gemiddelde opstartkosten € 515, de gemiddelde courtage 1,13% en eventuele intrekkingskosten € 500.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Someren is 55 dagen. Deze factor kan verschillen tussen de diverse makelaars.

Je kunt tot € 1.400 besparen door online verschillende makelaarstarieven in Someren te vergelijken. Dit helpt je de meest voordelige keuze te maken.

De waarde van je huis hangt af van verschillende factoren. Een waardebepaling aanvragen bij een makelaar geeft je een goed idee van de mogelijke verkoopprijs.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen