Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Stroe

Als je overweegt je woning in Stroe te verkopen, wil je een makelaar die bij jou past. Huis Verkopen helpt je hierbij, door bruikbare tips en relevante informatie aan te bieden. Zo maak je een weloverwogen keuze, zelfs als je nog niet zeker bent over de verkoop.

Over makelaars in Stroe

In Stroe en omgeving heb je veel keuze als het om makelaars gaat. Met al die keuzemogelijkheden kan het best een uitdaging zijn om de perfecte makelaar voor jouw situatie te vinden. Het is daarom belangrijk om te weten waar de verschillen zitten. Zo kan de een bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in starterswoningen, terwijl de ander een expert is als het gaat om monumentale panden.

Gelukkig zijn er genoeg manieren om deze makelaars met elkaar te vergelijken. Wij bieden diverse tools en informatie om je hierbij te helpen. Zo kun je de service, expertise en prijzen van verschillende makelaars naast elkaar leggen. Hierdoor kun je zelf bepalen welke makelaar het beste bij jouw wensen aansluit. Alle gegevens die je nodig hebt zijn terug te vinden op deze pagina, dus duik erin en maak je keuze!

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.199
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 17.047
Besparing (gem.)
€ 1.273

Actueel

 • De huidige woningmarkt in Stroe is best interessant om te volgen. Voor jouw woning krijg je gemiddeld € 553.504, terwijl je per vierkante meter zo'n € 4.281 kunt verwachten. Een gedetailleerd overzicht van de woningprijzen kan je nog meer inzicht geven.
 • Naast de verkoopprijs is het nuttig om te weten wat makelaars momenteel in rekening brengen in Stroe. De gemiddelde courtage ligt rond de 1,12% van de verkoopprijs. Meer specifieke informatie over het huis verkopen in Stroe vind je hier.
 • Maar let op, de tarieven van makelaars in Stroe variëren enorm! Het is daarom handig om deze makelaarstarieven te vergelijken. Dit kan je gemiddeld een besparing van € 1.273 opleveren.

Makelaars in de omgeving van Stroe

In Stroe zijn diverse makelaars actief, hoewel zij niet daadwerkelijk in Stroe gevestigd zijn. De mate van ervaring met de verkoop van woningen in Stroe verschilt, waardoor het verstandig is om makelaars te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Stroe Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Stroe?

Een makelaar in Stroe rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,12% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 553.504 in Stroe komt dit neer op € 6.199 aan makelaarskosten (update mei 2024).

De meeste makelaars hanteren een courtage, wat betekent dat je een percentage van de verkoopprijs aan de makelaar betaalt. Er zijn echter ook makelaars die met een vaste prijs werken, ongeacht de uiteindelijke verkoopopbrengst. Dat kan soms voordeliger uitpakken.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Stroe 0,46% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.273 besparen door makelaars te vergelijken. Door de makelaarstarieven te vergelijken, investeer je slim in de voorbereiding van je woningverkoop en kun je mogelijk kosten besparen.

Kosten van makelaars in Stroe

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.100
€ 6.300
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Stroe

Het is handig om te weten dat de meeste makelaars in Stroe opstartkosten in rekening brengen. Deze kosten worden gemaakt om jouw woning op de markt te brengen. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor het opmaken van een professionele presentatie, zoals professionele fotografie, het maken van een plattegrond en het verzorgen van de teksten.

In sommige gevallen zitten bij de opstartkosten ook de kosten voor het plaatsen van een 'te koop' bord en de promotie van jouw woning op huizensites en op Funda. Daarom zal je bij het inschakelen van een makelaar in Stroe bij het op de markt brengen van je woning, de rekening van de opstartkosten al tegemoet kunnen zien.

Intrekkingskosten van makelaars in Stroe

Misschien heb je er nooit bij stilgestaan, maar het is een feit: als je besluit jouw huis voortijdig uit de verkoop te halen, kun je te maken krijgen met intrekkingskosten. In Stroe hanteren de meeste makelaars deze kosten. Bedenk dus goed voordat je jouw huis in de verkoop zet. Want besluit je halverwege toch dat de timing niet klopt en je haalt jouw woning uit de verkoop? Dan kan dit je flink wat geld kosten.

Intrekkingskosten zijn kosten die je aan de makelaar betaalt voor de diensten die hij of zij al geleverd heeft, maar waarvan je besluit geen gebruik meer te maken. Denk aan promotiemateriaal, de voorbereidingen op bezichtigingen, de vermelding op websites, et cetera. Het gaat om werk dat al gedaan is, maar waar jij als verkoper mogelijkerwijs geen voordeel meer van hebt, omdat je besluit jouw woning uit de verkoop te halen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Stroe met een vast tarief

Ook in Stroe vind je makelaars die hanteren een vast tarief. Dit betekent dat je van tevoren precies weet wat je zal betalen voor de verkoop van je woning, ongeacht de uiteindelijke verkoopprijs. Dit geeft je duidelijkheid en financiële zekerheid. Het gemiddelde vaste tarief ligt bij € 3.250 (update: mei 2024).

Een vast tarief kan echter ook een nadeel zijn. Stel, je woning wordt verkocht voor een prijs ver boven de verwachte marktprijs. Bij een courtage, een percentage van de verkoopprijs, zou de verdienste van de makelaar in dit geval stijgen. Maar bij een vast tarief blijft het honorarium van de makelaar gelijk, ongeacht de verkoopprijs.

Tip: Weeg voor jezelf af wat het beste bij je past: een vast tarief of een courtage. Houd daarbij rekening met de mogelijke verkoopprijs van de woning, maar vergeet ook niet de zekerheid die een vast tarief je kan bieden.

4 feitjes over makelaars in Stroe

 • Het is geen geheim dat een vakbekwame makelaar invloed heeft op het vergroten van de verkoopopbrengst van jouw woning. In Stroe is het gemiddeld rendement bij gebruik van een makelaar bij verkoop 11% hoger dan zonder een makelaar.
 • In Stroe, net als in elke andere plaats, hebben makelaars hun eigen methoden om de waarde van een huis in te schatten. Deze inschattingen kunnen soms €25000 verschillen. Daarom kan het handig zijn om via deze dienst een gratis waardebepaling aan te vragen.
 • Wat courtage betreft, kan er flink wat variatie zijn tussen makelaars in Stroe. De hoogste courtage ligt op 1,46%. Laat dat je echter niet ontmoedigen, de meeste makelaars hanteren lagere percentages.
 • Voordat woningverkopers in Stroe uiteindelijk een makelaar selecteren, vragen ze meestal aan gemiddeld 3 makelaars om een verkoopadvies. Het loont dus om meerdere meningen in te winnen voor je jouw huis in de verkoop zet.

Wat levert de beste makelaar in Stroe op?

Als je overweegt je huis in Stroe te verkopen, wil je natuurlijk de beste makelaar aan je zijde. Maar wat maakt een makelaar de beste? Het gaat niet alleen om hoge klantbeoordelingen. Onze analyse toont aan dat de beste makelaars ook meetbaar beter presteren qua snelheid van verkoop en gerealiseerde verkoopprijs.

Maar hoe identificeer je de beste makelaars in Stroe dan precies?:

 • In de eerste plaats blijkt uit onze onafhankelijke onderzoeksgegevens dat de topmakelaars in Stroe huizen gemiddeld voor een hogere prijs weten te verkopen. Dit voordeel loopt op tot wel € 15.370 boven de initiële verwachte prijs. Je kunt je voorstellen hoe dit verschil zich kan optellen bij de uiteindelijke verkoop van je woning.
 • Ten tweede hebben we vastgesteld dat de snelste makelaars in Stroe een woning in 14 dagen minder tijd weten te verkopen dan andere makelaars. Het verschil in verkoopsnelheid kan van grote invloed zijn op de ervaring van het verkoopproces en de overstap naar je nieuwe woning.

De beste makelaar in Stroe vinden

Het vinden van de beste of snelste makelaar in Stroe hoeft niet te betekenen dat je de duurste kiest. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden, zoals de verkoopstrategie, tarieven, inschatting van de woningwaarde en verkooptips.

Via ons handige vergelijkingsformulier kun je makelaars vergelijken op basis van jouw adres, situatie en voorkeuren. Hiermee kun je die makelaar vinden die perfect aansluit bij jouw woning, jouw situatie en jouw verkoopwensen.

Waar moet je op letten bij makelaars in Stroe?

Als je van plan bent je huis in Stroe te verkopen, is het kiezen van de juiste makelaar geen eenvoudige taak. Dit zijn vijf belangrijke punten om op te letten:

Ervaring in de regio Stroe

Als de makelaar bekend is met Stroe en de omliggende regio, begrijpt hij de lokale vastgoedmarkt en kan hij je een realistische verkoopprijs geven.

Communicatievermogen

Een goede makelaar onderhoudt constant contact, houdt je op de hoogte van de voortgang en beantwoordt vragen op een begrijpelijke manier.

Verkoopstrategie

Een professionele makelaar biedt een solide verkoopstrategie, inclusief gedetailleerde marktinformatie, promotieplannen en een uitgebreid prijsadvies.

Dienstverlening

Vraag naar de diensten die de makelaar aanbiedt. Sommige makelaars verzorgen bijvoorbeeld ook de nodige juridische documenten, wat handig kan zijn.

Kostenstructuur

De tarieven en kosten van makelaars kunnen sterk verschillen. Zorg dat je begrijpt hoe de betalingsstructuur werkt voordat je een contract ondertekent.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In het pittoreske Stroe, midden in de Veluwe, staan de NVM-makelaars voor je klaar om je te begeleiden bij jouw verkoophuisproces. Ze zijn deskundig en bieden ondersteuning bij alle facetten van de verkoop. Verkoopprestaties van alle makelaars in Stroe en omstreken worden nauwkeurig bijgehouden.

Niet alleen NVM-makelaars, maar ook VBO en VastgoedPRO makelaars kunnen een waardevolle rol spelen in jouw huisverkoopproces. Ze bieden allemaal kundige begeleiding bij het complexe proces van een huis verkopen. Door hun kennis van de markt en ervaring zijn ze in staat om je uitstekende service te bieden.

Wat doet een makelaar in Stroe?

Een makelaar in Stroe kan je bijstaan bij het verkopen van je huis. Ze begrijpen de markt, weten waar potentiële kopers naar zoeken, en kunnen je veel werk en stress besparen.

Het is niet enkel het 'te koop' bordje plaatsen. Veel tijd gaat zitten in het verzorgen van bezichtigingen, het beantwoorden van vragen van geïnteresseerden, en het onderhandelen over de verkoopprijs.

 • Opstellen van een aantrekkelijke advertentie
 • Organiseren en leiden van bezichtigingen
 • Onderhandelen over de verkoopprijs
 • Begeleiden bij de juridische afhandeling
 • Advies geven over de presentatie van je huis

Waarom een makelaar in Stroe inschakelen?

Ben jij van plan om je huis te verkopen in Stroe? Hoewel je zou kunnen overwegen om dit zelf te doen, zijn er veel voordelen aan het inschakelen van een ervaren makelaar. Een verkoopmakelaar in Stroe biedt deskundige kennis op de lokale huizenmarkt, kan je helpen bij complexe papierwerken en is uitstekend in het aanprijzen van je huis om de juiste kopers aan te trekken. Deze punten en meer zullen we bespreken in de komende paragrafen, om je te overtuigen van het gemak dat je zal ervaren door samen te werken met een lokale makelaar.

Kennis van de lokale markt

Een verkoopmakelaar in Stroe heeft uitgebreide kennis over de vraag en aanbod in dit dorp. Ze kennen de meest gewilde buurten, de vraagprijzen van recent verkochte huizen en hebben zicht op potentiële kopers. Deze expertise zorgt voor het neerzetten van een competitieve vraagprijs en een gestroomlijnde verkoopproces.

Uitstekende prijsonderhandelaar

Een goede makelaar is een ervaren prijsonderhandelaar. Het is hun doel om ervoor te zorgen dat je het hoogst mogelijke verkoopbedrag voor je woning krijgt. Zij kunnen namens jou onderhandelingen voeren, wat je de stress en het gedoe bespaart.

Hulp bij ingewikkeld papierwerk

Er komt veel papierwerk kijken bij de verkoop van een huis - vaak complex en verwarrend. Een makelaar kan je helpen om door deze stapel documenten te navigeren, waardoor je tijd en zorgen bespaart. Ze kunnen je begeleiden bij het invullen, begrijpen en ondertekenen van alle benodigde documenten.

Promotie van je woning

Een makelaar heeft toegang tot een breed netwerk van potentiële kopers en andere makelaars. Ze weten hoe ze jouw huis op de juiste manier moeten aanprijzen en er aandacht voor moeten krijgen. Door prachtige professionele foto’s, doortimmerde beschrijvingen en prominente plaatsingen kunnen zij jouw huis snel en voor de juiste prijs verkopen.

Makelaars in Stroe vergelijken

Net als bij vele andere diensten, is het erg belangrijk om makelaars goed te vergelijken voordat je de beslissing maakt voor de juiste makelaar. Jouw specifieke situatie, wensen en type woning zijn daarbij essentiële factoren. Huis Verkopen faciliteert een zeer complete vergelijking - deze beslaat niet alleen tarieven, maar ook de prestaties van de makelaar en de beoordelingen door andere klanten.

 • Inzicht in prestaties van lokale makelaars
 • Vergelijking op basis van klantbeoordelingen
 • Vergelijking van makelaarstarieven
 • Gekoppeld aan de makelaar die bij jou past

Bij Huis Verkopen is het doel niet om simpelweg de goedkoopste makelaar te vinden, maar om de beste makelaar voor jouw unieke situatie te vinden. Of je nu jouw huis razendsnel wilt verkopen, of juist voor de maximale prijs, door vergelijken krijg je een goed en volledig beeld van jouw mogelijkheden. Huis Verkopen maakt het mogelijk om de makelaar te vinden die de grootste kans heeft om jouw huis te verkopen voor de prijs die jij in gedachten hebt.

Vergelijk makelaars in Stroe Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Stroe

Dat hangt af van jouw specifieke wensen en situatie. Het is raadzaam om te kijken naar zaken zoals tarieven, verkoopsnelheid, de gemiddelde verkoopprijs en kwaliteit van dienstverlening. Op Huis Verkopen kun je makelaars in Stroe vergelijken op basis van deze criteria.

De kosten van een makelaar in Stroe kunnen variëren en zijn opgebouwd uit verschillende componenten. De gemiddelde makelaarskosten zijn € 6.199, inclusief opstartkosten € 515 en courtage 1,12%.

Vergelijk makelaars op hun tarieven, de gemiddelde verkoopsnelheid 58 dagen en de gemiddelde verkoopprijs € 553.504. Het is ook belangrijk om naar beoordelingen te kijken. Op onze website kun je makelaars vergelijken.

Het kan gebeuren dat de verkoop niet volgens plan verloopt. Mocht dit gebeuren, onthoud dan dat je vaak kosten moet betalen als je de opdracht intrekt. De gemiddelde intrekkingskosten in Stroe zijn € 500.

Ja, door het vergelijken van meerdere makelaars krijg je een goed overzicht van de beschikbare opties en kun je de makelaar kiezen die het best bij jou past. Bovendien kan het je gemiddeld € 1.273 besparen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen