Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Stroe

De huizenmarkt in Stroe is een interessant speelveld dat continu in beweging is. In juni 2024 zijn de ontwikkelingen op het gebied van woningprijzen, vraagprijzen en verkoopprijzen te merken. Deze pagina helpt je inzicht te krijgen in de vastgoedcijfers van Stroe en kan je begeleiden bij het succesvol verkopen van je woning.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Stroe

De gemiddelde verkoopprijs in Stroe is in de laatste 3 maanden € 553.504 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 619.050 euro. Over de woningmarkt in Stroe kun je de actuele vraag- en verkoopprijzen op de voet volgen. Hiermee krijg je een beter inzicht in de huidige stand van zaken. Zie hieronder de bijhorende grafiek:

Huizenprijzen in Stroe

Afgelopen 3 maanden

€ 284.000
€ 476.000
€ 669.000

Misschien vraag je je af waarom het interessant is om naar de waarde per vierkante meter vastgoed in Stroe te kijken. Welnu, dit getal biedt een duidelijk beeld van de huidige staat van de huizenmarkt in de regio. Het wordt vaak gebruikt om prijzen van verschillende eigendommen eerlijk met elkaar te vergelijken. De gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Stroe bedraagt op dit moment € 4.281. Wil jij zien hoe dit zich de afgelopen drie maanden heeft ontwikkeld? Bekijk dan nu de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Stroe per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.600
€ 4.100
€ 4.600

Prijsontwikkeling Stroe laatste 12 maanden

Sla aandachtig de ontwikkelingen in de huizenmarktprijzen in Stroe van het afgelopen jaar gade. Het houden van een vinger aan de pols kan handig zijn bij toekomstige beslissingen. Vorige maand lag de gemiddelde huizenprijs op € 553.504. Het is zinnig om op te merken dat de fluctuaties overeenkomen met landelijke tendensen. Nu volgt de grafiek:

Wat is mijn woning in Stroe waard?

Afgezien van persoonlijke overwegingen, is je beslissing om je woning in Stroe te verkopen vaak ook gebonden aan de mogelijke opbrengst in de huidige woningmarkt. Kennis van de geschatte waarde van je huis kan je ondersteunen bij deze belangrijke keuze.

Overweeg je om je woning te verkopen? Dan is het zeker verstandig om een kosteloze waardebepaling door een makelaar te laten uitvoeren. Een dergelijke waardebepaling geeft je een indicatie van wat je voor je huis kunt vragen en helpt je om een realistische verkoopprijs vast te stellen.

De kosteloze waardebepaling door een makelaar wordt doorgaans gebaseerd op een mix van factoren, zoals de locatie van je woning, de grootte, de staat van het onderhoud en de huidige woningmarkt. Let op: dit is niet hetzelfde als een taxatie. Het kan heel slim zijn om bij het aanvragen van de waardebepaling te kiezen voor meerdere makelaars, om zo een uitgebalanceerd beeld van de waarde van je woning te krijgen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Je moet beseffen dat de verkoopprijzen van huizen per locatie aanzienlijk kunnen verschillen. Zelfs in dorpen die dicht bij elkaar liggen, zijn er onderscheidende factoren te vinden. Het is intrigerend om te zien hoe de huizenprijzen in Stroe bijvoorbeeld net even anders zijn dan bij de naastgelegen plaatsen. Dit verschil is grotendeels afhankelijk van diverse factoren zoals de vraag en aanbod, ligging of gemeentelijke regelgeving. Het is dus belangrijk om je hier bewust van te zijn als je op zoek bent naar een nieuwe woning.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Stroe

Op ons platform houden we de cijfers van de woningmarkt in Stroe én de statistieken van makelaars in Stroe en omgeving nauwgezet bij. Je krijgt hier meer inzicht in wie de top presterende makelaars zijn, wie snel woningen verkopen en wie een hogere verkoopprijs gemiddeld behaalt. Zo brengen we het verschil in makelaarstarieven en hun verkoopresultaten duidelijk in beeld.

Door de juiste makelaar te kiezen kan het verschil maken tussen net niet en net wel jouw droomwoning te verkopen. Met onze begeleiding en de beschikbare statistieken, kan je een keuze maken voor de makelaar die past bij jouw wensen en behoeften. Natuurlijk helpen we je graag bij die keuze op weg naar een succesvolle woningverkoop.

Vergelijk makelaars in Stroe Of lees meer over makelaars in Stroe

Gemiddelde tarieven van makelaars in Stroe

Het verkopen van jouw huis in Stroe gaat doorgaans gepaard met makelaarskosten, ook wel courtage genoemd. Een makelaar in Stroe vraagt gemiddeld een courtage van 1,12% van de verkoopwaarde van jouw huis. Belangrijk om te weten is dat makelaars daarnaast ook opstartkosten rekenen voor het plaatsen van jouw woning in de verkoop.

Als je overgaat tot het verkopen van jouw huis, is het verstandig om verschillende makelaarstarieven in Stroe te vergelijken, zodat je de meest passende en voordelige keuze kunt maken. Let ook op eventuele extra kosten, zoals marketingkosten of kosten voor fotografie. Op de kosten bij de verkoop van je huis pagina vind je een duidelijk overzicht van alle kosten die gepaard kunnen gaan met de verkoop van jouw woning.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Stroe

Als je kijkt naar de huizenmarkt in Stroe, dan merk je dat de meerderheid van woningen bestaat uit koopwoningen, die vaak door hun eigenaars bewoond worden, of verhuurd worden aan anderen. Het totale aantal koopwoningen in Stroe is 469, wat betekent dat het een significant deel uitmaakt van de woningmarkt van het dorp. Echter, slechts een fractie van deze huizen is tegelijkertijd beschikbaar voor verkoop of verhuur, wat betekent dat je opties enigszins beperkt kunnen zijn als je zoekt naar een koop- of huurwoning in Stroe.

Aantal verkochte woningen in Stroe

In de afgelopen 12 maanden heeft Stroe een activiteit op de huizenmarkt ervaren die zich laat vertalen naar een aantal aanmeldingen en transacties. Aanmeldingen refereren naar de huizen die te koop aangeboden werden, transacties zijn de daadwerkelijk verkochte huizen. Volgens onze meest recente cijfers werden er 39 huizen in Stroe verkocht:

Ben je van plan jouw huis in Stroe te verkopen?

Verkopen van je huis in Stroe is geen kleinschalige opgave, er zijn namelijk talloze factoren waarmee je rekening dient te houden. Denk bijvoorbeeld aan het bepalen van een realistische vraagprijs, het voorbereiden van de woning voor bezichtigingen en het regelen van noodzakelijke documenten zoals een energielabel. Daarnaast is het inschakelen van een effectieve verkoopmakelaar van vitaal belang, aangezien deze professional een substantiële impact heeft op het uiteindelijke succes van je verkoop.

Bij deze behoorlijke taak kan een duidelijk en goed gestructureerd stappenplan je enorm ondersteunen. Dit document dient als een routebeschrijving die al je acties vanaf het begin tot het einde van het verkoopproces in kaart brengt. Voor specifieke informatie over de verkoop van een woning in Stroe raad ik je aan om even een kijkje te nemen op de pagina met ons stappenplan. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt, zoals het regelen van een goede makelaar en misschien zelfs een verhuisbedrijf.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Wil je goed geïnformeerd zijn over de woningmarkt in Stroe? Dan ben je hier op de juiste plek! Op onze pagina blijf je real-time op de hoogte van de bewegingen in de huizenprijzen in Stroe. We houden actuele gegevens bij over vraagprijzen, verkoopprijzen, het aantal transacties, nieuwe aanmeldingen en nog veel meer. Want als je overweegt om je huis te verkopen, wil je graag alle relevante informatie binnen handbereik hebben.

Hoe HuisVerkopen.nl je helpt bij verkoop

HuisVerkopen.nl is de ideale plek om je huisverkoop in Stroe te regelen. Met onze handige stappenplan zie je precies wat je moet doen om je woning succesvol te verkopen. Daarnaast kun je gebruik maken van onze tools om gratis de waardebepaling van je woning op te vragen of om makelaars te vergelijken. Zo vind je met gemak de beste makelaar in Stroe voor de verkoop van je woning. En het beste is nog wel dat HuisVerkopen.nl volledig gratis en onafhankelijk is!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen