Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Vaassen

Zoek je een betrouwbare verkoopmakelaar in Vaassen om je te begeleiden bij de eventuele verkoop van je woning? Het is altijd verstandig om een informatief gesprek aan te vragen. Zo'n vrijblijvend adviesgesprek kan je inzicht geven in de mogelijkheden, ook als je nog twijfelt, en kan zelfs kosteloos zijn.

Over makelaars in Vaassen

Ben je van plan je huis in Vaassen te verkopen? Wees je dan bewust van een aantal bepalende factoren bij het kiezen van een makelaar. De kennis van de lokale markt, ervaring in jouw prijsklasse en de klik die je met de makelaar hebt, zijn van groot belang. Ook is het cruciaal om te kijken naar de verkoopstrategie en de presentatie van jouw huis. Iedere keuze kan invloed hebben op de verkoopsnelheid en -prijs van jouw woning.

Je vraagt je misschien af welke makelaar in Vaassen de hoogste verkoopprijs realiseert, of welke makelaar de woningen het snelste verkoopt. Ook kun je nieuwsgierig zijn naar recensies van andere woningverkopers. Vanuit deze vragen is het duidelijk dat het vergelijken van makelaars zinvol is. Op de website huisverkopen.nl kun je een makelaar vinden die past bij jouw woning en wensen. Vergeet niet: de beste makelaar voor jou is de makelaar die aan jouw unieke behoeften kan voldoen!

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.306
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 14.592
Besparing (gem.)
€ 1.533

Actueel

 • Als je jouw huis in Vaassen wilt verkopen, houd dan rekening met variërende makelaarskosten. In deze periode liggen de courtages gemiddeld tussen de 0,88% en 1,51%.
 • Daarnaast moet je ook de huidige huizenprijzen in Vaassen goed in de gaten houden. Voor een realistisch beeld: de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter ligt momenteel op € 3.783. Meer informatie hierover vind je op onze huizenmarkt pagina.
 • Tenslotte is het goed om te weten dat de makelaarstarieven in Vaassen niet vaststaan. Door de tarieven te vergelijken, kun je gemiddeld € 1.533 besparen. Zeker interessant bij de verkoop van je woning!

Uitgelichte makelaars in Vaassen

In Vaassen wachten een reeks makelaars op je, klaar om je te helpen bij de verkoop van je huis. We maken het je overzichtelijker door er enkele voor je te belichten. Het succes van de verkoop hangt vaak samen met de juiste keuze van makelaar, die klikt met jouw huis, omstandigheden en persoonlijke eisen. Daarom is het nuttig om een vergelijking te maken.

Logo Ligtenberg Makelaars

Ligtenberg Makelaars

Ligtenberg Makelaars is een ervaren en actief duo, met een diepgaande kennis van de huizenmarkt in de omgeving van Vaassen en Apeldoorn. Ze zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, woningfotografie en woningstyling. Als aangesloten lid van de NVM en VastgoedCert gecertificeerd, bieden ze gedegen vakmanschap. Driven om je optimaal te ondersteunen bij belangrijke woningbeslissingen, zijn ze flexibel en op afspraak beschikbaar, zelfs in het weekend.
Logo Van Triest Makelaars

Van Triest Makelaars

Met een ervaring van meer dan 50 jaar, is Van Triest Makelaars actief in Vaassen en omgeving. Ze staan bekend om hun lokale marktkennis, actieve inzet en duidelijke communicatie. Of je nu op zoek bent naar aankoop, verkoop of taxatie, zij zijn er om je te helpen. Ze presenteren woningen zowel online als offline sterk en bieden strategieën op basis van jouw situatie. Met 3 medewerkers en certificaten zoals VastgoedCert, NWWI en NRVT, zetten zij net dat stapje extra.

VastgoedPartner

VastgoedPartner is een deskundige makelaar gevestigd in de dorpsstraat te Vaassen. Zonder aansluiting bij een branchevereniging, hebben ze toch een gedegen expertise dankzij hun VastgoedCert certificaat. Ze zijn een goede keuze voor je vastgoedbehoeften, of dit nu verkoop, aankoop, verhuur of aanhuur betreft. Ze benadrukken een klantgerichte aanpak gecombineerd met hoge professionaliteit.

Let op: Er zijn in en rondom Vaassen meerdere verkoopmakelaars actief. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Vaassen mee in onze vergelijking. Het kan zijn dat jouw ideale makelaar niet in onze bovenstaande lijst staat. Je vindt deze alleen door een grondige vergelijking te maken.

Vergelijk makelaars in Vaassen Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Vaassen?

Een makelaar in Vaassen rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,09% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 486.785 in Vaassen komt dit neer op € 5.306 aan makelaarskosten (update april 2024).

Makelaars baseren hun prijsopgave op de waarde van jouw woning. Dit is zo, omdat de inspanningen die nodig zijn om een huis te verkopen vaak gekoppeld zijn aan de woningwaarde. Daarom is het raadzaam om bij meerdere makelaars tarieven op te vragen via deze link.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Vaassen 0,63% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.533 besparen door makelaars te vergelijken. Door het vergelijken van makelaars kun je een weloverwogen keuze maken waardoor je zeker weet dat je nooit te veel betaalt.

Kosten van makelaars in Vaassen

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.200
€ 5.400
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Vaassen

Als je jouw woning in Vaassen wilt verkopen, is het goed om te weten dat de meeste makelaars opstartkosten rekenen. Deze kosten zijn eigenlijk de initiële kosten die een makelaar maakt om jouw woning gereed te maken voor verkoop. Het is belangrijk om te begrijpen wat deze kosten inhouden, aangezien ze een impact kunnen hebben op het totale bedrag dat je uiteindelijk voor de verkoop betaalt.

De opstartkosten kunnen variëren, maar ze bestaan meestal uit kosten voor professionele fotografie, het maken van plattegronden, het schrijven van een pakkende woningtekst en het plaatsen van de woningadvertentie op huizensites en/of Funda. Het is echter van belang op te merken dat de opstartkosten verschillen per makelaar en per situatie. Afhankelijk van de makelaar en jouw specifieke situatie, kunnen jouw kosten variëren van € 400 tot € 700.

Intrekkingskosten van makelaars in Vaassen

Voor het verkopen van jouw woning schakel je meestal een makelaar in. Maar wat als je besluit het verkoopproces voortijdig te stoppen? De makelaars in Vaassen mogen in zo'n geval intrekkingskosten rekenen. Dit zijn kosten die je moet betalen wanneer je besluit de woning uit de verkoop te halen. Bijvoorbeeld wanneer je toch besluit om niet te verkopen, of als je overstapt naar een andere makelaar.

De hoogte van de intrekkingskosten kan variëren, maar in Vaassen is de gemiddelde prijs € 500. Het is dus belangrijk om in de verkoopovereenkomst duidelijke afspraken te maken over deze kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als jouw omstandigheden veranderen en je de verkoop van de woning wilt stopzetten.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Vaassen met een vast tarief

Ook in Vaassen werken makelaars op basis van een vast tarief. Het grote voordeel hiervan is dat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Het door makelaars in Vaassen gehanteerde gemiddelde vaste tarief bedraagt € 3.250 (update: april 2024). Hiermee worden onaangename verrassingen in de kosten voorkomen.

Echter heeft een vast tarief ten opzichte van een courtage ook nadelen voor jou als woningverkoper. Stel dat jouw woning bijvoorbeeld voor een bedrag van 200.000 euro wordt verkocht, en je hebt afgesproken om de makelaar een vast tarief van 3.500 euro te betalen. Als de makelaar erin slaagt om jouw huis te verkopen voor 225.000 euro, betaal je nog steeds 3.500 euro. Je betaalt dus niet mee aan het extra verkoopsucces.

Tip: Ga niet zomaar akkoord met het eerste de beste vast tarief. Je kunt bij verschillende makelaars informeren naar hun tarieven en de kwaliteit van hun diensten. Dankzij dit vergelijkend warenonderzoek ben je beter in staat om de makelaar te kiezen die het beste bij jouw situatie past.

4 feitjes over makelaars in Vaassen

 • Als je jouw woning in Vaassen wilt verkopen, is het interessant te weten dat het gemiddelde aantal dagen dat een huis in de verkoop staat verschilt per makelaar. Op dit moment bedraagt dit 62 dagen.
 • Voor een grotere financiële opbrengst kan het inschakelen van een makelaar in Vaassen lonen. Gemiddeld genomen, wordt er met de hulp van een makelaar een 12% winstgevendere verkoop bereikt dan zonder makelaar.
 • Het is vrij normaal dat de startkosten en voorwaarden van makelaars variëren. Jouw besluit kan afhangen van deze verschillen, dus het is een goed idee om tarieven van verschillende makelaars te vergelijken.
 • De traditie leeft voort in Vaassen. Maar liefst 86% van de verkopers geeft de voorkeur aan een traditionele makelaar, die het gehele verkoopproces beheert, boven een online makelaar, die enkel de woning online aanbiedt.

Wat levert de beste makelaar in Vaassen op?

Naast de optimale beoordelingen die ze ontvangen, tonen de beste makelaars in Vaassen aan dat ze voortreffelijk presteren met tastbare resultaten. Dit blijkt uit een verbeterde verkoopsnelheid en het behalen van hogere verkoopprijzen voor woningen.

Hoe onderscheid je dan de beste makelaars in Vaassen:

 • Uit onze verzamelde gegevens van verschillende makelaars blijkt dat onze top makelaars in Vaassen woningen verkopen voor een bedrag dat gemiddeld hoger is dan de prijzen die andere makelaars behalen. Dit houden we rechtvaardig door rekening te houden met de prijsklassen van de woningen. Bij de beste makelaars in Vaassen levert dit gemiddeld een verschil van € 12.785 in verkoopprijs op.
 • Uit onze gegevens blijkt ook dat de meest efficiënte makelaars in Vaassen woningen gemiddeld 16 dagen sneller verkopen dan hun collega's. Makelaars die een accurate waardebepaling van de woning maken, zijn vaak degenen die de snelste verkoop realiseren. Het resulteert in een aanzienlijk verschil, dat zich vertaalt in een snellere verkoop.

De beste makelaar in Vaassen vinden

De zoektocht naar de beste makelaar in Vaassen begint bij het begrijpen dat de beste keuze afhangt van jouw specifieke woning en situatie. De ideale makelaar is degene die perfect past bij jouw unieke omstandigheden.

Via het vergelijkingsformulier op onze website kun je makelaars eenvoudig vergelijken. Vul je gegevens en voorkeuren in en kom erachter welke makelaars in Vaassen naadloos aansluiten bij jouw woning, situatie en verlangens.

Waar moet je op letten bij makelaars in Vaassen?

Als je overweegt jouw huis in Vaassen te verkopen, moet je rekening houden met een aantal belangrijke aspecten bij het kiezen van een makelaar:

Kennis van de lokale markt

Als je een makelaar kiest, verzeker jezelf dan dat deze een grondige kennis heeft van de lokale markt in Vaassen. De makelaar moet op de hoogte zijn van recente verkopen en de huidige vraag in jouw gebied.

Vergelijk meerdere makelaars

Vergelijk de diensten en tarieven van verschillende makelaars. Zorg ervoor dat je begrijpt wat elke makelaar aanbiedt en welke kosten er inbegrepen zijn.

Gedegen waardebepaling

Elke makelaar kan de waarde van een woning verschillend inschatten. Het is daarom verstandig om bij meerdere makelaars een gratis waardebepaling aan te vragen via deze link. Deze informatie kan je helpen bij je keuze.

Communicatie en beschikbaarheid

Beoordeel hoe de makelaar communiceert. Het is belangrijk dat je een makelaar kiest die goed bereikbaar is, duidelijk communiceert en tijd voor je vrijmaakt om je zorgen of vragen te behandelen.

Check referenties

Controleer de referenties en recensies van eerdere klanten. Deze ervaringen kunnen je een goed inzicht bieden in de werkwijze van de makelaar en de tevredenheid van voormalige klanten.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Een NVM-verkoopmakelaar in Vaassen is een erkende professional in de sector van het vastgoed. Met kennis van zowel de plaatselijke als nationale markt, bieden ze ondersteuning bij het verkopen van jouw woning.

Ze zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt. In Vaassen kunnen NVM-makelaars niet alleen hun expertise bieden, maar ook een netwerk van potentiële kopers. Ze helpen je met elk aspect, van het vaststellen van de verkoopprijs tot het onderhandelen met de kopers.

Wat doet een makelaar in Vaassen?

Als je jouw woning in Vaassen wilt verkopen, kiezen de meeste mensen voor een makelaar. De makelaar heeft niet alleen kennis van de lokale markt, maar neemt ook veel werk uit handen. Hierdoor kan jij je focussen op andere belangrijke zaken rondom de verkoop.

Laten we eens in detail kijken naar wat een makelaar precies doet wanneer hij je bijstaat bij de verkoop van je huis in Vaassen:

 • Marktanalyse: De makelaar onderzoekt en analyseert de lokale woningmarkt om de juiste prijsvoorwaarden te bepalen.
 • Promotie: De makelaar zorgt voor de nodige marketing en publiciteit om jouw woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.
 • Bezichtigingen: De makelaar plant en begeleidt de bezichtigingen van jouw woning.
 • Onderhandelingen: De makelaar voert de onderhandelingen met mogelijke kopers over de verkoopprijs.
 • Papierwerk: De makelaar helpt bij de juridische en administratieve aspecten van de verkoop zoals het opstellen van het koopcontract.

Waarom een makelaar in Vaassen inschakelen?

De verkoop van je huis in Vaassen kan een spannend en soms stressvol proces zijn. Je wilt uiteraard de beste prijs krijgen voor je eigendom, en dit proces vereist een grondige kennis van de vastgoedmarkt. Een goede makelaar kan hierbij van onschatbare waarde zijn. Deze makelaar onderscheidt zich namelijk van de gemiddelde makelaar door niet alleen efficiënt en doelgericht te zijn, maar ook door een uitstekende service te bieden die is aangepast aan jouw specifieke behoeften. Laten we eens kijken hoe een goede makelaar dit doet.

Keuze van de prijsstelling

Een goede makelaar kent de markt in Vaassen als geen ander en kan je helpen een competitieve prijs voor je huis te bepalen. Het vinden van de juiste prijs kan het verschil zijn tussen een snelle verkoop en een huis dat maandenlang te koop staat.

Klantgericht

Een uitstekende makelaar luistert. Hij weet dat de verkoop van jouw huis een belangrijke gebeurtenis is in jouw leven. Daarom neemt hij de tijd om jouw wensen en verwachtingen te begrijpen en hierop in te spelen.

Marketingstrategie

De promotie van jouw woning is belangrijk voor een soepele verkoop. Een kundige makelaar maakt gebruik van de meest effectieve marketingtechnieken. Fotografie, home staging en online promotie zijn kernelementen in zijn aanpak.

Nazorg

Tenslotte zorgt een goede makelaar voor uitstekende nazorg. Hij houdt je op de hoogte van de voortgang en beantwoordt eventuele vragen. De relatie houdt niet op bij de verkoop van je huis, maar loopt door tot ver na de overdracht.

Makelaars in Vaassen vergelijken

Door makelaars in Vaassen te vergelijken, profiteer je van diverse voordelen. Zo kun je flink besparen op de makelaarskosten, vind je de makelaar die het beste bij jouw situatie past en krijg je inzicht in de verwachte verkoopprijs van jouw woning.

 • Nauwkeurige waardebepaling van jouw woning
 • Besparen op makelaarskosten door vergelijking
 • Ontvangen van gratis en objectief verkoopadvies
 • Vinden van de ervaren makelaar die bij jou past

Inzicht krijgen in de unieke krachten van verschillende makelaars kan enorm helpen om de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om expertise in een bepaalde markt, effectieve verkoopstrategieën of uitstekende onderhandelsvaardigheden, Huis Verkopen helpt om de beste match te vinden. Kortom, door makelaars te vergelijken via Huis Verkopen, vergroot je de kans op een geslaagde verkoop van jouw woning.

Vergelijk makelaars in Vaassen Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Vaassen

De gemiddelde opstartkosten van makelaars in Vaassen zijn € 515. Vergelijk verschillende makelaars om een goede deal te krijgen. Maak daarbij gebruik van een makelaar vergelijkingsplatform.

De gemiddelde makelaarskosten in Vaassen zijn € 5.306. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van de diensten die je nodig hebt.

Door het vergelijken van makelaars in Vaassen kan je gemiddeld € 1.533 besparen. Je kunt dit doen via een makelaarsvergelijkingsplatform.

De gemiddelde verkoopprijs van huizen in Vaassen is € 486.785. Dit helpt je om te begrijpen wat je mag verwachten bij de verkoop van jouw woning.

In Vaassen zijn de gemiddelde intrekkingskosten € 500. Hiermee moet je rekening houden bij het bepalen van jouw budget voor het verkopen van je huis.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen