Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Vught

Zoek je een goede makelaar in Vught om je huis te verkopen? Je zoekt vast naar ervaring, lokale kennis en een persoonlijke benadering. Gelukkig zijn alle mogelijkheden hier om een makelaar te vinden kosteloos en vrijblijvend, zodat je rustig de ideale match kunt vinden.

Over makelaars in Vught

Makelaars in Vught bieden hun diensten op verschillende manieren aan. Naast opvallende verschillen in hun werkwijze, kosten en verkoopresultaten, onderscheiden ze zich ook door hun klantenservice, communicatiestijl, specialisaties en technologische middelen die ze gebruiken. Dit verschil betekent dat niet elke makelaar het beste bij jouw unieke woning en omstandigheden past. Door het vergelijken van makelaars, kan je de beste match voor jouw property in Vught vinden en zo, een hogere verkoopprijs voor je huis krijgen.

Als potentiële woningverkoper, vraag je je waarschijnlijk af welke makelaars in Vught het beste presteren. Wat kosten ze? Hoe goed zijn ze in onderhandelen? Zijn er manieren om te besparen op makelaarskosten? Kortom, welke makelaar helpt je om je huis zo winstgevend mogelijk te verkopen? Het antwoord op deze vragen helpt je om een weloverwogen beslissing te nemen. Hieronder vind je de actuele cijfers over de beste makelaars in Vught:

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.585
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 18.109
Besparing (gem.)
€ 1.558

Actueel

 • Op het moment hanteren makelaars in Vught gemiddeld een courtage van 1,12%. Dit zijn variabele kosten gebaseerd op de verkoopprijs van je huis, dus kan het interessant zijn om verschillende makelaars te vergelijken.
 • Als je kijkt naar de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Vught, dan is deze € 587.918. De gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter bedraagt € 4.621. Meer informatie over de woningmarkt in Vught vind je op onze website.
 • De gemiddelde kosten voor een makelaar in Vught liggen op dit moment rond de € 6.585. Het vergelijken van verschillende makelaarstarieven kan je flink wat besparen op de totale kosten voor het verkopen van je huis.

Uitgelichte makelaars in Vught

In Vught is een grote verscheidenheid aan makelaars aanwezig die je van dienst kunnen zijn bij de verkoop van je woning. Het is echter niet verstandig om zomaar met de eerste de beste makelaar in zee te gaan. Het is aan te raden om de makelaars in Vught objectief te vergelijken op basis van aspecten zoals hun ervaring, tarieven en verkoopstrategie.

Logo AMB Makelaars Vught I Qualis

AMB Makelaars Vught I Qualis

Bij AMB Makelaars Vught I Qualis ben je in ervaren handen. Als specialist met 100% klanttevredenheid blinken ze uit in het vlot en tegen hoge prijzen verkopen van woningen. Continu ontwikkelen ze hun verkooppresentatie en marketing, zodat ze de concurrentie voor blijven. Met eerlijkheid, integriteit en kennis staan ze je bij in het gehele proces rondom de aankoop, verkoop, verhuur en taxaties van jouw woning. Bezoek ze op Dorpsstraat 7 in Vught.
Logo ATENZIJLSTRA Makelaars

ATENZIJLSTRA Makelaars

ATENZIJLSTRA Makelaars, gevestigd in Vught aan de Dorpsstraat, is een aandachtig en betrokken NVM-makelaarskantoor. Ze richten zich op maximale opbrengst bij verkoop, maar ook op aankoop, verhuur en taxaties. Hun doordachte en zorgvuldige processen gekoppeld aan een ondernemende instelling, garanderen optimale woningpresentatie en duidelijke communicatie. Met 6 medewerkers bieden ze ruime tijd en aandacht voor zowel jou als potentiële kopers en zorgen ze voor een helder verkoopproces. Op deze manier verdienen ze jouw vertrouwen.
Logo Den Hollander Vastgoed Wonen

Den Hollander Vastgoed Wonen

Den Hollander Vastgoed Wonen specialiseert zich al 25 jaar in de verkoop en aankoop van kwaliteitshuizen. Het makelaarskantoor belooft topkwaliteit, service en persoonlijke begeleiding. Met diepgaande kennis van de steden en landelijke omgeving adviseren ze je over ideale woonlocaties. Elke woning wordt als individueel project behandeld, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Ze excelleren in woningstyling en zijn aangesloten bij NVM, met VastgoedCert, NWWI en NRVT certificeringen. Ze hadden afgelopen jaar 13 succesvolle verkopen.
Logo buro t'sas makelaardij

buro t'sas makelaardij

Bij buro t'sas makelaardij draait het vooral om de mens achter de woning. Het team heeft oog voor detail en begrijpt dat het kopen of verkopen van een huis een emotionele en financiële beslissing is. Ze blinken uit in intermediair zijn, bieden kwalitatieve dienstverlening en voeren scherpe prijsonderhandelingen. Met hun technische kennis en brede blik op de regio Vught staan ze voor je klaar, of je nu een stadswoning, boerderij of iets daartussenin zoekt.
Logo Lelieveld makelaardij

Lelieveld makelaardij

Lelieveld Makelaardij brengt de unieke combinatie van 'country & urban living' tot leven in de stedendriehoek Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Met 40 jaar ervaring zijn ze een belangrijke speler in de Brabantse vastgoedmarkt. Ze bieden diensten zoals verkoop, aankoop, taxaties en verhuur, altijd met een creatieve blik en eindeloze mogelijkheden. Met specialismen in meerdere gebieden, en een gemiddelde Funda beoordeling van 9,3, staat jouw tevredenheid altijd centraal.
Logo Viermakelaars Vught

Viermakelaars Vught

Met drie vestigingen in de regio Den Bosch beheersen de Makelaars van Viermakelaars Vught de markt tot in de kleinste details. Hun kracht zit in hun uitgebreide lokale netwerk, sterke kennis van de markt en oog voor juridische valkuilen. Naast standaard diensten als verkoop, aankoop en taxaties, onderscheiden ze zich met hun specialismen in woningstyling en fotografie. Met een enthousiast team van drie medewerkers garandeert Viermakelaars Vught een persoonlijke en vakkundige aanpak.

Dames van de Meierij Makelaardij

Dames van de Meierij Makelaardij zijn twee toegewijde, ambitieuze makelaars. Ze zijn niet aangesloten bij een branchevereniging, maar hun professionaliteit en expertise maken dit meer dan goed. Je vindt ze aan de John F. Kennedylaan in Vught. Een persoonlijke benadering is hun kenmerk, zij staan voor je klaar om je huisverkoop of -aankoop soepel en succesvol te laten verlopen.

Smit & Van Tartwijk Makelaars

Bij Smit & Van Tartwijk Makelaars kun je terecht voor al je vastgoedbehoeften. Dit makelaarskantoor kenmerkt zich door zijn gedegen kennis en overtuiging om voor jou de beste deal te sluiten. Ondanks dat het geen lid is van een branchevereniging, heeft Smit & Van Tartwijk Makelaars zichzelf weten te bewijzen als een betrouwbare keuze.

Let op: Er zijn nog meer verkoopmakelaars actief in Vught die mogelijk beter bij jouw woning, situatie en voorkeuren passen. Bij Huis Verkopen nemen we ze allemaal mee in onze vergelijking. Zo ontdek je welke makelaar in Vught voor jou echt de beste keuze is.

Vergelijk makelaars in Vught Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Vught?

Een makelaar in Vught rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,12% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 587.918 in Vught komt dit neer op € 6.585 aan makelaarskosten (update april 2024).

Het is echter een vaak voorkomend verschijnsel dat makelaars een lager courtage rekenen voor hoger gewaardeerde huizen. Dit komt omdat de woningwaarde effect heeft op de hoogte van hun courtage. Een hogere woningwaarde raakt een makelaar minder in zijn portemonnee dan een lagere waarde.

Let op: de courtages van makelaars in Vught verschillen gemiddeld 0,53%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.558 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Vught. Het kan dus heel voordelig zijn om meerdere makelaars met elkaar te vergelijken voordat je een keuze maakt.

Kosten van makelaars in Vught

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.400
€ 6.700
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Vught

Voor de verkoop van jouw woning komen de meeste makelaars in Vught met opstartkosten aanzetten. Dit zijn kosten die je vooraf betaalt, nog voordat jouw huis te koop staat. Ze dekken veelal de voorbereidingskosten voor het verkoopproces zoals de fotoreportage van jouw woning, plaatsing op huizensites zoals Funda, ontwerpen en plaatsen van een verkoopbord, administratiekosten en meer. Het is een voorbereidende stap om jouw woning opvallend en aantrekkelijk in de markt te zetten.

Deze kosten zijn niet overal hetzelfde en variëren per makelaar. Gemiddeld liggen de opstartkosten voor makelaars in Vught tussen de € 400 en € 700. Deze kosten zijn los van de courtage die je verschuldigd bent na de succesvolle verkoop van je woning. Informeer voor de zekerheid altijd naar zowel de opstartkosten als de courtage bij de makelaar van jouw keuze.

Intrekkingskosten van makelaars in Vught

Als je erover nadenkt om je woning te verkopen via een makelaar in Vught, wees dan bewust van een aspect dat vaak buiten beschouwing blijft: intrekkingskosten. Dit zijn kosten die sommige makelaars in rekening brengen als je besluit om je huis voortijdig uit de verkoop te halen. Makelaars hebben tijd en resources geïnvesteerd in het verkopen van jouw woning, en deze kosten zijn bedoeld om dat werk te dekken.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je jouw huis voortijdig uit de verkoop zou willen halen. Misschien verandert je persoonlijke situatie, waardoor je besluit om toch in het huis te blijven wonen. Of je vindt dat de makelaar niet voldoet aan jouw verwachtingen, en je wilt overstappen naar een andere makelaar. Wat de reden ook is, het is essentieel om vooraf te weten dat je mogelijk met deze extra kosten te maken krijgt.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Vught met een vast tarief

Niet alle makelaars werken met een courtage, dat wil zeggen een percentage van de verkoopprijs. Er zijn ook makelaars die een vast tarief hanteren voor hun diensten, ongeacht de uiteindelijke verkoopprijs van jouw woning. Een voorbeeld hiervan zijn makelaars in Vught, waar het gemiddelde vaste tarief neerkomt op € 3.250 (update: april 2024).

Het kiezen voor een makelaar met een vast tarief heeft zo zijn voor- en nadelen. Een groot voordeel is dat je vooraf weet wat je kwijt bent aan makelaarskosten, ongeacht de verkoopprijs van jouw woning. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Een nadeel kan zijn dat de dienstverlening wellicht minder uitgebreid is dan bij een makelaar die werkt met courtage. Deze factoren zijn belangrijk om in overweging te nemen bij jouw keuze voor een makelaar.

Tip: Het is verstandig om verschillende makelaars naast elkaar te leggen voordat je een keuze maakt. Door makelaars te vergelijken kun je de makelaar vinden die het beste aansluit bij jouw woning en specifieke situatie. Zo kan je bijvoorbeeld kijken of een makelaar met een vast tarief of een courtage beter aansluit bij jouw wensen en budget.

4 feitjes over makelaars in Vught

 • Het merendeel van de woningverkopers in Vught kiest voor een makelaar met aantoonbare ervaring in de omgeving. Als jij ook een geschikte makelaar met lokale ervaring zoekt, is een grondige vergelijking van de beschikbare makelaars een essentiële eerste stap.
 • Interessant gegeven: huiseigenaren die ervoor kiezen hun woning in Vught zonder een makelaar te verkopen, lopen het risico om gemiddeld €27.000 minder op te strijken dan wanneer zij de verkoop via een professionele makelaar laten lopen.
 • Zekerheid in makelaardij is belangrijk. Daarom zijn de meeste makelaars in Vught (91%) aangesloten bij een professionele branchevereniging zoals het NVM, VBO of VastgoedPRO. Dit zorgt voor extra verzekering in professionaliteit en kwaliteit.
 • Voordat woningverkopers in Vught een definitieve makelaar kiezen, vragen ze gemiddeld aan drie verschillende makelaars om verkoopadvies. Vind je het lastig om een keuze te maken? Aarzel dan niet om gratis verkoopadvies aan te vragen.

Wat levert de beste makelaar in Vught op?

Net als in elke andere stad, varieert de prestatie van makelaars in Vught sterk. Het is daarom in ieders belang, zeker als je jouw huis wilt verkopen, om een goede vergelijking te maken tussen de verschillende makelaars. Deze vergelijking kan een aanzienlijk verschil maken in de opbrengst van de verkoop van jouw huis.

Dit is hoe je de beste makelaars in Vught herkent:

 • In onze onafhankelijke statistieken zien we dat de toppresteerders onder de makelaars in Vught eigendommen meestal voor een bedrag boven de verwachte prijs verkopen. Concreet betekent dit dat je met de beste makelaars een gemiddelde meeropbrengst van € 21.252 kunt verwachten.
 • Op basis van onze database blijkt dat de meest snelle makelaars in Vught een woning gemiddeld 18 dagen sneller kunnen verkopen dan hun concurrenten. Dat betekent dat jouw huis sneller van de markt kan zijn en je sneller kan doorgaan met jouw toekomstplannen.

De beste makelaar in Vught vinden

Op zoek naar de beste of snelste makelaar in Vught? Dat betekent niet per se de duurste! De juiste makelaar is degene die begrijpt wat je woning uniek maakt en zijn strategie daar feilloos op aanpast.

Via ons praktische vergelijkingsformulier kun je makelaars vergelijken op basis van jouw adres, situatie en voorkeuren. Zo heb je razendsnel een passende selectie van makelaars die inzicht kunnen geven in hun tarieven en verkoopstrategieën.

Waar moet je op letten bij makelaars in Vught?

Wanneer je jouw huis wilt verkopen in Vught, zijn er enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een geschikte makelaar:

Kennis van de lokale markt

Begrijpt de makelaar de Vughtse huizenmarkt goed? Een makelaar met lokale kennis kan beter inspelen op de vraag en een realistisch verkoopprijs inschatten.

Communicatie en service

Geeft de makelaar je voldoende aandacht en is hij of zij goed bereikbaar? Communicatie is essentieel, je wilt snel op de hoogte worden gebracht van ontwikkelingen.

Verkoopstrategie

Wat is de verkoopstrategie van de makelaar? Het is belangrijk dat deze strategie aansluit bij jouw wensen en het type woning dat je verkoopt.

Ervaringen van anderen

Hoe waarderen eerdere klanten de makelaar? Kijk naar recensies en ervaar hoe de makelaar in de praktijk werkt.

Vergelijk makelaars

Vergelijk de verschillende makelaars om de beste keuze te kunnen maken. Maak gebruik van het vergelijkingsformulier om een makelaar te vinden die bij jouw situatie past.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In de boeiende vastgoedmarkt van Vught zijn er diverse makelaarsorganisaties actief, waaronder NVM-verkoopmakelaars. Naast NVM, zijn ook de VBO en VastgoedPRO vertegenwoordigd om jouw belangen te behartigen bij de verkoop van jouw woning.

Het kiezen van de juiste makelaar is geen eenvoudige taak. Elke organisatie heeft zijn eigen specialiteiten en werkwijzen. Of je nu kiest voor een NVM-verkoopmakelaar, een VBO-makelaar of een VastgoedPRO-makelaar, ze hebben allemaal als doel om je te ondersteunen bij de verkoop van je huis.

Weetje: Niet alle NVM-makelaars leveren dezelfde kwaliteit. Het is dus zeker de moeite waard om tijd te investeren in het vergelijken van verschillende makelaars voordat je een definitieve keuze maakt.

Wat doet een makelaar in Vught?

Als je jouw woning in Vught wilt verkopen, kan een makelaar een belangrijke rol spelen. Een makelaar zal je adviseren over een realistische vraagprijs, de verspreiding van het verkoopproces coördineren en potentiële kopers wegwijs maken.

Een makelaar onderhandelt ook namens jou met geïnteresseerde kopers. Dit zorgt ervoor dat je zowel financieel als juridisch optimaal uit de verkoop van jouw huis komt. Daarnaast verzorgen zij de juridische afwikkeling van de verkoop.

 • Advies geven over realistische vraagprijs
 • Coördinatie van het verkoopproces
 • Potentiele kopers informeren en rondleiden
 • Onderhandelen met kopers namens verkoper
 • Juridische afhandeling van de verkoop

Waarom een makelaar in Vught inschakelen?

Een goede makelaar kan aanzienlijk bijdragen aan een snellere verkoop van je huis en een hogere verkoopprijs. Als je in Vught woont en je huis wilt verkopen, is het van doorslaggevend belang dat je de juiste makelaar kiest die jouw belangen begrijpt en voor het beste resultaat kan zorgen. Dit begint allemaal met een gedegen marktonderzoek om de juiste prijs te bepalen. Makelaars hebben toegang tot uitgebreide databases en professionele contacten. Dit stelt hen in staat om een realistische startprijs voor je huis te bepalen zodat je op de makelaars kunt vergelijken en de juiste keuze kunt maken.

Kennis van de lokale markt

Een makelaar in Vught kent de lokale markt als geen ander. Hij weet hoe de huismarkt in Vught wordt beïnvloed door allerlei factoren, zoals de demografie, infrastructuur en het huidige vastgoedaanbod. Zijn lokale bekendheid stelt hem in staat om je huis op de juiste manier in de markt te zetten.

Promotie en presentatie

Het is belangrijk dat je huis er op zijn best uitziet voor potentiële kopers. Een goede makelaar zorgt daarom voor professionele foto's, een duidelijke beschrijving en een aantrekkelijke presentatie. Daarnaast heeft hij toegang tot verschillende kanalen waar jouw huis effectief kan worden gepromoot.

Onderhandelingstechnieken

Een professional is in staat de hoogst mogelijke verkoopprijs uit de onderhandelingen te slepen. Onderhandelingstechnieken zijn hierin ontzettend belangrijk. De makelaar zorgt ervoor dat jouw belang altijd op de voorgrond staat en werkt naar het beste resultaat toe.

Afronding verkoop

Tenslotte neemt de makelaar je veel werk uit handen bij de afhandeling van de verkoop. Denk hierbij aan het opstellen van de koopovereenkomst, de communicatie met de notaris en de begeleiding bij de overdracht. Zo kun je de verkoop van je huis met een gerust hart laten verlopen.

Informatie over Vught

Vught is een stad in de provincie Noord-Brabant. Deze stad is bekend om de rijke historie, zoals het bekende Vught kamp.

Ontdek de veelzijdige architectuur dat Vught te bieden heeft. Van moderne huizen tot monumentale gebouwen, je ontdekt het zeker!

Met prachtige natuurgebieden zoals de Vughtse Heide en de IJzeren Man, is het een geweldige plaats voor natuurliefhebbers.

Weetje: Merk je de veranderingen in het landschap op? Dat komt omdat de woningmarkt in Vught volop in beweging is. Bekijk de laatste woningmarktcijfers om meer te ontdekken.

Makelaars in Vught vergelijken

Bij Huis Verkopen maken we het eenvoudig om makelaars in Vught te vergelijken. We koppelen je moeiteloos aan de meest geschikte makelaars op basis van jouw specifieke woning en wensen.

 • Inclusief gratis waardebepaling van de makelaars.
 • Verdiene gratis verkoopadvies zodat je een volledig beeld krijgt van je mogelijkheden.
 • Geniet van een scherper makelaarstarief dan normaal gezien.
 • Vind de juiste makelaar die de maximale verkoopwaarde voor jouw huis kan verwezenlijken.

Je hoeft alleen maar je adres, voorkeuren en wensen in te geven. Op basis van die informatie koppelen we je aan verkoopmakelaars in Vught die perfect bij jouw situatie passen. Deze makelaars voorzien je van relevante informatie voor jouw besluitvormingsproces. Op deze manier kan je bepalen welke makelaar in Vught het beste verkoopvoorstel aan jou biedt.

Vergelijk makelaars in Vught Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Vught

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Vught zijn € 515. Vergeet dit niet mee te nemen in je begroting bij het verkopen van je huis.

Doe een volledige vergelijking, inclusief tarieven en services. Hiervoor kun je onze tool voor makelaarsvergelijking gebruiken, waarmee je direct inzicht krijgt.

In dat geval komen wellicht de intrekkingskosten ter sprake. Gemiddeld zijn deze in Vught € 500. Overweeg om je verkoopstrategie te herzien of mogelijk van makelaar te wisselen.

In Vught hanteren makelaars gemiddeld een courtage van 1,12% over de verkoopprijs van je huis. Dit verschilt per makelaar, dus het loont om te vergelijken.

Door het vergelijken van makelaars in Vught, kun je gemiddeld € 1.558 besparen. Gebruik onze vergelijkingstool om makelaars te vergelijken en kijk welke het beste past bij jouw verkoopplannen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen