Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Vught

Wil je je huis verkopen in Vught? Dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de meest recente vastgoedcijfers. Op HuisVerkopen.nl vind je altijd de meest actuele woningmarktcijfers. Verdiep je in de gemiddelde woningprijzen, vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties in Vught. Zo weet je precies wat je kunt verwachten als je de stap zet om je huis in juli 2024 op de markt te brengen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Vught

De gemiddelde verkoopprijs in Vught is in de laatste 3 maanden € 641.371 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 687.883 euro. Deze beide cijfers geven je een duidelijk inzicht in de huidige stand van de woningmarkt. Kijk nu verder om inzicht te krijgen in het verloop van deze prijzen door de tijd heen:

Huizenprijzen in Vught

Afgelopen 3 maanden

€ 416.000
€ 577.000
€ 738.000

Wanneer je overweegt een huis te kopen of te verkopen in Vught, is het waardevol om aandacht te hebben voor de prijs per vierkante meter. Dit geeft een realistisch beeld van de marktwaarde van woningen in het gebied. Met de huidige gemiddelde prijs per vierkante meter op € 4.791, geeft de onderstaande grafiek een overzicht van de meest recente prijsontwikkelingen in Vught:

Huizenprijzen in Vught per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.200
€ 4.600
€ 5.000

Prijsontwikkeling Vught laatste 12 maanden

Uit de prijsontwikkeling van huizen in Vught kunnen we veel afleiden over de bewegingen op de woningmarkt. Inzicht in de gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand, een bedrag van € 641.371 euro, vult ons begrip van de lokale marktsituatie aan.

Onze grafiek van de afgelopen twaalf maanden verstrekt nog meer gedetailleerde informatie. Hierin is duidelijk zichtbaar hoe de woningmarkt in Vught in lijn beweegt met de landelijke tendensen in Nederland:

Wat is mijn woning in Vught waard?

De waarde van jouw woning in Vught wordt bepaald door diverse factoren. Zo spelen locatie, het type woning, de grootte en de actuele marktcondities een grote rol. De marktsituatie kan, afhangende van de vraag en het aanbod in de regio, een aanzienlijke invloed hebben op de uiteindelijke waarde van jouw woning.

Als je benieuwd bent naar de precieze waarde van jouw huis, overweeg dan een gratis waardebepaling door een makelaar. Dit kan een goed startpunt vormen, of je nu van plan bent om jouw woning zonder twijfel te koop te stellen, of als je probeert te begrijpen wat de exacte waarde van jouw woning is om een beslissing te nemen. Zo'n waardebepaling kan je inzicht geven in de haalbaarheid van de verkoop van jouw woning.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar bij jou thuis om een veelzijdig beeld van jouw woning te krijgen. Dit is een uitstekende manier om meer te leren over de woningmarkt en alle bijbehorende aspecten zonder dat het je iets kost. De inzichten van een professionele makelaar zijn vaak onmisbaar bij het maken van geïnformeerde beslissingen over eventuele verkoop.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je de lokale woonsituatie vanuit een breder perspectief wilt begrijpen, is het nuttig om niet alleen te kijken naar de situatie in Vught. De vastgoedcijfers van omliggende gemeenten kunnen ook helderheid bieden. Dit komt omdat de woningmarkt en de bijbehorende prijzen sterk kunnen fluctueren van plaats tot plaats.

Een kijkje in de woningmarktcijfers van andersoortige gemeenten kan een realistisch, actueel marktbeeld schetsen. Het helpt niet alleen om de huizenprijzen in Vught te begrijpen, maar belicht ook de bredere context van de regionale vastgoedmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Vught

In Vught variëren de statistieken van makelaars sterk en dit kan invloed hebben op de snelheid en prijs van het verkopen van je woning. Dit verschil vind je in de gemiddelde verkooptijd, het aantal verkochte woningen en de geschatte verkoopprijs. Je moet rekening houden met deze verschillen bij het kiezen van een makelaar.

Ook al lijkt het op het eerste gezicht niet belangrijk, het selecteren van een geschikte makelaar kan een groot verschil maken in hoe snel je je huis verkoopt en tegen welke prijs. Het is daarom belangrijk om makelaars goed te vergelijken. Zorg ervoor dat je een makelaar kiest die past bij jouw huis en jouw specifieke behoeften en wensen.

Vergelijk makelaars in Vught Of lees meer over makelaars in Vught

Gemiddelde tarieven van makelaars in Vught

Vergis je niet, de tarieven van makelaars in Vught kunnen aanzienlijk van elkaar verschillen! Voor jou als verkoper maakt het dan ook een verschil welke makelaar je kiest. Het gemiddelde tarief, ook wel courtage genoemd, ligt hier op 1,12%. Op een gemiddelde verkoopprijs van € 641.371 betekent dat al snel een bedrag van € 7.183.

Bij het kiezen van een makelaar is het slim om niet alleen op de courtage te letten. Zo is ook de begeleiding en persoonlijke klik even belangrijk. Daarom is het nuttig om meerdere makelaars te vergelijken. Zo krijg je niet alleen inzicht in de kosten, maar ook in de werkwijze, verkoopstrategie en aanpak van verschillende makelaars in Vught. Een grondige vergelijking helpt jou bij het vinden van een makelaar die bij jouw persoonlijke situatie past.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Vught

In het charmante Vught is het woningaanbod divers, waarbij een deel wordt aangeboden als sociale huurwoningen. Toch neemt dit niet weg dat het overgrote deel bestaat uit koopwoningen. Het exacte aantal varieert, maar op dit moment gaat het om 7153 koopwoningen. Dus mocht je interesse hebben in het kopen van een woning in Vught, dan is er volop keuze.

Aantal verkochte woningen in Vught

In de afgelopen 12 maanden vond er in Vught een constante stroom aan woningverkopen plaats. Deze kan je weergeven als het aantal transacties: 272. Tegelijkertijd waren er veel aanmeldingen, oftewel nieuwe huizen die in de verkoop kwamen. Houd er rekening mee dat een woning vaak in een latere maand wordt verkocht dan dat deze in de verkoop is gezet. Hier volgt een overzicht van deze variabelen per maand:

Ben je van plan jouw huis in Vught te verkopen?

Wanneer je besluit je huis in Vught te verkopen, zijn er talloze aspecten om rekening mee te houden. De conditie van je woning, de marktwaarde, en het juridische aspect van de woningverkoop zijn maar een paar van de punten die aandacht verdienen. Daarnaast is het verkrijgen van een energielabel en de zoektocht naar een bekwame makelaar ook iets om niet over het hoofd te zien.

Het lijkt een overweldigende taak, maar paniek is niet nodig. Een gedetailleerd stappenplan kan je door het gehele proces begeleiden. Het biedt inzicht in alles wat er komt kijken bij het verkopen van jouw huis. Van het vinden van een goede makelaar tot het eventueel inschakelen van een verhuisbedrijf. Voor een geordend overzicht, kan je een speciaal stappenplan bekijken voor het regelen van de verkoop van je woning in Vught. Het maakt de complexe taak een stuk eenvoudiger en beheersbaar.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

In de bruisende woningmarkt van Vught, veranderen cijfers en statistieken continu. Aangezien we begrijpen hoe belangrijk deze informatie voor je kan zijn, zorgen we ervoor dat de woningmarktcijfers op deze pagina altijd actueel zijn. Deze cijfers helpen je een helder inzicht te krijgen in de ontwikkelingen op de woningmarkt. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe de prijzen van huizen veranderen, welke buurten in trek zijn en hoe lang woningen over het algemeen te koop staan. Hiermee kun je goed geïnformeerd beslissingen nemen over jouw eigen verkoopplan.

Voorzorgsmaatregelen voor de verkoop van je woning

De site HuisVerkopen.nl is jouw persoonlijke assistent bij de verkoop van je woning. Dankzij handige tools zoals een gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken, wordt het kiezen van de beste makelaar in Vught een stuk eenvoudiger. Bovendien helpt het platform je kosten te besparen, bijvoorbeeld via de optie om makelaarstarieven op te vragen bij lokale specialisten. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt bij het voorbereiden van de verkoop en weet je zeker dat je geen stap over het hoofd ziet.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen