Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Zaltbommel

Het vinden van een goede makelaar in Zaltbommel voor de verkoop van je huis kan een uitdaging zijn. De prestaties van makelaars in deze regio verschillen sterk. Daarom is het belangrijk om verkoopmakelaars te vergelijken, zodat je de makelaar kiest die het beste bij jouw woning en situatie past.

Over makelaars in Zaltbommel

Verkoopmakelaars zijn net zo divers als de huizen die ze verkopen. Ze hebben allemaal hun unieke stijl, persoonlijkheid en aanpak. Sommigen focussen sterk op klantenservice en nemen ruim de tijd om je bij te staan en te adviseren. Anderen zijn strak en efficiënt, op zoek naar het snelle succes. Ook de ervaring en specialismen kunnen fors verschillen, er zijn bijvoorbeeld makelaars die meer inzicht hebben in appartementenverkoop, terwijl anderen juist heel geslepen zijn met vrijstaande huizen.

We nemen de tijd om iedere verkoopmakelaar in Zaltbommel onder de loep te nemen. Van beoordelingen, tot aan het aantal woningen dat ze hebben verkocht en hoe lang deze gemiddeld te koop staan. Op basis van al deze gegevens kunnen we een goed overzicht geven van wie er het best presteren. Als je op zoek bent naar een verkoopmakelaar in Zaltbommel, kunnen we je dus voorzien van een duidelijke snapshot van de beste keuzes op basis van up-to-date data.

Juni 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.853
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 13.346
Besparing (gem.)
€ 1.305

Actueel

 • De gemiddelde verkoopprijs voor een woning in Zaltbommel ligt momenteel op € 457.846. Voor de gemiddelde prijs per vierkante meter kun je rekening houden met € 3.729. Voor een gedetailleerd overzicht van de huizenprijzen kun je op de link klikken.
 • In deze stad zijn de gemiddelde courtages van makelaars op dit moment rond de 1,06% (actuele peildatum: juni 2024). Overweeg je jouw huis in Zaltbommel te verkopen, dan is dit handig om te weten.
 • Omdat de tarieven van makelaars in Zaltbommel behoorlijk kunnen variëren, is vergelijkend onderzoek zeker aan te raden. Door tarieven te vergelijken, kun je gemiddeld een bedrag van € 1.305 besparen. Een behoorlijke besparing!

Uitgelichte makelaars in Zaltbommel

Als je van plan bent je woning in Zaltbommel te verkopen, heb je een keur aan makelaars tot je beschikking. We presenteren je een lijst van diverse woningverkoopmakelaars in deze stad, elk vergezeld van een gedetailleerde beschrijving om je te helpen in je keuze. Het vergelijken van deze makelaars kan inzicht bieden in de verschillende services, prijzen en ervaringen die ze aanbieden, zodat je de makelaar kunt kiezen die het beste bij jouw verkoopambities past.

Logo Bijzonder Wonen Makelaardij | Baerz & Co.

Bijzonder Wonen Makelaardij | Baerz & Co

Bijzonder Wonen Makelaardij | Baerz & Co is een specialist in de aan- en verkoop van monumentale en andere unieke woningen. Hun voorliefde voor cultureel erfgoed is terug te zien in hun unieke aanbod van rijksmonumenten, gemeentelijke monumenten en andere historische panden. Ze bieden hulp bij de aankoop van je toekomstige woonboerderij, villa, landhuis of stadspand. Ze hechten veel waarde aan hun hoge serviceniveau en exclusieve objecten, niet enkel aan prijs. Ook in het Engels, Duits en Frans kun je hier terecht.
Logo Hofstede Makelaardij Zaltbommel

Hofstede Makelaardij Zaltbommel

Bij Hofstede Makelaardij Zaltbommel draait alles om jouw woonwensen. Met bijna 30 jaar ervaring in de regio, biedt het team van vier medewerkers deskundigheid, inlevingsvermogen en betrokkenheid. Ze zijn gespecialiseerd in veilingen, woningfotografie en het beheer van monumenten, en bieden daarnaast verkoop-, aankoop-, aanhuur-, verhuur-, taxatie- en financieel adviesdiensten aan. Hun actieve aanpak en lokale verbondenheid zorgen ervoor dat ze altijd optimaal kunnen inspelen op de markt.
Logo Hofstaete Makelaardij o.z.

Hofstaete Makelaardij oz

Hofstaete Makelaardij o.z. is dé expert als je een monumentaal of exclusief huis wil kopen of verkopen in Nederland. Met hun brede expertise regelen ze niet alleen de aan- en verkoop, maar ook de taxaties en finaciële overheidssteun voor monumenten. Ze leveren maatwerk met een specifieke benadering van dit bijzondere type woningen. Dankzij hun lidmaatschap bij de NVM kun je rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid voor jouw unieke woning.
Logo Jack van Kessel Jouw Makelaar

Jack van Kessel Jouw Makelaar

Bij Jack van Kessel Jouw Makelaar kun je rekenen op specialisme in commercieel vastgoed. Of het nu gaat om kantoorruimtes, winkels, bouwgronden of woonhuizen, deze NVM aangesloten makelaar biedt ondersteuning bij de verkoop, verhuur en taxaties. Met certificaten als VastgoedCert en NRVT toont het kantoor zijn professionaliteit in de branche. Hoewel een éénpitter, biedt de makelaar kwaliteit en maatwerk voor iedere klant.
Logo Nanne Smit makelaardij

Nanne Smit makelaardij

Nanne Smit Makelaardij is een betrouwbare en gedreven makelaar, gevestigd in het historische hart van Zaltbommel. Je kunt er op werkdagen terecht tussen 09.00 en 17.30 uur, maar afspraken daarbuiten zijn ook mogelijk. Ze zijn lid van de NVM en VastgoedCert gecertificeerd, wat betekent dat ze alle soorten woningtaxaties kunnen verzorgen. Nanne Smit Makelaardij biedt een verscheidenheid aan diensten zoals verkoop, verhuur, taxaties en aankoop.
Logo Moolenaar Makelaardij o.g.

Moolenaar Makelaardij og

Moolenaar Makelaardij onderscheidt zich als trotse aanbieder van woonkansen in de groene en levendige Bommelerwaard. Je kan rekenen op een veelzijdig aanbod van diensten, variërend van verkoop, aankoop, verhuur, taxaties tot financieel advies - allemaal binnen een straal van 30 km rondom Zaltbommel. Met kennis van woningfotografie, bedrijfsruimtes, monumenten en nieuwbouw heeft dit NVM-makelaarskantoor ook expertise in meerdere talen, waaronder Engels en Duits.
Logo Oomen Makelaardij & Taxaties Zaltbommel

Oomen Makelaardij & Taxaties Zaltbommel

Oomen Makelaardij & Taxaties Zaltbommel is er om je woonwens werkelijkheid te laten worden. Vanaf het moment dat je overweegt te verhuizen, staat hun team paraat om je te begeleiden. Of het nou gaat om aan- of verkoop, taxaties of financieel advies, ze bieden je volledige ondersteuning. Met hun kennis van hypotheken en verzekeringen zoeken ze met jou naar de beste oplossingen. Gevestigd op Wichard van Pontlaan 86 in Zaltbommel. Lid van branchevereniging NVM.
Logo Nieuwdorp Makelaardij

Nieuwdorp Makelaardij

Bij Nieuwdorp Makelaardij krijg je professionele begeleiding bij de aan- of verkoop van jouw woning. Dit ervaren makelaarskantoor, opgericht in 1972, blinkt uit in haar kennis van de locale markt en is geliefd bij projectontwikkelaars voor nieuwbouwprojecten. Het team bestaat uit drie doorgewinterde medewerkers die je op de hoogte houden gedurende het gehele proces. Specialismen van het kantoor zijn nieuwbouw en woningfotografie. Gelegen aan de Gamerschestraat 35 in Zaltbommel.

Let op: er zijn nog meer verkoopmakelaars actief in Zaltbommel die mogelijk beter aansluiten bij jouw wensen. De meest geschikte makelaar voor jouw situatie staat wellicht niet in de bovenstaande lijst. Om de beste keuze te maken, adviseren we je om alle makelaars in Zaltbommel te vergelijken via Huis Verkopen.

Vergelijk makelaars in Zaltbommel Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Zaltbommel?

Een makelaar in Zaltbommel rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,06% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 457.846 in Zaltbommel komt dit neer op € 4.853 aan makelaarskosten (update juni 2024).

Voor iedereen zich afvraagt wat het kostenplaatje bij de meeste Zaltbommel makelaars betreft: ze hanteren vaak het courtagesysteem bij de verkoop van je woning. Dit betekent dat zij een deel van de verkoopprijs als vergoeding eisen.

Let op: de courtages van makelaars in Zaltbommel verschillen gemiddeld 0,57%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.305 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Zaltbommel. Belangrijk om te weten, het is niet een vaste courtage, daarom variëren de kosten afhankelijk van de overeengekomen deal.

Kosten van makelaars in Zaltbommel

Juni 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.900
€ 5.000
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Zaltbommel

Wanneer je overweegt jouw woning te verkopen, is het belangrijk om rekening te houden met mogelijke kosten. In Zaltbommel rekenen de meeste makelaars namelijk opstartkosten. Deze kunnen verschillen per makelaar, maar zijn doorgaans kosten die vooraf betaald moeten worden voordat de dienstverlening echt start. Denk hierbij aan kosten voor het maken van professionele foto's, het ontwerpen van een verkoopbrochure of voor de inzet van sociale media en andere platforms om je woning in de markt te zetten.

Hoewel de exacte bedragen kunnen variëren, liggen de gemiddelde opstartkosten bij makelaars in Zaltbommel tussen € 400 en € 700. Het is echter goed om te vragen wat precies in deze opstartkosten is inbegrepen. Dit kan per makelaar verschillen en het is belangrijk om hier transparantie over te hebben. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en kun je een weloverwogen beslissing maken over welke makelaar het beste bij jouw wensen en budget past.

Intrekkingskosten van makelaars in Zaltbommel

Je hebt besloten om jouw woning in Zaltbommel te verkopen en hebt daarvoor een makelaar ingeschakeld. Echter, om welke reden dan ook, wellicht vanwege een verandering in jouw omstandigheden of een gebrek aan interesse van potentiële kopers, wil je jouw woning uit de verkoop halen. Dan is het belangrijk om te weten dat de meeste makelaars in deze stad intrekkingskosten in rekening kunnen brengen voor het vroegtijdig beëindigen van de overeenkomst.

Intrekkingskosten, ook wel bekend als annuleringskosten, zijn gemaakte kosten die de makelaar bij je in rekening brengt omdat hij tijd en moeite heeft gestoken in de marketing van jouw woning. Deze kosten kunnen flink oplopen. In Zaltbommel liggen de gemiddelde intrekkingskosten op het moment rond € 500. Bijvoorbeeld, als je een verhuizing plotseling afblaast of als je besluit om jouw woning zelf te gaan verkopen, kunnen deze kosten van toepassing zijn. Het is daarom altijd belangrijk om hier duidelijke afspraken over te maken met jouw makelaar.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Zaltbommel met een vast tarief

Er zijn verschillende soorten makelaars als het gaat om de manier waarop ze hun vergoeding regelen. Sommige makelaars werken op basis van courtage, wat betekent dat ze een percentage van de verkoopprijs van jouw huis krijgen. Anderen werken echter met een vast tarief, ongeacht de uiteindelijke verkoopprijs. Als we kijken naar makelaars in Zaltbommel die met vaste tarieven werken, ligt het gemiddelde tarief op € 3.250 (update: juni 2024).

Het werken met een makelaar die een vast tarief hanteert, heeft zowel voor- als nadelen. Een duidelijk voordeel is dat je exact weet wat je gaat betalen, ongeacht de verkoopprijs van je woning. Het nadeel kan zijn dat de makelaar minder gemotiveerd is om voor de hoogst mogelijke verkoopprijs te gaan, omdat dit hun inkomsten niet zal beïnvloeden. Echter, dit verschilt per makelaar. Het is belangrijk om dit mee te nemen bij het maken van je keuze.

Tip: Omdat elke makelaar kwaliteiten en tarieven heeft die uniek zijn voor hun praktijk, is het een goed idee om verschillende makelaars te vergelijken. Dit helpt je om de makelaar te vinden die het beste past bij jouw woning en persoonlijke situatie. Het kan de moeite waard zijn om de tijd te nemen om de juiste match te vinden!

4 feitjes over makelaars in Zaltbommel

 • Bij de zoektocht naar een makelaar, hechten de meeste huiseigenaren in Zaltbommel waarde aan locale expertise. Woorden als "kennis van de lokale markt" en "ervaring in Zaltbommel" moeten als muziek in de oren klinken, als men tenminste wilt opvallen bij het vergelijken van verkoopmakelaars.
 • Huizen die zonder tussenkomst van een makelaar in Zaltbommel worden verkocht, leveren gemiddeld €15.000 minder op dan woningen die wel door een makelaar op de markt worden gebracht. Een makelaar inschakelen lijkt dan ook geen overbodige luxe.
 • Veiligheid en betrouwbaarheid: dat is wat 91% van de makelaars in Zaltbommel biedt door zich aan te sluiten bij een branchevereniging zoals NVM, VBO of VastgoedPRO. Dat is zeker iets om eens nader te bestuderen.
 • Wie een beetje rondvraagt, zal snel ontdekken dat de meeste huizenverkopers in Zaltbommel niet over één nacht ijs gaan als het op de keuze van een makelaar aankomt. Ze vragen gemiddeld maar liefst aan drie verschillende makelaars verkoopadvies voordat ze hun kavel aan iemand toevertrouwen.

Wat levert de beste makelaar in Zaltbommel op?

Het kan verleidelijk zijn om te focussen op wat een makelaar kost als je je huis in Zaltbommel wilt verkopen. Maar het is uiteindelijk waardevoller om te kijken naar wat een makelaar je oplevert. Een talentvolle makelaar kan namelijk een flink verschil maken in de uiteindelijke verkoopprijs van je huis.

Dit is hoe je de beste makelaars in Zaltbommel herkent:

 • Volgens onze onafhankelijke data wordt er door de beste makelaars in Zaltbommel gemiddeld een hogere verkoopprijs bedongen - zelfs hoger dan de verwachte verkoopprijs. Hoeveel dat precies is? Dat blijkt uit onze informatie gemiddeld een bedrag van € 15.752 te zijn.
 • Daarnaast blijkt uit onze gegevens dat de snelste makelaars in Zaltbommel je huis, vergeleken met andere makelaars, gemiddeld binnen een aanzienlijk kortere periode verkopen. We hebben het hier over een gemiddelde van 15 dagen sneller dan andere makelaars.

De beste makelaar in Zaltbommel vinden

De beste makelaar in Zaltbommel is de makelaar die perfect aansluit bij jouw woning en persoonlijke omstandigheden. Het is belangrijk hier aandachtig onderzoek naar te doen om een zo goed mogelijke match te vinden.

Via ons vergelijkingsformulier kun je makelaars eenvoudig vergelijken op basis van jouw eigen woning, situatie en voorkeuren. Zo vind je een makelaar die optimaal samenvalt met jouw specifieke wensen en omstandigheden.

Waar moet je op letten bij makelaars in Zaltbommel?

Bij het kiezen van een passende makelaar in Zaltbommel voor de verkoop van je huis, zijn er meerdere factoren om in overweging te nemen:

Erkende makelaar

Verifieer eerst of de makelaar erkend is en een lidmaatschap heeft bij een beroepsorganisatie zoals de NVM, VBO of VastgoedPRO.

Tarieven van de makelaar

Let goed op de kosten. Deze kunnen aanzienlijk verschillen per makelaar. Hier vind je meer informatie over de tarieven van diverse makelaars.

Persoonlijke klik

Een goede persoonlijke klik is belangrijk. Je zal veel contact hebben met de makelaar, dus zorg dat je je prettig voelt bij de persoon.

Ervaring in Zaltbommel

Kies voor een makelaar die ervaring heeft in Zaltbommel. Zij kennen de lokale markt en weten wat vergelijkbare woningen in de buurt opbrengen.

Verkoopplan

Tenslotte, vraag de makelaar naar het verkoopplan. Een goed plan past bij jouw wensen en de specifieke kenmerken van je woning.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Een NVM-makelaar in Zaltbommel kan je uitstekend begeleiden bij de verkoop van je huis. Deze makelaar heeft niet alleen een flinke dosis lokale kennis, maar blijft ook altijd op de hoogte van alle marktontwikkelingen en relevante wetgeving.

In een concurrerende markt maakt de keuze voor een organisatie als NVM, VBO of VastgoedPRO een wezenlijk verschil. Deze beroepsorganisaties waarborgen de kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit van hun leden. Je kunt er dus op vertrouwen dat je makelaar de verkoop van je huis professioneel aanpakt.

Wat doet een makelaar in Zaltbommel?

Een bekwaam en ervaren makelaar kan een wereld van verschil maken bij de verkoop van jouw huis in Zaltbommel. Denk alleen al aan de toegevoegde waarde op het gebied van kennis, strategie en onderhandelingsvermogen.

Zo bepaalt de makelaar samen met jou de juiste vraagprijs, geeft hij je slimme en praktische tips om jouw huis verkoopklaar te maken en is hij onmisbaar bij de onderhandelingen over de verkoopprijs. Hierbij hanteert de makelaar tactieken die je zelf wellicht niet zou bedenken.

 • Opstellen en uitvoeren van verkoopstrategie
 • Bepalen van de juiste vraagprijs
 • Verkoopklaar maken van de woning
 • Onderhandelen over de verkoopprijs
 • Begeleiding bij het juridische traject

Waarom een makelaar in Zaltbommel inschakelen?

Denk je eraan om je huis te koop te zetten in Zaltbommel? Dan is het belangrijk dat je een makelaar in armen neemt, die verstand heeft van zaken en precies weet hoe de woningmarkt in deze specifieke regio in elkaar steekt. Een lokale makelaar helpt je met alles van waardebepaling van je huis tot een optimale presentatie op online platforms en assisteren bij juridische en administratieve processen. Via deze pagina kan je een makelaarsbureau kiezen die past bij jouw specifieke situatie.

Kennis van de Zaltbommelse markt

Een lokale makelaar uit Zaltbommel heeft een diepgaande kennis van de woningmarkt voor deze regio. Zij kennen de buurt en huidige marktwaarden als geen ander, zodat je woning voor de best mogelijke prijs op de markt gebracht kan worden.

Optimale presentatie en promotie

Een makelaar zorgt voor de beste presentatie en promotie van jouw woning om de juiste kopers aan te trekken. Jouw huis komt voordelig in beeld bij geïnteresseerde kopers, iets waar je zelf misschien minder ervaring mee hebt.

Hulp bij juridische en administratieve proces

Verkoop van een huis gaat gepaard met een hoop papierwerk, waarbij juridische expertise en administratief inzicht een must is. Een makelaar neemt deze zorg uit handen, zodat geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien.

Waar voor je geld

Het inschakelen van een makelaar brengt kosten met zich mee, maar het gemak en de professionele begeleiding zijn deze investering meer dan waard. Voorkom stress en zorg voor een vlotte verkoop door gebruik te maken van een makelaar!

Makelaars in Zaltbommel vergelijken

Vergelijk makelaars in Zaltbommel en ontdek de voordelen van een goed geïnformeerde keuze. Huis Verkopen maakt het je gemakkelijk door statistieken en ervaringen inzichtelijk te maken.

 • Ruimte voor beter onderhandelen op makelaarstarieven.
 • Ontdek makelaars met de snelste verkoopsnelheid.
 • Identificeer de makelaar met de hoogste verkoopopbrengst.

Dankzij onze data krijg je een volledig beeld van de mogelijkheden. Zo brengen we je in contact met makelaars die perfect passen bij jouw situatie en voorkeuren, garanderen we de hoogst mogelijke verkoopopbrengst van je woning en zorgen we ervoor dat je als verkoper bespaart op makelaarskosten.

Vergelijk makelaars in Zaltbommel Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Zaltbommel

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Zaltbommel zijn € 515. Vergelijk dit met andere kosten op onze kostenpagina.

H huizen in Zaltbommel verkopen gemiddeld in 53 dagen. Kijk voor tips om je verkoopsnelheid te verhogen op onze snelverkooppagina.

Je kan vergelijkingen maken tussen makelaars op onze pagina voor het vergelijken van makelaars. Je vindt daar informatie en statistieken over de verschillende makelaars.

De gemiddelde verkoopprijs van huizen in Zaltbommel is € 457.846. Deze informatie en andere prijsinformatie kun je vinden op onze woningwaardepagina.

Heti gemiddelde courtage (percentage) van makelaars in Zaltbommel is 1,06%. Je kunt deze kosten vergelijken op onze pagina voor tarieven.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen