Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Zaltbommel

Ben je van plan je huis te verkopen in Zaltbommel? Dan hebben we nuttige informatie voor je verzameld. Neem een kijkje naar de meest recente statistieken van de lokale huizenmarkt. Je vindt gegevens over aspecten zoals gemiddelde vraag- en verkoopprijzen en het aantal transacties. De data van juni 2024 geven een duidelijk beeld van de woningmarkt in Zaltbommel.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Zaltbommel

De gemiddelde verkoopprijs in Zaltbommel is in de laatste 3 maanden € 457.846 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 477.629 euro. Net als in de rest van het land is ook hier sprake van een levendige huizenmarkt. Voor een helder beeld van de huidige situatie zal een grafiek met de betreffende prijsontwikkelingen volgen:

Huizenprijzen in Zaltbommel

Afgelopen 3 maanden

€ 295.000
€ 411.000
€ 528.000

In de wereld van onroerend goed speelt de waarde per vierkante meter in Zaltbommel een belangrijke rol bij de bepaling van woningprijzen. Voor een beter inzicht in de mogelijke verkoop van jouw huis, vermenigvuldig het aantal m2 van de woning met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in jouw omgeving. Hiermee krijg je een globaal idee van de verwachte verkoopuitkomst. Houd ook de grafiek in aanzien waar het verschil tussen de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per vierkante meter zichtbaar is:

Huizenprijzen in Zaltbommel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.000
€ 3.500
€ 4.000

Prijsontwikkeling Zaltbommel laatste 12 maanden

In Zaltbommel zijn de woningprijzen het afgelopen jaar in beweging geweest. De gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand werd geregistreerd op € 457.846. De volgende grafiek geeft de trends in woningprijzen van de afgelopen 12 maanden weer:

Wat is mijn woning in Zaltbommel waard?

De waarde van jouw woning in Zaltbommel hangt af van diverse aspecten. Zo speelt het type woning een rol, of er bijvoorbeeld sprake is van een appartement of vrijstaande villa, maar ook het woonoppervlak, de staat van onderhoud en de locatie. Daarnaast hebben ook de actuele huizenprijzen en de vraag en aanbod op de woningmarkt invloed op de waarde van je woning.

Indien je exact wilt weten wat je woning waard is, dan is het een goed idee om een gratis waardebepaling te laten uitvoeren door een makelaar. Dit vormt een prima vertrekpunt wanneer je serieus overweegt om je woning te gaan verkopen of wanneer je wilt weten of verkoop op dit moment opportuun is. De waardebepaling kun je laten uitvoeren door een gratis waardebepaling aan te vragen.

Het grote voordeel van een gratis waardebepaling is dat een makelaar bij je thuis langskomt om de waarde te bepalen, en dit geheel kosteloos. De makelaar heeft kennis van de actuele marktsituatie en kan daardoor een goed onderbouwde en realistische waarde van je woning bepalen. Dit maakt een waardebepaling door een professionele makelaar erg waardevol.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers zijn niet universeel en variëren behoorlijk van plaats tot plaats. Om dus een volledig en representatief beeld te krijgen van de markt, is het van groot belang om ook andere gemeenten in overweging te nemen.

Zo kan er in regio's rondom Zaltbommel een verschil opgemerkt worden in de huizenprijzen met die van Zaltbommel zelf. Het observeren van dergelijke verschillen verschaft een breder en dieper inzicht in de huidige staat van de huizenmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Zaltbommel

Op HuisVerkopen.nl duiken we in de veelzijdige wereld van de makelaardij in Zaltbommel. Het is een feit dat niet elke makelaar dezelfde uitkomsten levert. Een aantal makelaars verkoopt woningen sneller, sommige behalen een hogere verkoopprijs, en anderen sluiten meer deal. Wij verzamelen en analyseren continu deze data, zodat je in een oogwenk ziet welke makelaar het meeste kan betekenen voor de verkoop van jouw woning.

Daarom is het belangrijk om bewust te kiezen voor een makelaar die past bij jouw individuele behoeften en verwachtingen. Een makelaar die je kan helpen bij het optimaal verkopen van je woning in Zaltbommel en omstreken. Aan de hand van harde cijfers en lokale kennis van de woningmarkt, maakt ons platform deze keuze makkelijker voor je.

Vergelijk makelaars in Zaltbommel Of lees meer over makelaars in Zaltbommel

Gemiddelde tarieven van makelaars in Zaltbommel

Het is misschien verrassend om te weten dat makelaarstarieven enorm kunnen variëren. In Zaltbommel ligt het gemiddelde courtagepercentage van een makelaar op 1,06%. Dit betekent dat, met een gemiddelde verkoopprijs van € 457.846, de kosten die je aan de makelaar betaalt gemiddeld uit komen op € 4.853.

Als je jouw huis gaat verkopen, is het daarom aan te raden om makelaarstarieven goed te vergelijken. Staar je niet blind op het courtagepercentage, want soms zijn er bijkomende kosten. Let dus op wat er precies inbegrepen is in de kosten en welke services de makelaar aanbiedt. Het is tenslotte belangrijk dat je een makelaar kiest die bij jouw wensen en behoeften past.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Zaltbommel

In Zaltbommel vind je een breed scala aan woonmogelijkheden. Ondanks dat er een deel van de woningen beschikbaar staat als sociale huur, zul je zien dat het merendeel van de woningen in deze stad voor aankoop is bedoeld. Er is een groot aanbod, precies 3508, gesteld in koopwoningen om uit te kiezen. Het geeft je een idee hoe woonruimte in Zaltbommel grotendeels bestaat uit koopwoningen.

Aantal verkochte woningen in Zaltbommel

In de afgelopen 12 maanden zijn er in Zaltbommel talrijke woningen in de verkoop gezet en vervolgens verkocht. Deze woningtransacties geven je een duidelijk beeld van de activiteit in de woningmarkt van Zaltbommel in het afgelopen jaar. Hieronder laten we je de verkoopaantallen zien:

Ben je van plan jouw huis in Zaltbommel te verkopen?

Het verkopen van je huis in Zaltbommel kan pittig zijn gezien de veeleisende vastgoedmarkt en de complexiteit van het verkoopproces. Het vinden van een goedgekeurde potentiële koper kan bijvoorbeeld tijdrovend zijn en jouw huis op de juiste manier in de markt zetten kan een hele klus zijn, evenals het correct afhandelen van alle formaliteiten. Gelukkig zijn al deze uitdagingen goed te overkomen met de juiste ondersteuning en aanpak.

Een aanbevolen oplossing is het toepassen van een doordacht verkoopplan en gebruik maken van professionele hulp. Op jouw woning is een praktisch stappenplan beschikbaar dat je ondersteunt bij alle belangrijke stappen die je moet ondernemen. Het kan ook lonen om een makelaar in te schakelen die de lokale markt in Zaltbommel goed kent. Zij hebben ervaring en kunnen je woning effectief promoten en een geschikte koper vinden.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je geïnteresseerd bent in de huizenmarkt van Zaltbommel, dan weet je dat deze markt constant verandert. Hier op deze pagina worden de woningmarktcijfers in Zaltbommel scherp gehouden om je up-to-date te houden van de laatste markttrends. Deze cijfers zijn niet alleen interessant om te bekijken, maar ze kunnen je ook helpen bij het maken van belangrijke beslissingen omtrent je eigen woning, vooral als je overweegt om je huis te verkopen. Het begrijpen van deze statistieken is essentieel voor de woningverkoop, omdat ze je in staat stellen om de markt te lezen en te identificeren wat de beste strategie voor de verkoop zou kunnen zijn.

Handige tools van HuisVerkopen.nl voor woningverkoop

Als je overweegt om je woning te verkopen, dan kan Huis Verkopen je daarbij helpen. Met een reeks gratis tools zoals een waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken, zorgen we ervoor dat je de beste makelaar in Zaltbommel kan vinden voor de verkoop van jouw woning. We helpen je ook besparen op makelaarskosten door het aanbieden van een tool om makelaarstarieven op te vragen. Huis Verkopen is volledig onafhankelijk en gratis te gebruiken, en ons stappenplan helpt je om precies te weten wat je moet regelen als je je woning wilt verkopen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen