Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Hedel

Welkom op onze pagina over de huizenmarkt in Hedel! In deze tijd van grote veranderingen op de vastgoedmarkt bieden we jou waardevolle informatie die je nodig hebt bij het verkopen van je woning. Verwacht relevante gegevens over onder andere gemiddelde woningprijzen, vraagprijzen en het aantal transacties in Hedel tot en met april 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Hedel

De gemiddelde verkoopprijs in Hedel is in de laatste 3 maanden € 530.665 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 437.000 euro. Let op dat dit gemiddelden zijn, de werkelijke prijzen kunnen variëren. Een goed begrip van de lokale woningmarkt kan je helpen om een passend bod te bepalen of je huis voor de juiste prijs te adverteren. Bekijk de volgende grafiek voor een visueel overzicht van deze prijzen:

Huizenprijzen in Hedel

Afgelopen 3 maanden

€ 102.000
€ 341.000
€ 581.000

Het loont om aandacht te schenken aan de waarde in euro's per vierkante meter bij de verkoop van een huis in Hedel. Hiermee krijg je een helder inzicht in de op dit moment geldende marktwaarde. Om dit nader toe te lichten: de huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Hedel is € 3.885. Hieronder zie je een grafiek die een duidelijk overzicht geeft van recente verkoopprijzen en vraagprijzen per vierkante meter in Hedel:

Huizenprijzen in Hedel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.100
€ 3.500
€ 4.000

Prijsontwikkeling Hedel laatste 12 maanden

In Hedel hebben de woningprijzen de afgelopen 12 maanden een opmerkelijke beweging doorgemaakt. De huizenmarkt in deze regio heeft zich niet aan stilstand overgegeven, een feit dat duidelijk zal worden in de grafiek hieronder:

De gemiddelde verkoopprijs van vorige maand in Hedel, om een voorbeeld te geven, was € 530.665. Bekijk de onderstaande grafiek om een concreter beeld te krijgen van de prijsontwikkelingen over de afgelopen 12 maanden:

Wat is mijn woning in Hedel waard?

De beslissing om jouw huis in Hedel te verkopen hangt meestal af van het bedrag dat je woning zou kunnen opleveren op de huidige vastgoedmarkt. De economische status, vraag en aanbod van de woningen en de unieke eigenschappen van jouw huis spelen hier een grote rol in. Dat alles bij elkaar bepaalt de financiële waarde van je huis en heeft effect op je besluit om te verkopen of niet.

Overweeg je de verkoop van je huis? Het is dan een bekwame zet om een gratis waardebepaling aan te vragen bij een makelaar. Deze professionele methode biedt een realistische kijk op de mogelijke opbrengst van je huis en kan je helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing. Bovendien zal je bij de aanvraag gematcht worden met een ervaren makelaar.

De gratis waardebepaling door een makelaar werkt eenvoudig. De makelaar gaat na een grondige inspectie je huis taxeren op basis van verschillende factoren zoals de ligging, staat van onderhoud en de marktsituatie. Het is verstandig om deze waardebepaling door meerdere makelaars te laten uitvoeren, omdat de ingeschatte waarde kan variëren. Je kan bij de aanvraag aangeven dat je een taxatie door meerdere makelaars wilt laten doen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is opmerkelijk hoe de woningmarktcijfers variëren per stad, dorp of streek. Zo is er een duidelijk verschil merkbaar in de huizenprijzen in en rondom Hedel. Deze verschillen houden nauw verband met het steeds veranderlijke marktbeeld.

Men krijgt een accuraat beeld van het huidige marktsentiment door niet enkel te kijken naar de prijzen in Hedel maar ook te overwegen hoe de prijzen in andere gemeenten zich verhouden. Dit attendeert ons op de bredere context van de woningmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Hedel

Zoeken naar een top makelaar in Hedel voor jouw huisverkoop is geen gemakkelijke opdracht. Elke makelaar beweert het allerbeste te zijn, maar de praktijk laat zien dat er flinke verschillen zijn in prestaties. Bijvoorbeeld, sommige makelaars hebben vaker een snellere verkoop, een hogere verkoopprijs, of tevreden klanten door uitstekende service.

De keuze voor een goede makelaar in Hedel kan dus aanzienlijk impact hebben op de snelheid en uiteindelijke opbrengst van de verkoop van jouw huis. Met het oog op deze belangrijke beslissing, is het echt verstandig om de prestaties en specialiteiten van verschillende makelaars in Hedel te vergelijken. Laat je informeren door meerdere makelaars, zodat je zeker weet dat je de beste keuze maakt.

Vergelijk makelaars in Hedel Of lees meer over makelaars in Hedel

Gemiddelde tarieven van makelaars in Hedel

Courtages kunnen een flinke hap uit de opbrengst van jouw huisverkoop nemen. In Hedel betaal je gemiddeld een courtagepercentage van 1,09% aan de makelaar. Dat kan flink oplopen, vooral als je bedenkt dat de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Hedel op dit moment zo'n € 530.665 is. Daarmee is de keuze voor een geschikte makelaar niet zomaar gemaakt.

Wanneer je de beste deal wilt bij het verkopen van je huis, is het verstandig om niet alleen naar de courtage te kijken. Een goede prijs/kwaliteit-verhouding is van enorm belang. Wat zijn bijvoorbeeld de diensten die een makelaar aanbiedt? En voor welke prijs doet hij dat? Een gemakkelijke manier om erachter te komen is door de tarieven van verschillende makelaars in Hedel en omgeving op te vragen. Zo kun je een weloverwogen keuze maken en jouw huis voor de beste prijs verkopen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Hedel

Het zal je misschien verrassen, maar Hedel heeft in totaal maar liefst 1617 koopwoningen. Wat dit voor jou betekent? Nou, momenteel staat slechts een fractie van deze huizen daadwerkelijk te koop. Dit betekent dus dat de concurrentie klein is en jouw woning zeker onder de aandacht zal komen bij potentiële kopers. Een ideaal moment dus om je woning in de verkoop te zetten.

Aantal verkochte woningen in Hedel

In de afgelopen 12 maanden hebben een aantal ontwikkelingen plaatsgevonden binnen de woningmarkt in Hedel. Er zijn meerdere woningen in de verkoop geplaatst en een specifiek aantal daarvan is daadwerkelijk verkocht. Hoeveel dat er precies zijn, kun je zien aan de hand van de tag 56. In de volgende grafiek worden deze aantallen per maand en jaar uitgelicht:

Ben je van plan jouw huis in Hedel te verkopen?

Bij het verkopen van je woning in Hedel zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Het is bijvoorbeeld belangrijk om een goed beeld te hebben van je woningwaarde. Bovendien is het belangrijk dat je woning er op zijn best uitziet, zodat potentiële kopers een positieve indruk krijgen. Het kan handig zijn om hiervoor een verkoopadvies bij een makelaar aan te vragen. Ook zijn er praktische zaken zoals het aanvragen van een energielabel en het vergelijken van makelaarstarieven.

Een succesvolle woningverkoop valt of staat met een doordachte aanpak. Het maken van een stappenplan kan je hierbij helpen. Hierin leg je vast wat je precies wanneer gaat doen, zodat je niets over het hoofd ziet en alles in de juiste volgorde doet. Dit draagt bij aan een gestroomlijnd verkoopproces en vergroot je kans op een succesvolle verkoop.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Blijf op de hoogte van de fluctuerende huizenprijzen in Hedel. De woningmarktcijfers veranderen continu en worden daarom op deze pagina nauwlettend bewaakt en geactualiseerd. Deze gegevens zijn niet alleen interessant, maar vooral ook ontzettend praktisch. Ze geven je inzicht in de huidige marktontwikkelingen, waardoor je beter in staat bent om je verkoopstrategie en vraagprijs te bepalen. Dat is de toegevoegde waarde van up-to-date marktcijfers van jouw stad of dorp.

Voordelen van het gebruik van HuisVerkopen.nl

Met Huis Verkopen heb je alle tools die je nodig hebt voor de verkoop van je huis onder één dak. Vraag zonder kosten een waardebepaling aan of vergelijk verschillende makelaarstarieven met onze handige vergelijktool. Daarnaast kan je op onze website heel gemakkelijk de stappen die je moet ondernemen voor de verkoop van je huis terugvinden. Van het aanvragen van een energielabel tot het vinden van een betrouwbare verhuizer. Door slim gebruik te maken van de tips en tools op Huis Verkopen, weet je zeker dat de verkoop van je woning in Hedel zo vlekkeloos mogelijk verloopt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen