Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Gameren

Als je overweegt je huis in Gameren te verkopen, is het slim om de trends op de woningmarkt nauwgezet te volgen. Hiermee krijg je inzicht in de mogelijke opbrengst van de verkoop en kun je de verkoop op het optimale moment inzetten om de beste prijs te realiseren.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Gameren

De gemiddelde verkoopprijs in Gameren is in de laatste 3 maanden € 521.333 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 559.300 euro. Deze getallen geven een duidelijk inzicht in de huidige stand van zaken op de lokale woningmarkt. Kijk verder voor een visuele weergave van de huizenprijzen in de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Gameren

Afgelopen 3 maanden

€ 316.000
€ 463.000
€ 609.000

Als je een kijkje neemt in de wereld van de vastgoedmarkt in Gameren, is de prijs per vierkante meter een waarde die het bekijken waard is. Bij HuisVerkopen.nl houden we de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter scherp in de gaten. Door te kijken naar de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter, krijg je een duidelijk beeld van de marktwaarde van huizen in de regio. Op dit moment ligt die waarde op € 4.080 euro. Aanschouw de recente prijstrends in de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Gameren per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.800
€ 3.700
€ 4.600

Prijsontwikkeling Gameren laatste 12 maanden

Het volgen van de huizenprijzen in Gameren kan veel zeggen over de richting waarin de markt neigt. De prijsontwikkeling weerspiegelt immers de algemene trends op de lokale woningmarkt.

Een weergave van deze prijsontwikkeling gedurende de laatste 12 maanden vind je hieronder. De gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand was € 521.333:

Wat is mijn woning in Gameren waard?

Het besluit om je woning in Gameren te verkopen hangt vaak af van wat je in de huidige markt voor je huis kunt krijgen. Het is van groot belang om te weten wat je woning werkelijk waard is, zodat je een realistische vraagprijs kunt stellen. Dit kan betekenen dat je jouw woning voor een aantrekkelijk bedrag kunt verkopen en mogelijk in een nieuw huis kunt investeren.

Overweeg je om je huis te verkopen en ben je benieuwd wat het kan opleveren? Dan is het een goed idee om een gratis waardebepaling door een makelaar te laten uitvoeren. Door het aanvragen van een gratis waardebepaling, wordt je gematcht met een ervaren makelaar, die een gedetailleerd rapport over de waarde van je woning kan opstellen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is een grondige evaluatie van je woning op basis van recente verkoopcijfers, de marktomstandigheden en de staat van je woning. Het kan ook verstandig zijn om meerdere makelaars een taxatie te laten uitvoeren, omdat de geschatte woningwaarde per makelaar kan verschillen. Je hebt dan een meer gebalanceerd beeld van de mogelijke verkoopprijs van je woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je kijkt naar de huizenprijzen, zul je zien dat deze niet in elk dorp of stad hetzelfde zijn. Deze variëren namelijk per locatie, afhankelijk van bepaalde factoren zoals nabijheid tot stedelijke gebieden, voorzieningen of specifieke lokale omstandigheden. Voor het plaatsje Gameren is dit niet anders. Daar kunnen de huizenprijzen enigszins variëren ten opzichte van de omliggende gebieden, wat te maken kan hebben met het specifieke dorpskarakter en de lokale woningmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Gameren

Bij de zoektocht naar een geschikte makelaar voor de verkoop van jouw huis in Gameren, kom je al snel tot de ontdekking dat elke makelaar uniek is. De statistieken laten zien dat de verkoopsnelheden, prijzen en klantbeoordelingen onderling sterk variëren. Daarnaast focust elke makelaar zich op andere diensten en aspecten, zoals fotografie, marketingstrategieën of inspecties.

Een juist gekozen makelaar kan een groot verschil maken in je verkoopervaring. Bijvoorbeeld qua verkoopsnelheid, het behalen van jouw gewenste prijs en de algehele begeleiding van het proces. Het kan een uitdaging zijn om de perfecte match te vinden in de omgeving van Gameren. Je kunt makelaars vergelijken om te kijken welke het best bij jouw specifieke situatie en wensen aansluit.

Vergelijk makelaars in Gameren Of lees meer over makelaars in Gameren

Gemiddelde tarieven van makelaars in Gameren

Wist je dat de courtage een van de belangrijkste kostenposten is bij het verkopen van een huis in Gameren? Het gemiddelde makelaarstarief is 1,13% van de verkoopprijs. Dit bedrag betaal je de makelaar voor zijn werkzaamheden tijdens het verkoopproces. Het is daarom een goed idee om makelaarstarieven te vergelijken voordat je een uiteindelijk beslissing neemt.

Voor een preciezer beeld van de kosten bij de verkoop van je huis, raden we je aan een kijkje te nemen op deze overzichtspagina van alle kosten. Daar vind je niet alleen informatie over de courtage, maar ook over bijvoorbeeld notariskosten en kosten voor het opmaken van het koopcontract. Vergeet ook niet te kijken naar eventuele extra diensten die de makelaar biedt, deze zijn niet altijd inbegrepen in het standaardtarief.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Gameren

In het pittoreske Gameren vind je koopwoningen, die je als persoonlijke residentie kunt gebruiken of waarmee je de verhuurmarkt kunt betreden. Echter, ondanks het stevige aantal beschikbare koopwoningen, die op 782 uitkomt, is het aantal woningen dat daadwerkelijk te koop of te huur staat eerder gering. Dit geeft aan dat de vraag naar woningen in Gameren vrij hoog is, wat het belang van vroegtijdig handelen bij een woning naar jouw wens benadrukt.

Aantal verkochte woningen in Gameren

In de laatste 12 maanden hebben er in Gameren heel wat activiteiten plaatsgevonden rondom de woningmarkt. Er zijn tal van huizen te koop aangeboden, dat wil zeggen vele aanmeldingen. Bovendien, een opmerkelijk aantal van deze aangeboden woningen heeft ook een nieuwe eigenaar gevonden. Het exacte aantal verkochte woningen kan je vinden onder de tag 20. Bekijk de grafiek hieronder voor een gedetailleerd overzicht van aanmeldingen en transacties:

Ben je van plan jouw huis in Gameren te verkopen?

Ben je van plan om je woning in Gameren te verkopen? Dit proces kan overweldigend lijken, maar met de juiste hulp is het goed te doen. Wat je precies moet regelen en in welke volgorde, vind je op onze stappenplan pagina. Dit stappenplan vereenvoudigt het gehele proces en geeft je duidelijke richtlijnen om je woningverkoop succesvol te maken.

Het is zeer aan te raden om de hulp van een deskundige makelaar in te schakelen bij de verkoop van jouw woning. Een goede makelaar kan je niet alleen helpen om je woning op de beste manier te presenteren, maar ze kunnen ook de onderhandelingen met potentiële kopers begeleiden. De juiste makelaar kan een groot verschil maken in hoe snel en voor welke prijs je jouw woning verkoopt, dus kies zorgvuldig!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je geïnteresseerd bent in de woningmarkt van Gameren, dan ben je hier op de juiste plek. We zorgen ervoor dat de statistieken met betrekking tot deze markt hier continu bijgewerkt worden. Huizenmarkt cijfers veranderen constant en deze veranderingen kunnen invloed hebben op je beslissing om te verkopen. Deze actuele cijfers kunnen je een menigte aan inzicht geven, bijvoorbeeld over het beste moment om te verkopen of om even te wachten op betere marktomstandigheden. Het is een handige hulpbron voor je thuis op de bank.

Handige tools bij het verkopen van je huis

HuisVerkopen.nl heeft nog vele andere functies om het verkoopproces te vergemakkelijken. Wil je bijvoorbeeld weten wat de kosten zijn van het verkopen van je huis? Kijk dan eens op de pagina kosten van de verkoop van een huis. En mocht je nog niet helemaal zeker zijn over de verkoopprijs, dan kun je altijd een waardebepaling aanvragen. Ben je verderop in het proces? Dan kan het stappenplan je helpen om niets te missen. Je vindt deze op de pagina stappenplan voor de verkoop van je huis. HuisVerkopen.nl is dus jouw hulpmiddel voor een soepele verkoop van je huis.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen