Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Zelhem

Het kiezen van een geschikte makelaar in Zelhem voor de verkoop van je woning is een essentiële stap. Gelukkig kan Huis Verkopen je hierbij ondersteunen. Ze bieden je de mogelijkheid om verschillende makelaars in Zelhem met elkaar te vergelijken, zodat je een overwogen keuze kan maken.

Over makelaars in Zelhem

In Zelhem vind je een gevarieerd aanbod aan verkoopmakelaars. Ze verschillen op meerdere vlakken zoals ervaring, tarieven en werkwijze. Een verkoopmakelaar die jouw buurman met vlag en wimpel heeft geholpen, hoeft nog niet de perfecte match voor jou te zijn. Daarom is het verstandig om verschillende verkoopmakelaars in Zelhem te vergelijken. Hierdoor krijg je een beter inzicht in wie je in huis haalt en welke verkoopmakelaar de potentie heeft om jouw woning voor de beste prijs te verkopen.

Als potentiële woningverkoper heb je waarschijnlijk een hoop vragen. Welke strategie hanteert een verkoopmakelaar om jouw woning aan de man te brengen? Hoe staat het met hun kennis van de lokale markt in Zelhem? En natuurlijk, welke kosten zijn er verbonden aan hun diensten? Dit zijn stuk voor stuk relevante vragen die helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Op deze pagina vind je de antwoorden op deze vragen en meer. Zo helpen we je op weg naar de keuze voor de juiste verkoopmakelaar in Zelhem.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.961
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 13.643
Besparing (gem.)
€ 1.344

Actueel

 • Als je van plan bent jouw huis in Zelhem te verkopen, houd dan rekening met de makelaarskosten die in de huidige periode, mei 2024, variëren tussen 0,89%% en 1,47%% van de uiteindelijke verkoopprijs.
 • Kijkend naar de huidige markt, laat de huizenprijs in Zelhem een gemiddelde verkoopprijs per m2 zien van € 3.849 euro. Deze informatie kan waardevol zijn bij het bepalen van jouw verkoopstrategie.
 • Last but not least, vergeet niet dat de makelaarstarieven in Zelhem constant veranderen. Door tarieven van verschillende makelaars te vergelijken, kun je momenteel gemiddeld € 1.344 euro besparen.

Uitgelichte makelaars in Zelhem

In Zelhem vind je verschillende verkoopmakelaars waaruit je een keuze kunt maken. We gaan voor je een selectie van deze makelaars opstellen. Het vinden van de geschikte makelaar voor jou in Zelhem hangt af van je woning, de situatie waarin je je bevindt en je persoonlijke voorkeuren, daarom is het verstandig om een vergelijking te maken.

Klein Hesselink Makelaars

Klein Hesselink Makelaars is een professioneel makelaarskantoor dat lid is van de branchevereniging Vastgoedpro. Ze leveren hoogwaardige diensten op het gebied van onroerend goed. Door de expertise en certificaten ter bekrachtiging van hun kwaliteit, is het een uitstekende keuze als je op zoek bent naar betrouwbaarheid en vakmanschap in de vastgoedsector. Ze excelleren in scenarios waar grondige marktkennis vereist is.

Let op: Er zijn meer verkoopmakelaars actief in Zelhem dan degene die je net hebt gezien. De makelaar die het beste bij jouw situatie past, zit misschien wel tussen degenen die niet op deze lijst voorkomen. Daarom is het belangrijk om altijd te vergelijken. Wij nemen bij Huis Verkopen alle makelaars in Zelhem mee in onze vergelijking, zodat je de meest geschikte kunt vinden.

Vergelijk makelaars in Zelhem Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Zelhem?

Een verkoopmakelaar in Zelhem rekent voor het verkopen van een woning gemiddeld een courtage van 1,07% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 463.605 in Zelhem komt dit neer op € 4.961 aan makelaarskosten (update mei 2024).

Niet alle makelaars in Zelhem gebruiken een courtage. Sommigen rekenen een vaste prijs voor hun diensten. Het voordeel hierbij is dat je vooraf weet wat je kwijt bent. Het nadeel is dat de prijs niet gekoppeld is aan het resultaat van de verkoop.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Zelhem 0,58% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 1.344 door eerst tarieven op te vragen. Overweeg het vergelijken van makelaars, omdat dit een effectieve strategie is om je huis succesvol te verkopen.

Kosten van makelaars in Zelhem

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.000
€ 5.100
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Zelhem

Een punt dat je zeker op je netvlies wilt houden als je jouw huis wilt verkopen in Zelhem, zijn de zogenaamde opstartkosten. De meeste lokale makelaars rekenen namelijk deze kosten voordat je jouw huis te koop zet. Het zijn in feite de kosten die voorafgaan aan het daadwerkelijke verkoopproces. Je kunt hierbij denken aan kosten voor de waardebepaling van je huis, professionele fotografie van je woning en de plaatsing van het verkoopbord.

Deze opstartkosten variëren natuurlijk per makelaar, maar in het geval van Zelhem ligt de gemiddelde prijs rond de € 515. Om een beter inzicht te krijgen in de daadwerkelijke kosten van diverse makelaars, kun je via deze link de tarieven opvragen. Hierdoor krijg je een completer beeld van wat er precies wordt aangeboden en kunt je een meer geïnformeerde keuze maken.

Intrekkingskosten van makelaars in Zelhem

Als je besluit je huis in Zelhem te verkopen met behulp van een makelaar, is er iets waarvan je je bewust moet zijn: de mogelijkheid van intrekkingskosten. Dit zijn kosten die in rekening worden gebracht wanneer je besluit de woning voortijdig uit de verkoop te halen. Situaties waarin je dit misschien overweegt, kunnen variëren van een plotselinge verandering in je financiële situatie, tot een verandering van gedachten over het verkopen van je huis, tot een aanbod van iemand die je kent en die jouw huis wil kopen zonder tussenkomst van de makelaar.

Intrekkingskosten zijn dus in principe een soort boete voor het vroegtijdig beëindigen van de overeenkomst met de makelaar. De exacte kosten hiervan kunnen variëren, maar je kunt rekenen op een gemiddeld bedrag van € 500 in Zelhem. Het is belangrijk om van te voren duidelijke afspraken te maken met je makelaar over deze eventuele kosten. Zo kom je niet voor onverwachte financiële verrassingen te staan tijdens het verkoopproces van je woning.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Zelhem met een vast tarief

In Zelhem zijn er makelaars die werken met een vast tarief in plaats van een courtage. Een cruciaal voordeel hiervan is dat je vooraf precies weet wat de kosten zijn, zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Bovendien is het gemiddelde vaste tarief in Zelhem € 3.250 (update: mei 2024).

Het vaste tarief kan echter ook een nadeel hebben. Wanneer je jouw huis verkoopt voor een relatief lage prijs, kan het vaste tarief hoger uitvallen dan een courtage. Stel, je verkoopt je huis voor 100.000 euro en de makelaar vraagt een vaste prijs van 3.500 euro, dan is dat 3,5% van de verkoopprijs. Ligt de courtage lager dan dat percentage, dan ben je goedkoper uit met een courtage.

Tip: Ondanks dat een vast tarief duidelijkheid geeft, is het verstandig om altijd een rekensom te maken. Vergelijk de courtage met het vaste tarief, op basis van de verwachte verkoopprijs van je huis. Zo krijg je een goed beeld van de meest voordelige optie.

4 feitjes over makelaars in Zelhem

 • Het is een opgemerkt patroon dat huizenverkopers in Zelhem in het algemeen een lokale makelaar kiezen met bewezen ervaring in de regio. Dit baseren ze vaak op informatie uit makelaarsvergelijkingen.
 • Op het gebied van verkoopprijzen hebben we ontdekt dat een woning in Zelhem verkocht zonder makelaar gemiddeld €26.000 minder oplevert dan huizen verkocht met professionele hulp van een makelaar.
 • Zelhem herbergt professionele makelaars, van wie 90% lid zijn van gerenommeerde brancheverenigingen zoals NVM, VBO, of VastgoedPRO. Dit benadrukt hun betrouwbaarheid binnen de vastgoedsector.
 • Afwegen en analyseren is gebruikelijk voordat een definitieve makelaar gekozen wordt. De meeste huizenverkopers in Zelhem vragen bij gemiddeld 3 verschillende makelaars om verkoopadvies voordat ze een keuze maken.

Wat levert de beste makelaar in Zelhem op?

De beste makelaars in Zelhem onderscheiden zich niet enkel door uitstekende beoordelingen. Ze leveren aantoonbaar betere prestaties dan de rest, zoals sneller verkopen en het behalen van een hogere verkoopprijs. Dit is niet zomaar een anekdote, maar wordt ondersteund door feiten en cijfers.

Hoe herken je nu deze topmakelaars in Zelhem:

 • De meest competente makelaars in Zelhem verkopen huizen gemiddeld voor een hogere prijs dan hun collega's. Dit verschil is niet te verwaarlozen, met woningen die gemiddeld voor een bedrag van € 13.879 in plaats van de gangbare prijs verkocht worden.
 • Onze data wijzen uit dat de snelste makelaars in Zelhem huizen gemiddeld 14 dagen sneller aan de man brengen dan andere spelers. Dit is deels te danken aan hun actieve betrokkenheid bij het volledige verkoopproces, wat zorgt voor een efficiëntere afhandeling.

De beste makelaar in Zelhem vinden

De kwaliteit van makelaars in Zelhem en omringende omgeving is zeer divers. Het scala aan prestaties varieert sterk wat resulteert in grote verschillen in verkoopuitkomsten. Het kiezen van de juiste makelaar kan daardoor lastig zijn, maar is tegelijkertijd enorm belangrijk.

Om de best passende makelaar in Zelhem te vinden, raden we je aan om te vergelijken. Door jouw adres, situatie en verkoopvoorkeuren in te vullen in onze vergelijkingstool, kun je een perfecte match vinden. Dit leidt tot een beter geïnformeerde beslissing en uiteindelijk tot een succesvolle verkoop.

Waar moet je op letten bij makelaars in Zelhem?

Bent je van plan jouw huis in Zelhem te verkopen? Dan heb je een makelaar nodig! In deze korte gids geven we je vijf punten waar je op moet letten bij het kiezen van een makelaar:

Ervaring in Zelhem

Kies een makelaar die bekend is in Zelhem. Deze kennis helpt bij het bepalen van een realistische verkoopprijs en bij het vinden van potentiële kopers.

Goede online presentatie

Anno nu is een goede online presentatie essentieel. Let dus op of de makelaar jouw huis aantrekkelijk kan presenteren op platforms zoals Funda.

Werkwijze

Vraag de makelaar naar zijn werkwijze. Speelt hij in op jouw wensen en behoeften? Is er voldoende ruimte voor communicatie? Dit bepaalt in grote mate de ervaring van het verkoopproces.

Referenties

Vraag de makelaar om referenties. Je kunt hiermee een goed beeld krijgen van de tevredenheid van eerdere klanten. Zo krijg je een realistisch beeld van de dienstverlening.

Kostenstructuur

Let op de kostenstructuur van de makelaar. Sommige makelaars hebben verborgen kosten of rekenen hoge courtages. Een duidelijke, eerlijke kostenstructuur is belangrijk.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Als je overweegt je huis in Zelhem te verkopen, kan het inschakelen van een makelaar veel voordeel bieden. Een NVM-makelaar, maar ook makelaars aangesloten bij verenigingen als de VBO en VastgoedPRO, staan bekend om hun kennis en ervaring op de lokale huizenmarkt.

NVM-makelaars helpen niet alleen bij de verkoop van huizen, maar ondersteunen je gedurende het hele verkoopproces. Ze geven deskundig advies over de woningwaarde, verzorgen de promotie van je woning en voeren onderhandelingen met potentiële kopers. Hierdoor kunnen ze de verkoop van je huis in Zelhem op een succesvolle manier begeleiden.

Tip: Bij het kiezen van een NVM-makelaar ben je verzekerd van kwaliteit en kundigheid. Deze makelaars moeten voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen en hanteren altijd de NVM Erecode, een gedragscode die eerlijkheid en transparantie garandeert.

Wat doet een makelaar in Zelhem?

Een makelaar in Zelhem kan je helpen om je huis vlot en tegen een reële prijs te verkopen. De makelaar heeft kennis van de lokale huizenmarkt en kan aangeven welke verkoopprijs haalbaar is. Bovendien heeft de makelaar een uitgebreid netwerk van potentiële kopers.

Het verkopen van een huis is een complex proces. Het kan meestal niet efficiënt en zonder problemen worden gedaan zonder hulp van een deskundige makelaar. De makelaar zorgt ervoor dat alle noodzakelijke stappen worden gevolgd en dat je belangen worden behartigd.

 • De makelaar bepaalt een reële verkoopprijs
 • Adviseert over verkoopbevorderende maatregelen
 • Regelt de promotie van je woning
 • Maakt de advertentie en organiseert bezichtigingen
 • Voert onderhandelingen over de verkoopprijs

Waarom een makelaar in Zelhem inschakelen?

In de procedure van een huis verkopen in Zelhem zijn diverse stappen betrokken. Bij iedere stap kan een makelaar je bijstaan. Wij leggen uit welke stappen van belang zijn bij de verkoop van je huis en hoe een goede makelaar je daarbij kan ondersteunen.

Vaststellen van de waarde

Een makelaar zal als eerste stap je huis inspecteren om de verkoopwaarde te bepalen. Hierbij kijkt de makelaar naar de staat van je woning, vergelijkbare woningen in de buurt en lokale marktontwikkelingen. Het determineren van de waarde is bepalend voor de vraagprijs van je huis.

Marketingplan opstellen

De volgende stap is het opstellen van een marketingplan. Een goede makelaar heeft een breed netwerk en weet hoe jouw huis onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Het plan kan onder andere bestaan uit online promotie, open huizen dagen en rondleidingen.

Bezichtigingen

Bij deze stap kan de makelaar je volledig ontzorgen. Het begeleiden van bezichtigingen is een vak op zichzelf. De makelaar weet welke punten te benadrukken en hoe mogelijke bezwaren van kopers te pareren.

Bod en koopcontract

Als er eenmaal een bod op je huis wordt uitgebracht, zal de makelaar dit met je bespreken. Bij overeenkomst zorgt de makelaar voor het opstellen van het koopcontract. Het is belangrijk om dit juridisch correct te doen om toekomstige problemen te voorkomen.

Makelaars in Zelhem vergelijken

Op zoek naar de beste makelaar in Zelhem voor de verkoop van jouw woning? Bij Huis Verkopen ben je aan het juiste adres. Wij verzamelen statistieken van lokale makelaars op gebieden zoals verkoopopbrengst en snelheid. Zo kun jij moeiteloos makelaars vergelijken en de juiste keuze maken.

 • Gratis waardebepaling door makelaars
 • Gratis verkoopadvies
 • Lage makelaarskosten door vergelijking
 • Vinden van een makelaar die bij jouw situatie past

Bij Huis Verkopen begrijpen we dat alle makelaars verschillen, denk hierbij aan hun werkwijze, identiteit, prijsklasse en specialismen. Door via ons platform deze verschillen in kaart te brengen, kan jij makelaars vergelijken en uiteindelijk koppelen aan een makelaar die het beste aansluit bij jouw wensen en omstandigheden. Of je je huis nu snel wilt verkopen of juist voor de hoogst mogelijke prijs, ons doel is dat je tevreden bent met je keuze.

Vergelijk makelaars in Zelhem Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Zelhem

De gemiddelde makelaarskosten in Zelhem zijn momenteel € 4.961. Houd rekening met verschillen per makelaar, het is daarom goed om meerdere makelaars te vergelijken.

Je vindt een goede makelaar in Zelhem door makelaars naast elkaar te zetten op basis van tarieven en ervaring die bij je wensen passen. Ook reviews van klanten kunnen helpen.

Door makelaars te vergelijken, kun je gemiddeld zo'n € 1.344 besparen op de makelaarskosten in Zelhem. Hierdoor verkoop je jouw huis efficiënt en tegen de juiste prijs.

Om jouw huis in Zelhem snel te verkopen, kun je alle tips en tricks vinden en toepassen die vermeld staan op deze pagina. Een correcte prijsstelling en een goede makelaar zijn cruciaal.

De gemiddelde verkoopsnelheid van huizen in Zelhem is momenteel 56 dagen. Dit kan variëren afhankelijk van de marktcondities en de makelaar die je kiest.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen