Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Zevenaar

Bij het kiezen van een makelaar voor het verkopen van je woning in Zevenaar dien je op een aantal zaken te letten. Gezien de lokale marktkennis en het beschikbare netwerk, kan de juiste keuze het verschil maken. Hier lees je een zo volledig mogelijke weergave van punten waarop je je keuze kunt baseren.

Over makelaars in Zevenaar

Bij het voorbereiden van de verkoop van je woning in Zevenaar, is het kiezen van een goede makelaar een belangrijke stap. Maar er zijn ook andere bepalende factoren. Denk bijvoorbeeld aan een aantrekkelijke prijsstelling van jouw woning, het verzorgen van een opvallende presentatie en natuurlijk een grondige voorbereiding. Dit en meer kun je vinden in ons handige stappenplan, waarmee de verkoop van een woning gestructureerd verloopt. Het maakt een groot verschil als je weet wat je kunt verwachten en goed voorbereid bent.

Ons platform is er om je te helpen de meest geschikte verkoopmakelaar in Zevenaar te vinden. We kijken hierbij onder andere naar prijs, reputatie, ervaring en lokale kennis van de makelaar. Bovendien letten we op details die het verschil kunnen maken, zoals de snelheid van reageren en de kwaliteit van de klantenservice. Zo zorgen we ervoor dat je niet alleen de beste prijs krijgt voor je woning, maar ook de best mogelijke service.

Juni 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.629
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 12.730
Besparing (gem.)
€ 1.087

Actueel

 • Als je jouw huis wilt verkopen, is het handig om te weten wat de huidige makelaarskosten zijn in Zevenaar. Je kunt rekenen op courtagekosten tussen de 1,00% en 1,54%. Onthoud dat deze kosten kunnen variëren, afhankelijk van de huidige markt juni 2024.
 • De actuele woningmarkt laat zien dat de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Zevenaar op dit moment € 3.312 euro bedraagt. Kijk gerust verder in de details op onze pagina over de woningmarkt.
 • Weet dat de tarieven van makelaars in Zevenaar fluctueren. Het is daarom altijd nuttig om de makelaarstarieven te vergelijken. Door dit te doen, kun je gemiddeld € 1.087 euro besparen.

Uitgelichte makelaars in Zevenaar

In Zevenaar tref je talloze makelaars gespecialiseerd in verkoop, waarbij je gemakkelijk een keuze kunt maken die bij jouw belangen past. Direct hieronder vind je een opsomming van uiteenlopende verkoopmakelaars in Zevenaar, die je wellicht kunnen helpen. Het maken van een vergelijking tussen deze makelaars kan je een helder zicht geven op de verscheidenheden, waaronder bijvoorbeeld prijs, verkoopstrategieën en meningen van voorgaande klanten.

Logo Bolck Makelaardij & Taxaties B.V.

Bolck Makelaardij & Taxaties BV

Bolck Makelaardij & Taxaties, gevestigd in Zevenaar, is al meer dan 25 jaar actief in de regio van de Liemers tot de Achterhoek. Als een familiebedrijf biedt Bolck persoonlijke aandacht en flexibiliteit bij verkoop, aankoop, taxaties en verhuur. Ze zijn zowel een deskundige gids als een betrouwbare sparringpartner voor ieder vastgoedvraagstuk. Of je nu alles wilt uitbesteden of zelf de touwtjes in handen houdt, Bolck past de dienstverlening aan jouw wensen aan.
Logo Alpina (Voorheen Heilbron Makelaardij)

Alpina (Voorheen Heilbron Makelaardij)

Alpina, voorheen Heilbron Makelaardij, is een professioneel en toegankelijk makelaarskantoor dat woondromen realiseert. Met een breed dienstenpakket - van aan- en verkoop, tot verzekeringen en pensioenen - en een sterk netwerk in heel het land, biedt Alpina deskundige begeleiding in elke stap van het proces. De persoonlijke situatie en wensen van de klant staan centraal. Daarnaast kan Alpina door haar dagelijkse betrokkenheid bij de veranderende woningmarkt een accurate waardebepaling van jouw woning geven.
Logo Ditters Franssen Makelaars B.V.

Ditters Franssen Makelaars BV

Ditters Franssen Makelaars is een hands-on makelaarskantoor gevestigd in Didam en Zevenaar met een lange geschiedenis sinds 1971. Ze bieden ondersteuning bij verkoop, aankoop, verhuur en taxaties. Bovendien kunnen ze je begeleiden met hypotheek- en verzekeringskwesties. Met hun vier ervaren medewerkers en verbondenheid aan de NVM staan ze bekend om hun gecertificeerde en professionele aanpak. Hun betrokken dienstverlening en actuele kennis maken het verschil in jouw woning- of bedrijfspandtransacties.
Logo Gaba Makelaardij Zevenaar

Gaba Makelaardij Zevenaar

Kies voor Gaba Makelaardij Zevenaar als je op zoek bent naar expertise, enthousiasme en lokale kennis. Dit makelaarskantoor is een betrouwbare NVM-makelaar met jarenlange ervaring in Zevenaar en omgeving. Specialisaties? Die liggen voornamelijk bij nieuwbouw. Een enthousiast team staat klaar om je te assisteren bij elke stap in het koop- of verkoopproces. Ook voor financieel advies zoals hypotheken en verzekeringen zit je hier goed. Maak het huis van je dromen werkelijkheid met Gaba Makelaardij Zevenaar!
Logo Joosten Makelaardij

Joosten Makelaardij

Joosten Makelaardij is een betrouwbare partij voor de aan- of verkoop van jouw woning of bedrijfspand. Met meer dan 80 jaar ervaring in de Liemers, biedt dit NVM-lid aandacht en eerlijke communicatie. Ze richten zich onder andere op nieuw- en bedrijfsbouw en zijn gecertificeerd voor taxaties. Een ideale partner als je houdt van duidelijke afspraken en vakbekwaam advies, gepresenteerd door een gedreven, vier-koppig team.

Koopstek

Kies voor Koopstek, dé makelaar die snapt wat 'thuis' voor je betekent. Met jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en een creatieve, doeltreffende aanpak zijn ze kundig in zowel verkoop als aankoop, en verhuur. Ben je op zoek naar een betrouwbaar ontvangst van een huurder? Door hun specialisatie in beheer en huur is Koopstek ook voor dit scenario de juiste keuze. Ze zijn aangesloten bij branchevereniging VBO.

Mark Janssen Vastgoed Makelaars

Mark Janssen Vastgoed Makelaars is een gerespecteerd lid van de VBO branchevereniging. Dit betrouwbare kantoor is onderscheiden met diverse certificaten, wat wijst op hun professionaliteit en kennis. Als je op zoek bent naar een integere gids in de wereld van vastgoed, ben je hier aan het juiste adres. Zij helpen je stap voor stap, ongeacht het scenario, met het vinden van jouw droomhuis of de verkoop van je woning.

S-Makelaars

S-Makelaars is een betrouwbaar makelaarskantoor zonder branchevereniging, gevestigd in Zevenaar. Je kan er terecht voor aankoop, verkoop, verhuur en financieel advies. Met een gemiddelde Funda beoordeling van een 9,6 staan ze bekend om hun hoge klanttevredenheid. Jouw wensen staan hier altijd centraal, en samen met de expertise van S-Makelaars kan je rekenen op een succesvolle aan- of verkoop van jouw huis.

Let op: Het overzicht dat je net hebt gezien is slechts een deel van de verkoopmakelaars actief in Zevenaar. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Zevenaar mee in onze vergelijking. Het kan zijn dat de meest geschikte makelaar voor jouw situatie niet in de bovenstaande lijst staat. Vind de makelaar die het beste bij jou past door alle makelaars te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Zevenaar Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Zevenaar?

Een makelaar in Zevenaar rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,15% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 402.562 in Zevenaar komt dit neer op € 4.629 aan makelaarskosten (update juni 2024).

Net zoals de huizenprijzen in Zevenaar veranderen, fluctueren ook de tarieven van makelaars. Dit komt doordat zowel huizenprijzen als courtagepercentages worden beïnvloed door een scala aan diverse factoren, waaronder vraag en aanbod op de vastgoedmarkt.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Zevenaar 0,54% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.087 besparen door makelaars te vergelijken. Het vergelijken van makelaars is altijd een verstandige stap. Niet alleen om de beste diensten te vinden, maar ook om zeker te weten dat je niet teveel betaalt.

Kosten van makelaars in Zevenaar

Juni 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.700
€ 4.700
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Zevenaar

Wanneer je jouw huis in Zevenaar verkoopt, kom je onvermijdelijk opstartkosten tegen. Deze kosten rekenen de meeste makelaars voor eerste services zoals de professionele woningopname, het maken van hoogwaardige foto's en 3D-beelden, het ontwerp en drukkosten van jouw verkoopbrochure, en het plaatsen van jouw woning op diverse woningwebsites. Het is een eenmalige uitgave die gemaakt wordt nog voordat je woning daadwerkelijk te koop wordt gezet.

Opstartkosten verschillen per makelaar en liggen gemiddeld tussen de € 400 en € 700. Omdat dit een flinke variatie is, is het verstandig meerdere makelaars te vergelijken. Via het formulier op de pagina tarieven opvragen kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend uitzoeken welke makelaars in Zevenaar bij jouw budget en verwachtingen passen.

Intrekkingskosten van makelaars in Zevenaar

Het verkopen van een woning in Zevenaar gaat geregeld gepaard met verrassingen. Niet zelden zien woningverkopers zich genoodzaakt de verkoop voortijdig stop te zetten. Wanneer je ervoor kiest de woning vroegtijdig uit de verkoop te halen, kan dat financiële gevolgen hebben. Veel makelaars rekenen dan zogenoemde intrekkingskosten. Dit zijn kosten voor de tot dan toe verrichte werkzaamheden en middelen die de makelaar heeft ingezet om de woning te verkopen, zoals advertentiekosten en tijd.

Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin je plots een onverwachte erfenis ontvangt en daardoor besluit je woning niet langer te verkopen. Of wellicht krijgt je partner een nieuwe baan in Zevenaar, waardoor verhuizen niet meer nodig is. Dan kan het zo zijn dat jouw makelaar je vraagt om intrekkingskosten te betalen. In de regio Zevenaar ligt het gemiddelde bedrag van deze kosten op € 500. Dus het is belangrijk om vooraf bij jouw makelaar na te vragen of en hoeveel deze kosten bedragen mocht je toch besluiten om jouw woning uit de verkoop te halen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Zevenaar met een vast tarief

Er zijn ook makelaars in Zevenaar te vinden die werken met een vast tarief. Het voordeel hiervan is dat je van tevoren weet wat je kwijt bent, wat voor veel verkopers een fijne zekerheid is. De gemiddelde kosten van deze makelaars liggen rond de € 3.250 (update: juni 2024).

Een vast tarief heeft echter ook een keerzijde. Stel dat je woning er langer over doet om te verkopen of de verkoopprijs lager uitvalt dan voorzien. In zo'n situatie betaal je als woningverkoper relatief veel, terwijl de makelaar minder moeite hoeft te doen. Dit kan het gevoel geven dat het spel niet helemaal eerlijk gespeeld wordt.

Tip: Als je op voorhand duidelijkheid wilt over de kosten, is het verstandig om te overwegen om te werken met een makelaar met een vast tarief. Echter, ben je hiervan bewust dat dit bij een lagere verkoopprijs of een langer verkoopproces niet per se goedkoper uitpakt dan een courtage tarief.

4 feitjes over makelaars in Zevenaar

 • Woningkopers in Zevenaar benaderen doorgaans gemiddeld drie verschillende makelaars voor verkoopadvies alvorens een keuze te maken. Voor gratis verkoopadvies kan je hier terecht.
 • Het blijkt dat de meeste huizen in Zevenaar ongeveer 10% meer opbrengen bij verkoop met assistentie van een makelaar ten opzichte van wanneer ze door de eigenaar zelf worden verkocht.
 • Bij het taxeren van woningen in Zevenaar blijken er soms aanzienlijke verschillen te zijn tussen verschillende makelaars. De taxatiewaarde kan tot wel €27.000 verschil uitmaken. Wil je weten wat jouw huis waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan via deze pagina.
 • Ook bij de courtage zien we aanzienlijke variaties tussen de makelaars in Zevenaar. De hoogste courtage die in rekening wordt gebracht ligt rond de 1,54%. Gelukkig zijn de meeste makelaars significant goedkoper.

Wat levert de beste makelaar in Zevenaar op?

In de huidige, competitieve huizenmarkt in Zevenaar kan een makelaar die beter presteert dan zijn concurrenten een enorm verschil maken. De juiste makelaar kan het verkoopproces soepel laten verlopen en een optimaal resultaat uit de verkoop van je huis halen.

Hoe herken je nu de beste makelaars in Zevenaar:

 • Onze database wijst uit dat de meest effectieve makelaars in Zevenaar woningen gemiddeld 14 dagen sneller verkopen dan hun collega's. Het betreft makelaars met een verfijnd inzicht in de markt en een solide verkoopstrategie. Deze componenten kunnen van doorslaggevende betekenis zijn bij het versnellen van het verkoopproces.
 • Daarnaast blijkt uit onze gegevens dat de beste makelaars in Zevenaar een hogere verkoopprijs weten te realiseren. De gemiddelde verkoopprijs ligt bij deze makelaars € 11.982 hoger dan bij andere makelaars. Dit benadrukt het belang van kwaliteit boven kwantiteit - een effectieve makelaar zal altijd zijn waarde bewijzen in de uiteindelijke opbrengst van de verkoop.

De beste makelaar in Zevenaar vinden

Wat vind je belangrijk aan een makelaar? Het kan bijvoorbeeld gaan om persoonlijke aandacht, ervaring of de juiste verkoopstrategie. Makelaars in Zevenaar kunnen hierin aanzienlijk verschillen. Jouw ideale makelaar wacht hier ergens op jou.

De keuze voor de juiste makelaar kan een grote invloed hebben op jouw verkoopresultaat. Met onze vergelijkingstool brengen we jouw wensen in kaart om zo de best passende makelaars in Zevenaar voor jou te vinden.

Waar moet je op letten bij makelaars in Zevenaar?

Bij het kiezen van een makelaar in Zevenaar voor het verkopen van je huis, zijn er vijf essentiële aandachtspunten om rekening mee te houden:

Kennis van de lokale huizenmarkt

Controleer of de makelaar ruime kennis heeft van de huizenmarkt in Zevenaar. Zo kan hij of zij je huis effectiever en voor de beste prijs op de markt zetten.

Persoonlijke klik

Je gaat intensief samenwerken met de makelaar, dus een goede persoonlijke klik is belangrijk. Plan een kennismakingsgesprek om erachter te komen of er een klik is.

Deskundigheid en ervaring

Zorg ervoor dat je makelaar deskundig is en over voldoende ervaring beschikt. Zo kunnen ze je met expertise en zelfvertrouwen begeleiden in het verkoopproces.

Vergelijk commissie kosten

Commissiekosten kunnen per makelaar verschillen. Vergelijk de tarieven van verschillende makelaars in Zevenaar om ervoor te zorgen dat je niet te veel betaalt.

Referenties en recensies

Controleer de referenties en recensies van de makelaar online. Dit geeft je een goed beeld van de ervaring van andere verkopers met de makelaar.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Stel, je wilt je huis in Zevenaar verkopen. Belangrijk hierbij is de kwaliteit van de dienstverlening van een makelaar. Je wilt tenslotte dat je huis tegen de best mogelijke prijs en binnen een redelijk tijdsbestek wordt verkocht, toch?

Een sterke keuze is dan een NVM-makelaar. Naast deskundigheid en ervaring, hebben NVM-makelaars toegang tot het grootste aanbod aan woningen. Voel je overigens vrij om ook onderzoek te doen naar VBO en VastgoedPRO-makelaars. Zij kunnen kennis en expertise ook bieden.

Wat doet een makelaar in Zevenaar?

Als je jouw huis in Zevenaar wilt verkopen, kies je meestal voor een makelaar. Hij of zij helpt je bij het gehele proces en zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van elke stap.

Om een goed beeld te krijgen van wat een makelaar precies doet, hier een opsomming van de belangrijkste taken:

 • Vaststellen van de marktwaarde van je huis
 • Maken en begeleiden van bezichtigingen van de woning
 • Onderhandelen met potentiële kopers
 • Opstellen van de koopovereenkomst
 • Afhandelen van de juridische en administratieve zaken

Waarom een makelaar in Zevenaar inschakelen?

Het verkopen van je huis in Zevenaar kan een complex en ontmoedigend proces zijn, maar het betrekken van een professionele makelaar maakt dit enorm veel eenvoudiger. De expertise van een makelaar staat garant voor gemak, tijdbesparing, zekerheid, en kan uiteindelijk leiden tot meer winst bij de verkoop van je woning.

Kenniskracht is gebalde kracht

Een deskundige makelaar beschikt over diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt in Zevenaar. Hij is op de hoogte van huidige marktcondities, prijzen en eisen van potentiële kopers. Hierdoor kun je de woning tegen de juiste prijs aanbieden en zo meer winst maken.

Professionele presentatie

Een makelaar begrijpt hoe belangrijk is om je huis op de juiste manier aan te prijzen en te presenteren. Van professionele fotografie tot gedetailleerde beschrijvingen - alles wordt geregeld om de interesse van potentiële kopers te trekken.

Tijdbesparing en gemak

Met een makelaar kun je je tijd efficiënter besteden. Hij regelt de planning van bezichtigingen, leidt geïnteresseerden rond en beantwoordt vragen van potentiële kopers. Dit bespaart je een hoop tijd en stress.

Zekerheid bij de verkoop

De makelaar stand-by hebben geeft je extra zekerheid. Hij begeleidt je bij de onderhandelingen, zorgt voor correcte juridische documentatie en begeleidt de daadwerkelijke verkooptransactie. Zo ben je zeker van een soepel en transparant proces, zonder onverwachte problemen.

Informatie over Zevenaar

Zevenaar is een prachtige stad in de provincie Gelderland. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, heeft Zevenaar veel te bieden.

Als een karakteristieke stad tussen Arnhem en de Duitse grens, biedt Zevenaar een perfecte combinatie van landelijke rust en stedelijke voorzieningen. Van prachtige natuur tot festivals, Zevenaar heeft het.

Groeien doet Zevenaar zeker. Plannen voor uitbreiding met nieuwe woningen en bedrijven wordt volop geïmplementeerd en de stad blijft in ontwikkeling om aan de vraag te voldoen.

Weetje:

Er is sprake van een opmerkelijke prijsontwikkeling op de woningmarkt in Zevenaar. De huizenprijzen zijn de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen. Voor meer informatie hierover kun je terecht op deze pagina over de woningmarkt in Zevenaar.

Makelaars in Zevenaar vergelijken

Bij Huis Verkopen geloven we in de kracht van vergelijken. We monitoren continu de prestaties van alle makelaars in Zevenaar, zodat jij de beste keuze kunt maken.

 • Vergelijken op prestaties
 • Kostenbesparing op makelaarskosten
 • Gratis en vrijblijvende service
 • 100% onafhankelijk en objectief

Dankzij ons geavanceerde vergelijkingssysteem kies je niet langer blind voor een makelaar, maar krijg je inzicht in prestaties en kosten. Of je nu je huis snel wilt verkopen òf gaat voor de hoogste opbrengst, Huis Verkopen ondersteunt je bij het maken van de keuze voor de beste makelaar in Zevenaar.

Vergelijk makelaars in Zevenaar Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Zevenaar

Het gemiddelde tarief van een makelaar in Zevenaar is € 3.250. Deze waarde hangt natuurlijk af van diverse factoren. Voor exacte bedragen is het raadzaam om tarieven op te vragen bij meerdere makelaars.

Het is aan te raden om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken. Door te kijken naar hun tarieven, werkwijze en ervaringen van anderen, kun je een goed beeld krijgen. Probeer bijvoorbeeld onze makelaarsvergelijking.

De gemiddelde intrekkingskosten van een makelaar in Zevenaar zijn € 500. Dit bedrag kan variëren, afhankelijk van de makelaar en de specifieke situatie.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Zevenaar is 45 dagen. Deze termijn kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de marktomstandigheden. Raadpleeg dit stappenplan voor een soepeler proces.

Het maximaliseren van de verkoopprijs van je huis in Zevenaar vergt een goede strategie. Let onder andere op de juiste presentatie en timing. Bekijk deze tips om je huis voor de hoogste prijs te verkopen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen