Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Zuidbroek

Bij het kiezen van een geschikte makelaar voor het verkopen van je woning in Zuidbroek, is het waardevol om terug te vallen op betrouwbare kennis. Huis Verkopen heeft jarenlang woningmarktdata bijgehouden en weet hierdoor precies welke makelaars goed presteren in Zuidbroek. Hun kennis kan je helpen om een weloverwogen keuze te maken.

Over makelaars in Zuidbroek

Verkoopmakelaars zijn er in allerlei soorten en maten, waardoor ze sterk van elkaar verschillen. Ze hebben verschillende specialisaties, werkwijzen en tarieven, wat jouw keuze voor een makelaar sterk kan beïnvloeden. Sommige makelaars richten zich bijvoorbeeld op woningen in de stad, terwijl anderen meer ervaring hebben met landelijke panden. Daarnaast is ook de service en persoonlijke aandacht die je van een makelaar ontvangt van groot belang.

We houden specifiek bij wat er speelt rondom makelaars in Zuidbroek. Zo verzamelen we informatie over de deskundigheid en betrouwbaarheid van deze verkoopmakelaars. Door deze gegevens constant bij te houden, creëren we een duidelijk beeld van welke makelaars in Zuidbroek het beste zijn. Als je dus zoekt naar een goede makelaar in Zuidbroek, kunnen wij je helpen met een onderbouwde keuze.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.536
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 12.474
Besparing (gem.)
€ 1.202

Actueel

 • Overweeg je om je huis te verkopen in Zuidbroek? Het is goed om te weten dat de gemiddelde courtages van makelaars in Zuidbroek op dit moment rond de 1,17% liggen. Deze informatie kan je helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.
 • Daarnaast is het ook interessant om kennis te nemen van de huidige huizenprijzen in Zuidbroek. De gemiddelde verkoopprijs ligt nu op € 387.707 en de gemiddelde prijs per m2 op € 2.683. Bij het bepalen van je vraagprijs kan deze informatie van pas komen. Meer details over de huizenprijzen zijn op onze website te vinden.
 • Tenslotte is het belangrijk om te weten dat de makelaarstarieven continu in beweging zijn. Het kan je gemiddeld € 1.202 besparen als je de tarieven van verschillende makelaars in Zuidbroek vergelijkt voordat je een keuze maakt. Voor meer informatie over deze tarieven kun je terecht op onze website.

Uitgelichte makelaars in Zuidbroek

Als je jouw woning wilt verkopen, heb je in Zuidbroek tal van makelaars tot je beschikking. Wij bieden je een overzicht van diverse verkoopmakelaars die actief zijn in deze regio. Het is verstandig om deze makelaars te vergelijken, omdat dit je kan helpen om de makelaar te vinden die het beste past bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Logo Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs

Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs

Brandsma | De Jong is een makelaar met lokale deskundigheid, actieve betrokkenheid en diepgewortelde regionale connecties. Ontstaan uit een familiebedrijf en nu gevestigd in Delfzijl, Uithuizen, Hoogezand en Zuidbroek, kennen de medewerkers de omgeving als hun broekzak. Zij zijn gespecialiseerd in verkoopbemiddeling, aankoopbemiddeling en taxaties van zowel woningen als bedrijfspanden. Deze NVM-makelaar met 5 medewerkers en diverse certificaten krijgt een uitstekende beoordeling op Funda.

Let op: Er zijn in en rondom Zuidbroek meer verkoopmakelaars actief dan in onze lijst genoemd worden. Ondanks dat we bij Huis Verkopen al deze makelaars opnemen in onze vergelijking, is het mogelijk dat de juiste match voor jou nog niet zichtbaar is. Zorg dus dat je zelf altijd goed vergelijkt!

Vergelijk makelaars in Zuidbroek Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Zuidbroek?

Een makelaar in Zuidbroek rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,17% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 387.707 in Zuidbroek komt dit neer op € 4.536 aan makelaarskosten (update mei 2024).

Interessant is dat courtages doorgaans lager zijn als de verkoopsnelheid van woningen toeneemt. Dit werkt doordat een snellere verkoop vaak minder werk voor de makelaar betekent. Ze kunnen hun tijd en middelen dan efficiënter inzetten, wat de kosten drukt.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Zuidbroek 0,62% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.202 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Bovendien levert het vergelijken van makelaars zonder twijfel een besparing op, ongeacht jouw specifieke situatie.

Kosten van makelaars in Zuidbroek

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.800
€ 4.600
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Zuidbroek

Als je van plan bent om jouw huis te verkopen in Zuidbroek, zul je merken dat de meeste makelaars opstartkosten in rekening brengen. Dit zijn kosten die je vooraf betaalt aan de makelaar voor de diensten die ze zullen verlenen bij het verkopen van je huis. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de kosten voor het maken van professionele foto's van je huis, het opstellen van een overtuigende woningomschrijving en het verzorgen van advertenties.

De kosten voor deze diensten kunnen veel variëren. Het is moeilijk om een ​​exacte prijs te geven zonder de specifieke omstandigheden van jouw situatie en het betreffende makelaarskantoor te kennen. Het varieert namelijk per makelaarskantoor hoe ze hun kosten opbouwen en welke diensten ze aanbieden. Om een idee te krijgen van de tarieven, inclusief de mogelijke opstartkosten die makelaars in Zuidbroek rekenen, kun je op de website tarieven opvragen. Dit is gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend.

Intrekkingskosten van makelaars in Zuidbroek

In de vastgoedmarkt van Zuidbroek is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over de potentiële kosten die makelaars kunnen rekenen. Eén kostenpost die niet iedereen op het netvlies heeft, zijn de intrekkingskosten. Dit zijn kosten die je moet betalen als je besluit de woning die jouw makelaar voor je in de verkoop heeft, voortijdig uit de verkoop te halen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je van gedachten verandert over het verkopen, of als je besluit over te gaan op een andere verkoopstrategie of makelaar.

Intrekkingskosten zijn niet bij alle makelaars in Zuidbroek gelijk. Ze kunnen variëren op basis van vele factoren, zoals de hoeveelheid werk die de makelaar al heeft gedaan of de afspraken die je in het contract met hen hebt vastgelegd. Gemiddeld bedragen de intrekkingskosten echter € 500. Het is altijd essentieel om dit duidelijk af te spreken en vast te leggen in jouw overeenkomst met de makelaar, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Zuidbroek met een vast tarief

In Zuidbroek zijn er ook makelaars die werken met een vast tarief. Het voordeel hiervan is dat je vooraf precies weet wat je aan verkoopkosten kwijt bent. Je betaalt een vastgesteld bedrag, ongeacht de opbrengst van de woning. Deze makelaars rekenen gemiddeld een tarief van € 3.250 (update: mei 2024).

Echter, in sommige gevallen kan een vast tarief nadelig uitpakken. Stel, de verkoopprijs van jouw woning valt lager uit dan verwacht. Dan betaal je nog steeds hetzelfde vaste tarief, terwijl je minder hebt verdiend aan de verkoop. Stel dat de verkoopprijs €225.000 was, dan zou je bij een courtage van 1,5% €3375 kwijt zijn, terwijl je bij het vaste tarief nog steeds de € 3.250 moet betalen.

Tip: Vergelijk goed de kosten en baten van makelaars die werken met een vast tarief en makelaars die werken met een courtage. Let daarbij niet alleen op het tarief, maar ook op de kwaliteit van de dienstverlening. Vraag om referenties en bespreek grondig wat je van de makelaar kunt verwachten.

4 feitjes over makelaars in Zuidbroek

 • Het gebruik van een makelaar voor de verkoop van huizen in Zuidbroek leidt op gemiddelde tot een 15% hoger verkoopbedrag dan wanneer men op eigen houtje verkoopt.
 • Er bestaat een opmerkelijke variatie in de waardeschatting van woningen door verschillende verkoopmakelaars in Zuidbroek. Dit verschil kan zelfs oplopen tot €30.000.
 • De typische makelaarscourtage in Zuidbroek is vastgesteld op gemiddeld 1,17% van het totale verkoopbedrag van de woning.
 • De meerderheid van de woningverkopers in Zuidbroek nodigt gemiddeld drie makelaars uit voor een gesprek alvorens een definitieve keuze te maken.

Wat levert de beste makelaar in Zuidbroek op?

Sterke makelaars in Zuidbroek blinken uit door hun prestaties - niet enkel op basis van lovende klantenbeoordelingen, maar ook door tastbare resultaten. Ze slagen er bijvoorbeeld in om woningen sneller te verkopen en bereiken gemiddeld een hogere verkoopprijs dan andere makelaars.

Hoe herken je deze optimale makelaars in Zuidbroek:

 • Een prominente indicator voor een effectieve makelaar is het realiseren van een hoger verkoopbedrag voor woningen. De beste makelaars in Zuidbroek slagen erin om woningen te verkopen voor een prijs die gemiddeld € 9.815 hoger ligt dan bij hun collega-agentschappen.
 • Uit onze statistieken blijkt dat de vlotste makelaars in Zuidbroek in staat zijn om woningen gemiddeld een stuk sneller te verkopen dan anderen. Ze slagen erin om woningen gemiddeld 15 dagen sneller te verkopen. Deze makelaars zetten sterk in op actieve verkoopbevordering, wat resulteert in een efficiëntere verkoopsnelheid.

De beste makelaar in Zuidbroek vinden

Wat vind je belangrijk aan een makelaar? Sommige makelaars in Zuidbroek blinken uit in het onderhandelen over prijs, terwijl anderen juist uitblinken in hun kennis van jouw buurt. Deze verschillen kunnen een grote invloed hebben op jouw verkoopervaring.

Het kiezen van de juiste makelaar is een sleutelonderdeel in de voorbereiding van de verkoop van je woning. Dankzij onze handige vergelijkingstool, kunnen wij passende makelaars voor jouw situatie en wensen matchen en jij bent degene die de eindbeslissing maakt.

Waar moet je op letten bij makelaars in Zuidbroek?

Als je je huis wil verkopen in Zuidbroek, is het selecteren van de juiste makelaar essentieel. Hier zijn vijf punten waar je op moet letten:

Ervaring in Zuidbroek

De makelaar die je kiest, moet bekend zijn met de lokale markt in Zuidbroek. Kennis van de omgeving kan helpen bij het aantrekken van potentiële kopers.

Tarieven en diensten

Sommige makelaars vragen hogere prijzen voor meer uitgebreide diensten. Bekijk vooraf de tarieven en zorg dat je weet welke diensten je precies krijgt.

Communicatiestijl

Een makelaar moet duidelijk en tijdig kunnen communiceren. Kies iemand die op een manier communiceert die bij jouw voorkeuren past.

Marketing strategie

Een goede makelaar heeft een effectieve marketingstrategie om je huis te verkopen. Vraag hoe ze van plan zijn om jouw huis in de markt te zetten.

Resultaten

Check de verkoopresultaten van een makelaar voordat je een keuze maakt. Succesvolle makelaars hebben een track record van snelle verkoop tegen goede prijzen.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Een NVM-makelaar in Zuidbroek is een gekwalificeerde professional die jou kan helpen met het kopen of verkopen van een woning. De NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, waarborgt de kwaliteit van deze diensten door strikte toelatingseisen en continu scholing van zijn leden.

De voordelen van het inhuren van een NVM-makelaar in Zuidbroek zijn vele. Zo heb je toegang tot diepgaande lokale kennis en een uitgebreid netwerk, wat kan helpen om de juiste woning te vinden of een goede prijs te krijgen voor je huidige woning. Bovendien zorgen ze voor de juridische correctheid bij de aan- of verkoop van een object.

Naast de NVM zijn er ook makelaars aangesloten bij de VBO, de VBO Makelaar, en VastgoedPRO. Deze organisaties hebben ook strikte kwaliteitsnormen en stellen eisen aan de opleiding en ervaring van hun leden. Variërend in dienstverlening en specialisaties, hebben ze allemaal hetzelfde doel: jou ondersteunen in het hele proces van woningaankoop of -verkoop.

Of je nu kiest voor een NVM, VBO of VastgoedPRO makelaar in Zuidbroek, je kunt rekenen op bekwaamheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Ze zijn er om je te gidsen en adviseren, om zo de beste beslissingen over je kostbare bezit te maken.

Wat doet een makelaar in Zuidbroek?

Een makelaar in Zuidbroek is een onmisbare helpende hand bij het verkopen van je huis. De know-how en ervaring van de makelaar zorgt ervoor dat het complexe proces van een huis verkopen vlot en succesvol verloopt.

Het is een vaak gemaakte fout om te denken dat je huis verkopen zonder makelaar eenvoudig is. In werkelijkheid komt er heel wat bij kijken. Een makelaar in Zuidbroek neemt dit graag voor je op.

 • Bepalen van een realistische verkoopprijs
 • Maken en verspreiden van aantrekkelijke advertenties
 • Regelen en uitvoeren van bezichtigingen
 • Voeren van onderhandelingen met potentiële kopers
 • Afronden van de verkoop en zorgen voor de juridische afwikkeling

Waarom een makelaar in Zuidbroek inschakelen?

Als je overweegt om je huis in Zuidbroek te verkopen, komt er veel op je af. De vraagprijs bepalen, bezichtigingen regelen, administratie bijhouden - het kan voelen als een zware klus. Maar door een makelaar in te schakelen, kan je dit proces soepeler en effectiever laten verlopen. Makelaars hebben immers grondige kennis van de huisvestingsmarkt in Zuidbroek. Zij kunnen jou dan ook goed adviseren over de te nemen stappen voor een succesvolle verkoop van je woning.

Marktkennis van Zuidbroek

De makelaar kent de huizenprijzen en recente verkoopopbrengsten in Zuidbroek goed. Deze lokale marktkennis stelt de makelaar in staat om een realistische en competitieve vraagprijs voor je huis vast te stellen. Dit vergroot de kans op een snelle verkoop tegen een goede prijs.

Onderhandelingen voeren

Hoeveel is je huis waard? Is de geboden prijs eerlijk? De makelaar heeft de ervaring en expertise om namens jou de juiste prijsafspraken te maken. Ze zijn opgeleid om bedreven te zijn in dit soort zaken, waardoor je er op kunt vertrouwen dat ze voor jou de beste deal eruit zullen slepen.

Regelen van bezichtigingen

Bezichtigingen kunnen tijd en energie vragen. Echter, de makelaar kan deze volledig voor je organiseren en begeleiden. Zo hoef je zelf niet steeds aanwezig te zijn en kan de makelaar potentiële kopers professioneel rondleiden en informeren.

Administratieve taken

Last but not least, het administratieve traject van het verkopen van je huis, zoals het opstellen van het koopcontract, vereist nauwkeurigheid. Door deze taken uit te besteden aan je makelaar, bespaar jezelf een hoop tijd en stress. Zij zorgen ervoor dat alle administratieve zaken zorgvuldig worden afgehandeld.

Makelaars in Zuidbroek vergelijken

In Zuidbroek is het vinden van de juiste verkoopmakelaar een fluitje van een cent dankzij Huis Verkopen. Al onze statistieken zijn gebaseerd op lokale makelaars, zodat je altijd betrouwbare vergelijkingen kunt maken.

 • Vergelijk prestaties zoals verkoopopbrengst en snelheid
 • 100% onafhankelijk vergelijkingsplatform
 • Vind de beste dienstverlening voor de beste prijs
 • Bespaar op makelaarskosten door slim te vergelijken

Huis Verkopen maakt het vergelijken van makelaars eenvoudig en snel. We koppelen je aan de beste makelaars op basis van jouw woning en wensen. Daarbij zijn vergelijken en een woningwaardebepaling door de makelaars volledig gratis. Verkoop je huis in Zuidbroek met gemak en vertrouwen, met de hulp van Huis Verkopen.

Vergelijk makelaars in Zuidbroek Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Zuidbroek

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Zuidbroek zijn € 515. Hierbij kan het slim zijn om online tarieven op te vragen.

Het vinden van een goede makelaar in Zuidbroek kan door verschillende lokale makelaars te vergelijken. Hierdoor krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

De gemiddelde verkoopsnelheid van huizen in Zuidbroek is 61 dagen. Deze informatie kan helpen bij je planning.

De gemiddelde kosten van een makelaar in Zuidbroek liggen rond de € 4.536. Dit zijn eenmalige kosten voor de makelaar.

Gemiddeld kun je € 1.202 besparen door makelaars in Zuidbroek te vergelijken. Het is handig om verschillende offertes op te vragen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen