Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Zuidbroek

In Zuidbroek zit de huizenmarkt in de lift. Door de gestegen vraag en de daarmee samenhangende stijging van verkoopprijzen, is het een interessante tijd om je huis te verkopen. Profiteer van de aantrekkelijke marktomstandigheden en ontdek hoeveel jouw huis in Zuidbroek waard kan zijn.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Zuidbroek

De gemiddelde verkoopprijs in Zuidbroek is in de laatste 3 maanden € 414.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 385.392 euro. Deze cijfers geven een interessant beeld van de huidige stand van de woningmarkt in Zuidbroek. In de onderstaande grafiek is deze gemiddelde verkoop- en vraagprijs visueel weergegeven, wat een duidelijk overzicht geeft van de recente marktontwikkelingen:

Huizenprijzen in Zuidbroek

Afgelopen 3 maanden

€ 201.000
€ 333.000
€ 465.000

Als je trends in de woningmarkt van Zuidbroek wilt begrijpen, is het nuttig om rekening te houden met de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter. Waarom? Deze indicator geeft een gedetailleerder beeld van de feitelijke waarde van woningen in dit gebied. Momenteel ligt de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Zuidbroek op € 3.374. Zie voor een visueel overzicht van deze en andere belangrijke cijfers de volgende grafiek:

Huizenprijzen in Zuidbroek per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.700
€ 2.600
€ 3.500

Prijsontwikkeling Zuidbroek laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen van Zuidbroek een beweging doorgemaakt. De gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand was € 414.500. Deze prijsschommelingen lopen in lijn met het landelijk gemiddelde. Bereid je voor op de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Zuidbroek waard?

De waarde van jouw woning in Zuidbroek is afhankelijk van meerdere factoren. Zo spelen zaken als de grootte en staat van het huis, de locatie en de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt een grote rol. Echter, om een exacte waardering van jouw huis te krijgen, is enkel het weten van de gemiddelde verkoopprijs in Zuidbroek niet voldoende.

Ben je benieuwd naar de daadwerkelijke waarde van jouw woning? Dan is een gratis waardebepaling door een makelaar sterk aan te raden. Het biedt een solide basis, of je nu zeker weet dat je jouw woning wilt verkopen, of dat je een duidelijk beeld wilt hebben van de actuele waarde om te bepalen of het nu het juiste moment is om te verkopen. Je kunt een gratis waardebepaling aanvragen via deze link.

Bij een gratis waardebepaling komt er een makelaar bij je thuis om de woning te beoordelen. Dit is kosteloos en het biedt je de kans om vragen te stellen en advies te krijgen van een professional. Met een gedetailleerde en accurate waardering van jouw huis, kun je betere beslissingen maken over de verkoop van je woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer we de woningmarkt in een vakje willen stoppen, ontstaat er verwarring. Gemiddelde woningprijzen kunnen per locatie enorm uiteenlopen. Onthoud dit, wanneer je woningen in en rondom Zuidbroek met elkaar vergelijkt:

Door ook de woningprijzen in omliggende gemeenten in overweging te nemen, ontstaat een vollediger plaatje van de actuele marktsituatie. Ontdek met de grafieken hieronder hoe de huizenprijzen in Zuidbroek zich verhouden tot die in vergelijkbare plaatsen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Zuidbroek

Welkom bij Huis Verkopen, we zijn er om je te helpen met de statistieken van de woningmarkt in Zuidbroek en de prestaties van de lokale makelaars. De prestaties van makelaars kunnen sterk verschillen; sommigen verkopen huizen sneller dan andere, sommigen halen een hogere verkoopprijs, en het aantal verkochte woningen varieert ook enorm. Elk van deze factoren speelt een rol bij het vinden van de juiste makelaar.

Het kiezen van de geschikte makelaar kan een behoorlijk verschil maken in je verkoopervaring. Ieder huis en iedere situatie is uniek, dus het is belangrijk om een makelaar te kiezen die goed aansluit bij jouw behoeften. Onze vergelijking helpt je om een weloverwogen keuze te maken, een keuze die kan resulteren in een snellere verkoop en mogelijk een hogere verkoopprijs.

Vergelijk makelaars in Zuidbroek Of lees meer over makelaars in Zuidbroek

Gemiddelde tarieven van makelaars in Zuidbroek

Ongetwijfeld zijn courtages een hot topic wanneer je een huis wilt verkopen in Zuidbroek. De gemiddelde courtage van een makelaar hier bedraagt namelijk 1,17% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 414.500, betekent dit dus gemiddeld € 4.850 aan makelaarskosten.

Voor een handig overzicht van de tarieven van verschillende makelaars in Zuidbroek, kun je altijd tarieven opvragen bij ons platform. Dit geeft je een helder beeld van de variërende makelaarstarieven, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Vergeet echter niet: je moet vooral kijken wat de makelaar jou netto oplevert. Het laagste tarief betekent namelijk niet altijd de grootste opbrengst.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Zuidbroek

Wanneer je kijkt naar de woningmarkt in Zuidbroek, zie je dat het merendeel bestaat uit koopwoningen. Deze woningen dienen doorgaans voor eigen bewoning, maar een gedeelte wordt ook gebruikt voor verhuur. Echter, slechts een klein deel van het totaal aantal koopwoningen is op elk gegeven moment beschikbaar voor aankoop of huur. Het exacte aantal koopwoningen in Zuidbroek is altijd veranderlijk, maar om je een actuele indruk te geven: er zijn 1144 koopwoningen in dit gebied.

Aantal verkochte woningen in Zuidbroek

In de afgelopen 12 maanden heeft de woningmarkt in Zuidbroek een constante stroom van activiteit gezien. Het aantal woningen dat te koop werd aangeboden, en het aantal daadwerkelijk afgesloten transacties in deze periode, tonen we in een overzichtelijke grafiek hieronder. Het totaal aantal verkochte woningen in Zuidbroek is 21:

Ben je van plan jouw huis in Zuidbroek te verkopen?

Er zijn tal van zaken waarmee je rekening moet houden als je jouw huis in Zuidbroek wilt verkopen. Allereerst is het belangrijk om de daadwerkelijke woningwaarde te kennen, hiervoor kun je een waardebepaling door een makelaar aanvragen. Ook zal je wellicht kosten moeten dekken van een goede makelaar die je kan helpen bij de verkoop, waarbij ook de vergelijking van makelaars en hun tarieven essentieel is.

Het regelen van de verkoop van je woning kan ingewikkeld en tijdrovend zijn, maar met een doordacht stappenplan kun je dit proces vereenvoudigen. Het volgen van een stappenplan voor de verkoop van je huis zorgt voor overzicht en rust. Het helpt je de noodzakelijke stappen op het juiste moment te doorlopen, zoals het aanvragen van een energielabel of het ontvangen van verkoopadvies.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je een beter inzicht wilt in de woningmarkt in Zuidbroek, dan zijn de hier bijgehouden marktcijfers een onmisbaar hulpmiddel. Niet alleen tonen ze de huidige stand van zaken, maar ze zijn ook constant bijgewerkt om de snelle marktbewegingen van Zuidbroek's vastgoed te volgen. Je kunt de waarde van je huis vergelijken met recente verkoopprijzen in de buurt en zien hoe de huizenprijzen zich bewegen, waardoor je een gefundeerd idee krijgt van wat een redelijke vraagprijs voor je woning zou zijn.

Handige hulpmiddelen voor het verkopen van je woning

Huis Verkopen is er om de verkoop van je woning te vergemakkelijken en biedt je verschillende nuttige tools en diensten. Je kunt bijvoorbeeld de stappen die je moet zetten vinden in een handig gids, of een gratis waardebepaling aanvragen voor je woning. Je kunt ook makelaars vergelijken om de beste makelaar in Zuidbroek te vinden, of een overzicht van makelaarstarieven opvragen om te besparen op makelaarskosten. Al deze informatie is gebaseerd op betrouwbare data en helpt je om de verkoop van je woning op de slimste manier te regelen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen