Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Noordbroek

Als je wilt weten hoe de woningmarkt in Noordbroek zich ontvouwt, zit je hier goed. Er zijn interessante trends zichtbaar in deze regio: vraagprijzen, transacties en hoe lang huizen te koop staan. Ontdek de details van deze boeiende vastgoedmarkt.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Noordbroek

De gemiddelde verkoopprijs in Noordbroek is in de laatste 3 maanden € 625.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 286.500 euro. Het kan zijn dat de vraagprijs hoger ligt dan de uiteindelijke verkoopprijs, wat een reflectie kan zijn van de onderhandelingsruimte in de verkoop. Bekijk hieronder de grafiek voor een visuele representatie van deze prijzen:

Huizenprijzen in Noordbroek

Afgelopen 3 maanden

€ -620.000
€ 28.000
€ 675.000

Wanneer je wilt inschatten wat het potentieel is van jouw huis op de Noordbroekse vastgoedmarkt, dan is de waarde per vierkante meter belangrijk om in overweging te nemen. Men tendeert naar het overzien van deze waarde, echter, als je de woonoppervlakte van je huis vermenigvuldigt met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Noordbroek, krijg je een glimp van de te verwachten opbrengst. Zo ontstaat er een indicatie voor het verloop van de toekomstige huisverkoop. Zie hieronder voor de recente ontwikkelingen in de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per vierkante meter in Noordbroek:

Huizenprijzen in Noordbroek per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.400
€ 2.300
€ 3.200

Prijsontwikkeling Noordbroek laatste 12 maanden

In de wereld van vastgoed is Noordbroek een markt om in de gaten te houden. De prijsontwikkeling van huizen in dit gebied geeft namelijk een indicatie van de bewegingen in de regionale vastgoedmarkt.

Om een beter beeld hiervan te krijgen, kijken we naar de gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand: € 625.000. De onderstaande grafiek met woningmarktcijfers toont in detail de prijsontwikkeling van woningen in Noordbroek over de afgelopen 12 maanden:

Wat is mijn woning in Noordbroek waard?

De waardebepaling van jouw woning in Noordbroek is afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst speelt de locatie een sterke rol: is het huis goed bereikbaar, ligt het in een rustige wijk of vlakbij een park? Daarnaast hebben ook de vierkante meters en de staat van onderhoud een duidelijke impact op de waarde van de woning.

Ben je nieuwsgierig naar de precieze waarde van jouw woning? Het laten uitvoeren van een gratis waardebepaling door een makelaar kan dan het beste zijn wat je kunt doen. Zo'n waardebepaling is een uitstekend startpunt, ongeacht of je al besloten hebt je woning te verkopen, of dit nog aan het overwegen bent.

Bij een gratis waardebepaling komt de makelaar bij jou thuis. Dit is absoluut kosteloos en stelt je in staat om een realistisch beeld te krijgen van de werkelijke waarde van jouw huis op de huidige huizenmarkt. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen over een eventuele verkoop.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Heb je al eens gemerkt dat de kostprijs van een huis per regio verschilt? Dit komt door verschillende marktbewegingen in elke plaats. Zo liggen de huizenprijzen in Noordbroek soms net even anders dan in buurplaatsen. Het is niet altijd even duidelijk waarom dat zo is, maar zaken als vraag en aanbod, populariteit van het gebied en lokale economische factoren kunnen allemaal een rol spelen. Het is interessant om te zien hoe zulke factoren de woningmarkt beïnvloeden.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Noordbroek

Op HuisVerkopen.nl houden we de prestaties van verschillende makelaars in Noordbroek scherp in de gaten. Natuurlijk heeft elke makelaar zijn eigen sterktes en zwaktes. Sommige makelaars verkopen snel, anderen voor een hogere prijs, en dan zijn er nog de makelaars die simpelweg heel veel huizen verkopen. Wij destilleren die statistieken tot bruikbare informatie die je kan helpen bij je keuze.

Maar het is niet alleen belangrijk wat de cijfers zeggen. De beste makelaar is de makelaar die het beste past bij jouw specifieke wensen en situatie. Wil je graag een snelle verkoop, of streef je naar de hoogst haalbare prijs? Onze vergelijkingstool neemt al die factoren in overweging en helpt je bij het vinden van de makelaar in Noordbroek die het beste past bij jouw voorkeuren en omstandigheden.

Vergelijk makelaars in Noordbroek Of lees meer over makelaars in Noordbroek

Gemiddelde tarieven van makelaars in Noordbroek

Als je ooit hebt overwogen een huis in Noordbroek te verkopen, weet je hoe complex courtages kunnen zijn. Het gemiddelde courtagepercentage van een makelaar in Noordbroek is 1,18%. Deze courtage wordt meestal verrekend bij de uiteindelijke verkoop van de woning, doorgaans van het verkoopbedrag.

Voordat je besluit om jouw huis te verkopen, is het handig om kennis te maken met alle mogelijke kosten. Zo'n kostenoverzicht kan je vinden via de link kosten bij het verkopen van je huis. Let bij het kiezen van een makelaar niet enkel op de courtage, ook zaken als professionaliteit, ervaring, bereik en de vraagprijs die zij adviseren, zijn erg belangrijk.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Noordbroek

In het pittoreske Noordbroek vind je een behoorlijk aantal koopwoningen, namelijk 543. Deze woningen zijn doorgaans bestemd voor eigen bewoning of de verhuur. Echter, ondanks dit royale totaalaantal, is er maar een klein percentage van deze woningen op ieder gegeven moment daadwerkelijk te koop of te huur. Dus als je overweegt om in Noordbroek te gaan wonen, is het handig om dat in gedachten te houden.

Aantal verkochte woningen in Noordbroek

In Noordbroek werden in de laatste 12 maanden een flink aantal woningen te koop aangeboden en verkocht. Je interesseert je misschien voor het exacte aantal woningen dat daadwerkelijk de eigendomswisseling heeft ondergaan. Dit aantal transacties in Noordbroek bedraagt 11. Kijk naar de volgende grafiek voor meer informatie:

Ben je van plan jouw huis in Noordbroek te verkopen?

Ben je van plan om je huis in Noordbroek te verkopen? Dan is een goede voorbereiding geen overbodige luxe. Een verkoopproces van een huis bestaat uit meerdere stappen die zorgvuldig moeten worden gevolgd. Maak gebruik van ons handige stappenplan, dat we speciaal hebben samengesteld voor woningen in Noordbroek. Hiermee kan je op een efficiënte manier je huis verkopen en wellicht meer winst behalen.

Een goede makelaar kiezen is een essentiële stap in het gehele proces. De makelaar zal een nauwkeurige taxatie uitvoeren, advies geven over de vraagprijs en onderhandelen met potentiële kopers. Vergeet ook niet de administratieve zaken, zoals energielabel aanvragen en mogelijk een verhuisbedrijf regelen. Neem de tijd om elk aspect van de verkoop te regelen, om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart jouw huis kunt verkopen en kunt genieten van de volgende fase van je leven.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op Huis Verkopen begrijpen we hoe belangrijk betrouwbare informatie is als je overweegt jouw huis te verkopen. Daarom zorgen we ervoor dat de woningcijfers in Noordbroek op deze pagina altijd actueel en accuraat zijn. Op basis van de meest recente data, geven deze cijfers jou een duidelijk beeld van de situatie op de huizenmarkt in Noordbroek. Dit helpt jou bij het vinden van het ideale verkoopmoment voor jouw woning.

Optimaliseer jouw huisverkoop met Huis Verkopen

Huis Verkopen is veel meer dan alleen een bron van betrouwbare informatie; het is jouw persoonlijke assistent bij het verkopen van jouw huis. Zo bieden we een gratis waardebepaling aan, waarmee je een goed uitgangspunt hebt voor de verkoopprijs van je woning. En met onze tool om makelaars te vergelijken selecteer je eenvoudig de beste makelaar voor jouw situatie. Maar we doen nog meer. Met onze stappenplannen, tips en overzicht van kosten houd je overzicht in het hele proces, van begin tot eind. Huis Verkopen maakt het regelen van jouw huisverkoop eenvoudig, overzichtelijk en prettig.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen