Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Duiven

Bij de verkoop van je woning in Duiven is het van belang om diverse makelaars te vergelijken. Elke makelaar schat de waarde van jouw woning namelijk anders in. Zo zorg je ervoor dat je een realistisch beeld krijgt en de juiste keuze in makelaar maakt.

Over makelaars in Duiven

Bij ons vind je een compleet overzicht van alle makelaars in Duiven. We houden alles bij, van verkoopsnelheid tot klantbeoordelingen. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel huizen ze in een bepaalde periode hebben verkocht, wat voor soort woningen dat waren, en hoe tevreden de verkopers waren. Het vergelijken van de makelaars helpt je om te zien welke het beste aansluit op jouw wensen, zodat je de verkoop van jouw woning zo soepel mogelijk laat verlopen.

Wil je weten hoeveel courtage een makelaar in Duiven vraagt? Ben je benieuwd hoe een makelaar aan zijn of haar succespercentage komt? Of vraag je je af hoe tevreden andere klanten zijn over de dienstverlening? Dit zijn allemaal vragen waar je als woningverkoper antwoord op wilt hebben voordat je een makelaar kiest. Heb geduld, alle informatie die je nodig hebt om een slimme keuze te maken voor een makelaar in Duiven, ga je hier vinden.

Juni 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.743
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 13.043
Besparing (gem.)
€ 1.186

Actueel

 • Het kiezen van de juiste makelaar voor het verkopen van je huis is belangrijk. Zeker gezien de huidige gemiddelde courtage van makelaars in Duiven is 1,14%. Dit is het gemiddelde tarief dat je mag verwachten bij de verkoop van je huis, gebaseerd op data van juni 2024.
 • Naast de courtage is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de huidige huizenprijzen in Duiven. De gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter bedraagt momenteel € 3.462. Voor meer informatie over de gemiddelde verkoopprijzen en andere relevante informatie kun je een kijkje nemen op onze pagina over de huizenmarkt in Duiven.

Uitgelichte makelaars in Duiven

Als je op het punt staat jouw woning te verkopen, dan tref je in Duiven een divers aanbod van makelaars aan. We bieden je een helder overzicht aan van diverse verkoopmakelaars in Duiven, compleet met een uitgebreide omschrijving van iedere makelaar. Het is handig om even stil te staan bij het vergelijken van de makelaars, zodat je inzicht krijgt in de variërende diensten, tarieven en verkoopstrategieën die zij hanteren.

Logo Alpina Duiven (Voorheen Heilbron Makelaardij)

Alpina Duiven (Voorheen Heilbron Makelaardij)

Alpina Duiven, voorheen Heilbron Makelaardij, is je deskundige partner in de aan- en verkoop van woningen, zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Dit professionele makelaarskantoor wordt ondersteund door goed opgeleide specialisten die gebruik maken van hun marktkennis, groot netwerk en commerciële vaardigheden om de beste resultaten voor je te bereiken. Ook bieden ze waardevolle diensten zoals taxaties en woningfotografie. Met hun indrukwekkende gemiddelde beoordeling van 9,5 op Funda, is Alpina Duiven een betrouwbare keuze voor al jouw vastgoed behoeften.
Logo Bosman Rietbergen Makelaars

Bosman Rietbergen Makelaars

Bosman Rietbergen Makelaars is al meer dan 50 jaar een betrouwbare speler in de woningmarkt van Duiven. Met een ervaren en gedreven team, beëdigd en gecertificeerd door de NVM, bieden ze diensten aan zoals verkoop, aankoop, taxaties en verhuur. Ze zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en zorgen voor tevreden klanten, zoals blijkt uit hun gemiddelde Funda-beoordeling van 9,3. Gevestigd op de Rijksweg, staan ze klaar om je woondroom te verwezenlijken.
Logo Veldman Makelaardij

Veldman Makelaardij

Bij Veldman Makelaardij krijg je advies op maat voor koop, huur en taxaties. Ze combineren verhuur en verkoop om je de beste service te bieden. Ze gaan graag voor je aan de slag met hun vakkundige, creatieve en persoonlijke aanpak. Ze houden van een duurzame werkwijze en wekken hun eigen stroom op. Enthousiasme vind je ook terug in hun vrijetijdsbesteding, zoals sporten en lokale verenigingen. Kiezen voor Veldman Makelaardij is kiezen voor betrokkenheid en deskundigheid.

Let op: Hoewel reeds enkele verkoopmakelaars in Duiven zijn genoemd, is dit niet de volledige lijst. Huis Verkopen neemt alle actieve makelaars in Duiven mee in de beoordeling. Jouw ideale makelaar kan dus buiten de genoemde lijst vallen. Vergelijken is de sleutel tot het vinden van de juiste makelaar voor je woning.

Vergelijk makelaars in Duiven Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Duiven?

Een makelaar in Duiven rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,14% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 416.023 in Duiven komt dit neer op € 4.743 aan makelaarskosten (update juni 2024).

Het is interessant te weten dat bij een hogere woningwaarde, vele makelaars soms een lagere courtage hanteren. Dit betekent dat als je een duurder huis verkoopt, jouw makelaarskosten in verhouding mogelijk lager kunnen zijn.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Duiven 0,57% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.186 besparen door makelaars te vergelijken. Daarom is het altijd verstandig om verschillende makelaars te vergelijken en zo de beste beslissing te nemen.

Kosten van makelaars in Duiven

Juni 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.800
€ 4.800
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Duiven

In de wereld van woningverkoop krijg je vaak te maken met opstartkosten. Dit zijn kosten die een makelaar in rekening brengt om de basisdiensten uit te voeren. De meeste makelaars in Duiven rekenen deze kosten, die in de regel bestaan uit: het opstellen van de verkoopstrategie, het geven van verkoopadvies, het verzorgen van de fotopresentatie en het opstellen van de verkooptekst. Ook het plaatsen van de woning op diverse woningsites is vaak inbegrepen in de opstartkosten.

De hoogte van deze kosten kan flink variëren per makelaar. Wat je precies betaalt aan opstartkosten, is vaak afhankelijk van het dienstenpakket dat je kiest. Een gemiddeld bedrag voor de opstartkosten in Duiven is € 515. Ben je van plan jouw woning te verkopen en wil je een compleet overzicht van de tarieven, dan kun je deze gratis en vrijblijvend opvragen bij diverse makelaars.

Intrekkingskosten van makelaars in Duiven

Als je een huis in Duiven te koop zet via een makelaar, dan is het belangrijk om te weten dat intrekkingskosten van toepassing kunnen zijn. Dit zijn kosten die een makelaar in rekening brengt als je besluit om jouw woning voortijdig uit de verkoop te halen. Het is een vorm van compensatie voor de makelaar, voor de tijd en moeite die hij heeft gestoken in het voorbereiden van de verkoop van jouw huis.

Voorbeelden van situaties waarin je kan besluiten om de verkoop van jouw woning stop te zetten, zijn onder andere het accepteren van een onverwacht goed huurvoorstel dat je beslist om niet te verkopen, een verandering in persoonlijke omstandigheden, of het in de ijskast zetten van jouw verhuisplannen. In zulke situaties zal je naar alle waarschijnlijkheid de intrekkingskosten moeten betalen. Het is daarom belangrijk om dit bij het kiezen van een makelaar mee te nemen in je overwegingen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Duiven met een vast tarief

Er zijn meerdere makelaars in Duiven die werken met een vast tarief. Dit betekent dat je van tevoren weet wat je betaalt voor hun diensten, onafhankelijk van de uiteindelijke verkoopprijs van jouw woning. Standaard inbegrepen in het pakket zijn meestal diensten als waardebepaling, verkoopbegeleiding en onderhandelingen. Het gemiddelde vaste tarief in Duiven ligt rond de € 3.250 (update: juni 2024).

Hoewel een vast tarief op het eerste gezicht aantrekkelijk kan lijken, kent deze keuze ook risico's. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat je makelaar minder gemotiveerd is om een hogere verkoopprijs voor je woning te realiseren, aangezien zijn verdiensten niet afhangen van de verkoopprijs. Dit resulteert in minder inspanningen om het beste resultaat voor jou te behalen.

Tip: Juist omdat er verschillende soorten tarieven bestaan, is het zinvol om makelaars te vergelijken. Hierdoor krijg je duidelijkheid over wat de verschillende tarieven en soorten tarieven voor jou betekenen als woningverkoper. Zo ontdek je welke makelaar het beste bij je past en voorkom je onaangename verrassingen achteraf.

4 feitjes over makelaars in Duiven

 • De keuze van verkopers in Duiven wordt niet enkel beïnvloed door tarieven. Men opteert voornamelijk voor de makelaar die een optimale prijs-kwaliteitsverhouding biedt.
 • Er is een duidelijke voorkeur merkbaar in Duiven. Zo'n 93% van de verkopers geeft de voorkeur aan een lokale full-service makelaar boven een internetmakelaar.
 • Met professionele bijstand in de verkoopproces, verkopen huizen in Duiven gemiddeld 35% sneller dan wanneer men dit traject zelf onderneemt.
 • Wat rendement betreft: de verkoop van woningen in Duiven resulteert in 16% meer winst indien men zich laat bijstaan door een professionele makelaar.

Wat levert de beste makelaar in Duiven op?

Het belang van een ervaren en deskundige makelaar bij de verkoop van je woning in Duiven is niet in geld uit te drukken. Het maakt niet uit wat de makelaar kost, als je weet dat deze je huis winstgevender kan verkopen dan een goedkopere optie.

Dit is hoe je de beste makelaars in Duiven kunt herkennen:

 • Onze database-statistieken tonen aan dat de meest efficiente makelaars in Duiven woningen gemiddeld 15 dagen sneller verkopen dan hun concurrenten. Dit is voornamelijk toe te schrijven aan hun specifieke expertise en effectieve verkoopstrategieën.

 • Uit dezelfde statistieken blijkt ook dat de beste makelaars in Duiven woningen gemiddeld verkopen voor een <€ 12.108> hoger bedrag dan andere makelaars in de regio. Het is duidelijk dat een ervaren makelaar zijn gewicht in goud waard is.

De beste makelaar in Duiven vinden

In Duiven verschilt de kwaliteit van makelaars aanzienlijk. Variërend van hoog presterende makelaars die keer op keer hun klanten tevreden stellen, tot makelaars die net niet aan je verwachtingen kunnen voldoen. Het is daarom van belang om zorgvuldig je keuze te maken.

Daarom raden we je aan om gebruik te maken van onze unieke vergelijkingsformulier om de beste makelaar in Duiven voor jouw specifieke situatie te vinden. Via onze tool wordt je gekoppeld aan de meest geschikte makelaars en krijg je inzicht in hun tarieven, verkoopstrategieën en ingeschatte woningwaarde. Hierdoor weet je precies wat je kunt verwachten tijdens de verkoopproces. Door te vergelijken, kun je een vollediger en specifieker beeld vormen over je verkoopkansen en ontdek je welke makelaar je het beste kan begeleiden.

Waar moet je op letten bij makelaars in Duiven?

Het kiezen van de juiste makelaar in Duiven voor de verkoop van je huis is niet altijd eenvoudig. Let op deze vijf belangrijke punten:

Ervaring in Duiven

Probeer een makelaar te kiezen die voldoende ervaring heeft met de verkoop van huizen in jouw specifieke gebied. Hierdoor kan hij of zij de lokale markt goed inschatten.

Verkoopstrategie

De verkoopstrategie van de makelaar is van groot belang. Zorg er dus voor dat deze overeenkomt met jouw wensen en behoeften op het gebied van prijs, timing en verkoopmethode.

Duidelijkheid over kosten

Vraag de makelaar duidelijkheid te geven over de kosten. Je wil niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Zorg dat je vooraf weet wat de makelaar kost en waar je precies voor betaalt.

Communicatie

Goede communicatie is essentieel. Is de makelaar altijd bereikbaar wanneer je hem of haar nodig hebt? Communiceert hij of zij op een manier die je prettig vindt en je begrijpt?

Reviews en referenties

Controleer de reviews en vraag referenties van vorige klanten. Hun ervaringen kunnen je helpen bepalen of de makelaar jou de service kan bieden die je zoekt.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A, beter bekend als de NVM, is de grootste brancheorganisatie in de vastgoedsector van Nederland. Maar naast de NVM zijn er ook de VBO en VastgoedPRO, verenigingen voor vastgoedprofessionals met elk hun eigen unieke focus en aanpak.

De keuze voor een NVM-verkoopmakelaar in Duiven betekent genieten van diverse voordelen. Denk hierbij aan de kennis van de lokale markt, grondige onderhandelingsvaardigheden en een breed professioneel netwerk. Deze combinatie van factoren kan helpen bij het verkrijgen van de best mogelijke verkoopprijs voor jouw woning.

Wat doet een makelaar in Duiven?

Een makelaar in Duiven kan je een hoop werk en zorgen uit handen nemen bij het verkopen van je huis. Van waardering tot onderhandeling, ze zullen hun ervaring en kennis gebruiken om het proces zo soepel en succesvol mogelijk te laten verlopen.

Bovendien is het hebben van een deskundige op jouw zijde onmisbaar. Het verkopen van je huis zonder makelaar kan eindigen in ongelukkige deals of gemiste kansen. Een makelaar staat aan jouw zijde en zorgt voor het best mogelijke resultaat.

 • Fotografie en advertenties voor je woning regelen.
 • De waarde van de woning bepalen op basis van marktanalyse.
 • Belangrijke documenten en contracten opstellen om je rechten te waarborgen.
 • Het organiseren en begeleiden van rondleidingen voor potentiële kopers.
 • De onderhandelingen voeren om een gunstige verkoopprijs te realiseren.

Waarom een makelaar in Duiven inschakelen?

Als je overweegt om je huis in Duiven te verkopen, is het kiezen van een geschikte makelaar een belangrijke stap in de voorbereiding. Een goede makelaar kan namelijk een wereld van verschil maken. Niet alleen in de snelheid waarmee je huis verkocht wordt, maar ook in de prijs die je uiteindelijk voor je huis krijgt. Een goede makelaar heeft uitstekende kennis van de lokale markt, stelt een realistische verkoopprijs vast, maakt gebruik van effectieve marketingstrategieën en heeft sterke onderhandelingsvaardigheden.

Kennis van de lokale markt

Een goede makelaar heeft diepgaande kennis van de lokale markt in Duiven. Daardoor weet hij precies hoe hij jouw woning het beste in de markt kan zetten en wat een realistische vraagprijs is. Door deze lokale marktkennis kan de makelaar ook potentiële kopers beter adviseren.

Realistische verkoopprijs

Het vaststellen van een realistische verkoopprijs is een essentieel onderdeel van de verkoop van je huis. Een goede makelaar weet precies hoe hij de verkoopprijs moet vaststellen op basis van vergelijkbare woningen in de omgeving en de huidige woningmarkt in Duiven.

Effectieve marketingstrategieën

Een goede makelaar maakt gebruik van effectieve marketingstrategieën om je huis in Duiven in de spotlight te zetten. Denk aan professionele fotografie, social media, en woningwebsites. Daarnaast weet een goede makelaar precies hoe hij de unieke eigenschappen van je woning kan benadrukken.

Onderhandelingsvaardigheden

Onderhandelingsvaardigheden zijn van groot belang bij het verkopen van je huis. Een goede makelaar kan namelijk een hogere verkoopprijs voor je huis in Duiven bedingen. Daarnaast kan hij je helpen met de juridische aspecten van de verkoop. Meer weten? Bekijk het stappenplan van Huis Verkopen.

Informatie over Duiven

In het hart van de gemeente Duiven, aan de oostkant van de provincie Gelderland, ligt het gelijknamige dorp Duiven. Het heeft een rijke historie die teruggaat tot de middeleeuwen.

Bijzonder aan Duiven is de ligging tussen de steden Arnhem, Nijmegen en Doetinchem in. Deze regio staat bekend om haar veelzijdige natuur, variërend van rivieren tot bosrijke gebieden.

Met meer dan 25.000 inwoners en een bloeiend bedrijfsleven is Duiven een aantrekkelijke plaats om te wonen en werken. De gemeente biedt een mix van rust en bedrijvigheid.

Weetje: er is een interessante trend te zien in de lokale woningmarkt. De prijzen van huizen in Duiven hebben in de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt. De vraag is hoog, wat zich uit in hogere vraagprijzen.

Makelaars in Duiven vergelijken

Het kiezen van de juiste makelaar voor jouw woning hoeft geen moeilijke opgave te zijn. De sleutel tot succes zit hem in een goede vergelijking die gebaseerd is op de eigenschappen van jouw woning, jouw specifieke situatie en persoonlijke voorkeuren.

 • Verschillen in verkoopopbrengst tussen makelaars
 • Verschillen in snelheid van verkopen
 • Verschillen in makelaarskosten
 • Verschillen in persoonlijke service en aanpak

Op Huis Verkopen vind je makelaars in Duiven waarbij je al deze aspecten met elkaar kunt vergelijken. Onafhankelijk en objectief geven we je een duidelijk beeld van de prestaties van lokale makelaars. Dit helpt jou om bewuste keuzes te maken gebaseerd op hetgeen wat jij belangrijk vindt. Door deze vergelijking bespaar je mogelijk ook op de makelaarskosten en vind je de makelaar die aansluit bij jouw situatie en voorkeuren.

Vergelijk makelaars in Duiven Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Duiven

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Duiven zijn € 515. Let op, dit zijn gemiddelden en kunnen variëren per makelaar.

Het kiezen van de juiste makelaar kan overweldigend zijn. Een mogelijke manier zou kunnen zijn om de makelaars te vergelijken op kosten en service.

De gemiddelde courtage van een makelaar in Duiven is ongeveer 1,14%. Houd er rekening mee dat courtagekosten vooral afhankelijk zijn per makelaar.

Overweeg een waardebepaling aan te vragen. Hiermee krijg je een nauwkeurige inschatting van de mogelijke verkoopwaarde van je huis in Duiven.

De gemiddelde verkoopsnelheid van een huis in Duiven is 33 dagen. Dit is echter een gemiddelde en kan per woning variëren.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen