Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Duiven

Ontdek de woningmarkt in Duiven. Deze markt bevindt zich in de lift met stijgende verkoopprijzen. De vraag naar huizen overtreft het aanbod, wat resulteert in een gunstig klimaat om je huis te verkopen. Hier vind je relevante statistieken en cijfers over deze opkomende markt.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Duiven

De gemiddelde verkoopprijs in Duiven is in de laatste 3 maanden € 416.023 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 395.880 euro. Deze prijzen geven een indicatie van de huidige staat van de woningmarkt in Duiven. Voor een nog duidelijker beeld, zie de gepresenteerde woningmarktcijfers hieronder:

Huizenprijzen in Duiven

Afgelopen 3 maanden

€ 232.000
€ 349.000
€ 466.000

In de onderstaande grafiek gaan we de vastgoedprijzen van Duiven uitdiepen. Meer specifiek kom je te weten hoe de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 zich hebben ontwikkeld in de voorbije drie maanden. Met deze data krijg je een goed inzicht in de recente ontwikkelingen en kun je beter noties maken in verband met het kopen of verkopen van een huis:

Huizenprijzen in Duiven per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.700
€ 3.100
€ 3.600

Prijsontwikkeling Duiven laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Duiven een continue beweging doorgemaakt. De gemiddelde verkoopprijs van een woning in deze periode was € 416.023. Kant horizontaal je blik richting de diverse marktbewegingen in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Duiven waard?

Het besluit om je huis in Duiven te verkopen is vaak afhankelijk van de opbrengst die je kunt verwachten op de huidige woningmarkt. Als je echt wilt weten wat jouw woning waard is, dan is het simpelweg kennen van de gemiddelde verkoopprijs in Duiven niet genoeg. Een objectieve, accurate waardebepaling is in dat geval van groot belang.

Ben je van plan om je woning te verkopen en vraag je je af wat deze opbrengt? Een gratis waardebepaling door een deskundige makelaar is een verstandige eerste stap. Met deze waardebepaling krijg je inzicht in de potentiële verkoopprijs van je woning, wat je helpt bij het maken van geïnformeerde beslissingen.

Bij een gratis waardebepaling door een makelaar wordt jouw huis op verschillende fronten bekeken en wordt de marktwaarde geschat. Het kan verstandig zijn om meer dan één makelaar om een waardebepaling te vragen, omdat de geschatte waarden kunnen variëren. Zo krijg je een meer genuanceerd beeld van de mogelijke opbrengst van je huis.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De situatie op de woningmarkt is uniek per regio. Zo kun je een aanzienlijk verschil opmerken in de huizenprijzen in de omgeving van Duiven in vergelijking met Duiven zelf. Dit benadrukt het belang om niet alleen lokaal, maar ook regionaal de marktsituatie in kaart te brengen.

Door je blik te verruimen en inzicht te krijgen in de prijsschommelingen in naburige gemeenten, ontwikkel je een gedetailleerd en nauwkeurig beeld van de huidige marktsituatie. Dit helpt je te begrijpen hoe de waarde van vastgoed fluctueert en kan je ondersteunen bij het maken van weloverwogen beslissingen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Duiven

Op HuisVerkopen.nl hebben we grip op verschillen tussen makelaars in Duiven en de omliggende regio's. We baseren onze informatie op consistente tracking van woningmarktgegevens en makelaarsstatistieken. We identificeren toppresteerders, snelste verkopers, hoger dan gemiddelde verkoopprijzers, en die makelaars die vaker succesvol verkopen, en met minder tijd te verspillen.

Het selecteren van de ideale makelaar kan een verbazingwekkend voordeel zijn. Het gaat niet alleen om het snel verkopen van jouw huis, maar ook om het verzekeren van de best mogelijke verkoopprijs. Op deze manier kan je genieten van de voldoening die voortkomt uit een snelle, succesvolle en winstgevende verkoopervaring.

Vergelijk makelaars in Duiven Of lees meer over makelaars in Duiven

Gemiddelde tarieven van makelaars in Duiven

Courtages kunnen een serieuze hap uit jouw opbrengst nemen, daarom is het belangrijk hier goed op te letten. Het gemiddelde percentage dat makelaars in Duiven aan courtage rekenen is 1,14%. Courtage is een commissie die de makelaar verdient over de verkoopprijs van jouw huis. Dit betekent bij een gemiddelde verkoopprijs van € 416.023, dat een makelaar gemiddeld € 4.743 verdient aan de verkoop van jouw woning.

Als je van plan bent jouw woning te verkopen, is het slim om meerdere makelaarsoffertes aan te vragen. Het kan namelijk zo zijn dat er grote verschillen zitten in de courtages die makelaars rekenen. Let ook op bijkomende kosten, deze kunnen flink oplopen. Het is tenslotte jouw doel om zoveel mogelijk over te houden aan de verkoop van jouw huis, dus let goed op de kosten van makelaarsdiensten.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Duiven

In de levendige gemeente Duiven zijn koopwoningen een hot item, zowel als eigen verblijfplaats of als potentiële verhuuroptie. Het totaal aantal koopwoningen, geregistreerd als 6269, omvat echter maar een sliver van de woningen die daadwerkelijk in de verkoop of verhuur komen. Voor jou betekent dit dat, hoewel de keuze beetje beperkt is, er nog steeds mogelijkheden zijn om je droomhuis te scoren of een verhuurinvestering te doen.

Aantal verkochte woningen in Duiven

In Duiven is er in de laatste 12 maanden een bepaalde hoeveelheid woningen verkocht. Als we kijken naar de woningen die werden aangeboden en de uiteindelijke transacties, krijgen we het volgende beeld: 162 woningen hebben de afgelopen 12 maanden een nieuwe eigenaar gevonden. Bekijk de onderstaande grafiek voor meer inzicht:

Ben je van plan jouw huis in Duiven te verkopen?

Ben je bezig met het idee rond te spelen om je woning in Duiven aan een nieuwe eigenaar te geven? Het kan best een uitdaging zijn om het verkoopproces in je eentje te manoeuvreren. Maar geen zorgen, bij Huis Verkopen hebben we een handig stappenplan dat je helpt om elk aspect van je verkoop zo soepel mogelijk te regelen. Deze tool is specifiek ontworpen voor jouw woning in Duiven. Het helpt je om een energielabel aan te vragen, een goede makelaar te selecteren en eventueel ook een verhuisbedrijf te regelen.

Het is altijd belangrijk om jouw stappen te plannen en zorgvuldig te regelen. De keuze van een goede makelaar is hierbij cruciaal, want zij kunnen je helpen om de juiste prijs voor je woning te krijgen en de verkoopactiviteiten in goede banen te leiden. Om te zorgen dat je geen misstap maakt in dit proces, dringen we er op aan dat je gebruik maakt van ons stappenplan. Met onze hulp kan je rustig en vol vertrouwen kijken naar de toekomst, wetend dat elk aspect van het verkoopproces van je huis in Duiven goed geregeld is.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Wil je op de hoogte blijven van de actuele woningmarktcijfers in Duiven? Dan ben je hier aan het juiste adres. De woningmarktcijfers in Duiven zijn constant in beweging en deze fluctuaties worden hier nauwgezet bijgehouden. Deze statistieken kunnen jou inzicht bieden in de lokale woningmarkt en jou helpen bij het maken van een geïnformeerde beslissing over jouw huisverkoop.

Bereiding voor jouw huisverkoop met Huis Verkopen

De website van Huis Verkopen kan jouw verkoopervaring aanzienlijk vergemakkelijken. Met behulp van handige tools zoals een gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken, kun je snel en eenvoudig de beste want op jouw situatie gerichte makelaar vinden. Daarnaast biedt de website de mogelijkheid om makelaarstarieven op te vragen, waardoor je potentieel kunt besparen op makelaarskosten. Verder helpt een stapsgewijs actieplan je bij het regelen van alle benodigde zaken voor de verkoop van jouw woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen