Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Herwijnen

Op zoek naar een betrouwbare makelaar in Herwijnen voor de verkoop van je woning? Deze pagina helpt je verder! Hier bieden we een handig overzicht van geselecteerde makelaars in en rondom Herwijnen, zodat jij de meest geschikte kunt kiezen voor de verkoop van je huis.

Over makelaars in Herwijnen

Verkoopmakelaars zijn net als sneeuwvlokken - geen twee zijn precies hetzelfde. Er bestaan niet alleen significante verschillen in hun tarieven, maar ook in hun bereik, bedrijfsgrootte, ervaring en expertise. Kies je voor een grote landelijke makelaar met een breed aanbod of geeft je de voorkeur aan een kleinschalige, lokale partij met persoonlijk contact? Daarbij is de benadering van de makelaar eveneens van grote waarde; de ene maakt een verkoopplan op maat terwijl de andere een meer algemene aanpak kiest. Dit alles maakt het kiezen van een makelaar een ingewikkelde opgave.

Gelukkig volgen we continu alle makelaars in Herwijnen. Door onze nauwkeurige tracking hebben we een helder overzicht van welke makelaars in Herwijnen zich onderscheiden in service, efficiëntie en resultaat. We weten exact wie de markt goed kent, wie al vele succesvolle transacties op zijn naam heeft staan en wie zorgt voor een vlotte en prettige verkoop. Deze kennis stelt ons in staat je te helpen een weloverwogen keuze te maken voor een makelaar die bij jouw behoeften en verwachtingen past.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 11.571
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 31.820
Besparing (gem.)
€ 2.538

Actueel

 • De gemiddelde courtage van makelaars in Herwijnen staat op dit moment op 1,14%. Dit percentage is de gemiddelde provisie die makelaars in rekening brengen voor hun diensten. Het is van belang om te weten dat iedere makelaar zijn eigen tarieven hanteert.
 • Als je benieuwd bent naar de huidige woningprijzen, dan is het belangrijk om te weten dat het gemiddelde verkoopbedrag in Herwijnen op dit moment € 1.015.000 bedraagt. Voor een gedetailleerder beeld, bekijk je de gemiddelde prijs per vierkante meter, die momenteel € 3.934 is. Hierbij maakt het uiteraard uit in welk deel van Herwijnen je woont en welk type woning je hebt.
 • De tarieven van makelaars in Herwijnen veranderen continu en dit kan impact hebben op wat je netto overhoudt na de verkoop van je huis. Het is daarom raadzaam om verschillende makelaarstarieven te vergelijken. Het vergelijken van tarieven levert op dit moment een gemiddelde besparing op van € 2.538.

Uitgelichte makelaars in Herwijnen

In Herwijnen bevinden zich vele makelaars die zich toeleggen op de verkoop van diverse soorten eigendommen. Aansluitend vind je een overzicht met diverse verkoopmakelaars in Herwijnen, die je kan helpen met het vinden van de beste keuze. Door een vergelijking te maken tussen de verscheidene makelaarskantoren, krijg je inzicht in de variërende commissiekosten, verkoopstrategieën en ervaringen van anderen, wat kan helpen bij het maken van de optimale keuze voor jouw situatie.

Van Arendonk Makelaardij

Bij Van Arendonk Makelaardij word je direct thuisgebracht in de makelaarswereld. Met hun snelle handelen, juiste middelen en continue betrokkenheid loodsen ze je vakkundig door het verkoop- of aankoopproces. Ze kennen de lokale vastgoedmarkt als geen ander, wat hun diensten zoals verkoop, aankoop, verhuur en taxaties ten goede komt. Vooral in nieuwbouw en monumenten voelen ze zich als een vis in het water. Met een kleinschalig, persoonlijk team zetten ze je wensen centraal.

Let op: Er zijn nog meer verkoopmakelaars actief in Herwijnen dan je in het overzicht hebt kunnen zien. Daarom is het van belang om alle makelaars in Herwijnen mee te nemen in je vergelijking. De meest geschikte makelaar voor jouw woning en situatie staat mogelijk niet in de bovenstaande lijst, maar kan je vinden door een grondige vergelijking te maken.

Vergelijk makelaars in Herwijnen Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Herwijnen?

Een makelaar in Herwijnen rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,14% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 1.015.000 in Herwijnen komt dit neer op € 11.571 aan makelaarskosten (update april 2024).

Courtage is de vergoeding die je aan de makelaar betaalt voor zijn diensten. Dit is meestal een percentage van de verkoopopbrengst van je woning. Hoe hoog dit percentage is, en dus wat de kosten voor de makelaar zijn, verschilt per makelaar en kan soms onderhandeld worden.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Herwijnen 0,50% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 2.538 besparen door makelaars te vergelijken. Daarom is het altijd een goed idee om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken, zo zorg je dat je nooit teveel betaalt.

Kosten van makelaars in Herwijnen

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 4.100
€ 11.700
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Herwijnen

Als je jouw woning in Herwijnen wilt verkopen, kom je waarschijnlijk in aanraking met opstartkosten. Dit zijn kosten die de meeste makelaars in rekening brengen voor de voorbereiding van verkoop . Ze verschijnen aan het begin van je samenwerking met een makelaar voor het verzamelen en opzetten van de documentatie en marketingmaterialen die nodig zijn voor de verkoop van je woning.

Opstartkosten variëren doorgaans op basis van de makelaar en de aard van de diensten die je wilt. Ze kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op professionele fotografie voor de woning, plattegronden laten maken, een marktanalyse uitvoeren om de juiste verkoopprijs te bepalen, en de woning toevoegen aan populaire huizensites zoals Funda. Het is belangrijk om vooraf alle kosten helder te hebben, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Intrekkingskosten van makelaars in Herwijnen

Als je ooit besluit om je woning in Herwijnen voortijdig uit de verkoop te halen, houd er dan rekening mee dat de meeste makelaars intrekkingskosten zullen berekenen. Deze kosten zijn een vorm van compensatie voor de makelaar voor de gedane moeite en tijd voordat de verkoop werd geannuleerd. Situaties waarin je wellicht moet intrekken, kunnen variëren van het toch niet willen verkopen van je huis tot een plotselinge verandering van plannen door persoonlijke omstandigheden.

Intrekkingskosten zijn dus eigenlijk een soort verzekering voor de makelaar. Hierdoor wordt het risico afgedekt dat de verkoopoperatie wordt gestopt, nadat zij al werk hebben verricht. Op deze manier hoeven ze niet volledig het verlies te nemen. Gemiddeld liggen de intrekkingskosten in Herwijnen rond € 500 . Met deze informatie kan je goed voorbereid een verkooptraject in gaan.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Herwijnen met een vast tarief

Er bestaan verschillende typen makelaarsbureaus, met elk hun eigen manier van tariefberekening. Sommigen werken met een courtage: een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs van jouw huis. Anderen hanteren een vast tarief, ongeacht de verkoopwaarde van de woning. Gemiddeld ligt dat tarief in Herwijnen rond de € 3.250 (update: april 2024).

Het kiezen voor een makelaar met een vast tarief heeft zo zijn voor- en nadelen. Een vast tarief biedt zekerheid over de kosten en beschermt je tegen hoge courtagekosten bij een onverwacht hoge verkoopprijs. Het potentieel nadeel is dat de makelaar mogelijk minder gemotiveerd is om te onderhandelen voor de hoogst mogelijke prijs, omdat zijn vergoeding niet afhangt van het verkoopresultaat.

Tip: Het is verstandig om meerdere makelaars te vergelijken voordat je een keuze maakt. Zo vind je de makelaar die het beste aansluit bij jouw specifieke wensen en verwachtingen. Door te vergelijken krijg je een goed beeld van wat de markt te bieden heeft en kun je een passende keuze maken op basis van prijs, ervaring en dienstverlening. Vergelijk hier verschillende makelaars in jouw regio.

4 feitjes over makelaars in Herwijnen

 • Het is een welbekend feit dat woningen in Herwijnen met behulp van een makelaar doorgaans zo'n 15% winstgevender verkopen dan zonder professionele hulp.
 • Verkoopmakelaars in Herwijnen waarderen woningen niet altijd gelijk. De geschatte verkoopwaarde kan wel tot €28.000 verschillen. Het kan daarom zinvol zijn een waardebepaling aan te vragen.
 • Interesse in de kosten? De gemiddelde courtage van een makelaar in Herwijnen is 1,14%, een bedrag dat met het oog op jouw investering zeker het overwegen waard is.
 • Het valt op te merken dat de meeste woningverkopers in Herwijnen gemiddeld drie makelaars uitnodigen voor een gesprek aan huis. Zo kunnen ze alle opties overwegen alvorens een keuze voor een makelaar te maken. Overweeg ook om een vergelijking te maken.

Wat levert de beste makelaar in Herwijnen op?

Het is soms verleidelijk om direct naar de kosten van een makelaar in Herwijnen te kijken. Maar wat je echt wilt weten, is wat een makelaar voor je oplevert. In plaats van je te richten op wat je uitgeeft, focussen we ons liever op wat een makelaar voor je kan inbrengen.

Dit is hoe je de beste makelaars in Herwijnen herkent:

 • Op basis van onze onafhankelijke statistieken, realiseren de meest effectieve makelaars in Herwijnen een verkoopprijs die gemiddeld € 20.870 boven de verwachte verkoopprijs ligt.
 • Uit onze grootschalige database blijkt dan weer dat de meest efficiënte makelaars in Herwijnen woningen gemiddeld 16 dagen sneller verkopen dan hun collega's uit dezelfde regio.

De beste makelaar in Herwijnen vinden

Bij het zoeken naar de beste makelaar in Herwijnen, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Wij houden alle verkoopstatistieken van de makelaars in deze regio bij en kunnen je daarom goed vertellen welke makelaars bovengemiddeld presteren.

Naast de prestaties, is het ook belangrijk dat een makelaar goed past bij jouw situatie en wensen. Daarom is het slim om de verschillende makelaars te vergelijken via ons vergelijkingsformulier. Zo vind je een makelaar die goed bij je aansluit.

Waar moet je op letten bij makelaars in Herwijnen?

Bij de verkoop van je huis in Herwijnen zijn er verschillende aandachtspunten waar je op moet letten bij het kiezen van een passende makelaar:

1. Ervaring van de makelaar

Een ervaren makelaar kent de lokale huisverkoopmarkt in Herwijnen goed. Dit is belangrijk voor een correcte prijsstelling en snelle verkoop van jouw huis.

2. Tarieven

Makelaarstarieven kunnen aanzienlijk variëren. Vergelijk de commissie en eventuele bijkomende kosten van diverse makelaars om tot een economische keuze te komen.

3. Beoordelingen en reviews

Lees de beoordelingen van eerdere klanten. Dit kan inzicht geven in de betrouwbaarheid en servicekwaliteit die je van de makelaar kunt verwachten.

4. Gratis waardebepaling

Verschillende makelaars kunnen je woning verschillend inschatten. Het is slim om voor een makelaar te kiezen die jouw woning goed inschat. Hiervoor kan je een gratis waardebepaling aanvragen bij huisverkopen.nl.

5. Persoonlijke klik

Je zult veel contact hebben met de makelaar, dus het is belangrijk dat er een goede persoonlijke klik is. Een prettige samenwerking kan bijdragen aan een succesvolle verkoop.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In Herwijnen staan veel makelaars klaar om je te helpen bij de verkoop van je huis. De meest bekende namen zijn NVM, VBO en VastgoedPRO. Deze kampen bieden vele professionele opties en verschillende voordelen.

Ze voeren veel taken uit, zoals taxaties uitvoeren, onderhandelen over de vraagprijs en het bieden van juridisch advies. Ook zijn ze vaak erg bekend met de lokale markt waardoor ze een strategie kunnen opstellen die het beste past bij jouw huis en situatie.

Tip: Kijk niet alleen naar de prijs bij het kiezen van een makelaar, maar ook naar de kwaliteit van de dienstverlening. Vraag naar ervaringen van eerdere klanten om een goed beeld te krijgen van hun werkwijze.

Wat doet een makelaar in Herwijnen?

Een goede makelaar kan een wereld van verschil maken bij de verkoop van jouw woning in Herwijnen. De expertise en ervaring van een makelaar zijn onmisbare factoren die zowel de ervaring als het eindresultaat van het verkoopproces kunnen bevorderen.

Voorbeelden van de hulp die een makelaar kan bieden omvatten het professioneel presenteren van jouw woning aan potentiële kopers, een geschikte prijsstelling bepalen om te zorgen voor een succesvolle verkoop, en het doorspelen van aanbiedingen en onderhandelen namens jou om de beste deal te sluiten.

 • Marktanalyse en bepalen van de verkoopprijs
 • Aanmaken en coördineren van de professionele vastgoedpresentatie
 • Organiseren en begeleiden van bezichtigingen
 • Onderhandelen met potentiële kopers
 • Afronden van de verkoop en regeling van de papieren formaliteiten

Waarom een makelaar in Herwijnen inschakelen?

Wanneer je besluit om je huis in Herwijnen te verkopen, zijn er een aantal stappen te onderscheiden die belangrijk zijn om het proces soepel te laten verlopen. Een bekwame verkoopmakelaar kan je in dit proces ondersteunen en ontzorgen. We nemen je mee door de belangrijke stadia in de verkoopcyclus van je huis en hoe een verkoopmakelaar hier een belangrijke rol in speelt.

Voorbereiding op de verkoop

Prijsstelling is de eerste stap waar een makelaar je bij kan helpen. Op basis van kennis over de lokale markt en recente verkoopgegevens, kan de makelaar een passende verkoopprijs adviseren voor je huis. Deze stap zorgt voor een realistische start van het verkoopproces.

Het voorbereiden van de bezichtigingen

In de fase van bezichtigingen voorbereiden, bromt de makelaar zijn expertise aan om potentiële kopers aan te trekken. De makelaar helpt bij het in beeld brengen van je huis op een manier die de beste eigenschappen belicht en de interesse wekt van kijkers.

Onderhandelingen en verkoop

Als er een geïnteresseerde is, komt de onderhandelingsfase. De makelaar, met zijn ervaring in onderhandeltechnieken, kan tussenbeide komen om ervoor te zorgen dat je een eerlijke prijs krijgt voor je huis. De makelaar begeleidt ook de juridische aspecten van de verkoop.

Afronding van de verkoop

Tenslotte helpt een verkoopmakelaar bij het sluiten van de deal. Van het opstellen en controleren van de contractsvoorwaarden tot de laatste administratieve handelingen. Zo zorgt de makelaar ervoor dat de verkoop van je huis in Herwijnen vlot en zonder problemen verloopt.

Makelaars in Herwijnen vergelijken

Om de beste beslissing voor de verkoop van je woning te maken, maakt Huis Verkopen het mogelijk om makelaars in Herwijnen te vergelijken. Door de prestaties van verschillende lokale makelaars naast elkaar te leggen, vind je de juiste makelaar voor jouw situatie en wensen.

 • Gratis en vrijblijvende vergelijking
 • Inzicht in verkoopopbrengst en snelheid
 • Mogelijkheid tot kostenbesparing
 • 100% onafhankelijk en objectief

Dankzij Huis Verkopen krijg je een duidelijk beeld van de verschillende makelaars in Herwijnen. Je kunt gemakkelijk zien welke makelaar de beste prijs/kwaliteit-verhouding heeft en wie jouw woning waarschijnlijk het snelst of voor de maximale prijs kan verkopen. Daarbij helpt de gratis waardebepaling die de makelaars uitvoeren je nog meer in de keuze.

Vergelijk makelaars in Herwijnen Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Herwijnen

De gemiddelde makelaarskosten in Herwijnen zijn € 11.571. Dit bedrag kan echter variëren per makelaar. Daarom is het aan te raden de tarieven bij verschillende makelaars op te vragen via deze link.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Herwijnen is 42 dagen. Maar dit is sterk afhankelijk van verschillende factoren zoals de vraag en aanbod in Herwijnen, en de prijs van je huis.

Door makelaars te vergelijken, kun je aanzienlijk besparen op de makelaarskosten. De gemiddelde besparing door te vergelijken is namelijk € 2.538. Kijk bijvoorbeeld hier om makelaars te vergelijken in jouw regio.

De gemiddelde verkoopprijs van woningen in Herwijnen over de afgelopen 3 maanden bedraagt € 1.015.000. Deze prijs kan variëren afhankelijk van de ligging, grootte en staat van de woning.

Een goede makelaar vinden is een belangrijke stap in het verkoopproces. Je kunt ervaringen van anderen lezen en de tarieven en diensten vergelijken. Een handig stappenplan vind je via deze link.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen