Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Herwijnen

De huizenmarkt in Herwijnen is op z'n zachtst gezegd dynamisch. Als je van plan bent je huis te verkopen, dan zul je waarschijnlijk merken dat zowel woningprijzen als vraagprijzen voortdurend in beweging zijn. Het aantal transacties vertelt je ook veel over de verkoopkansen in deze regio.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Herwijnen

De gemiddelde verkoopprijs in Herwijnen is in de laatste 3 maanden € 633.923 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 970.000 euro. Deze cijfers geven een duidelijk beeld van de recente marktbewegingen voor woningen in deze regio. Iedereen die geïnteresseerd is in het kopen of verkopen van een huis in Herwijnen kan hier een waardevol inzicht uit halen. Bekijk de onderstaande grafiek voor een visuele weergave :

Huizenprijzen in Herwijnen

Afgelopen 3 maanden

€ -267.000
€ 377.000
€ 1.020.000

Wanneer je overweegt om je huis in Herwijnen te verkopen, is het verstandig om de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter te raadplegen. Dit geeft je een realistisch beeld van de mogelijke opbrengst en biedt inzicht in de huidige marktwaarde van je woning. Op dit moment bedraagt de gemiddelde verkoopprijs in Herwijnen per vierkante meter € 3.792 euro. Om een beter overzicht te krijgen van de recente ontwikkelingen, zie je hieronder een grafiek van de laatste drie maanden. Onthoud: de actuele prijzen per vierkante meter zijn een goede indicator voor je verkoopstrategie:

Huizenprijzen in Herwijnen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 200
€ 2.100
€ 3.900

Prijsontwikkeling Herwijnen laatste 12 maanden

Wanneer je een huis wilt verkopen in Herwijnen, is het handig om de recente trends van de huizenmarkt te kennen. De afgelopen 12 maanden zijn een goede indicatie van bijvoorbeeld de gemiddelde verkoopprijs, die overigens vorige maand op € 633.923 lag. Bekijk de ontwikkeling van de woningprijzen hieronder:

Wat is mijn woning in Herwijnen waard?

Overweeg je om je huis in Herwijnen te verkopen? Veel hangt af van de vraag: "Wat is mijn huis waard op de huidige woningmarkt?" De potentiële opbrengst van de verkoop kan je besluit aanzienlijk beïnvloeden.

Behoort het verkopen van je huis tot je overwegingen? Dan kan een waardebepaling van een professional een slim idee zijn. Het biedt je inzicht in de potentiele verkoopopbrengst en kan je helpen om een verstandige beslissing te nemen bij deze belangrijke stap.

Een gratis waardebepaling door een verkoopmakelaar is een beoordeling van je woning, rekening houdend met de locatie, grootte, staat en vergelijkbare woningen. Het kan verstandig zijn om meerdere makelaars om een waardebepaling te vragen, aangezien de geschatte waarde per makelaar kan verschillen. Bij het aanvragen van de waardebepaling kan je aangeven dat je de waarde van meerdere makelaars wilt laten bepalen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is interessant om te zien hoe de woningmarktcijfers fluctueren. Hierbij zijn er significante verschillen te constateren tussen de diverse Nederlandse gemeenten. Bij het overwegen van zowel aankoop als verkoop van een woning, kan deze variërende informatie van cruciaal belang zijn:

Specifiek als je kijkt naar het gebied rondom Herwijnen, zie je dat er sprake is van uiteenlopende huizenprijzen. Deze prijsverschillen geven een boeiend inzicht in de huidige staat van de woningmarkt en benadrukken hoe belangrijk het is om over deze kennis te beschikken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Herwijnen

Als het gaat om het verkopen van je woning in Herwijnen, wil je natuurlijk in zee gaan met de best presterende makelaar. In Herwijnen zijn er verschillende makelaars die beter presteren dan anderen op verschillende vlakken. Denk bijvoorbeeld aan communicatie, vriendelijkheid en snelheid van verkoop. Elk detail kan een verschil maken en daarom is het essentieel om rekening te houden met jouw individuele behoeften en eisen.

Het belang van een goede makelaar voor de verkoop van je woning in Herwijnen kan niet genoeg benadrukt worden. Met de juiste makelaar aan jouw zijde kan het verschil maken tussen een soepele verkoop en een hoofdpijn vol stress. Daarom kan het nuttig zijn om de verschillende makelaars in Herwijnen te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt. Doe jezelf een plezier en spendeer wat tijd aan het vergelijken van makelaars, het kan je veel toekomstige problemen besparen.

Vergelijk makelaars in Herwijnen Of lees meer over makelaars in Herwijnen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Herwijnen

Aandacht voor courtages is belangrijk bij het verkopen van een woning. In Herwijnen heerst er een gemiddelde makelaarscourtage van 1,14%. Dat betekent op basis van de gemiddelde verkoopprijs van een woning (€ 633.923) dat je ongeveer € 7.227 aan kosten kunt verwachten voor een makelaar. Vergeet niet dat courtages kunnen variëren van makelaar tot makelaar, dus het is zinvol om de tarieven van verschillende makelaars te overwegen.

Als je een woning wilt verkopen, is het handig om makelaars te vergelijken in Herwijnen en de omgeving. Dat helpt je niet alleen bij het vinden van een makelaar met een gunstig tarief, maar je krijgt ook inzicht in hun verkoopstrategie en aanpak. Verder is het ook verstandig om te letten op de communicatiestijl van de makelaar en of deze bij je past. Een goede klik kan het proces van het verkopen van je huis een stuk aangenamer maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Herwijnen

In het pittoreske dorpje Herwijnen vinden we een groot scala aan woningen, waarbij het merendeel koopwoningen zijn. Hoewel dit aantal, momenteel op , domineert, biedt Herwijnen ook plaats aan andersoortige verblijven zoals huurwoningen of woningen met een specifieke bestemming. Dus, of je nou op zoek bent naar jouw eigen stukje eigendom in Herwijnen of liever gaat voor een huurwoning, er is voor ieder wat wils in dit pittoreske dorp aan de Waal.

Ben je van plan jouw huis in Herwijnen te verkopen?

Het verkopen van je woning in Herwijnen is een aanzienlijke taak met veel aspecten om rekening mee te houden. Zo moet je bijvoorbeeld zorgen voor het aanvragen van een energielabel, het voorbereiden van je woning op bezichtigingen en het vaststellen van een correcte vraagprijs. Daarnaast is het ook van belang om een betrouwbare en deskundige makelaar te vinden die je bij dit proces kan ondersteunen.

Een gestructureerd stappenplan kan je enorm helpen bij het regelen van alle belangrijke zaken rondom de verkoop van je woning. Het biedt een overzicht van de te nemen stappen, van het begin tot het einde. Of je nu op zoek bent naar de juiste makelaar, hulp nodig hebt bij de administratieve afhandeling of een verhuisbedrijf wilt inschakelen, het stappenplan helpt je bij het navigeren door dit ingewikkelde proces. Zo zorg je ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt bij de verkoop van jouw woning in Herwijnen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op de plek waar je je nu bevindt, houden we de voortdurende beweging van de huizenprijzen in Herwijnen nauwgezet in de gaten. Actuele gegevens inzake vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en nieuwe aanmeldingen worden hier op regelmatige basis bijgewerkt. Ben je van plan bij eventueel jouw woning te verkopen, dan biedt deze pagina je een schat aan relevante informatie.

Waarom Huis Verkopen jou een stap vooruit helpt

Op HuisVerkopen.nl bieden we tal van handige tools om de verkoop van je woning in Herwijnen optimaal te regelen. Denk aan het aanvragen van een gratis waardebepaling van je woning of het opvragen van makelaarstarieven om te besparen op makelaarskosten. Ons handige stappenplan zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet wat de verkoop van jouw woning betreft. Huis Verkopen helpt je niet alleen de beste prijs te krijgen voor je woning, maar zorgt ook dat je de verkoop op de handigste manier regelt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen