Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Teteringen

In Teteringen heb je als woningverkoper de luxe om uit meerdere vertrouwde verkoopmakelaars te kiezen. Dit geeft je de vrijheid om te gaan voor de makelaar die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen en verwachtingen voor het verkopen van je huis.

Over makelaars in Teteringen

In de omgeving van Teteringen barst het van de makelaars. Dit maakt het kiezen van de juiste voor jou soms lastig. Immers, iedere makelaar heeft zo zijn eigen aanpak en specialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan variatie in kostenstructuur, of het accent dat gelegd wordt op online of offline verkoopstrategieën. Daarom is het raadzaam om de verschillen goed te onderzoeken voordat je een keuze maakt.

Om je hierbij te helpen, hebben we diverse manieren beschikbaar gesteld om makelaars in Teteringen te vergelijken. Zo kun je een weloverwogen besluit nemen en een makelaar kiezen die echt aansluit op jouw wensen en behoeften. Binnenkort vind je alle details over de makelaars in Teteringen en hoe wij hen vergelijken op deze pagina, dus houdt dit in de gaten.

Juli 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.602
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 18.156
Besparing (gem.)
€ 1.803

Actueel

 • Overweeg je om jouw huis te verkopen? Een belangrijk punt om rekening mee te houden zijn de courtages van makelaars. In Teteringen ligt de gemiddelde courtage momenteel op 1,08%.
 • De huidige verkoopprijzen van woningen in Teteringen kunnen een rol spelen in jouw besluit. De gemiddelde verkoopprijs van een huis is nu € 611.319, en de gemiddelde verkoopprijs per m2 is € 4.246.
 • Makelaarstarieven in Teteringen veranderen continu, dus het is zinvol om deze goed in de gaten te houden. Door tarieven te vergelijken, zou je momenteel een gemiddelde besparing van € 1.803 kunnen realiseren.

Uitgelichte makelaars in Teteringen

Als je jouw woning wilt verkopen, dan is er in Teteringen een ruim aanbod aan makelaars die je daarbij kunnen helpen. In dit artikel tonen we een lijst van verschillende verkoopmakelaars die actief zijn in Teteringen, compleet met een korte beschrijving van hun dienstverlening. Wij adviseren je om de makelaars in Teteringen te vergelijken, zodat je duidelijk zicht krijgt op de variëteit in aanpak, kosten en ervaringen van voorgaande klanten.

Logo De Zeeuw Makelaars

De Zeeuw Makelaars

Bij De Zeeuw Makelaars draait het om toegankelijkheid, creativiteit en betrokkenheid. Dit vooruitstrevend makelaarskantoor, gelegen in hartje Teteringen, combineert nieuwste technieken en innovaties, zoals de inzet van Funda en mobiele apps, met een sterke focus op persoonlijk contact. Je kunt er terecht voor verkoop, aankoop en taxaties, in het Nederlands, Engels, Duits of Frans. Met hun lidmaatschap bij NVM en diverse certificeringen, biedt De Zeeuw Makelaars je een betrouwbare dienstverlening.

Let op: Het kan zijn dat de makelaar die het beste aansluit op jouw woning en situatie niet in de bovenstaande lijst staat. Er zijn namelijk nog meer verkoopmakelaars actief in Teteringen. Daarom is het belangrijk om een goede vergelijking te maken. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Teteringen mee in onze vergelijking om de beste match te vinden.

Vergelijk makelaars in Teteringen Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Teteringen?

Een verkoopmakelaar in Teteringen rekent voor het verkopen van een woning gemiddeld een courtage van 1,08% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 611.319 in Teteringen komt dit neer op € 6.602 aan makelaarskosten (update juli 2024).

Bovenop de courtage kunnen ook opstartkosten in rekening worden gebracht. Deze kosten worden vooraf afgesproken tussen jou en de makelaar en zijn bedoeld om de initiatiele werkzaamheden van de makelaar te dekken, zoals het aanmaken van een verkooppresentatie van jouw huis. Meer informatie over deze begrippen vind je hier.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Teteringen 0,59% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 1.803 door eerst tarieven op te vragen. Om jezelf zo goed mogelijk te informeren en te verzekeren van een goede deal, adviseer ik je om verschillende makelaars naast elkaar te leggen.

Kosten van makelaars in Teteringen

Juli 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.600
€ 6.700
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Teteringen

Wist je dat het overgrote deel van de makelaars in Teteringen opstartkosten rekent? Dit zijn kosten die de makelaar maakt voordat je huis officieel te koop wordt gezet. Denk hierbij aan kosten voor het opstellen van een advertentietekst, het maken van foto's en het plannen van open huis dagen. Het zijn dus eigenlijk kosten om het verkoopproces van jouw huis op te starten.

De gemiddelde opstartkosten bij makelaars in Teteringen liggen tussen de € 400 en € 700. Deze kosten kunnen nogal verschillen per makelaar. Wil je een beter beeld krijgen van deze kosten? Het kan erg handig zijn om de tarieven op te vragen bij verschillende makelaars. Zo kun je een goede vergelijking maken en de beste keuze voor jouw situatie maken.

Intrekkingskosten van makelaars in Teteringen

Het verkopen van je woning in Teteringen kan een spannend proces zijn. Maar soms kan het zo zijn dat je besluit de verkoop tussentijds stop te zetten. Dit kan allerlei oorzaken hebben, zoals een verandering in je persoonlijke omstandigheden of een gunstigere woningmarkt in de toekomst. Wees je bewust dat de meeste makelaars in Teteringen in dit soort gevallen intrekkingskosten in rekening brengen.

Intrekkingskosten zijn kosten die je moet betalen als je besluit je woning voortijdig uit de verkoop te halen. Deze kosten worden door de makelaar in rekening gebracht om de reeds gemaakte kosten voor marketing en andere diensten te dekken. De daadwerkelijke gemiddelde intrekkingskosten van makelaars in Teteringen zijn momenteel € 500. Het is altijd aan te raden om duidelijke afspraken te maken met je makelaar over deze kosten zodat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Teteringen met een vast tarief

In het groene Teteringen zijn ook makelaars te vinden die werken met een vast tarief. Je weet op voorhand precies wat je te wachten staat, zonder eventuele verrassingen achteraf. Het grote voordeel hierbij is de helderheid betreft de kosten. Gemiddeld genomen hanteren deze makelaars een tarief van € 3.250 (update: juli 2024).

Toch draagt het vast tarief ook potentieel nadeel met zich mee. Stel, een makelaar vraagt voor de verkoop van jouw woning 3.000 euro en je huis wordt verkocht voor 350.000 euro. Het vaste tarief komt dan neer op iets minder dan 1% courtage. Maar wanneer jouw woning voor een hoger bedrag verkocht wordt, betaal je relatief meer dan bij gebruik van courtage. Daar moet je rekening mee houden.

Tip: Ondanks de voordelen van een vast tarief, kiezen de meeste woningverkopers in Teteringen toch voor een makelaar die op basis van courtage werkt. Het streven naar een hogere verkoopprijs weegt voor hen meestal zwaarder dan de zekerheid van vaste makelaarskosten.

4 feitjes over makelaars in Teteringen

 • Wanneer je ervoor kiest om jouw woning via een makelaar te verkopen, ben je statistisch gezien beter af. Met professionele hulp worden woningen in Teteringen doorgaans 45% sneller verkocht dan zonder makelaar.
 • De schatting van woningwaarden door makelaars in Teteringen kan variëren, met soms een verschil van wel €30.000. Dit toont het belang van het aanvragen van een waardebepaling aan diverse makelaars.
 • Het merendeel van de Teteringense makelaars hanteert een courtage-model, en dit is precies wat de meeste woningverkopers verlangen. Dit omdat courtage aan het eindresultaat gelinkt is: makelaars worden beloond naar prestatie, waardoor ze extra gemotiveerd zijn om een goede verkoopprijs voor je woning te realiseren.
 • In Teteringen nodigen de meeste woningverkopers doorgaans 3 makelaars bij hen thuis uit alvorens zij een definitieve keuze maken. Dit proces kan je aanzienlijk vergemakkelijken door gebruik te maken van een handig vergelijkingsformulier.

Wat levert de beste makelaar in Teteringen op?

Als je je woning in Teteringen wilt verkopen, wil je natuurlijk het meest optimale resultaat halen. Met een goed presterende makelaar aan je zijde is dit haalbaar. Zo'n makelaar herken je namelijk aan zijn of haar uitmuntende verkoopresultaten vergeleken met andere spelers in de markt.

We benoemen hieronder twee belangrijke indicatoren van een sterke makelaar:

 • € 23.394 - dat is het gemiddelde bedrag waarvoor de beste makelaars in Teteringen een woning verkopen. Dit is over het algemeen hoger dan dat andere makelaars in Teteringen een woning verkopen. Hun focus ligt dus niet enkel op het verkopen van een huis, maar vooral ook op het verkopen van een huis voor de hoogst mogelijke prijs.
 • Huizen die verkocht zijn door de efficiëntste makelaars in Teteringen waren gemiddeld 15 dagen sneller van de markt dan woningen die verkocht zijn door andere makelaars. Uit onze gegevens blijkt dat een makelaar die een proactieve aanpak hanteert meestal zorgt voor een kortere verkoopduur.

De beste makelaar in Teteringen vinden

Op zoek naar de beste makelaar in Teteringen voor jouw unieke situatie en woning? Gebruik ons geavanceerde vergelijkingssysteem. Vul je gegevens in en we matchen je met de best presterende makelaars die aansluiten bij jouw wensen.

Krijg een helder overzicht van tarieven, verkoopstrategieën en de geschatte woningwaarde. Ontdek welke makelaars het beste plan van aanpak hebben voor de verkoop van jouw woning. Start nu met makelaars vergelijken en maak een geïnformeerde keuze.

Waar moet je op letten bij makelaars in Teteringen?

Wanneer je overweegt om je huis in Teteringen te verkopen, zijn er enkele belangrijke punten waarop je moet letten bij het kiezen van een makelaar:

Ervaring in Teteringen

Kies voor een makelaar met veel ervaring in Teteringen. Deze kennis kan een groot verschil maken bij de verkoop van jouw huis.

Communicatie

Zorg dat de makelaar helder communiceert en goed bereikbaar is. Je moet op ieder moment de status van de verkoop kunnen navragen.

Prijzen en kosten

Wees op de hoogte van alle kosten. Het gemiddelde courtage van makelaars in Teteringen is 1,08%. Check of er geen verborgen kosten zijn.

Verkoopstrategie

Vraag de makelaar naar de verkoopstrategie voor jouw huis. Een duidelijk plan geeft je inzicht in hoe jouw verkoopproces eruit zal zien.

Reviews en referenties

Bekijk reviews en vraag naar referenties van voorgaande klanten. Deze geven een goed beeld van de betrouwbaarheid en kwaliteit van de makelaar.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Het inschakelen van een NVM-makelaar in Teteringen kan heel waardevol zijn bij de verkoop van je huis. NVM is de grootste makelaarsvereniging in Nederland. Daardoor hebben NVM-makelaars toegang tot veel kennis en een uitgebreid netwerk. Dit kan je verkoopproces een flinke boost geven.

Ook makelaars die aangesloten zijn bij de VBO en VastgoedPRO beschikken over veel ervaring en deskundigheid. Een aangesloten makelaar vindt het belangrijk om zijn kennis up-to-date te houden en volgt daarom regelmatig bijscholing. Daarnaast is er bij deze brancheverenigingen sprake van streng toezicht. Als verkoper kun je er dus op vertrouwen dat je belangen goed worden behartigd.

Wat doet een makelaar in Teteringen?

Een makelaar in Teteringen biedt deskundige hulp bij het gehele verkoopproces van jouw woning. Van de juiste prijsstelling tot het afhandelen van het papierwerk, wordt alles soepel gemanaged.

Daarnaast beschikken deze makelaars over lokale marktkennis en een uitgebreid netwerk, om de verkoop van je woning effectief te ondersteunen. De meerwaarde hiervan is een snelle verkoop tegen een optimaal rendement.

 • Waardering van jouw woning op basis van markttrends en -gegevens
 • Promotie van je woning via diverse verkoopkanalen
 • Organiseren en begeleiden van bezichtigingen
 • Onderhandelen over de verkoopprijs met potentiële kopers
 • Begeleiding bij de eindovereenkomst en afhandeling van de verkoop

Waarom een makelaar in Teteringen inschakelen?

Als je besluit dat het tijd is om jouw huis in Teteringen te verkopen, kan een makelaar jou hierbij helpen. De eerste stap van dit proces is een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreek je wat de wensen en verwachtingen zijn van het verkoopproces. De makelaar zal je vragen stellen over het huis, de buurt en eventuele verkoopprijzen. Ook zal de makelaar je informeren over zijn of haar werkwijze en de kosten van de diensten.

Kennismaking en inventarisatie

Na de kennismaking volgt een uitgebreide inventarisatie van jouw huis. De makelaar beoordeelt de staat van de woning en noteert de kenmerken en pluspunten. Deze professionele blik kan helpen om de woning aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers.

Taxatie en verkoopprijs bepalen

Daarna volgt een belangrijke stap: de taxatie. Op basis van vergelijkbare verkochte woningen in Teteringen en de huidige marktsituatie, stelt de makelaar een realistische vraagprijs voor. Je bespreekt samen deze vraagprijs en eens je akkoord gaat, kan de verkoop starten.

Marketing en bezichtigingen

De volgende stap is de promotie van je woning. De makelaar stelt een verkoopplan op, maakt professionele foto’s en presenteert jouw huis op verschillende platformen. Ook regelt de makelaar de bezichtigingen, beantwoordt vragen en verzamelt feedback van de kijkers.

Afronding en overdracht

Tenslotte handelt de makelaar de verkoop af. Dit betekent dat de makelaar de onderhandelingen voert met de kopers, de koopovereenkomst opstelt en je begeleidt bij de overdracht bij de notaris. Zo staat de makelaar je bij van A tot Z in het verkoopproces.

Makelaars in Teteringen vergelijken

Het vergelijken van makelaars kan soms wat overweldigend zijn. Daarom maakt Huis Verkopen het je makkelijk door dit proces gemakkelijk en inzichtelijk te maken in Teteringen.

 • Gratis waardebepaling door de makelaars.
 • Makelaars geven een inschatting van de verkoopprijs van je huis.
 • Ontvang gratis verkoopadvies voor een volledig beeld.
 • Zoek de makelaar die jouw huis voor de maximale prijs kan verkopen.

Vergelijken is niet alleen nuttig, maar ook nog eens gratis. Je krijgt de garantie om gekoppeld te worden aan ervaren makelaars. Door makelaars in Teteringen te vergelijken via Huis Verkopen, kan je de makelaar kiezen die het beste bij jouw situatie en voorkeuren aansluit.

Vergelijk makelaars in Teteringen Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Teteringen

Je vindt een goede makelaar in Teteringen door te vergelijken. Kijk naar hun verkoopresultaten, beoordelingen en tarieven. Op Huisverkopen.nl kun je makelaars in Teteringen eenvoudig vergelijken.

De gemiddelde kosten van makelaars in Teteringen zijn € 6.602. Deze kunnen variëren afhankelijk van de diensten die de makelaar levert.

Extra kosten kunnen onder andere bestaan uit opstartkosten van gemiddeld € 515 en kosten voor het intrekken van de verkoop, gemiddeld € 500. Het is raadzaam deze tarieven te vergelijken.

De gemiddelde verkoopsnelheid van huizen in Teteringen is 43 dagen. De snelheid hangt af van verschillende factoren, zoals de staat van je woning en de vraagprijs.

Door de tarieven, diensten en resultaten van makelaars te vergelijken, kun je gemiddeld € 1.803 besparen. Door dit te doen, kun je de beste waarde voor je geld krijgen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen