Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Teteringen

Op de huizenmarkt in Teteringen kom je als verkoper in een gunstige positie terecht. Door de hoge vraag en stijgende woningprijzen, kun je rekenen op aantrekkelijke verkoopprijzen. Profiteer van deze unieke kans om jouw huis in Teteringen succesvol aan te bieden.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Teteringen

De gemiddelde verkoopprijs in Teteringen is in de laatste 3 maanden € 635.439 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 639.535 euro. Een kijkje in de lokale woningprijzen kan inzicht geven bij het bepalen van de financiering voor je volgende huis. Voordat je een huis verkoopt of koopt, is het belangrijk om je goed te verdiepen in de lokale huizenmarkt. Let goed op de verschuivingen in prijzen die de onderstaande grafiek weergeeft:

Huizenprijzen in Teteringen

Afgelopen 3 maanden

€ 509.000
€ 599.000
€ 690.000

In de aankomende grafiek krijg je inzicht in de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 over de afgelopen drie maanden in Teteringen. Deze data bieden jou een heldere blik op de huidige situatie van de lokale huizenmarkt. Met deze actuele prijsinformatie per m2 heb je een bruikbaar uitgangspunt voor het verkoopproces van jouw woning:

Huizenprijzen in Teteringen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.400
€ 4.000
€ 4.700

Prijsontwikkeling Teteringen laatste 12 maanden

Je hoort het overal om je heen: de woningmarkt is volop in beweging. Maar wat doet die eigenlijk in Teteringen? Voordat je jouw huis verkoopt, is het verstandig om te weten wat de huizen in jouw buurt ongeveer waard zijn. De gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand in Teteringen was € 635.439. Bekijk hieronder de ontwikkeling van de woningmarktcijfers in Teteringen van de afgelopen 12 maanden:

Wat is mijn woning in Teteringen waard?

Het besluit om je huis in Teteringen te verkopen, hangt vaak samen met de mogelijke opbrengst in de huidige woningmarkt. Denk je na over verkoop, dan wil je een duidelijk beeld hebben van de financiële verwachtingen. Het goed kunnen inschatten van de waarde van jouw woning kan daarom van grote invloed zijn op jouw besluit.

Ben je aan het overwegen om jouw woning te verkopen? Dan is een gratis waardebepaling door een makelaar een verstandige zet. Deze expertise kan namelijk resulteren in een realistische verkoopprijs en biedt perspectief over mogelijke netto-opbrengsten van jouw huis.

Deze gratis waardebepaling wordt uitgevoerd door een makelaar en gaat over verschillende aspecten van jouw huis. Het kan echter verstandig zijn om meerdere makelaars een waardebepaling te laten uitvoeren, want de geschatte waarde kan per makelaar verschillen. Bij de aanvraag kun je aangeven dat je door meerdere makelaars een waardebepaling wilt laten doen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je inzichtelijk wilt hebben hoe de woningmarktcijfers zich verhouden, is het verstandig om niet alleen naar Teteringen te kijken. Verschillende plaatsen kennen diverse prijsniveaus, waardoor een vergelijking met omliggende gemeentes zinvol is:

De huizenprijzen in naburige plaatsen kunnen namelijk sterk variëren. Door ook deze in de overweging mee te nemen, ontstaat er een completer beeld van de huidige huizenmarkt. Hieronder geven twee grafieken een verhelderend overzicht:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Teteringen

In Teteringen ligt er een rijkdom aan makelaars voor je klaar, elk met hun eigen statistieken en expertise. Of ze nou uitblinken in lokale kennis, referenties, gemiddelde verkooptijd of prijs-kwaliteitverhouding - ze zijn net zo divers als de huizen die ze verkopen.

Het selecteren van een geschikte makelaar kan een flinke impact hebben op het verkoopproces van jouw huis. Gelukkig kun je op onze alerte tool terecht om te zien welke makelaars in Teteringen het beste bij jou passen.

Vergelijk makelaars in Teteringen Of lees meer over makelaars in Teteringen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Teteringen

Factoren zoals courtage kunnen een doorslaggevende invloed hebben op jouw uiteindelijke winst bij de verkoop van jouw woning. In Teteringen hanteert de gemiddelde verkoopmakelaar een tarief van 1,08% van de verkoopprijs. In geld uitgedrukt kan dit bedrag flink oplopen - zeker als je bedenkt dat de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Teteringen € 635.439 euro bedraagt.

Als je besluit om jouw huis te verkopen, dan is het aan te raden eerst goed de tarieven van verschillende makelaars te onderzoeken. Waar ze voor sommigen een obstakel lijken, kunnen de kosten van een makelaar ook een investering in een zorgeloze verkooptransactie zijn. De beste plek om deze tarieven te vergelijken is op onze website, waar je offertes aanvraagt bij lokale makelaars voor een transparant beeld van de mogelijkheden.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Teteringen

De vastgoedmarkt in Teteringen wordt grotendeels gedomineerd door eigenaar bewoonde huizen, met een totaal van 2677 koopwoningen. Ondanks dit hoge aantal, vind je op dit moment slechts een klein percentage van deze woningen in de verkoop. Deze situatie vergroot de interesse in bestaande te koop aangeboden woningen, wat betekent dat jouw huis op dit moment waarschijnlijk veel potentiële kopers zal trekken.

Aantal verkochte woningen in Teteringen

In het afgelopen jaar heeft de woningmarkt in Teteringen een bepaalde stroom aan activiteit laten zien. Zowel de aanmeldingen van woningen die te koop werden gezet als de uiteindelijke verkopen, de zogenaamde transacties, laten een trend zien. Hieronder zie je het exacte aantal verkochte woningen, aangegeven met de tag 63 en de aanmeldingen per maand en per jaar:

Ben je van plan jouw huis in Teteringen te verkopen?

Een huis verkopen in Teteringen kan een ingewikkeld traject zijn met talloze variabelen. Er zijn generieke uitdagingen, zoals de juiste prijs vaststellen en de woning optimaal presenteren om kopers aan te trekken. Ook zijn er specifiekere uitdagingen, zoals de plaatselijke woningmarkt goed begrijpen en een sterke onderhandelingspositie houden. Bijvoorbeeld, Teteringen is een aantrekkelijke locatie wat een impact kan hebben op de vraag en aanbod van vastgoed.

Ondanks de uitdagingen, zijn er verschillende manieren om het verkoopproces te vereenvoudigen. Zo is het handig om een deskundige makelaar in te schakelen die bekend is met de lokale woningmarkt. Daarnaast kan het handig zijn om jouw woning professioneel te laten fotograferen, zodat het opvalt in de woningadvertenties. Als laatst, een goed stappenplan volgen kan het proces georganiseerd en overzichtelijk houden. Eén tip die we graag willen benadrukken is: wees geduldig, het verkoopproces kost tijd en haast kan leiden tot ongewenste compromissen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op Huis Verkopen hebben we ons uiterste best gedaan om de meest actuele woningcijfers van Teteringen voor je te verzamelen. We zijn zorgvuldig te werk gegaan om ervoor te zorgen dat deze data betrouwbaar zijn. Door deze gegevens continu bij te werken, kun jij op basis van de meest recente informatie beslissen wanneer het beste momentum is om jouw huis te verkopen.

Handige tools en tips bij het verkoopproces

In het complexe proces van het verkopen van een huis, kan Huis Verkopen je flink wat kopzorgen besparen. Met een breed scala aan tools ben je in staat om zelf de touwtjes in handen te houden. Zo kun je met een paar muisklikken een waardebepaling aanvragen of makelaars vergelijken, zodat je zeker weet dat je de juiste persoon inschakelt voor de verkoop van jouw huis. Wil je de voortgang van de verkoop stap voor stap volgen? Dan kan ons handige stappenplan je hierbij helpen. Kortom, met Huis Verkopen wordt het verkopen van je huis een stuk prettiger en makkelijker!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen