Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in 't Haantje

Overweeg je jouw woning in 't Haantje te verkopen? Op deze website leiden we je stap voor stap door alle fases van het verkoopproces. Met deze informatie zorg je ervoor dat je goed geïnformeerd bent en klaar bent om een succesvolle verkoop te realiseren.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in 't Haantje

Wanneer je in 't Haantje jouw woning gaat verkopen, draait het allemaal om het bereiken van verschillende doelen. Misschien wil je een zo hoog mogelijke verkoopprijs realiseren, of streef je naar een snelle, soepele verkoop zonder overbodige stress. Het kan ook zijn dat je waarde hecht aan de kwaliteit van de presentatie: het in beeld brengen van jouw woning op de meest aantrekkelijke manier is immers een essentieel onderdeel van het verkoopproces.

Als toekomstige woningverkoper, kun je uiteraard nieuwsgierig zijn naar verschillende aspecten van de lokale woningmarkt. Denk je bijvoorbeeld: hoe snel worden huizen in 't Haantje verkocht? Wat is de gemiddelde verkoopopbrengst? En hoeveel kan je besparen door verschillende makelaars met elkaar te vergelijken? Het kan ook heel nuttig zijn om een gratis verkoopadvies aan te vragen bij een makelaar, om zo iedere stap in de verkoopprocedure zo voordelig mogelijk te doorlopen. Hieronder volgen de actuele cijfers over de woningmarkt in 't Haantje:

Juni 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
26 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 377.500
Besparing (gem.)
€ 736

Je huis snel verkopen in 't Haantje

In het pittoreske 't Haantje, waar de vastgoedmarkt levendig is, worden woningen in gemiddeld 26 dagen verkocht. Het is een kort tijdsbestek, maar met de juiste voorbereiding kan jouw woning nog sneller verkocht worden.

 1. Uitstekende presentatie: Maak het onweerstaanbaar door het interieur en exterieur van je woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Van een vers laagje verf tot opgeruimde kamers, alle details tellen.
 2. Openbare woningverkoop: Door je huis te promoten op grote huizensites zoals Funda worden de meeste potentiële kopers bereikt. Zorg daarnaast voor professionele foto's die je huis op zijn mooist tonen.
 3. Realistische prijsstelling: Onderzoek vergelijkbare woningen in je omgeving om te zorgen voor een prijs die aantrekkelijk is voor kopers en fair voor jou. Een te hoge vraagprijs kan kandidaat-kopers afschrikken, een te lage doet afbreuk aan de waarde van je woning.

Tips in 't Haantje

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in 't Haantje op?

De gemiddelde verkoopprijs voor een huis in 't Haantje is op dit moment € 377.500. Dit bedrag kan variëren, gezien het onder andere afhangt van de staat en grootte van het huis, de locatie binnen 't Haantje en de vraag en aanbod op de markt in juni 2024.

Om de waarde van jouw huis beter in te kunnen schatten, is het handig om te weten dat de gemiddelde verkoopprijs per m2 momenteel € 3.026 is in 't Haantje. Met deze informatie kun je inschatten wat de verkoopopbrengst van jouw huis zou kunnen zijn en je verkoopstrategie daarop afstemmen. Het is ook nuttig wanneer je overweegt om een ander huis in 't Haantje te kopen.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in 't Haantje

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.800
€ 2.400
€ 3.100

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in 't Haantje bij (up-to-date: juni 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van 't Haantje.

Tips om je woning te verkopen in 't Haantje

Je bent van plan je huis in 't Haantje te verkopen. Het kan een uitdagend proces zijn, maar een goede voorbereiding kan een groot verschil maken. Hierbij een aantal tips om je hierbij te helpen.

 • Goede fotopresentatie: Zorg voor professionele, heldere en aantrekkelijke foto's van je huis. Dit kan een grote impact hebben op de eerste indruk van potentiële kopers.
 • Verzorgde uitstraling: Zorg dat je huis er netjes en verzorgd uitziet, zowel van binnen als van buiten. Een fris en schoon huis trekt meer kopers.
 • Prijsstelling: Bepaal een realistische vraagprijs. Onderzoek vergelijkbare huizen in 't Haantje om een idee te krijgen van de prijzen in de markt.
 • Promotie: Maak gebruik van verschillende kanalen om je huis onder de aandacht te brengen. Denk aan sociale media, lokale kranten en websites voor woningverkoop.
 • Aantrekkelijke beschrijving: Schrijf een aantrekkelijke en uitnodigende beschrijving van je huis en de omgeving. Potentiële kopers willen een duidelijk beeld hebben van wat ze kunnen verwachten.

Ontdek jouw stappenplan in 't Haantje:

 • Een stappenplan toegespitst op jouw woning
 • Bespaar duizenden euro's door goed te vergelijken
 • Voorkom dat je belangrijke stappen overslaat
 • Regel alles gemakkelijk en overzichtelijk vanaf één plek
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in 't Haantje?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in 't Haantje kost je als verkoper gemiddeld € 6.176. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in 't Haantje In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 377.500) € 4.606
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 6.176

Kosten van makelaars in 't Haantje

Als je jouw huis in 't Haantje wilt verkopen, schakel je vaak een makelaar in. De kosten die een makelaar in rekening brengt, zijn afhankelijk van verschillende factoren, maar houd rekening met een gemiddeld 1,22% courtage van de verkoopprijs. Het is ook mogelijk dat de makelaar vaste kosten of een combinatie van vaste kosten en een percentage van de verkoopprijs rekent.

Vergeet niet dat je vaak kunt onderhandelen over de kosten met de makelaar. Een goede manier om een scherpere prijs te krijgen, is door offertes op te vragen bij verschillende makelaars. Laat de makelaar ook thuis langskomen om een goed beeld te krijgen van je woning en de potentiële verkoopwaarde. Hierdoor kunnen ze een nauwkeuriger kosteninschatting maken.

Andere kosten bij verkoop

Verkoopklaar maken van je woning

Het klaarmaken van je woning voor de verkoop kan extra kosten met zich meebrengen. Je wilt natuurlijk dat je huis er op zijn best uitziet voor potentiële kopers. Soms zijn er wat reparaties nodig of kan een nieuwe lik verf wonderen doen.

Vergeet ook niet de kosten voor de tuin. Een verzorgde tuin kan flink bijdragen aan de eerste indruk van je huis. Misschien moet er gesnoeid worden of wil je wat nieuwe planten poten. Dit zijn allemaal kosten die je mogelijk moet maken.

Energielabel

Het is verplicht om bij de verkoop van je huis een geldig energielabel te hebben. Het aanvragen van een energielabel kost geld. Je kunt op de pagina 'energielabel checken' zien of je huis al een definitief energielabel heeft.

Heeft je huis nog geen definitief energielabel, dan zul je deze moeten aanvragen. De kosten hiervan variëren. Het is aan te raden om dit tijdig te regelen zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens de verkoop van je woning.

Diverse verkoopkosten

Bij de verkoop van je huis kunnen diverse kosten opduiken. Naast de kosten voor de makelaar en het klaarmaken van je woning, kunnen er nog andere kosten zijn. Denk aan advertentiekosten, notariskosten en soms zelfs een boete voor het oversluiten van je hypotheek.

Het is belangrijk om goed zicht te houden op deze kosten. Dat helpt je om realistische verwachtingen te hebben en teleurstellingen te voorkomen. Op deze pagina kun je meer lezen over alle verkoopkosten die je als woningverkoper kunt hebben.

Wanneer mijn huis verkopen in 't Haantje?

Overweeg je jouw woning in 't Haantje te verkopen? Dit kan een gunstig moment zijn. De woningmarkt heeft de laatste jaren flinke pieken en dalen meegemaakt, het is daarom verstandig om advies in te winnen. Je kunt hiervoor terecht bij een expert die je een goed beeld kan geven van de huidige woningmarkt situatie en het verkoopadvies dat aansluit op jouw situatie.

Maar hoe weet je nu of het juni 2024 het juiste moment is om jouw huis te verkopen? Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de stand van de woningmarkt en de vraag naar huizen in 't Haantje. Een deskundig verkoopadvies kan je helpen bij deze beslissing.

Vergelijk makelaars in 't Haantje Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Bij Huis Verkopen willen we je graag helpen bij de voorbereiding en verkoop van jouw woning. We hebben een duidelijk en handig online platform ontwikkeld, speciaal ontworpen om het proces van woningverkoop zo eenvoudig, probleemloos en succesvol mogelijk te maken. Met behulp van onze innovatieve tools en diensten kun je vertrouwen op een goed georganiseerde en weloverwogen aanpak, waarmee jij de regie in handen houdt.

Gratis waardebepaling en makelaars vergelijken

Onder onze vele hulpmiddelen bieden we een functie voor een gratuite waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken, zodat je zeker weet dat je de beste makelaar voor jouw situatie kiest.

Besparen op makelaarskosten

Daarnaast kun je makelaarstarieven opvragen, wat je helpt besparen op makelaarskosten. Ons platform is volledig onafhankelijk en gratis te gebruiken, je hebt dus niets te verliezen!

Alles voor verkoop op één plek

Van het aanvragen van een energielabel tot het vinden van een verhuizer; op Huis Verkopen regel je alles gemakkelijk op één plek. Ons platform biedt zelfs een duidelijk stappenplan, waarmee je het overzicht houdt tijdens het proces van woningverkoop.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in 't Haantje

Voor het inschatten van de woningwaarde in 't Haantje kun je het beste een professionele waardebepaling aanvragen bij een lokale makelaar. Een andere goede indicatie voor de waarde van je huis is de verkoopprijs van vergelijkbare woningen in de buurt. Kijk voor meer informatie op ons platform waar je een waardebepaling kunt aanvragen.

Het kiezen van de juiste makelaar is een belangrijk aspect bij het verkopen van je huis. Een goede makelaar kent de lokale markt in 't Haantje, heeft een actieve houding en is transparant over de kosten. Bovendien is het belangrijk dat de makelaar goed communiceert en jouw belangen behartigt. Vergelijk makelaars op basis van hun tarieven, service en klantbeoordelingen op deze pagina.

De beste aanpak hangt af van jouw specifieke situatie en wensen. Zorg ervoor dat je huis er aantrekkelijk uitziet voor potentiële kopers, stel een realistische vraagprijs vast, en maak optimaal gebruik van online marketing. Een professionele makelaar kan je hierbij helpen. Voor een gedetailleerd stappenplan check ons stappenplan voor de verkoop van je huis.

Een snelle verkoop van je huis in 't Haantje kan bevorderd worden door een realistische prijsstelling, een goede woningpresentatie en een goed plan van aanpak. Een ervaren makelaar kan je hierbij helpen. Kijk voor tips om je huis snel te verkopen op deze pagina.

Naast de kosten voor een makelaar, moet je ook rekening houden met kosten voor bijvoorbeeld een energielabel, taxatie en notaris. Eventuele verborgen kosten kunnen onderhandeld worden met de makelaar. Informeer goed naar de kosten vooraf. Op deze pagina vertellen we je alles over de kosten van de verkoop van je huis.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen