Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers 't Haantje

Als je jouw huis wilt verkopen in 't Haantje, kunnen de marktcijfers een schat aan informatie bieden. Deze cijfers tonen hoe de woningmarkt zich beweegt, met inzichten in de ontwikkeling van huizenprijzen, vraagprijzen per m2 en aantal woningverkopen in deze regio. Kennis van deze trends helpt je een strategische verkoop te plannen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in 't Haantje

De gemiddelde verkoopprijs in 't Haantje is in de laatste 3 maanden € 380.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 349.000 euro. Als je overweegt je huis te verkopen, is het aan te raden te wachten op optimale marktomstandigheden. Hieronder volgt een grafiek die de actuele verkoopprijzen en vraagprijzen illustreert:

Huizenprijzen in 't Haantje

Afgelopen 3 maanden

€ 160.000
€ 295.000
€ 430.000

Wanneer je overweegt om je huis te verkopen, is het goed om te kijken naar het prijskaartje dat hangt aan vierkante meters in 't Haantje. Vergelijk de waarde per vierkante meter van jouw woning met de gemiddelde verkoop- en vraagprijs per m2 in de buurt. Zo krijg je een idee van de mogelijke uitkomst van de verkoop van jouw huis. Let wel op, de verkoopprijs en vraagprijs per vierkante meter kunnen verschillen. Kijk hieronder naar de recente trends in 't Haantje:

Huizenprijzen in 't Haantje per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.800
€ 2.300
€ 2.900

Prijsontwikkeling 't Haantje laatste 12 maanden

Als je geïnteresseerd bent in de woningmarkt in 't Haantje, hoef je enkel je blik te richten op de volgende grafiek. Deze illustreert de ontwikkeling van verkoopprijzen in het afgelopen jaar. Let op, de gemiddelde prijs waarvoor een woning vorige maand verkocht werd, bedroeg € 380.000:

Wat is mijn woning in 't Haantje waard?

Als inwoner van 't Haantje kan de beslissing om je huis te verkopen een grote stap zijn. Uiteindelijk zal echter de huiswaarde in de huidige marktomstandigheden een grote rol spelen in deze overweging.

Overweeg je om jouw woning te verkopen? Dan is een gratis waardebepaling door een makelaar een verstandige eerste stap. Het biedt inzicht in de huidige marktwaarde van je woning. Dit kun je eenvoudig aanvragen via een waardebepaling.

De gratis waardebepaling door een makelaar is een grondige analyse van jouw specifieke woning. Verschillende makelaars kunnen tot verschillende huiswaarden komen, daarom kan het behulpzaam zijn om meerdere waardebepalingen aan te vragen. Bij het aanvragen kun je aangeven dat je graag meerdere makelaars wilt laten beoordelen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarkt is geen statisch geheel, maar kent grote variëteiten van plaats tot plaats. Ook rondom 't Haantje merken we verschillen in de huizenprijzen, in vergelijking met de prijzen in 't Haantje zelf. Deviaties in prijzen zijn normaal en bieden een breder marktbeeld:

Door ook de huizenprijzen in omliggende gemeenten onder de loupe te nemen, krijg je een meer genuanceerd beeld van de huidige staat van de woningmarkt. Onderstaande grafieken illustreren deze variaties:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 800.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in 't Haantje

In 't Haantje is een scala aan makelaars actief, maar hun prestaties variëren aanzienlijk. Het kan lastig zijn om uit te zoeken welke de juiste keuze is, omdat ze op verschillende factoren verschillen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de snelheid van de verkoop, de uiteindelijke verkoopprijs en de algemene klanttevredenheid van voorgaande klanten binnen deze regio.

Om het beste uit de verkoop van je huis in 't Haantje te halen, is het van groot belang om de juiste makelaar te kiezen. Met de juiste begeleiding en expertise kan een makelaar namelijk een aanzienlijk verschil maken. Om de keuze te vergemakkelijken kan het helpen om makelaars te vergelijken, zodat je verzekerd bent van een makelaar die bij je past en die je woning met succes op de markt kan brengen.

Vergelijk makelaars in 't Haantje Of lees meer over makelaars in 't Haantje

Gemiddelde tarieven van makelaars in 't Haantje

Bij het verkopen van je huis zijn de courtages een belangrijk aspect om in de gaten te houden. Het gemiddelde tarief van een makelaar in 't Haantje ligt rond de 1,22%. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien een klein bedrag, maar het kan snel oplopen. Dus het is aan te raden hier scherp op te zijn, zeker bij prijzige woningen.

Handig om te weten: niet elke makelaar hanteert dezelfde kosten. Er zijn ook makelaars die naast het courtagepercentage ook extra kosten in rekening brengen. Door goed te vergelijken kan je soms een betere deal vinden. Voor een overzicht van alle kosten verwijzen we je graag naar de informatie over alle kosten bij het verkopen van een huis.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in 't Haantje

In 't Haantje zijn er 71 koopwoningen. Deze woningen kunnen diverse bestemmingen hebben: ze kunnen je vaste verblijfplaats zijn, een tweede thuis voor vakanties of ze kunnen worden verhuurd. Als eigenaar van een woning kan je dus uit verschillende opties kiezen om het maximale uit jouw woning te halen.

Aantal verkochte woningen in 't Haantje

In 't Haantje hebben in de afgelopen 12 maanden aantal transacties plaatsgevonden. Dit betekent dat er 1 woningen zijn verkocht. Aanmeldingen, oftewel de woningen die te koop werden aangeboden, maken ook deel uit van deze cijfers. Er kan verschil zitten in maanden van aanmelding en verkoop, aangezien de verkoop soms langer dan een maand kan duren. Hieronder laten we deze data zien:

Ben je van plan jouw huis in 't Haantje te verkopen?

Bij de verkoop van je woning in 't Haantje komt er nogal wat kijken. Zo is het belangrijk dat jouw huis aantrekkelijk wordt gepresenteerd met goede foto’s en een pakkende omschrijving. Maar ook het vaststellen van een realistische vraagprijs is van groot belang. Verder moet er een energielabel worden opgevraagd en is het relevant om na te denken over je inzet van een makelaar. Dit zijn slechts enkele van de vele zaken die in correcte volgorde moeten worden afgehandeld.

Gelukkig kun je gebruik maken van een handig stappenplan dat speciaal ontworpen is voor de verkoop van jouw woning in 't Haantje. Dit stappenplan leidt je door het gehele verkoopproces, vanaf de voorbereiding tot aan de uiteindelijke overdracht. Met zo'n geordend overzicht behoud je het inzicht en controle over wat er nog moet gebeuren, waardoor je geen enkele stap over het hoofd ziet en de verkoop gestroomlijnd verloopt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op 't Haantje kan de huizenmarkt net als het weer elke dag van kleur verschieten, daarom willen we je graag de meest recente marktcijfers laten zien. We zorgen ervoor dat de data met betrekking tot de huizenmarkt in 't Haantje steeds bijgewerkt blijft om zo accuraat mogelijk te zijn. Het begrijpen van deze markttrends kan zeer waardevol zijn, bijvoorbeeld bij het bepalen van het juiste moment om te verkopen of gewoon om de huidige waarde van jouw woning in de gaten te houden.

Wat kan HuisVerkopen.nl nog meer voor je betekenen

HuisVerkopen.nl is niet zomaar een website; we zien het liever als jouw gids in de complexe wereld van huisverkopen. Naast het feit dat je op de hoogte kan blijven van de nieuwste marktcijfers, wil HuisVerkopen.nl je helpen bij het hele verkoopproces. Je kunt bijvoorbeeld hier via onze website een gratis waardebepaling aanvragen van je huis bij een ervaren lokale makelaar, of checken welke documenten je nodig hebt om je huis te verkopen. Ook kan je tarieven opvragen bij verschillende makelaars om zo een weloverwogen keuze te maken. Wij zijn er om je te helpen en ondersteunen in jouw beslissingen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen