Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Erm

In Erm kan de huizenmarkt soms onvoorspelbaar zijn. Of je nu je huis wilt verkopen of op zoek bent naar een nieuwe woning, het helpt om de laatste trends en statistieken bij te houden. Dit geeft inzicht in de huidige vraag- en verkoopprijzen en het aantal recente transacties.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Erm

De gemiddelde verkoopprijs in Erm is in de laatste 3 maanden € 427.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 268.090 euro. Deze marktcijfers van de voorbije drie maanden getuigen van de huidige stand van zaken in de vastgoedmarkt van deze plaats. Om je een nog beter overzicht te geven van de prijsontwikkeling, tonen we je graag de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Erm

Afgelopen 3 maanden

€ -221.000
€ 128.000
€ 478.000

Wil je een goed inzicht krijgen in de mogelijke opbrengst van jouw woning in Erm? Concentreer je dan op woningmarktcijfers en dan met name de gemiddelde vierkante meterprijs. Door het aantal vierkante meters van jouw woning te vermenigvuldigen met de gemiddelde verkoopprijs per m2, krijg je een indicatie van de verwachte verkoopprijs van jouw huis. In de volgende grafiek vind je de recente verkoopprijzen en vraagprijzen per vierkante meter in Erm:

Huizenprijzen in Erm per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.000
€ 3.300
€ 3.600

Prijsontwikkeling Erm laatste 12 maanden

Over de afgelopen 12 maanden heeft de vastgoedmarkt in Erm een reeks van marktbewegingen ervaren. De woningprijzen zijn in beweging geweest, waarbij verschillende factoren een rol hebben gespeeld.

Om een indicatie te krijgen: de gemiddelde verkoopprijs in de vouwde maand was € 427.500 euro's. Om meer inzicht te krijgen in de prijsontwikkeling van de afgelopen 12 maanden, verwijzen we je naar de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Erm waard?

Als je overweegt om je huis in Erm te verkopen, is de waarde van je huis op de huidige woningmarkt vaak de doorslaggevende factor. Het is van belang om een realistisch beeld te hebben van het mogelijke verkoopbedrag, aangezien je op deze manier kunt beoordelen of een verkoop financieel aantrekkelijk is.

Denk je inderdaad aan de verkoop van je woning? Dan is het aanvragen van een gratis waardebepaling bij een makelaar een verstandige stap. Dit geeft je een onafhankelijk en professioneel advies over wat je huis in de huidige markt waard is, een essentiële factor bij het bepalen van je vraagprijs.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is een objectieve inschatting van de waarde van je woning. Houd er rekening mee dat het verstandig kan zijn om meerdere makelaars te vragen voor een waardebepaling. Omdat iedere makelaar zijn eigen technieken en waardevaststelling heeft, kan de geschatte waarde variëren. Je kunt bij het aanvragen aangeven dat je door meerdere makelaars de waarde wilt laten vaststellen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je de woningmarkt nader bestudeert, ontdek je dat de woningmarktcijfers sterk varieren van plaats tot plaats. Met Erm als uitgangspunt moet je je realiseren dat de huizenprijzen in de omliggende plaatsen significante verschillen kunnen tonen.

Het krijgen van een breed perspectief op het marktbeeld vereist dan ook niet alleen bekeken te worden naar de prijzen in Erm, maar ook naar de vastgoedwaarden in andere gemeenten. Bereid je voor op de aankomende marktbewegingen met onze onderstaande grafieken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Erm

Ben je op zoek naar een makelaar in Erm? Het vinden van de juiste professional kan een uitdaging zijn; makelaars in Erm variëren immers in kwaliteit en tarieven. Sommigen leggen de focus op specifieke woningtypes, anderen onderscheiden zich door hun kennis van de lokale markt of hun gedegen verkoopstrategieën.

Realiseer je dat de juiste keuze voor een makelaar een groot verschil kan maken. Hoe beter die past bij jouw specifieke situatie, hoe vlotter en efficiënter het verkoopproces waarschijnlijk zal verlopen. Ze kunnen een correcte prijsstelling bepalen, bijvoorbeeld, of de juiste kopers aantrekken. Wil je zeker zijn, dan is het een slim idee om verschillende makelaars te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Erm Of lees meer over makelaars in Erm

Gemiddelde tarieven van makelaars in Erm

Weet je dat courtages onder makelaars flink kunnen variëren? De gemiddelde kosten (courtage) van een makelaar in Erm liggen rond de 1,23% van de verkoopprijs van jouw woning. Om die kosten in perspectief te zetten, bij een gemiddelde verkoopprijs van € 427.500 in Erm, betekent dat je gemiddeld € 5.258 aan makelaarskosten kwijt bent.

Als je een huis wilt verkopen, is het handig om de tarieven en diensten van verschillende makelaars te vergelijken. Let hierbij op de verkoopstrategie, de aanpak en natuurlijk de courtage. Dankzij de mogelijkheid om makelaars te vergelijken vind je snel een geschikte en betaalbare makelaar in Erm die bij jouw behoeften past. Vergeet niet, goedkoop is niet altijd beter. Kijk goed naar de prijs-kwaliteitverhouding.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Erm

In Erm vinden we een totaal van 228 koopwoningen. Het is echter zo dat er slechts een klein deel van deze woningen op elk moment in de verkoop staat. Voor jou als mogelijke woningverkoper betekent deze schaarste dat je woning gewild kan zijn, omdat er een beperkt aanbod tegenover een vraag staat. Zo kan deze krapte op de woningmarkt jouw positie versterken.

Aantal verkochte woningen in Erm

In de laatste 12 maanden is er in Erm een bepaald aantal woningen aangemeld voor verkoop en ook verkocht. Het aantal verkochte woningen, oftewel het aantal transacties, is in deze periode 12. Hieronder vind je de overzichtelijke grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Erm te verkopen?

Heb je plannen om jouw pareltje in Erm te verkopen? Dat is een belangrijk besluit, waarbij een gedegen voorbereiding een wereld van verschil kan maken. Het team van Huis Verkopen begrijpt dat als geen ander. Daarom hebben ze een handig stappenplan samengesteld, zo op maat gemaakt voor jouw woning in Erm.

Zorgvuldigheid is het sleutelwoord bij iedere stap in het verkoopproces. Van het regelen van een energielabel tot het maken van promotiemateriaal. Het kiezen van een goede makelaar is echter een onmisbaar aspect. Doe je dit goed, dan zijn de kansen op een geslaagde verkoop enorm. Neem dus de tijd om jezelf goed te informeren en onderneem stap voor stap jouw verkoopavontuur.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarkt in Erm is continu in verandering. Dat betekent dat de cijfers en statistieken omtrent de woningmarkt steeds bijgewerkt worden op deze pagina, zodat je altijd de meest recente informatie bij de hand hebt. Woningmarktcijfers zijn een nuttig hulpmiddel voor iedere woningeigenaar. Ze geven je inzicht in de huidige marktcondities en helpen je bij het nemen van beslissingen over bijvoorbeeld de vraagprijs van je woning.

Handige tools voor optimale woningverkoop

Huis Verkopen biedt diverse tools aan die je helpen om de verkoop van je woning soepel en efficiënt te laten verlopen. Wil je bijvoorbeeld de waarde van je woning laten bepalen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een gratis waardebepaling aan te vragen. Huis Verkopen helpt je daarnaast ook bij het vinden van de beste makelaar in Erm, dankzij een handige tool voor het vergelijken van lokale makelaars. En heb je behoefte aan een stap-voor-stap plan voor de verkoop van je huis? Check dan ons stappenplan. Met Huis Verkopen ben je altijd goed voorbereid op de verkoop van je woning en maak je de beste keuzes op basis van de meest recente woningmarktcijfers.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen