Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Noord-Sleen

Op zoek naar inzicht in de woningmarkt van Noord-Sleen? Met onze overzichtelijke statistieken en vastgoedcijfers ontdek je alles over de ontwikkelingen van huizenprijzen en vraagprijzen per m2. Ook krijg je inzicht in recente verkoopprijzen en het aantal woningverkopen. Jouw pad naar succesvol huis verkopen begint hier.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Noord-Sleen

De gemiddelde verkoopprijs in Noord-Sleen is in de laatste 3 maanden € 264.264 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 590.400 euro. Deze getallen geven je een trefzekere indicatie van het huidige marktklimaat in het dorp. De onderstaande grafiek biedt je een nog concreter beeld. Deze visualiseert zowel de verkoop- als vraagprijzen van de afgelopen 3 maanden:

Huizenprijzen in Noord-Sleen

Afgelopen 3 maanden

€ -613.000
€ 14.000
€ 640.000

De grafiek hieronder biedt je een helder beeld van de verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Noord-Sleen. Deze weergave betreft de gemiddelden over de afgelopen drie maanden. Houd in je achterhoofd dat de actuele m2-prijzen waardevolle informatie verschaffen voor je mogelijke verkoopproces:

Huizenprijzen in Noord-Sleen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.500
€ 3.800
€ 4.000

Prijsontwikkeling Noord-Sleen laatste 12 maanden

Het is raadzaam om de prijswijzigingen in de huizenmarkt van Noord-Sleen gedurende de laatste 12 maanden nauwlettend te volgen. De gemiddelde verkoopprijs van vorige maand was € 264.264. Zie hieronder de marktcijfers:

Wat is mijn woning in Noord-Sleen waard?

De waarde van jouw woning in Noord-Sleen hangt samen met diverse factoren. Naast de grootte, afwerking en ligging van je huis, speelt bijvoorbeeld ook de vraag op de lokale woningmarkt een belangrijke rol. Bovendien zijn algemene trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt van invloed op de waarde van jouw woning.

Als je exact wilt weten wat jouw huis in Noord-Sleen waard is, kun je het beste een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een makelaar. Dit geeft een solide basis, ongeacht of je nu zeker weet dat je je huis wilt verkopen of dat je je eerst nog even wilt oriënteren. Hiervoor kun je terecht op de volgende pagina: waardebepaling aanvragen.

Bij zo'n gratis waardebepaling komt een makelaar bij je thuis kijken om alle details persoonlijk te kunnen beoordelen. Dit geeft een veel nauwkeuriger beeld dan een gemiddelde prijs of online schatting. Dit is een enorme meerwaarde, omdat de waardebepaling dan specifiek op jouw woning en situatie is afgestemd en het je dus niets kost.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De verscheidenheid aan woningmarktcijfers kan soms verrassend zijn. Prijzen voor huizen variëren aanzienlijk, zelfs tussen plaatsen in de nabije omgeving van Noord-Sleen. Wanneer je goed naar deze prijsverschillen kijkt, krijg je een informatief beeld van de actuele woningmarkt.

Ook het bestuderen van de huizenprijzen in naastgelegen gemeenten kan bijdragen aan dit beeld. Deze kunnen namelijk afwijken van de prijzen in Noord-Sleen. Zo onderbouw je met een breder perspectief je kijk op de huidige markt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Noord-Sleen

Ben je op de uitkijk voor een makelaar in Noord-Sleen om jouw huis te verkopen? Dit is niet zo makkelijk als het klinkt, aangezien makelaars flink van elkaar kunnen verschillen. Ze verschillen in hun manier van werken, ervaring, prijzen en de diensten die ze aanbieden.

De keus voor de juiste makelaar kan een groot verschil maken in hoe vlot en voordelig je je woning verkoopt. Een goede makelaar kan je helpen met effectieve marketing, professionele fotografie en hulp bij de juridische aspecten. Het is daarom aan te raden om diverse makelaars in Noord-Sleen te vergelijken alvorens een besluit te nemen.

Vergelijk makelaars in Noord-Sleen Of lees meer over makelaars in Noord-Sleen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Noord-Sleen

Weet je dat courtages van grote invloed kunnen zijn op de kosten die je maakt bij de verkoop van je huis? In Noord-Sleen ligt het gemiddelde tarief voor een makelaar op 1,17% van de uiteindelijke verkoopprijs. Dit percentage lijkt wellicht klein, maar bij de huidige gemiddelde verkoopprijs van € 264.264, betekent dit dat de kosten van de makelaar uitkomen op ongeveer € 3.092.

Het is daarom belangrijk om slim te kiezen voor een makelaar. Niet de makelaar met de laagste courtage, maar degene die het hoogste netto resultaat oplevert, is de beste keuze voor het verkopen van je huis. Je kijkt dus niet enkel naar de kosten, maar ook naar de opbrengsten die de makelaar je huis kan genereren. Ga daarom zorgvuldig na welke makelaar het meeste waar voor zijn courtage biedt.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Noord-Sleen

In Noord-Sleen vind je een verzameling van koopwoningen, waar het zowel mogelijk is om je eigen thuis te creëren, als de mogelijkheid biedt voor investeerders om deze aan te schaffen voor verhuur. Met een totaal van 220 koopwoningen, is er echter maar een klein gedeelte hiervan beschikbaar voor aankoop of huur. Zo onthult Noord-Sleen een pandenlandschap dat zowel een woonplek biedt voor degenen die in dit schilderachtige dorp willen wonen, als een kans voor degenen die hun investeringsportefeuille willen uitbreiden.

Aantal verkochte woningen in Noord-Sleen

In het afgelopen jaar, kwamen er behoorlijk aantal woningen in Noord-Sleen beschikbaar voor verkoop. Tegelijkertijd kunnen we constateren dat er ook een flink aantal woningen daadwerkelijk van eigenaar is gewisseld. Het precieze aantal verkochte woningen, oftewel de transacties, wordt weergegeven als 10. De onderstaande grafiek geeft een maand tot maand en jaar tot jaar overzicht van de aanmeldingen en transacties:

Ben je van plan jouw huis in Noord-Sleen te verkopen?

De verkoop van je huis in Noord-Sleen is geen eenvoudige onderneming. Er zijn namelijk vele aspecten om in overweging te nemen, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een energielabel, het realiseren van een juiste waardebepaling middels een makelaar, maar ook het aanschaffen van professioneel verkoopadvies. Dit is maar een kleine greep uit het ruime scala aan verantwoordelijkheden en taken.

Bij dit soort complexe processen is een plan van aanpak absoluut een aanrader. Het helpt je de verschillende stappen overzichtelijk in kaart te brengen, waardoor je orde kan scheppen in de wirwar van verantwoordelijkheden. Een handig stappenplan voor je huizenverkoop is daarom een must, het biedt je structuur en gemak tijdens de verkoop van je huis in Noord-Sleen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op de woningmarkt in Noord-Sleen verandert er continu van alles. Of het nu gaat om gemiddelde vraagprijzen, verkoopsnelheden of andere relevante data, de statistieken zijn in constante beweging. Op deze site houden we deze cijfers steeds bijgewerkt, zodat je altijd toegang hebt tot de meest recente marktinformatie. Door in te spelen op de laatste trends en cijfers, kun jij je verkoopstrategie zo optimaal mogelijk afstemmen.

Hoe Huis Verkopen helpt bij jouw woningverkoop

Voor de verkoop van je huis komt er veel op je af. Gelukkig zijn er tools en diensten van Huis Verkopen die jou kunnen ondersteunen. Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoeveel je huis waard is? Met onze gratis waardebepaling kom je daar snel achter. Zo vergroot je de kans op een succesvolle verkoop. Wil je weten welke verkoopdiensten het beste zijn voor jouw situatie? Ons handige stappenplan neemt je stap voor stap mee door het verkoopproces. En onze makelaarsvergelijkingstool helpt je de beste makelaar in Noord-Sleen te vinden. Al deze informatie helpt je om alles op de slimste manier te regelen en de beste verkooopprijs te krijgen via Huis Verkopen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen