Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Teteringen

Wil je jouw huis in Teteringen verkopen? Dan wordt er een persoonlijk en helder stappenplan voor je opgemaakt. Dit stappenplan geeft je inzicht en controle over het gehele verkoopproces. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Teteringen

Denk je erover na om je huis in Teteringen te verkopen? Dan zijn er een paar belangrijke dingen om rekening mee te houden. Het juiste moment van verkoop, een realistische vraagprijs en het krijgen van een goede prijs voor je huis zijn sleutelfactoren. Daarnaast wil je natuurlijk zorgen dat je niet teveel betaalt voor een makelaar en dubbele woonlasten voorkomen door je woning snel te verkopen. Het kiezen van de juiste makelaar kan hierbij heel bepalend zijn.

Hoe weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt? Je vraagt je waarschijnlijk af hoe snel huizen in Teteringen worden verkocht, wat de gemiddelde verkoopopbrengst is en hoeveel je kunt besparen door makelaars met elkaar te vergelijken. De juiste makelaar, die aantoonbaar presteert in Teteringen, kan helpen om een snelle verkoop te realiseren. Op de huis verkopen Makelaars vergelijken pagina vind je de perfecte makelaar. Hieronder vinden je de actuele cijfers over woningverkoop in Teteringen:

Juli 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
30 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 611.319
Besparing (gem.)
€ 1.803

Je huis snel verkopen in Teteringen

Wanneer je je huis in Teteringen wilt verkopen, wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk en tegen de beste prijs realiseren. Gemiddeld zijn woningen hier binnen 43 dagen verkocht. Met een aantal strategische stappen kan je dit proces zelfs versnellen.

 1. Eerlijke prijsstelling is essentieel in een snelle woningverkoop. Onderzoek de lokale huizenmarkt en bepaal een concurrerende vraagprijs. Te hoog geprijsd schrikt geïnteresseerden af, te laag betekent verlies aan inkomsten.
 2. Maximale online zichtbaarheid. Plaats je woning op zoveel mogelijk online platforms, zoals Funda. Dit garandeert een hoger verkoopbedrag en draagt bij aan een snelle verkoop door de constante aandacht die je woning krijgt.
 3. Het belang van een uitnodigende presentatie van je woning kan niet worden onderschat. Zorg voor schoonheid, orde en lichte ruimtes bij bezichtigingen en zorg voor professionele en aantrekkelijke foto's online.

Tips in Teteringen

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Teteringen op?

De huidige verkoopprijzen van huizen in Teteringen liggen ongeveer rond de € 611.319 euro. Dit is natuurlijk gemiddeld genomen. De daadwerkelijke verkoopsom van jouw huis hangt af van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan de ligging van de woning, de staat van onderhoud en welke voorzieningen er in de buurt zijn.

Als we kijken naar de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Teteringen, dan ligt deze grofweg rond de € 4.246 euro in juli 2024. Dit zegt natuurlijk niet alles over de uiteindelijke verkoopsom van je woning. Immers, bij een groter perceeloppervlak zal de totale verkoopprijs in de meeste gevallen hoger uitvallen.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Teteringen

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000
€ 4.200
€ 4.400

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Teteringen bij (up-to-date: juli 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Teteringen.

Feitjes over Teteringen

 • Teteringen was tot 1997 een zelfstandige gemeente.
 • In Teteringen staat de oudste molen van Brabant uit 1745.
 • Vroeger stond hier een kasteel, Kasteel Tetersheim.

Tips om je woning te verkopen in Teteringen

Wil je met succes je huis in Teteringen verkopen? Er zijn meerdere factoren die van invloed kunnen zijn op hoe snel en voor welke prijs je huis verkocht wordt. Hieronder vind je enkele waardevolle tips om dit proces soepeler te laten verlopen en de verkoopkansen te vergroten.

 • Kies een lokale makelaar: Een makelaar uit Teteringen zal de lokale markt zeer goed kennen en heeft een netwerk van potentiële kopers. Hij kan jouw huis perfect positioneren voor een succesvolle verkoop.
 • Fotografie: Laat professionele foto's maken van je woning. Een goede presentatie van je huis op vastgoedwebsites kan het aantal viewings aanzienlijk verhogen.
 • Onderhoud: Een goed onderhouden huis zal sneller verkopen. Voer kleine reparaties uit die de waarde van je woning kunnen verlagen.
 • Flexibiliteit bezichtigingen: Wees flexibel met bezichtigingen. Hoe meer mensen je woning bezichtigen, hoe groter de kans dat je huis snel verkocht wordt.
 • Prijsstelling: Laat je makelaar de juiste verkoopprijs bepalen. Een te hoge vraagprijs kan potentiële kopers afschrikken.

Ontdek jouw stappenplan in Teteringen:

 • Het stappenplan is specifiek op jouw woning gericht
 • Voorkom het overslaan van belangrijke stappen
 • Handige checklist voor een soepele woningverkoop
 • Bespaar duizenden euro's door goed te vergelijken
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Teteringen?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Teteringen kost je als verkoper gemiddeld € 10.047. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Teteringen In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 611.319) € 6.602
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 10.047

Kosten van makelaars in Teteringen

Als je een huis gaat verkopen in Teteringen, is één van de kostenposten waar je rekening mee moet houden de kosten van een makelaar. Deze wordt meestal uitgedrukt in een courtage, een percentage van de verkoopprijs van je huis. Dit percentage kan variëren, maar in Teteringen ligt de gemiddelde courtage meestal rond de 1,08%.

Het is belangrijk om goed te letten op dit courtagepercentage aangezien dit, hoewel het een klein percentage lijkt, bij hogere verkoopprijzen behoorlijk kan oplopen. Daarom is het aan te raden om de tarieven op te vragen bij verschillende makelaars in Teteringen, zodat jij de meest voordelige keuze kunt maken.

Lees meer over makelaars in Teteringen.

Andere kosten bij verkoop

Energielabel

Als je jouw woning in Teteringen wilt verkopen, heb je een definitief energielabel nodig. Dit is wettelijk verplicht en geeft potentiële kopers inzicht in de energiezuinigheid van de woning. Zonder dit label riskeer je een boete.

Het aanvragen van een energielabel is niet gratis en brengt doorgaans enige kosten met zich mee. Deze kosten variëren afhankelijk van de geselecteerde energieadviseur. Je kunt het energielabel regelen via onze speciale pagina.

Marketingkosten

Soms komen er naast de makelaarskosten extra marketingkosten bij om jouw woning in Teteringen te verkopen. Dit kunnen kosten zijn voor extra advertenties, professionele fotografie of een 3D-huisrondleiding.

Deze kosten zijn doorgaans inbegrepen in de commissie van de makelaar, maar het is altijd verstandig om vooraf de makelaarstarieven te vergelijken. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Wanneer mijn huis verkopen in Teteringen?

De huidige woningmarkt lijkt gunstig voor het verkopen van je huis in Teteringen. De vraag naar woningen is nog steeds sterk en deze trend toont op dit moment geen tekenen van afnemen. Maar is dit het juiste moment voor jou om te verkopen? Een lokale makelaar in Teteringen kan je zeker helpen bij het maken van die beslissing, ze hebben een gedegen kennis van de lokale markt.

Je vraagt je misschien af wat jouw kansen zijn om jouw huis te verkopen. Hoewel we geen definitieve voorspellingen kunnen doen, kan een makelaar je inzicht geven in de verkoopkansen voor jouw woning, gezien de huidige stand van zaken. Met ervaring en een goed begrip van de specifieke lokale huizenmarkt, kunnen zij jou begeleiden in het verkoopproces, vanaf de eerste stappen tot de slotsom.

Vergelijk makelaars in Teteringen Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

De verkoop van je woning kan een complex en stressvol proces zijn als je niet precies weet wat er allemaal bij komt kijken. Hiervoor is het stappenplan van Huis Verkopen een uitkomst. Het legt precies uit welke stappen je moet ondernemen bij de verkoop van je woning. Dit stappenplan maakt het mogelijk om je optimaal voor te bereiden op de woningverkoop en zo de best mogelijke uitkomst te behalen. Een goede voorbereiding heeft namelijk een grote invloed op het verloop van het verkooptraject. Je kunt het stappenplan van Huis Verkopen hier bekijken.

regelt alles op één plek

De grootste uitdaging tijdens het verkoopproces is vaak het vinden van de juiste specialisten om je te helpen. Huis Verkopen biedt uitkomst door alle nodige diensten te verbinden op één platform. Zo kun je met gemak een energielabel aanvragen, een goede makelaar vinden of een betrouwbare verhuizer of ontruimer inschakelen.

vind de beste prijs/kwaliteit-verhouding

De keuze voor een specialist moet niet alleen gebaseerd worden op kwaliteit, maar ook op prijs. Huis Verkopen maakt het mogelijk om verschillende specialisten in Teteringen te vergelijken op basis van prijs/kwaliteit-verhouding. Zo kun je altijd de beste deal sluiten zonder in te leveren op kwaliteit.

verdien aan een snelle verkoop

Of je nou je woning snel wilt verkopen of juist voor een maximale prijs, Huis Verkopen ondersteunt je bij het maken van de juiste keuzes. Dit resulteert in een snelle en succesvolle woningverkoop, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

bespaar kosten met Huis Verkopen

Huis Verkopen zorgt ervoor dat je de kosten van de woningverkoop minimaliseert. Op het platform vergelijk je gemakkelijk alle specialisten, zodat je nooit te veel betaalt. Zo pak je de verkoop van je woning in Teteringen zo slim mogelijk aan en bespaar je kosten.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Teteringen

Je kunt de waarde van je huis achterhalen door het doen van een woningwaardescan. Dit geeft een schatting van de huidige marktwaarde. Meer informatie hierover vind je op de woningwaarde pagina van HuisVerkopen.nl.

Er zijn verschillende zaken die je moet regelen voor de verkoop van je huis. Denk hierbij aan het bepalen van de verkoopprijs, het verkoopklaar maken van je huis en het vinden van een goede makelaar. Meer uitleg en handige tips kun je vinden op onze pagina over wat je moet regelen voor de verkoop.

Een goede verkoopmakelaar kan je helpen bij het bepalen van een realistische verkoopprijs en heeft kennis van de lokale woningmarkt in Teteringen. Je kunt makelaars vergelijken op onze pagina makelaars vergelijken.

Bij de verkoop van je huis in Teteringen moet je rekening houden met verschillende kosten, zoals makelaarskosten, notariskosten en de kosten voor de overdracht van je woning. Op onze pagina over de kosten van de verkoop van een huis vind je meer informatie hierover.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen