Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Gapinge

De huizenmarkt in Gapinge is altijd in beweging. De ontwikkelingen volgen zich rap op, en in deze complexe markt is up-to-date kennis van de actuele vraagprijzen van cruciaal belang. In februari 2024 helpen we je met handige statistieken en vastgoedcijfers om inzicht te krijgen in de Gapingse woningmarkt en zo een doordachte beslissing te maken bij het verkopen van je huis.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Gapinge

De gemiddelde verkoopprijs in Gapinge is in de laatste 3 maanden € 311.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 289.000 euro. Deze getallen zijn indicatief voor het huidige lokale woningmarkt klimaat. De prijzen zijn doorlopend aan verandering onderhevig en worden automatisch bijgewerkt. Voor een complete visuele weergave van de verkoopprijzen en vraagprijzen, zie de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Gapinge

Afgelopen 3 maanden

€ 120.000
€ 241.000
€ 362.000

Wanneer je overweegt je huis in Gapinge te verkopen, is het nuttig om te kijken naar de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter. Dit geeft je een beter idee van wat je kunt verwachten voor je eigen woning. Op dit moment is de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Gapinge € 3.179 euro. Hieronder vind je een grafiek met de verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in de afgelopen 3 maanden. Houd deze gegevens in gedachten tijdens je verkoopproces, ze kunnen een waardevolle bron van informatie zijn:

Huizenprijzen in Gapinge per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.200
€ 2.700
€ 3.300

Prijsontwikkeling Gapinge laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden zijn de woningprijzen in Gapinge in beweging geweest. De gemiddelde verkoopprijs vorige maand was € 311.500 euro. Let op de evolutie van de woningmarktcijfers in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Gapinge waard?

Wat de waarde van jouw woning in Gapinge is, hangt af van een mix van factoren. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, de locatie van de woning, de grootte en het aantal slaapkamers, de staat van onderhoud en de recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in hetzelfde gebied.

Als je nieuwsgierig bent naar de specifieke waarde van jouw eigendom, is het advies om een gratis waardebepaling aan te vragen van een makelaar. Of je nu van plan bent om je huis te verkopen of gewoon een nauwkeuriger beeld wilt hebben van de exacte woningwaarde, een waardebepaling kan een uitstekend startpunt zijn.

Bij een gratis waardebepaling bezoekt de makelaar je woning om ter plekke de factoren te analyseren die van invloed zijn op de waarde. Omdat het gratis is, hoef je je geen zorgen te maken over eventuele kosten. Bovendien, deze dienst is uitermate geschikt om een duidelijke, objectieve en professioneel onderbouwde inschatting van je woningwaarde te krijgen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Je zou kunnen denken dat de vastgoedcijfers dezelfde zijn voor heel Nederland, maar dat is niet het geval. Elke plaats heeft unieke kenmerken en dus ook unieke woningmarktcijfers. Kijk je bijvoorbeeld naar de regio Gapinge, dan zul je zien dat de prijzen daar aanzienlijk kunnen variëren.

Door ook aandacht te besteden aan de cijfers van nabijgelegen gebieden krijg je een vollediger beeld van de markt en hoe Gapinge zich daarin positieert. Onderzoek de prijzen in omliggende plaatsen en vergelijk deze met Gapinge om zo een completer beeld van de huidige markt te krijgen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Gapinge

Op zoek naar een geschikte makelaar in Gapinge voor de verkoop van jouw huis? Goede keus, want de makelaars in dit dorp bieden verschillende diensten aan die aansluiten bij diverse soorten woningen en omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan makelaars die gespecialiseerd zijn in karakteristieke Zeeuwse woningen, of makelaars die juist veel ervaring hebben met moderne nieuwbouwwoningen.

De keuze voor de juiste makelaar kan een groot verschil maken in het verkoopproces van je huis. Een goede makelaar zorgt voor effectieve promotie, adequaat onderhandelen en een soepel verkoopproces. Daarom is het verstandig om verschillende makelaars te vergelijken en de makelaar te kiezen die het beste bij je past en het meest ervaren is in jouw type woning en situatie.

Vergelijk makelaars in Gapinge Of lees meer over makelaars in Gapinge

Gemiddelde tarieven van makelaars in Gapinge

Als het om courtages gaat, dan zijn er interessante feiten die je moet weten. In Gapinge ligt het gemiddelde tarief bij een makelaar rond de 1,18% van de verkoopprijs. Op een gemiddelde verkoopprijs van € 311.500 betekent dit al snel dat je € 3.676 aan courtage kwijt kan zijn. Dat is een substantieel bedrag en daarom is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van wat makelaars precies in rekening brengen.

Als je jouw huis wilt verkopen, is het slim om eerst de makelaarstarieven in Gapinge te inventariseren. Je kan daarvoor gebruik maken van een tool die je helpt met het opvragen van tarieven. Op die manier krijg je een goed beeld van de verschillende tarieven van verkoopmakelaars in Gapinge. Onthoud dat een lagere courtage niet per definitie de beste keuze is. De kwaliteit van de dienstverlening en de verwachte verkoopprijs mogen zeker ook meewegen in je beslissing.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Gapinge

In het rustige Gapinge is het aantal koopwoningen cijfermatig te benoemen als . Deze woningen worden enerzijds aangekocht om er zelf in te verblijven en anderzijds als investering om vervolgens te verhuren. Echter, het is goed om te weten dat van dit totale aantal slechts een beperkt deel daadwerkelijk op de markt beschikbaar komt, of dat nu voor koop of huur is.

Ben je van plan jouw huis in Gapinge te verkopen?

Sta je op het punt om de grote stap te zetten en jouw woning in Gapinge te verkopen? Het kan een uitdagend en tijdrovend proces zijn. Een specifiek stappenplan, met alle benodigde acties voor de verkoop van jouw woning, kan het proces aanzienlijk vergemakkelijken en je helpen om helemaal voorbereid te zijn.

Kiezen van een effectieve en vertrouwde makelaar, bijvoorbeeld, is een integraal onderdeel van het proces. Hij of zij kan je begeleiden in het navigeren door de woningmarkt, prijsonderhandelingen voeren en de juiste kopers aantrekken. Het is van groot belang dat je iedere stap in het verkoopproces zorgvuldig regelt, zodat de verkoop van jouw huis soepel en probleemloos verloopt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Gapinge is een dynamische woningmarkt: de cijfers zijn immers voortdurend in verandering. Dat is waarom woningmarktcijfers op deze website nauwgezet worden bijgewerkt. Deze actuele gegevens helpen je om een weloverwogen beslissing te maken. Het geeft een helder beeld van de huidige marktwaarde van huizen vergelijkbaar met het jouwe, en wat je kunt verwachten als het tijd is om jouw woning te verkopen.

Je huis verkopen in Gapinge met HuisVerkopen.nl: een overzicht van de mogelijkheden

Maar er is meer. HuisVerkopen.nl dient als een zeer nuttige tool bij het organiseren van de verkoop van jouw woning. Met behulp van handige features zoals een gratis waardebepaling en de optie om makelaars te vergelijken, is het vinden van de beste makelaar in Gapinge een fluitje van een cent. Je kunt via onze site ook makelaarstarieven opvragen en zo besparen op de makelaarskosten. Ons online stappenplan geeft je duidelijk overzicht van wat er geregeld moet worden voor de verkoop van jouw woning, zodat je geen cruciale stappen over het hoofd ziet.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen