Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Garyp

Wil je inzicht krijgen in de huizenmarkt in Garyp? Je vindt hier relevante cijfers en statistieken, zoals gemiddelde woningprijzen, vraagprijzen en recente transacties. Uiteraard speelt de hypotheekrente ook een rol in de ontwikkeling van deze prijzen. Blijf op de hoogte van de actuele situatie vanaf april 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Garyp

De gemiddelde verkoopprijs in Garyp is in de laatste 3 maanden € 245.031 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 392.500 euro. Het kan zijn dat de verkoopprijs hoger ligt dan de vraagprijs. Dit betekent dat huizenkopers mogelijk bereid zijn meer te betalen dan initieel gevraagd, bijvoorbeeld vanwege aantrekkelijke eigenschappen van de woning of door competitie. Zie de onderstaande grafiek voor de precieze prijsontwikkelingen:

Huizenprijzen in Garyp

Afgelopen 3 maanden

€ -216.000
€ 113.000
€ 443.000

In de woningmarkt van Garyp is het een boeiende invalshoek om de prijs per vierkante meter onder de loep te nemen. Dit geeft een helder inzicht in de waardebepaling van een woning, zonder afleiding van zaken als woninggrootte. Het kennisnemen van de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter, te weten € 2.526 euro, is een nuttige indicator om de verhouding tussen vraagprijs en verkoopprijs te begrijpen. De grafiek hieronder verschaft je een klare blik op de meest recente prijstrends in Garyp:

Huizenprijzen in Garyp per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.800
€ 2.300
€ 2.900

Prijsontwikkeling Garyp laatste 12 maanden

De verkoopwaarde van onroerend goed is een indicatie van de trends op de vastgoedmarkt. Wanneer je kijkt naar de huizenprijzen in Garyp, kun je daarmee de beweging van de lokale markt volgen, zonder aannames te doen over de specifieke richting van de prijzen.

De gemiddelde verkoopprijs van een huis in de afgelopen maand was bijvoorbeeld € 245.031 euro. Bekijk de onderstaande grafiek om een beter beeld te krijgen van de prijsontwikkeling van huizenprijzen in het afgelopen jaar:

Wat is mijn woning in Garyp waard?

Wat jouw woning in Garyp waard is, varieert op basis van uiteenlopende factoren. Deze factoren kunnen zijn onder andere het soort woning dat je hebt, het totale vloeroppervlak, hoe goed de woning in fysieke staat is, en ook waar op dit moment de markt zich bevindt.

Interesse om te weten wat de waarde van jouw huis in Garyp is? Het meest verstandige wat je kunt doen is een kosteloze waardebepaling door een makelaar laten uitvoeren. Deze geeft je de benodigde informatie om goed te overwegen of je jouw woning wil verkopen. Het aanvragen van een waardebepaling kan door middel van dit formulier, waarna je gematcht zult worden met een ervaren makelaar.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is een uitstekende stap voor mensen die potentieel hun huis willen verkopen. Tijdens deze waardebepaling kijkt de makelaar naar de bovenstaande factoren en meer om zo een zo nauwkeurig mogelijke prijs vast te stellen. De gedetailleerde informatie die je ontvangt van een dergelijke waardebepaling is een belangrijke tool in het maken van jouw uiteindelijke beslissing.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarkt is fluctuerend en per locatie verschillend. Een goed begrip van deze marktverschillen vereist aandacht voor de lokale nuance. Kijk je bijvoorbeeld naar Garyp, dan zie je dat de prijsniveaus voor woningen in gemeenten in de omgeving dit dorp sterk variëren.

Het huidige marktbeeld wordt duidelijker wanneer je de huizenprijzen van deze omliggende gemeenten meeneemt. Daarom presenteren we hieronder twee grafieken waaruit de trends op zowel de totale als de per vierkante meter woningverkoopprijzen in Garyp en omliggende areas zich ontvouwen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Garyp

De keuze voor een makelaar is van groot belang als je jouw huis in Garyp wil verkopen. Er zit namelijk nogal wat verschil tussen makelaars. Zo is de een beter in de prijsonderhandelingen, terwijl de ander juist uitblinkt in de persoonlijke service. Daarnaast varieert de snelheid waarmee verschillende makelaars een huis kunnen verkopen sterk.

De juiste keuze kan een aanzienlijk verschil maken in de succesvolle verkoop van je huis. Het kan er niet alleen voor zorgen dat je huis sneller wordt verkocht, maar het kan ook de uiteindelijke verkoopprijs positief beïnvloeden. We adviseren je daarom om een kijkje te nemen op deze pagina om zo de makelaars in Garyp te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Garyp Of lees meer over makelaars in Garyp

Gemiddelde tarieven van makelaars in Garyp

Jouw aandacht vestigen op de variërende courtages van makelaars in Garyp is ontzettend zinvol, want dat betekent meer kans op het sparen van kosten bij de verkoop van je huis. Het gemiddelde tarief, ook wel courtage genoemd, van makelaars in Garyp ligt rond de 1,20% van de verkoopwaarde van je huis. Hierbij is het niet onbelangrijk om te melden dat de goedkoopste makelaar niet per se de beste makelaar is.

Voor een realistisch overzicht van de kosten die je kunt verwachten bij het verkopen van jouw huis in Garyp, is het handig om gebruik te maken van de tarieven opvragen tool op dezelfde website waar je nu op bent. Op basis van jouw gegevens geven geselecteerde makelaars in Garyp en omgeving meer inzicht in hun tarieven. Dit stelt je in staat om te vergelijken en de makelaar te vinden die het beste bij jouw omstandigheden en verwachte verkoopprijs van € 245.031 euro past.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Garyp

In Garyp vind je een aantal koopwoningen, je kunt deze woningen voor eigen verblijf gebruiken of ze verhuren. Echter, van deze koopwoningen is slechts een klein gedeelte daadwerkelijk beschikbaar voor aankoop of huur, gezien de meeste bewoond worden door de eigenaren zelf. Het totale aantal koopwoningen in Garyp bedraagt 644, maar vergeet niet dat je opties om te kopen of te huren beperkt kunnen zijn.

Aantal verkochte woningen in Garyp

In Garyp hebben het afgelopen jaar diverse woningen hun weg naar een nieuwe eigenaar gevonden. De woningmarkt heeft stroming gezien in de vorm van zowel aanmeldingen als transacties. Het totaal aantal verkochte woningen is vastgelegd in de tag 11. Bekijk de verkoopcijfers in de onderstaande grafiek voor een gedetailleerd beeld:

Ben je van plan jouw huis in Garyp te verkopen?

Bij de verkoop van je woning in Garyp komen meer zaken kijken dan je wellicht op het eerste oog zou denken. Denk maar aan het regelen van wettelijke verplichtingen, zoals een geldig energielabel. Of het kiezen van een betrouwbare makelaar die de lokale markt goed kent en in staat is om jouw huis op de beste manier te presenteren. En vergeet ook zeker niet de eventuele kosten van een verhuisbedrijf na de verkoop van je huis. Zo zie je, er is genoeg om in overweging te nemen.

Om het verkoopproces van je huis in Garyp overzichtelijk te houden, is een good gedetailleerd stappenplan van onschatbare waarde. Hierin vind je alle stappen die je moet ondernemen voor de verkoop van jouw woning. Het helpt je om structuur te geven aan het proces en niets te vergeten, zodat je stressvrij en met volste overtuiging het pad naar de hoogstmogelijke verkoopprijs kan bewandelen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarkt in het pittoreske Garyp is een continu veranderend schouwspel. Feiten, cijfers en trends veranderen zo snel als het weer. Echter, de vergezichten op deze website geven je een real-time beeld van de huizenmarkt. Met deze steeds bijgewerkte informatie heb je een krachtig instrument in handen dat je inzicht geeft in de marktcondities. Het kan je helpen bij het maken van onderbouwde keuzes en strategieën rond de koop of verkoop van onroerend goed in de regio.

Voordelen van de HuisVerkopen.nl website

Daarnaast kan HuisVerkopen.nl je op diverse andere manieren assisteren bij de verkoop van je woning. Het verschaft je een uitgebreide kennisbank met relevante informatie over de kosten en het proces rondom de verkoop van je huis. Je kunt hier ook makelaars vergelijken, tarieven opvragen, een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een lokale professional, en zelfs controleren of je huis een geldig energielabel heeft. Bovendien is er een schat aan tips te vinden over allerlei onderwerpen, van het kiezen van de beste makelaar tot het behalen van de hoogste verkoopprijs. Een handig stappenplan geeft je een duidelijk pad naar succes bij de verkoop van jouw woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen