Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Noordeinde

De huizenmarkt in Noordeinde is een boeiend onderwerp om in te duiken. Tot op heden februari 2024, heeft de woningmarkt zich kenbaar gemaakt door fluctuerende vraag- en verkoopprijzen, met een merkbare impact op het aantal transacties. Hier vind je relevante, geactualiseerde informatie om je op weg te helpen met het verkopen van je huis in Noordeinde:

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Noordeinde

De gemiddelde verkoopprijs in Noordeinde is in de laatste 3 maanden € 437.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 696.000 euro. Deze cijfers geven je een goed idee van de huidige marktsituatie. Overweeg je je huis in Noordeinde te verkopen? Dan is het aan te raden de marktomstandigheden goed in de gaten te houden. Bekijk hieronder de grafiek voor meer informatie:

Huizenprijzen in Noordeinde

Afgelopen 3 maanden

€ -282.000
€ 232.000
€ 746.000

Wanneer je overweegt om te investeren in vastgoed in Noordeinde, is het belangrijk verder te kijken dan enkel de totale vraag- of verkoopprijs. Een essentiële indicatie is de prijs per vierkante meter. De huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 in Noordeinde is € 3.241. Dit geeft een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten qua investering. Zie de onderstaande grafiek voor de meest recente woningmarktcijfers in Noordeinde:

Huizenprijzen in Noordeinde per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.600
€ 2.800
€ 4.000

Prijsontwikkeling Noordeinde laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Noordeinde niet stilgestaan. Het biedt inzicht om de veranderingen in de verkoopprijzen gedurende deze periode nader te bekijken. Zo was de gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand € 437.500 euro. Laten we de ontwikkelingen in de onderstaande grafiek nader bekijken:

Wat is mijn woning in Noordeinde waard?

De waarde van jouw woning in Noordeinde is afhankelijk van een aantal factoren. Zo spelen de locatie van de woning, de grootte ervan, de staat van onderhoud en zelfs het huidige woningaanbod in de wijk een rol. Al deze factoren samen bepalen de woningwaarde.

Ben je benieuwd naar de exacte waarde van jouw woning? Dan kun je het beste een gratis waardebepaling van een makelaar aanvragen. Een gratis waardebepaling biedt inzicht, of je nu jouw huis wilt verkopen of gewoon een beter beeld wilt krijgen van jouw bezit. Door een gratis waardebepaling te de juiste plek voor het aanvragen van zo'n waardebepaling.

Bij een gratis waardebepaling, komt er een makelaar bij je thuis. Niet alleen krijg je hiermee een goed beeld van de waarde van jouw woning, het geeft je ook handvatten om een eventuele verkoopstrategie te bepalen. Bovendien is het goed om in gedachten te houden dat de huizenprijzen in Noordeinde continu veranderen, waardoor het bepalen van de juiste verkoopprijs een uitdaging kan zijn.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De vastgoedsector is niet uniform en de verschillen in woningmarktcijfers kunnen per locatie aanzienlijk zijn. Het is bijvoorbeeld opvallend hoe de prijzen van woningen in gebieden rondom Noordeinde afwijken van de prijzen binnen Noordeinde zelf.

Het vergelijken van vastgoedprijzen in verschillende gemeenten kan essentieel inzicht bieden in het huidige marktklimaat. Deze informatie is zeer waardevol voor iedereen die betrokken is bij de markt, ongeacht of het gaat om kopers of verkopers.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 1.000.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Noordeinde

Op de altijd fluctuerende woningmarkt in Noordeinde weet je soms niet meer welke makelaar je moet kiezen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Om je hierbij te helpen, houden we de prestaties en statistieken van de makelaars in Noordeinde en omgeving nauwgezet bij. Hierdoor geven we je niet alleen inzicht in welke makelaar het snelst een woning verkoopt of gemiddeld de hoogste verkoopprijs vraagt, maar ook hoeveel woningen ze verkopen en hoelang ze hier gemiddeld over doen.

Er zijn veel factoren die de ervaring met een makelaar kunnen beinvloeden en deze ervaringen lopen sterk uiteen. Daarom focussen we op het vergelijken van de feitelijke prestaties van de makelaars. Met deze informatie kun je eenvoudig de beste keuze maken. Investeren in een goede verkoopmakelaar kan namelijk een groot verschil maken in de uiteindelijke verkoopopbrengst van je woning.

Vergelijk makelaars in Noordeinde Of lees meer over makelaars in Noordeinde

Gemiddelde tarieven van makelaars in Noordeinde

Let eerst op courtages bij het kiezen van een makelaar. Het gemiddelde courtagepercentage in Noordeinde ligt rond de 1,18%. Dit is het percentage van de verkoopprijs dat je moet betalen aan de makelaar.

Bedenk dat er meer kosten zijn wanneer je jouw huis te koop zet dan alleen de makelaarscourtage. Zo hebben de meeste makelaars ook opstartkosten om je woning in de verkoop te zetten. Als advies: vergelijk meerdere makelaars voordat je een keuze maakt, zowel qua personality als qua kosten. Op de kostenoverzicht vind je meer uitleg over alle kosten waarmee je te maken krijgt bij de verkoop van je woning.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Noordeinde

In Noordeinde zijn er in totaal koopwoningen. Elk met hun eigen kenmerken en mogelijkheden. Zo kan de bestemming van een woning onder andere woonhuis, appartement of twee-onder-een-kapwoning zijn. Het hangt af van jouw wensen en behoeften naar welke type woning je belangstelling uitgaat. Maar wat je ook kiest, je contribueert altijd aan de diversiteit en leefbaarheid in Noordeinde.

Aantal verkochte woningen in Noordeinde

In Noordeinde zijn er het afgelopen jaar verschillende woningen in de verkoop gegaan en van eigenaar gewisseld. Het aantal woningen dat daarbij verkocht is, wordt weergegeven met 2. Deze data, samen met het aantal nieuwe aanmeldingen, is in de volgende grafiek overzichtelijk voor je uiteengezet:

Ben je van plan jouw huis in Noordeinde te verkopen?

Zit je eraan te denken om je woning in Noordeinde van de hand te doen? Dan sta je aan het begin van een boeiend traject waarbij er flink wat dingen geregeld moeten worden. Een goede makelaar is van groot belang in dit proces, maar vergeet ook alle overige stadia van de verkoop niet. Neem bijvoorbeeld het regelen van een energielabel en mogelijk ook een verhuisbedrijf.

Op Huis Verkopen bieden we je een uitgebreid stappenplan aan, dat specifiek is gemaakt voor de verkoop van jouw woning in Noordeinde. Hierin zijn alle aspecten van het verkoopproces nauwgezet uitgewerkt. Het geeft je een heldere route waarbij iedere stap zorgvuldig wordt behandeld. Ons advies? Wees proactief en zorg dat je goed voorbereid de verkoop in gaat, om achteraf niet voor verrassingen te staan.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Wij bij Huis Verkopen hechten veel waarde aan de kwaliteit en zuiverheid van onze databronnen. Daarom garanderen wij dat de woningcijfers in Noordeinde, die je hier op onze site vindt, met de grootst mogelijke zorg zijn samengesteld. Om ze zo actueel en betrouwbaar mogelijk te houden, worden deze cijfers voortdurend bijgewerkt. Dit helpt je om jouw beslissing over het juiste verkoopmoment te baseren op de laatste trends en ontwikkelingen in de huizenmarkt.

Jouw pad naar succesvolle woningverkoop

Huis Verkopen is meer dan een informatiebron. We bieden een scala aan handige tools die het volledige proces van verkoop soepel en gemakkelijk kunnen maken. Zo kun je gebruik maken van onze gratis waardebepaling, een essentieel hulpmiddel bij het bepalen van een realistische vraagprijs voor jouw woning. Ook kun je met ons overzicht van makelaarstarieven snel inzicht krijgen in de kosten die je kunt verwachten en mogelijk besparen. Onze handige stappenplan helpt je door alle fases van de verkoop heen, zodat je geen belangrijke stappen over het hoofd ziet. Voor extra hulp bij het regelen van diverse verkoopdiensten, zoals energielabels of verhuisdiensten, is Huis Verkopen de juiste plek!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen