Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Noordwelle

Ontdek de woningmarkt in Noordwelle! Dit historische dorp heeft zijn eigen unieke karakter en woningen. Hier kun je jouw huis verkopen tegen aantrekkelijke prijzen. Krijg inzicht in de recente ontwikkelingen van vraag en aanbod, de gemiddelde verkoopprijzen en de trends in de lokale vastgoedmarkt.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Noordwelle

"De gemiddelde verkoopprijs in Noordwelle is in de laatste 3 maanden € 0 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 278.700 euro." Deze prijzen kunnen schommelen, afhankelijk van de marktomstandigheden. Als je overweegt je huis te verkopen, is het verstandig om deze omstandigheden nauwlettend in de gaten te houden. Bekijk onderstaande grafiek voor de meest recente prijsontwikkelingen:

Huizenprijzen in Noordwelle

Afgelopen 3 maanden

€ -767.000
€ -219.000
€ 329.000

Bij het kopen of verkopen van een woning in Noordwelle is het belangrijk om te focussen op de prijs per vierkante meter. Deze verhouding geeft je namelijk een realistischer beeld van de waarde van een woning. Op dit moment is de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Noordwelle € 0. Dit helpt je bij het maken van een onderbouwde keuze. In de onderstaande grafiek krijg je een duidelijk overzicht van de recente prijsontwikkelingen:

Huizenprijzen in Noordwelle per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -9.800
€ -2.800
€ 4.200

Prijsontwikkeling Noordwelle laatste 12 maanden

In Noordwelle hebben de woningprijzen de afgelopen 12 maanden niet stilgestaan. De maandelijkse fluctuaties laten zien dat er continu beweging is in deze lokale woningmarkt.

De gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand is opgenomen in de onderstaande grafiek, terug te vinden onder € 0. De grafiek geeft een helder beeld van alle prijsschommelingen in de afgelopen 12 maanden:

Wat is mijn woning in Noordwelle waard?

De waarde van jouw woning in Noordwelle bepalen is geen eenvoudige klus, omdat het niet van een enkele factor afhangt. Factoren zoals de staat van onderhoud, woonoppervlakte en de ligging van jouw woning dragen allemaal bij aan het bepalen van de waarde. Ook de huidige situatie op de huizenmarkt heeft een grote invloed.

Ben je nieuwsgierig naar de precieze waarde van jouw woning, dan kan een gratis waardebepaling door een makelaar een uitstekende eerste stap zijn. Deze mogelijkheid is vooral waardevol als je jouw woning wellicht wilt gaan verkopen, maar ook als je gewoon een beter beeld wilt krijgen van de huidige waarde. Een waardebepaling aanvragen kan daarbij helpen.

Met een gratis waardebepaling komt er een professionele makelaar bij je thuis om de waarde van jouw woning te bepalen. Een dergelijke waardebepaling is niet alleen handig, maar ook helemaal kosteloos. Het biedt je de kans om betrouwbare en gedetailleerde informatie te krijgen van een expert in het veld, zonder dat je hiervoor hoeft te betalen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Op de woningmarkt worden alle huizen over één kam geschoren, maar in werkelijkheid tonen de cijfers grote verschillen aan tussen plaatsen. De prijzen van huizen in Noordwelle kunnen sterk verschillen van die in omliggende steden en dorpen.

Door je blikveld te verruimen en ook de huizenprijzen in naburige gemeenten in overweging te nemen, krijg je een completer beeld van het huidige marktlandschap. Dit kan waardevolle inzichten bieden voor je persoonlijke situatie.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 7.000

Best presterende makelaar in Noordwelle

Op ons platform, Huis Verkopen, houden we de trends in de woningmarkt en prestaties van makelaars in Noordwelle nauwlettend in de gaten. Wij volgen welke makelaar het snelst woningen verkoopt, welke de hoogste verkoopprijs behaalt en hoeveel verkooptransacties ze afsluiten. Deze informatie kan je helpen om een makelaar te kiezen die echt bij je past en die je woningverkoop succesvol kan maken.

Het kiezen van de geschikte makelaar uit Noordwelle maakt een groot verschil. Dankzij onze statistieken weet je welke makelaars de hoogste verkoopprijzen behalen en welke het snelst verkopen. Hierdoor kun je een beslissing maken die niet alleen de snelheid van je verkoopproces verbetert, maar ook de uiteindelijke verkoopprijs van je woning kan verhogen.

Vergelijk makelaars in Noordwelle Of lees meer over makelaars in Noordwelle

Gemiddelde tarieven van makelaars in Noordwelle

Courtages zijn een wezenlijk aspect waar je op dient te letten als je een huis in Noordwelle wilt verkopen. Makelaarstarieven in Noordwelle worden meestal uitgedrukt in een percentage van de verkoopprijs van jouw huis. Het gemiddelde courtagepercentage hier is 1,24%. Bij de huidige gemiddelde verkoopprijs van € 0 betekent dit zo'n € 0 aan makelaarskosten.

Let erop dat het tarief van een makelaar slechts één element is om rekening mee te houden. Hoewel een lager percentage kostenbesparend kan lijken, is het belangrijk om ook de kwaliteit van de dienstverlening in ogenschouw te nemen. Een goedkopere makelaar die jouw huis niet effectief verkoopt, kan uiteindelijk meer kosten dan een duurdere, maar competentere professional.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Noordwelle

Noordwelle herbergt een variëteit aan koopwoningen, waarvan het totaal op 117 neerkomt. Deze huizen worden doorgaans aangeschaft voor eigen bewoning of deels als verhuurobjecten. Nog een boeiend aspect om op te merken is dat, ondanks het totaalaantal koopwoningen, er slechts een minimaal segment is dat daadwerkelijk beschikbaar is op de koop- of huurmarkt. Zo blijft Noordwelle elke verandering te boven.

Aantal verkochte woningen in Noordwelle

In de afgelopen twaalf maanden heeft er in Noordwelle een reeks transacties plaatsgevonden. Het aantal woningen dat middels deze transacties is verkocht, wordt duidelijk in de onderstaande grafiek weergegeven. De gegevens van de vermelde aanmeldingen tonen daarbij de hoeveelheid huizen die in diezelfde periode in de verkoop zijn gebracht. Dit alles is te zien in het volgende diagram met het aantal 0 transacties en het aantal aanmeldingen:

Ben je van plan jouw huis in Noordwelle te verkopen?

Verkoop je jouw woning in Noordwelle en loop je tegen uitdagingen aan? Dit proces kan ingewikkeld en ontmoedigend zijn, omdat er verschillende elementen in spel zijn. Denk aan het bepalen van de juiste prijs, naar de eisen van potentiële kopers luisteren en noodzakelijke reparaties doen. Daarnaast zijn er zaken zoals het verkrijgen van een energielabel en de tijd nemen om een betrouwbare makelaar te selecteren.

Een manier om de hinderlijke complicaties van een huisverkoop te minimaliseren, is door te vertrouwen op een goed stappenplan. Deze eenvoudige gids, beschikbaar op onze site, kan je helpen bij het regelen van belangrijke zaken zoals een energielabel, het selecteren van de juiste makelaar en het kiezen van een eventueel verhuisbedrijf. De juiste strategie en planning kunnen het proces een stuk makkelijker maken, en dus deze belangrijke levensverandering minder stressvol maken.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je overweegt je huis te verkopen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de actuele staat van de woningmarkt in Noordwelle. Daarbij kunnen de verschillende variabelen zoals vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en aanmeldingen erg sterk fluctueren. Gelukkig zorgt deze website ervoor dat al deze informatie up-to-date blijft. Zo heb je altijd toegang tot de meest recente gegevens, wat je helpt om een weloverwogen beslissing te maken over de verkoop van jouw woning.

Handige tools voor een zorgeloze verkoop

De website HuisVerkopen.nl biedt verschillende handige hulpmiddelen voor het regelen van de verkoop van je woning. Zo kun je via onze tool een gratis waardebepaling aanvragen, helpen we bij het vinden van de beste makelaar in Noordwelle en kun je makelaarstarieven opvragen om te besparen op makelaarskosten. Er is ook een uitgebreid stappenplan beschikbaar dat je precies vertelt wat er geregeld moet worden voor de verkoop van je woning. Zo weet je zeker dat je geen essentiële stappen mist en dat je de verkoop van je woning op de beste manier regelt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen