Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Oud Gastel

Je staat op het punt om je huis in Oud Gastel te verkopen? Arm jezelf dan met nuttige kennis over de lokale vastgoedmarkt. Ontdek hier de meest recente informatie over gemiddelde woningprijzen, vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties in Oud Gastel. Blijf up-to-date met gegevens van de huidige huizenmarkt dankzij de gegevens van februari 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Oud Gastel

De gemiddelde verkoopprijs in Oud Gastel is in de laatste 3 maanden € 503.420 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 463.904 euro. Deze cijfers geven een duidelijk beeld van de huidige huizenprijzen in dit dorp. Voor een visuele weergave van deze informatie, bekijk de volgende grafiek:

Huizenprijzen in Oud Gastel

Afgelopen 3 maanden

€ 255.000
€ 404.000
€ 553.000

Het verkennen van prijzen per vierkante meter in Oud Gastel kan verhelderend werken. Deze verkoopprijzen verschaffen je een goed inzicht in de huidige stand van de vastgoedmarkt. De gemiddelde verkoopprijs per m2 ligt momenteel op € 3.329. In de onderstaande grafiek zullen deze waarden en hun ontwikkelingen over de afgelopen drie maanden worden getoond. Zo houdt HuisVerkopen.nl de informatie over de huidige huizenprijzen per m2 in Oud Gastel steeds actueel:

Huizenprijzen in Oud Gastel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.000
€ 3.200
€ 3.500

Prijsontwikkeling Oud Gastel laatste 12 maanden

Als je op de hoogte wilt blijven van de woningmarkt in Oud Gastel, is het praktisch om de prijsontwikkeling van de laatste twaalf maanden nauwlettend te volgen. Hiermee verkrijg je een feitelijke inkijk in de historische prijsbewegingen van woningen. De gemiddelde verkoopprijs vorige maand bedroeg € 503.420. Laat je nu informeren door de komende grafiek:

Wat is mijn woning in Oud Gastel waard?

Als je overweegt je woning in Oud Gastel op de markt te brengen, dan heb je allereerst een goed idee nodig van de mogelijke opbrengst. Dit is grotendeels afhankelijk van de huidige staat van de huizenmarkt. Zo krijg je inzicht in wat je huis momenteel waard is voor potentiële kopers.

Denk je erover na om je huis te verkopen? Het is dan zeker een slim idee om een gratis waardebepaling van je woning aan te vragen bij een makelaar. Met een dergelijke waardebepaling krijg je een betrouwbaar beeld van de mogelijke verkoopprijs van je huis.

Een waardebepaling wordt uitgevoerd door een ervaren makelaar die kennis heeft van de lokale markt. Het kan onderling verschillen hoeveel je woning waard wordt geschat. Daarom is het raadzaam om meerdere waardebepalingen aan te vragen. Je kunt tijdens het aanvraagproces aangeven dat je door meerdere makelaars wilt laten bepalen wat de waarde van je woning is.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is interessant om te beseffen dat huizenprijzen sterk variëren per plaats. Zo liggen de prijzen in Oud Gastel net even anders dan in de omringende gebieden. Hierin zijn vooral de gemiddelde verkoopprijzen relevant, maar als je een completer beeld wilt krijgen, is het raadzaam om ook naar de gemiddelde prijs per vierkante meter te kijken. Deze variatie in prijzen biedt een intrigerend inzicht in de lokale vastgoedmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Oud Gastel

Als je jouw huis wilt verkopen in Oud Gastel, is het kiezen van de juiste makelaar een bepalende factor in het proces. Er zijn veel makelaars die zich profileren op verschillende punten, zoals de snelheid van verkoop, het onderhandelingsvermogen of de kwaliteit van hun klantenservice. Het is aan jou om de best presterende te vinden die op deze punten uitblinkt.

Het is belangrijk om te weten dat de selectie van een makelaar in Oud Gastel een impact heeft op jouw verkoopervaring. Een goede makelaar kan je helpen bij het navigeren door het hele proces, van de waardering tot de onderhandelingen. We adviseren je om verschillende makelaars te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt.

Vergelijk makelaars in Oud Gastel Of lees meer over makelaars in Oud Gastel

Gemiddelde tarieven van makelaars in Oud Gastel

Wist je dat courtages een groot deel uitmaken van de totale kosten bij de verkoop van jouw huis? In Oud Gastel ligt het gemiddelde courtagepercentage op 1,09%. Dit betekent dat je, afhankelijk van de verkoopprijs van je huis, behoorlijk wat makelaarskosten kunt verwachten. Maar vergis je niet, naast de courtage zijn er nog andere kosten die vaak over het hoofd worden gezien.

Veel makelaars rekenen bijvoorbeeld ook opstartkosten om je huis in de verkoop te zetten. Deze kosten liggen gemiddeld rond de € 515. Dat is iets om rekening mee te houden wanneer je een kostenplaatje opstelt. Voor een compleet beeld van alle kosten die je kunt verwachten bij de verkoop van je huis, neem een kijkje op deze handige lijst. Zo word je niet verrast door onvoorziene uitgaven en kun je een weloverwogen keuze maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Oud Gastel

In Oud Gastel is een aanzienlijk deel van de huizenbezitters, met een totaal van koopwoningen. Toch is op dit moment slechts een fractie van deze woningen beschikbaar op de woningmarkt. Hierdoor wordt jouw woning in het huidige verkoopklimaat een aantrekkelijke optie voor potentiële kopers. Een perfect moment dus om je huis onder de aandacht te brengen!

Ben je van plan jouw huis in Oud Gastel te verkopen?

Denk je eraan om jouw huis in Oud Gastel in de verkoop te zetten? De gedachte aan het verkoopproces kan overweldigend zijn. Geen zorgen, wij staan klaar om je door elke fase heen te leiden. Onze website biedt een handig stappenplan voor de verkoop van jouw woning. Alles, van het verkrijgen van een energielabel tot het selecteren van een betrouwbare makelaar, wordt nauwkeurig in overzichtelijke stappen uitgelegd.

Keuze van een goede makelaar is een cruciale stap in het verkoopproces. Zij kunnen niet alleen helpen met het vaststellen van een eerlijke prijs, maar ook potentiële kopers aantrekken en alle logistieke aspecten van de verkoop afhandelen. Zorg ervoor dat je deze keuze niet overhaast maakt. Neem de tijd om grondig elk aspect van het proces te regelen, dit is de sleutel tot een succesvolle en stressvrije verkoop.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op de woningmarkt van Oud Gastel veranderen statistieken onophoudelijk. Om jou als toekomstige verkoper of koper continu van verfijnde en accurate informatie te voorzien, worden de cijfers stelselmatig bijgewerkt en actueel gehouden. Deze informatie helpt je een beter beeld te krijgen van de huidige marktomstandigheden. Zo begrijp je beter hoe de prijzen zich ontwikkelen, welke huizen er onlangs verkocht zijn en hoe lang huizen gemiddeld op de markt blijven. Deze gegevens zijn informatief en waardevol voor zowel kopers als verkopers in Oud Gastel.

Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle woningverkoop op HuisVerkopen.nl

HuisVerkopen.nl is onze online haven waar woningeigenaren alles vinden om hun verkoop in goede banen te leiden. Het gaat veel verder dan louter inzichten in de woningmarkt. Van hieruit kun je bijvoorbeeld ook moeiteloos makelaars vergelijken of vrijblijvend tarieven opvragen bij lokale makelaars. Ons doel is ervoor zorgen dat je via ons platform alle nodige informatie verkrijgt om de juiste keuzes te maken. We bieden je bovendien de kans om een gratis waardebepaling aan te vragen. Zo krijg je een duidelijk beeld van de actuele waarde van je woning, een onmisbaar gegeven voor een succesvolle verkoop. Bovendien kun je via onze website controleren of je woning een geldig energielabel heeft, en zo nodig een energielabel aanvragen bij een lokale energieadviseur.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen