Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Biggekerke

Verkoop je je huis in Biggekerke? Neem dan de tijd om grondig makelaars te vergelijken. Door de juiste keuze te maken, kun je flink besparen. Met de juiste info en tips wordt jouw huisverkoop een stuk eenvoudiger en voordeliger.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Biggekerke

Als je jouw woning in Biggekerke wilt verkopen, zijn er enkele zaken waar je goed op moet letten. Het is van belang dat je voor jouw huis een goede prijs krijgt en dat je de juiste balans vindt tussen kwaliteit en kosten van een makelaar. Een snelle verkoop kan je ook dubbele woonlasten besparen. Daarnaast is het belangrijk dat je de woning goed presenteert, rekening houdt met de huidige woningmarkt in Biggekerke en aandacht hebt voor potentiële gebreken van de woning die naar voren kunnen komen bij onderhandelingen.

Waarschijnlijk zit je vol vragen: Hoe snel worden huizen in Biggekerke verkocht? Wat is de gemiddelde verkoopopbrengst? En hoeveel kun je besparen door makelaars te vergelijken? Al deze vragen zijn begrijpelijk en relevant. Hieronder volgen de actuele cijfers over de woningverkoop in Biggekerke:

Februari 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
65 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 524.777
Besparing (gem.)
€ 1.181

Je huis snel verkopen in Biggekerke

In Biggekerke is de huizenmarkt vrij actief. Woningen wisselen gemiddeld iedere 65 dagen van eigenaar. Toch kun je invloed uitoefenen om ervoor te zorgen dat jouw huis nog sneller verkocht wordt. We geven je drie tips om dit te realiseren.

 1. Presentatie van de woning: De eerste indruk is uitermate belangrijk. Zorg ervoor dat je huis er aantrekkelijk en verzorgd uitziet, zowel binnen als buiten. Geef muren een frisse lick verf, zorg dat rommel is opgeruimd en bied potentiële kopers een gastvrije rondleiding.
 2. De juiste prijs: Zorg dat je woning correct is geprijsd. Te duur en kopers worden afgeschrikt, te goedkoop en je doet jezelf tekort. Schakel een taxateur of professionele makelaar in voor een realistische prijsbepaling.
 3. Online zichtbaarheid: In het digitale tijdperk is een online aanwezigheid onmisbaar. Adverteer op verschillende woningsites en gebruik sociale media om een groter publiek te bereiken. Mooie foto's en een verhelderende beschrijving maken het verschil.
Huis verkopen {locatie} tips

Tips in Biggekerke

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Biggekerke op?

De gemiddelde verkoopprijs voor een huis in Biggekerke op dit moment ligt rond de € 524.777. Deze prijs hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie van het huis, de grootte, de staat van het huis en de vraag in de lokale woningmarkt. Daarnaast speelt ook de economische situatie in het algemeen een rol bij het bepalen van de verkoopprijs.

De gemiddelde prijs per vierkante meter in Biggekerke ligt momenteel rond de € 3.762. Het kan van belang zijn voor het vaststellen van de juiste prijs om een verkoopadvies in te winnen. Een makelaar kan je namelijk een volledig beeld geven van de huidige waarde van jouw huis en je adviseren over een reële vraagprijs in de huidige markt.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Biggekerke

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.000
€ 3.400
€ 3.900

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Biggekerke bij (up-to-date: februari 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Biggekerke.

Tips om je woning te verkopen in Biggekerke

Wil je jouw huis in Biggekerke succesvol verkopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak je geen zorgen. De onderstaande tips kunnen je helpen bij het optimaliseren van de verkoopprijs en het versnellen van het verkoopproces.

 • Onderzoek de markt: Begin met een grondige analyse van de vastgoedmarkt in Biggekerke. Krijg een goed inzicht in de huidige prijzen, en wat kopers in deze regio zoeken.
 • Opknapbeurt: Geef je huis een nieuwe look met een frisse laag verf en zorg dat eventuele beschadigingen zijn gerepareerd. Dit kan het huis aantrekkelijk maken voor kijkers.
 • Fotografie: Huur een professionele fotograaf in. Hoogwaardige foto's kunnen je huis er aantrekkelijker uit laten zien op verkoopplatforms en advertenties.
 • Persoonlijke spullen: Verwijder persoonlijke bezittingen en maak het huis zo neutraal mogelijk. Zo kunnen potentiële kopers zichzelf al zien wonen in het huis.
 • Inschakelen makelaar: Een makelaar heeft de nodige kennis en ervaring om de verkoop efficiënt te begeleiden. Het loont om hierin te investeren.
 • Documenten voorbereiden: Stel alvast alle noodzakelijke documenten samen. Potentiële kopers zullen deze informatie nodig hebben, en het maakt het proces sneller.

Ontdek jouw stappenplan in Biggekerke:

 • Biedt een persoonlijk stappenplan gebaseerd op jouw woning
 • Helpt je bij het regelen en overzien van het totale verkoopproces
 • Eenvoudig bijhouden en beheren van verkoopactiviteiten vanaf één plek
 • Potentieel om duizenden euro's te besparen door goed te vergelijken
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Biggekerke?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Biggekerke kost je als verkoper gemiddeld € 8.703. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Biggekerke In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 524.777) € 6.087
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 8.703

Kosten van makelaars in Biggekerke

Als je jouw huis in Biggekerke wilt verkopen, komen hier onvermijdelijk makelaarskosten bij kijken. De gemiddelde kosten voor een makelaar bestaan vaak uit een basisvergoeding, plus een percentage van de verkoopprijs, ook wel de courtage genoemd. Deze courtage ligt gemiddeld rond de 1,16%.

Hoewel de gemiddelde kosten een goede indicatie bieden, is het belangrijk om te weten dat makelaars verschillende voorwaarden kunnen hanteren. Hierdoor kunnen namelijk de totale kosten van makelaar tot makelaar sterk variëren. Het loont daarom zeker om bij het vergelijken van makelaars in Biggekerke niet alleen naar de kosten te kijken, maar ook naar de diensten en voorwaarden die zij aanbieden.

Lees meer over makelaars in Biggekerke.

Andere kosten bij verkoop

Advieskosten

Als verkoper ben je mogelijk geld kwijt aan advieskosten. Dit zijn de kosten voor juridisch en financieel advies bij de verkoop van je huis. De regels rondom de verkoop van een huis kunnen ingewikkeld zijn en de adviseurs helpen je de juiste stappen te zetten.

Hoewel je er voor zou kunnen kiezen om zonder adviseur te werk te gaan, is dit riskant. Het opleveren van incomplete of incorrecte informatie kan leiden tot vertraging of zelfs het niet doorgaan van de verkoop. Daarom investeer je beter in degelijk advies.

Onderhoudskosten

Voordat je jouw huis op de markt zet, is het verstandig om te investeren in het onderhoud van je huis. Dit kan kleine klusjes zijn, maar ook grotere reparaties aan bijvoorbeeld het dak of de kozijnen.

Door je huis in goede staat te verkopen, vergroot je de kans dat kopers geïnteresseerd zijn. Bovendien is de kans groter dat jouw huis sneller en voor een hogere prijs wordt verkocht. Belangrijk is echter wel dat je begroot voor deze onderhoudskosten.

Verhuiskosten

Zodra je jouw huis hebt verkocht, moet je rekening houden met verhuiskosten. Afhankelijk van hoeveel spullen je hebt, kan dit oplopen tot een flink bedrag. Je huurt namelijk vaak een verhuisbedrijf in om je te ondersteunen.

Goed voorbereiden is het halve werk, dat geldt ook voor het houden van overzicht op de diverse kosten bij de verkoop van je huis. Het is belangrijk, omdat je je dan financieel goed kunt voorbereiden op de verkoop van je woning.

Wanneer mijn huis verkopen in Biggekerke?

Denk je erover om je huis in Biggekerke te verkopen in deze periode februari 2024? Wellicht is dit een uitstekend moment, gezien de gunstige omstandigheden op de woningmarkt. De huidige markt in Biggekerke toont veel overeenkomsten met de situatie in vergelijkbare Nederlandse plaatsen, zowel qua omvang als locatie.

Je vraagt je misschien af, wat maakt dit moment dan zo speciaal? Het antwoord ligt in de huidige vraag- en aanbod verhoudingen. Er is in Biggekerke en vergelijkbare plaatsen een groot aantal potentiële kopers actief, terwijl het aanbod aan huizen relatief beperkt is. Hierdoor ben je in een sterke positie als verkoper.

Vergelijk makelaars in Biggekerke Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Als je jouw huis wilt verkopen, dan wil je alles zo efficiënt en makkelijk mogelijk regelen. Het stappenplan van Huis Verkopen is precies ontworpen om dat mogelijk te maken. Dit stappenplan is specifiek afgestemd op jouw woning, zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet en laat zien wat geregeld moet worden voor de verkoop. Begrijpelijke, overzichtelijke informatie die je helpt door de verkoop van je huis. Het is een manier om je optimaal voor te bereiden op de verkoop van je huis, dus waarom zou je niet gebruikmaken van de mogelijkheden die ons stappenplan biedt?

Vergelijken van makelaars

Met Huis Verkopen vergelijk je eenvoudig verschillende makelaars. Onze tools helpen je de beste makelaar te vinden in Biggekerke. Je bekijkt de prestaties van makelaars, waardoor je de beste keuze kunt maken voor de verkoop van jouw woning.

Opvragen van makelaarstarieven

Benieuwd naar wat makelaars in rekening brengen? Huis Verkopen maakt het mogelijk om makelaarstarieven op te vragen. Hierdoor krijg je inzicht in de kosten en kun je flink besparen op de verkoop van je woning.

Regelen van aanvullende diensten

Behalve het vinden van een goedkope en goede makelaar, biedt Huis Verkopen ook de mogelijkheid om aanvullende diensten te regelen. Of het nu gaat om een energielabel, een verhuizer of woningstyling, Huis Verkopen zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet.

Eenvoudig in gebruik

De website van Huis Verkopen is ontworpen voor gebruiksgemak. Het is een moderne manier om de verkoop van jouw woning te regelen, wat het proces niet alleen makkelijker maakt, maar ook een stuk minder stressvol.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Biggekerke

Je kunt een waardebepaling voor je huis in Biggekerke aanvragen via onze speciale waardebepaling aanvragen pagina. Hier kun je eenvoudig en snel jouw gegevens invullen, waarna lokale makelaars je helpen de waarde van je woning in te schatten.

Een goede makelaar vinden kan best lastig zijn. Gelukkig hebben wij een handige tool om makelaars te vergelijken. Hiermee kan je eenvoudig en snel de beste makelaar in Biggekerke vinden voor de verkoop van je woning.

Het bepalen van de juiste verkoopprijs van je woning in Biggekerke hangt af van veel factoren, waaronder de woningwaarde, marktcondities en vergelijkbare woningen in de buurt. Voor meer informatie, bekijk onze woningwaarde pagina.

Er zijn verschillende kosten verbonden aan de verkoop van je woning in Biggekerke, zoals makelaarskosten en notariskosten. Om een goed beeld te krijgen van alle mogelijke kosten, kun je op onze kostenpagina kijken.

Het snel verkopen van je woning in Biggekerke kan een uitdaging zijn. Op de pagina snel je woning verkopen vind je handige tips en advies om het verkoopproces te versnellen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen