Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Krabbendijke

Wil je jouw huis in Krabbendijke verkopen? Realiseer je dat de makelaarskosten kunnen variëren, maar een goed verkooptraject zich altijd terugbetaalt. Maak de juiste keuzes, laat je goed adviseren en zorg voor de optimale presentatie van jouw woning.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Krabbendijke

Als je overweegt om je huis in Krabbendijke te verkopen, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Ten eerste wil je natuurlijk een goede prijs voor je huis krijgen. Daarnaast wil je niet te veel betalen voor een makelaar. Tot slot wil je je woning zo snel mogelijk verkopen, om dubbele woonlasten te voorkomen. Om dit te kunnen bereiken is het sterk aan te raden om een goede makelaar te kiezen die aantoonbaar presteert in Krabbendijke.

Vraag je je af hoe snel de huizen in Krabbendijke doorgaans verkocht worden? Ben je benieuwd wat de gemiddelde verkoopopbrengst is, of hoeveel je kunt besparen door makelaars te vergelijken? Door te kiezen voor een makelaar die goed presteert in Krabbendijke kun je een snelle verkoop realiseren. Ga daarom naar deze pagina om makelaars te vergelijken en maak zo een weloverwogen keuze. De actuele cijfers over woningverkoop in Krabbendijke volgen hieronder:

Juli 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
106 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 316.166
Besparing (gem.)
€ 1.059

Je huis snel verkopen in Krabbendijke

De verkoop van je woning kan soms een flinke opgave zijn. Toch blijkt uit de gemiddelde verkoopsnelheid van woningen in Krabbendijke dat het lang niet altijd langdurig hoeft te duren. Woningen worden hier gemiddeld binnen een tijdsbestek van 228 dagen verkocht.

 1. Vraag advies aan meerdere makelaars. Hierdoor krijg je inzicht in hun verkoopplannen en kan je de beste keuze maken voor de verkoop van jouw huis.
 2. Presenteer je woning optimaal! Dit betekent een opgeruimde woning en goed onderhouden tuin. Professionele foto's zijn een pré. Een eerste indruk maak je maar één keer!
 3. Stel een realistische vraagprijs op. Een overprized huis zal minder snel kopers aantrekken. Bespreek dit met je makelaar, zij hebben hier ervaring mee en kunnen je adviseren over een geschikte prijs.

Tips in Krabbendijke

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Krabbendijke op?

In de huidige periode staan de huizen in Krabbendijke niet lang te koop. Sterker nog, ze worden vaak verkocht voor een gemiddelde prijs van € 316.166 euro. Dit is echter een gemiddelde en de werkelijke verkoopsom hangt af van verschillende factoren. De staat van het huis, de ligging, het aantal vierkante meters en het type woning spelen allemaal een rol bij de uiteindelijke verkoopprijs. Juist daarom is het belangrijk om goed te informeren en je huis op waarde te schatten.

Een andere interessante maatstaf is de gemiddelde prijs per vierkante meter. In Krabbendijke ligt deze momenteel rond de € 3.416 euro per m2. Maar let op: deze vraagprijzen en verkoopprijzen zijn constant in beweging. Daarom is het goed om deze prijzen in de gaten te houden als je van plan bent om je huis in juli 2024 of daarna te verkopen. Het kan namelijk het verschil maken tussen een goede verkoop en een uitstekende verkoop.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Krabbendijke

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.200
€ 2.300
€ 3.500

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Krabbendijke bij (up-to-date: juli 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Krabbendijke.

Tips om je woning te verkopen in Krabbendijke

Het verkopen van je huis in Krabbendijke kan een uitdagende klus zijn. Het is niet alleen een kwestie van de prijs bepalen, maar ook van je huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren. Hier volgen enkele tips om je huis in Krabbendijke succesvol te verkopen.

 • Professionele fotografie: Huur een professionele fotograaf in om je woning goed in beeld te brengen. Een goede fotopresentatie trekt meer kijkers en verhoogt de kans op een snelle verkoop.
 • Geef kleine make-overs: Fris de kamers op met een nieuwe laag verf, vernieuw verouderde hardware of vervang gedateerde vloerbedekking. Deze kleine ingrepen kunnen een groot verschil maken in de aantrekkelijkheid van je huis.
 • Netheid en opruimen: Verminder het aantal persoonlijke bezittingen en zorg voor een schoon en opgeruimd huis. Het maakt het makkelijker voor potentiële kopers om zichzelf in jouw huis te zien wonen.
 • Onderhoud de tuin: Een goed onderhouden tuin kan de eerste indruk van je huis sterk verbeteren. Maak paden schoon, snoei struiken en planten, en zorg ervoor dat het gazon er netjes uitziet.
 • Energie-efficiëntie: Denk aan zonnepanelen of een nieuwe HR-ketel. Deze investeringen verhogen de waarde van je huis en zijn voor veel kopers een belangrijk argument om voor jouw huis te kiezen.
 • Open huis: Organiseer een open huis-dag. Dit geeft potentiële kopers de kans om de sfeer van het huis te ervaren en kan hen over de streep trekken om een bod te plaatsen.

Ontdek jouw stappenplan in Krabbendijke:

 • Speciaal voor jouw woning samengesteld stappenplan
 • Voorkomt overslaan van belangrijke verkoopstappen
 • Bespaar duizenden euro's door goede vergelijking
 • Gratis en vrijblijvend, je zit nergens aan vast
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Krabbendijke?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Krabbendijke kost je als verkoper gemiddeld € 4.634. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Krabbendijke In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 316.166) € 3.762
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 4.634

Kosten van makelaars in Krabbendijke

Wanneer je een huis wilt verkopen in Krabbendijke, zul je rekening moeten houden met de kosten van een makelaar. De meeste makelaars rekenen een courtage, dit houdt in een percentage van de verkoopprijs van de woning, die als vergoeding voor hun diensten wordt gevraagd. Gewoonlijk ligt dit percentage voor makelaars in Krabbendijke rond de 1,19%.

Buiten de courtage, vragen de meeste makelaars ook opstartkosten. Deze opstartkosten zijn bedoeld om de initiële kosten te dekken die de makelaar maakt om jouw huis op de markt te brengen. Deze kosten bedragen in Krabbendijke gemiddeld € 515. Daarnaast varieert de dienstverlening tussen makelaars aanzienlijk, dus zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt over wat je verwacht dat de makelaar voor je doet.

Lees meer over makelaars in Krabbendijke.

Andere kosten bij verkoop

Onderhoudskosten

Bij de verkoop van je woning zijn de onderhoudskosten onontkoombaar. Alle zichtbare gebreken en schade aan de woning kunnen een lagere verkoopprijs betekenen. Daarom moet je mogelijk wat investeren in de algemene conditie van de woning: denk aan schilderwerk, sanitair en de tuin.

Investeringen in het onderhoud van je woning kunnen leiden tot een hogere verkoopprijs. Een vers likje verf of een mooie nette tuin kunnen veel extra waarde toevoegen in de ogen van potentiële kopers. Wat je investeert in onderhoudskosten, verdien je vaak indirect weer terug.

Kosten voor energiebesparende maatregelen

Energiezuinigheid speelt een steeds grotere rol in de woningmarkt. Daarom kunnen energiebesparende maatregelen een slimme investering zijn. Van het plaatsen van zonnepanelen en het isoleren van de woning tot het installeren van dubbel glas: alles om je energielabel te verbeteren.

Een beter energielabel kan de verkoopprijs van je woning aanzienlijk verhogen. Niet alleen wordt je woning aantrekkelijker voor potentiële kopers, maar het kan ook nog eens helpen bij de onderhandelingen over de prijs. Investeren in energiebesparing kan dus zeker de moeite waard zijn.

Verhuiskosten

Als je jouw woning verkoopt, zul je moeten verhuizen. Daar komen kosten bij kijken. Van de verhuizers en het inpakmateriaal tot de kosten voor opslag, als je tijdelijk elders moet verblijven. Deze kosten zijn makkelijk over het hoofd te zien, maar spelen wel degelijk een rol.

Deze verhuiskosten kunnen in de honderden euro's lopen, afhankelijk van de grootte van je inboedel en de afstand naar je nieuwe woning. Hoewel het verleidelijk kan zijn om te besparen op deze kosten, kan een professionele verhuizer veel stress besparen en de overgang soepeler maken.

Wanneer mijn huis verkopen in Krabbendijke?

Heb je overwogen om jouw huis in Krabbendijke te verkopen injuli 2024? De huidige dynamische woningmarkt geeft wellicht aanleiding tot die vraag. Voor een gedegen advies passend bij jouw situatie, is een goede makelaar onmisbaar. Ze hebben het beste zicht op de verkoopmogelijkheden van jouw woning in deze tijd.

Vraag je je af of dit het juiste moment is om je woning in Krabbendijke te verkopen? In deze ongewisse tijden kunnen we natuurlijk nooit met volledige zekerheid zeggen dat dit het perfecte moment is. Echter, met de juiste begeleiding van een ervaren makelaar, kun je met vertrouwen de stap zetten om jouw huis in de verkoop te zetten.

Vergelijk makelaars in Krabbendijke Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Huis Verkopen maakt het verkopen van jouw woning niet alleen eenvoudiger, maar ook slimmer. Middels een helder, overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken stappenplan maakt Huis Verkopen jou wegwijs in de wereld van woningverkoop. Of je nu net begint aan het proces of al een eind op weg bent, het stappenplan van Huis Verkopen helpt je in iedere fase van de woningverkoop. Wij raden je aan dit stappenplan te gebruiken om te zorgen dat je aan alles denkt en niets over het hoofd ziet.

Groot aanbod aan dienstverlening

Huis Verkopen helpt je niet alleen met het vinden van een goede makelaar of het regelen van een energielabel. Het online platform biedt een rijk aanbod aan dienstverlening, waaronder het vinden van betrouwbare ontruimers en verhuizers in Krabbendijke. Zo regel je in één klap alles wat je nodig hebt voor de verkoop van je woning.

Onafhankelijke vergelijkingsmogelijkheden

Met Huis Verkopen krijg je de mogelijkheid om specialisten te vergelijken op prijs en kwaliteit. Dit is enorm waardevol, want het helpt je de beste keuze te maken in wie je wilt inschakelen voor jouw woningverkoop. Zo weet je zeker dat je kosten bespaart en de beste kwaliteit krijgt.

Volledig gratis en vrijblijvend

Het gebruik van Huis Verkopen is volledig gratis en zonder verplichtingen. Je kunt in jouw eigen tempo en op een moment dat het jou uitkomt alle informatie bekijken, vergelijken en offertes aanvragen. Er is geen druk, alleen gemak.

Compleet beeld van woningverkoop

Huis Verkopen is een bron van informatie. Het platform geeft je een compleet beeld van wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van je woning. Daarbij helpt het je de juiste keuzes te maken, of je nu snel wilt verkopen of gaat voor een maximale verkoopprijs.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Krabbendijke

Een huiswaardering kan helpen bij de bepaling van een passende verkoopprijs. Een lokale makelaar kan hierbij ondersteuning bieden. Om een correcte verkoopprijs te kunnen bepalen, kan je gratis een waardebepaling aanvragen bij een lokale makelaar.

Voor een goede voorbereiding op de verkoop van je huis kan je het stappenplan op onze website doorlopen. Daarin staan alle stappen die je moet zetten voor een succesvolle verkoop van je huis in Krabbendijke.

De verkoop van een huis kan gepaard gaan met verschillende kosten, waaronder makelaarskosten, notariskosten en eventuele gemeentelijke belastingen. Op deze pagina vind je meer gedetailleerde informatie over de kosten van de verkoop van een huis.

Dat hangt af van je persoonlijke situatie en kennis van de woningmarkt in Krabbendijke. Een makelaar kan je wel van deskundig advies en ondersteuning voorzien. Je kunt hier makelaars vergelijken om de beste keuze te maken.

Er zijn verschillende strategieën om je huis sneller te verkopen. Goede promotie is belangrijk, net zoals het huis aantrekkelijk maken voor kijkers. Voor meer tips om je huis snel te verkopen, kan je op deze pagina terecht.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen