Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Rosmalen

De juiste keuze maken in een verkoopmakelaar in Rosmalen kan het verschil betekenen in de succesvolle verkoop van je woning. Het vereist een makelaar met lokale kennis, ervaring en een gedegen verkoopstrateeg. Neem voldoende tijd om verschillende makelaars te vergelijken en hun aanpak te overwegen.

Over makelaars in Rosmalen

Je wilt jouw woning in Rosmalen verkopen en daarbij reken je op een makelaar die begrijpt wat je belangrijk vindt. Je zoekt een makelaar die jouw woning optimaal in de markt kan zetten en de beste prijs kan realiseren. Daarbij vertrouw je op deskundigheid en open communicatie om het verkoopproces soepel en succesvol te laten verlopen. De keuze voor een goede makelaar is dus essentieel om met vertrouwen aan jouw verkoopavontuur te beginnen.

Via ons platform geven we je de handvatten om de meest passende verkoopmakelaar in Rosmalen te vinden. We presenteren je relevante informatie en heldere statistieken van de verschillende makelaars die in Rosmalen actief zijn. Op die manier kun je ze goed tegen elkaar afwegen. Dit maakt het voor jou eenvoudiger om de makelaar te selecteren die het best op jouw wensen aansluit. Wil je meer te weten komen over tarieven en prestaties van deze makelaars? Aan het einde van deze pagina vind je hierover meer details:

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.772
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 15.873
Besparing (gem.)
€ 1.677

Actueel

 • Op dit moment liggen de courtages voor makelaars in Rosmalen rond de 1,05% van de verkoopprijs. Dit is het gemiddelde percentage dat je aan courtage betaalt als je jouw huis verkoopt.
 • Het is handig om te weten dat de gemiddelde verkoopprijs in Rosmalen momenteel rond de € 549.709 ligt. De gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter ligt op € 4.110. Voor meer informatie over de huidige woningprijzen kun je terecht op deze pagina over de huizenmarkt.
 • De gemiddelde makelaar in Rosmalen rekent momenteel € 5.772 aan kosten voor het verkopen van een huis. Aangezien dit tarief sterk kan variëren, is het vergelijken van verschillende makelaarstarieven de moeite waard.

Uitgelichte makelaars in Rosmalen

In Rosmalen wemelt het van de makelaars die staan te popelen om je bij te staan in de verkoop van je huis. Toch is het verstandig niet halsoverkop te springen bij de eerste de beste makelaar, maar een weloverwogen keuze te maken. Voor het maken van deze keuze zou je kunnen overwegen om de verschillende makelaars te vergelijken op basis van vier belangrijke factoren: ervaring, verkoopstrategie, tarieven, en klantreviews.

Logo Abelen Makelaars en Taxateurs b.v.

Abelen Makelaars en Taxateurs bv

Abelen Makelaars en Taxateurs is een vertrouwd en deskundig makelaarskantoor met een persoonlijke aanpak. Dit familiebedrijf is ruim 40 jaar geleden opgericht in Rosmalen en staat bekend om haar kennis van de markt en betrokkenheid. Ze bieden verkoop-, aankoop- en taxatiediensten en zorgen ervoor dat jouw wensen altijd bovenaan staan. Deze NVM-makelaar heeft een sterk netwerk opgebouwd en biedt dankzij haar ervaring en continue bijscholing hoogwaardige kwaliteit aan haar klanten.
Logo Aelmans Rentmeesters en Makelaars

Aelmans Rentmeesters en Makelaars

Aelmans Rentmeesters en Makelaars is een aangesloten lid van de NVM. Met hun deskundige team focussen ze op transparantie en betrouwbaarheid. Ook bieden ze een complete service voor diverse vastgoedbehoeftes - van aankoop tot verkoop. Als onderdeel van de Aelmans Adviesgroep hebben ze toegang tot diverse experts. Voor transparante taxatie voldoen hun taxateurs aan de strenge normen van het NWWI, waardoor je krijgt wat je verwacht en verdient. Ideaal wanneer je een betrouwbaar en deskundig advies zoekt.
Logo Het Waare Huis

Het Waare Huis

Met 20 jaar ervaring is Het Waare Huis een prominente makelaar in de regio Rosmalen/'s-Hertogenbosch, gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als bestaande panden. In hun aanpak combineren ze vakkennis met een persoonlijke touch voor een soepel verkoopproces. Vooral hun complete woningpresentatie - inclusief Funda Blikvanger - springt in het oog. Of je nu je woning wilt verkopen of je droomhuis zoekt, Het Waare Huis biedt verkoop, aankoop, taxaties en financieel advies onder één dak.
Logo KOMWONEN makelaars

KOMWONEN makelaars

Bij KOMWONEN makelaars geniet je van jarenlange ervaring en persoonlijke begeleiding in de Rosmalen en 's-Hertogenbosch woningmarkt. Of je nu wilt verkopen, taxeren, huren of kopen, hun kleine, toegewijde team staat klaar om je belangen te behartigen. Deskundig in woningstyling en -fotografie, bieden ze ook diensten in het Engels. Met hun NVM-lidmaatschap en diverse certificaten, streven zij naar het beste resultaat voor jou.
Logo Makelaar073

Makelaar073

Makelaar073 is een ervaren makelaar die je nodig hebt bij het spannende proces van een woningverkoop. Ze bieden professionele begeleiding, lokale marktkennis en flexibele diensten die op jouw specifieke wensen aansluiten. Daarnaast hanteren ze een transparante prijsstelling. Ze bieden keuze tussen volledige ontzorging of het uitvoeren van enkele werkzaamheden zelf, waardoor je mogelijk kunt besparen. Met een gemiddelde beoordeling van 9.4 op Funda, is Makelaar073 een betrouwbare partner in vastgoed.
Logo Raadhuys Makelaars

Raadhuys Makelaars

Als je zoekt naar een makelaar om je huis te verkopen, is Raadhuys Makelaars een veilige keuze. Dit jonge, actieve team is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van zowel nieuw- als bestaande bouw, taxaties maar ook verhuur. Scholing en ervaring leveren de juiste know-how voor begeleiding tijdens het gehele traject. Daarnaast bieden ze ook extra diensten aan zoals woningfotografie en woningstyling. Het ‘no cure, no pay’ systeem zorgt voor zekerheid en vertrouwen.
Logo Stoffels Makelaardij

Stoffels Makelaardij

Als je op zoek bent naar een makelaar die de beste resultaten levert, dan is Stoffels Makelaardij de juiste keuze. Met een professionele en persoonlijke aanpak zorgen ze dat je je goed voelt in je nieuwe huis. Ze nemen alles uit handen bij de aan- of verkoop van je huis en zorgen voor maatwerk door te investeren in het leren kennen van jou en je wensen. Naast Nederlands, kun je ook in het Engels bij ze terecht.
Logo Viermakelaars Rosmalen

Viermakelaars Rosmalen

Als je op zoek bent naar een deskundige makelaar in Rosmalen en omgeving, is Viermakelaars Rosmalen een goede keuze. Ze kennen de regio als geen ander en hebben een groot netwerk. Met hun diensten in verkoop, aanhuur en taxaties en hun expertise in de markt en juridische zaken, staan ze niet alleen als makelaar, maar ook als adviseur voor je klaar. Met vier gedreven medewerkers, gevestigd in de Raadhuisstraat, bieden ze jou een betrouwbare service.

Let op: de ideale verkoopmakelaar voor jouw woning staat mogelijk niet in het bovenstaande overzicht. Er zijn nog tal van andere makelaars actief in Rosmalen. We begrijpen dat het van belang is om de beste match te vinden voor jouw situatie. Daarom kun je bij Huis Verkopen alle makelaars in Rosmalen vergelijken om zo de meest geschikte keuze te maken.

Vergelijk makelaars in Rosmalen Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Rosmalen?

Een makelaar in Rosmalen rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,05% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 549.709 in Rosmalen komt dit neer op € 5.772 aan makelaarskosten (update april 2024).

In Rosmalen kiezen de meeste makelaars voor een courtage als betalingsstructuur bij verkoop van je huis. Dit percentage wordt berekend aan de hand van de uiteindelijke verkoopprijs van je woning. Goed vergelijken kan je dus veel voordeel opleveren.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Rosmalen 0,61% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.677 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Houd in gedachten dat een courtage altijd afgestemd wordt op individuele situaties, waardoor de hoogte kan variëren.

Kosten van makelaars in Rosmalen

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.400
€ 5.900
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Rosmalen

Je zal al snel merken dat veel makelaars in Rosmalen opstartkosten rekenen. Maar wat zijn opstartkosten precies? Dit zijn kosten die een makelaar in rekening brengt nog voordat jouw huis in de verkoop gaat. Deze kosten worden gemaakt ten behoeve van de voorbereiding voor de verkoop. Je kan dan denken aan het inmeten van je woning, maken van professionele foto's en de promotie van je woning op verschillende kanalen.

De hoogte van deze opstartkosten varieert vaak. Gemiddeld liggen ze ergens tussen de € 400 en € 700, maar dit is afhankelijk van de makelaar en wat er allemaal gedaan moet worden voor de start van de verkoop. Om een beter beeld te krijgen bij de tarieven van verschillende makelaars in Rosmalen, inclusief hun opstartkosten, kun je bij ons eenvoudig en vrijblijvend tarieven opvragen.

Intrekkingskosten van makelaars in Rosmalen

Als je van plan bent om je huis in Rosmalen te verkopen, moet je rekening houden met mogelijke bijkomende kosten. In veel gevallen kunnen makelaars namelijk intrekkingskosten in rekening brengen, als je beslist om je woning voortijdig uit de verkoop te halen. Of wel, als je beslist de verkoopopdracht in te trekken voordat de woning daadwerkelijk is verkocht.

Misschien vraag je je af wat intrekkingskosten precies zijn. Het is vrij simpel. Dit zijn kosten die de makelaar maakt tijdens de verkoop van je huis en die niet worden gedekt door de uiteindelijke verkoopprijs. Denk bijvoorbeeld aan advertentiekosten, fotografie, bezichtigingen en het opmaken van het verkoopcontract. Besluit je om de verkoop stop te zetten, bijvoorbeeld omdat je toch besloten hebt om in je huis te blijven wonen of omdat een familielid de woning wil kopen, dan moet je vaak deze ongedekte kosten alsnog betalen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Rosmalen met een vast tarief

Er zijn verschillende soorten makelaars in Rosmalen, waaronder makelaars die werken met een vast tarief. Dit heeft zeker voordelen. Het biedt je transparantie over wat de verkoop van jouw woning je gaat kosten. Geen verrassingen achteraf, je weet van tevoren precies waar je aan toe bent. Het gemiddelde vaste tarief dat makelaars in Rosmalen hanteren ligt rond de € 3.250 (update: april 2024).

De keuze voor een vast tarief kan echter ook gerechtvaardigde nadelen hebben. Stel, je hebt jouw woning laten taxeren en de marktprijs is vastgesteld op 300.000 euro. Je kiest voor een makelaar met een vast tarief en de woning wordt verkocht voor deze prijs. Maar stel dat een makelaar die werkt op basis van courtage, vanwege zijn expertise en netwerk, de woning had kunnen verkopen voor 320.000 euro. Dan had je zelfs met een courtage van 1,5% meer overgehouden.

Tip: De meeste woningverkopers in Rosmalen zien af van een makelaar met een vast tarief. Geen wonder, want een hogere verkoopprijs is voor de meeste verkopers het belangrijkste. Dus, zelfs met het betalen van courtage, kan het financieel gunstiger uitpakken om te kiezen voor een makelaar die werkt op basis van courtage.

4 feitjes over makelaars in Rosmalen

 • Als je van plan bent om je huis in Rosmalen te verkopen, kan een makelaar je helpen om een hoger rendement te behalen. Huizen in Rosmalen worden gemiddeld 9% winstgevender verkocht met een makelaar dan zonder makelaar.
 • De inschatting van de waarde van een woning in Rosmalen kan flink verschillen tussen verkoopmakelaars. Het kan voorkomen dat er een verschil van wel €34.000 wordt geschat. Aan de hand van deze pagina kun je een gratis waardebepaling aanvragen bij de makelaar.
 • De makelaarscourtage kan variëren per makelaar in Rosmalen. De duurste makelaar heeft een gemiddelde courtage van 1,46%, maar de meeste makelaars zijn goedkoper dan dit percentage.
 • Voor het kiezen van een geschikte makelaar, vraagt een Rosmalense woningverkoper gemiddeld aan drie verschillende makelaars om verkoopadvies voordat er een definitieve keuze wordt gemaakt.

Wat levert de beste makelaar in Rosmalen op?

In Rosmalen kan de kwaliteit en service van makelaars enorm variëren. Dit betekent dat het vergelijken van makelaars voor potentiële verkopers van grote waarde kan zijn. Je wilt immers het optimale resultaat behalen bij de verkoop van je woning.

Dit is hoe je de beste makelaars in Rosmalen herkent:

 • Volgens onze data lukt het de toonaangevende makelaars in Rosmalen om woningen voor een bedrag boven de oorspronkelijke verkoopprijs te verkopen. Het extra bedrag dat deze makelaars voor jou realiseren is gemiddeld € 14.627.
 • Daarbij blijkt uit onze statistieken dat de snelste makelaars in Rosmalen huizen gemiddeld binnen een kortere periode weten te verkopen dan hun collega's. Woningen worden door deze makelaars gemiddeld 16 dagen sneller verkocht.

De beste makelaar in Rosmalen vinden

Op zoek naar de beste makelaar in Rosmalen? Wij houden alle verkoopstatistieken van alle makelaars in Rosmalen en omgeving bij. Zo weten we precies welke makelaar daar bovengemiddeld en effectief presteert.

Daarnaast moet een makelaar ook goed aansluiten bij jouw situatie en voorkeuren. De makelaars in Rosmalen worden daarom gematcht aan de hand van jouw ingevulde situatie en verkoopwensen. Om de ideale match te vinden, kun je beginnen met makelaars vergelijken.

Waar moet je op letten bij makelaars in Rosmalen?

Wanneer je jouw huis in Rosmalen wilt verkopen, is het van belang om de juiste makelaar te kiezen. Hier zijn vijf punten om in het oog te houden:

Ervaring in de lokale markt

Het is belangrijk dat de makelaar bekend is met de lokale woningmarkt in Rosmalen. Deze kennis kan je helpen bij het strategisch positioneren en prijzen van jouw woning.

Communicatiestijl en -frequentie

Houd rekening met de communicatiestijl van de makelaar. Je zult tijdens het verkoopproces regelmatig met deze persoon moeten communiceren, dus zorg dat deze stijl bij jou past.

Dienstenpakket

Onderzoek welke diensten de makelaar aanbiedt. Zaken als fotografie, woningpromotie en bezichtigingen kunnen bijvoorbeeld inbegrepen zijn, maar zijn niet altijd vanzelfsprekend.

Verkoopstrategie

De gehanteerde verkoopstrategie kan invloed hebben op de snelheid en opbrengst van de verkoop. Een goede strategie sluit aan bij jouw situatie en de specifieke eigenschappen van jouw woning.

Vergelijk kosten

Vergelijk de kosten van verschillende makelaars. Je wilt een eerlijke prijs voor de diensten en het moet passen binnen jouw budget. Let op: de goedkoopste is niet altijd de beste keuze.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Bij de verkoop van je huis kan een NVM-makelaar uit Rosmalen een belangrijke rol spelen. Deze makelaars hebben diepgaande kennis van de lokale woningmarkt en zetten deze expertise in om jouw verkoopproces soepel te laten verlopen.

Zowel NVM, VBO als VastgoedPRO makelaars bieden allround ondersteuning tijdens het gehele verkoopproces. Van een gedegen waardebepaling en strategische prijsstelling tot effectieve marketing en koopovereenkomst. Zij behartigen jouw belangen en streven naar een succesvolle en zorgeloze verkoop.

Wat doet een makelaar in Rosmalen?

Een makelaar uit Rosmalen kan je bijstaan in het proces van het verkopen van jouw huis. Zij bieden ondersteuning gedurende het hele verkooptraject, van taxatie tot overdracht.

Ze hebben gedegen kennis over de lokale huizenmarkt en onderhandelen namens jou met potentiële kopers met als doel het bereiken van het best mogelijke verkoopresultaat.

 • Huiswaardering
 • Marketingstrategie ontwikkelen
 • Onderhandelingen voeren
 • Aankoopcontract regelen
 • Afhandelen van de verkoop

Waarom een makelaar in Rosmalen inschakelen?

Het verkopen van je huis is vaak een stressvolle onderneming. Het vergt tijd, kennis en vaak is er veel emotie bij betrokken. Om het proces zo vlot en stressvrij mogelijk te laten verlopen, is het inschakelen van een professionele makelaar in Rosmalen een verstandige keuze. Een goede makelaar maakt een wezenlijk verschil door je huis voor de maximale prijs te verkopen en is het instrument dat je nodig hebt om van je huisverkoop een succes te maken.

Kennis van de plaatselijke markt

Een lokale makelaar leeft en werkt in dezelfde gemeenschap als jij. Ze hebben een diepgaande kennis van de plaatselijke markt, de prijsontwikkelingen en woningvoorraad. Met deze kennis kan de makelaar een realistische prijs vaststellen voor je woning en zo de kans op een succesvolle verkoop vergroten.

Professionele presentatie

Het juist presenteren van je huis kan het verschil maken tussen een snelle verkoop en een woning die lang op de markt blijft. Een makelaar in Rosmalen zorgt voor een professionele presentatie van je woning, door middel van professionele fotografie en een overtuigende beschrijving van je huis.

Effectieve onderhandelingsvaardigheden

Het klinkt misschien eenvoudig, maar het onderhandelen over de prijs van een huis is een kunst op zich. Een makelaar heeft jarenlange ervaring en onderhandelingsvaardigheden om voor jou de beste verkoopprijs te realiseren. Ze kennen de ins en outs van het vak en zorgen dat jij aan het langste eind trekt.

Ontzorgen en begeleiden

De verkoop van je woning is meer dan alleen de overdracht van sleutels. Het is een proces dat stress en onzekerheid met zich mee kan brengen. Een makelaar in Rosmalen neemt jou deze zorgen uit handen en begeleidt je gedurende het gehele proces, zodat je met een gerust hart je woning kunt verkopen.

Informatie over Rosmalen

Rosmalen, gelegen aan de oostkant van 's-Hertogenbosch, staat bekend om haar groene omgeving en gezellige dorpssfeer. De inwoners waarderen de sterke gemeenschapszin en het bruisende verenigingsleven.

De historie van Rosmalen gaat terug tot de middeleeuwen, wat zichtbaar is in de gerestaureerde gebouwen en herenhuizen die verspreid zijn door het dorp. De oude dorpskern straalt nog altijd veel charme uit.

Daarnaast biedt Rosmalen talrijke recreatiemogelijkheden. Denk hierbij aan het Autotron, een bekend evenementencomplex, of de diverse parken en bossen in de omgeving die perfect zijn voor een ontspannen wandeling.

Weetje: Bijzonder aan Rosmalen is dat de huizenmarkt constant in beweging is. De vraag naar betaalbaar wonen blijft groeien. Voor actuele informatie hierover kun je de woningmarktcijfers raadplegen.

Makelaars in Rosmalen vergelijken

De vergelijkingsoptie van Huis Verkopen stelt je in staat objectief en volledig vrijblijvend te informeren over de prestaties van makelaars in Rosmalen. Zo kun je de makelaar kiezen die het beste bij jouw situatie past.

 • Bespaar op makelaarskosten
 • Ontvang een gratis woningwaardebepaling
 • Verkrijg gratis verkoopadvies
 • Vind de makelaar met de beste prijs/kwaliteit-verhouding

Dit proces werkt heel eenvoudig: je geeft jouw adres, voorkeuren en wensen op in ons online platform, waarna wij je koppelen aan de verkoopmakelaars in Rosmalen die het best overeenkomen met jouw profiel. Deze makelaars zullen je informeren over hun aanpak en voorstel, waardoor jij een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de meest gunstige keuze kunt maken. Bij Huis Verkopen kies je voor kwaliteit en gemak.

Vergelijk makelaars in Rosmalen Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Rosmalen

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Rosmalen zijn € 515. Je kunt deze kosten van diverse makelaars vergelijken om een goede keuze te maken.

Je bespaart gemiddeld € 1.677 als je verschillende makelaars vergelijkt. Voor een vergelijking van makelaars in Rosmalen kun je online terecht.

De gemiddelde kosten voor een makelaar in Rosmalen zijn € 5.772. Vergelijk deze kosten met andere steden op onze vergelijkingspagina.

De gemiddelde verkoopsnelheid van woningen in Rosmalen is 44 dagen. Je kunt deze snelheid optimaliseren met goede verkoopstrategieën.

De gemiddelde verkoopprijs van woningen in Rosmalen is € 549.709. Dit kan variëren afhankelijk van de staat en locatie van het woning.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen