Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Abbega

In het kader van je huis verkopen in Abbega bieden actuele statistieken en vastgoedcijfers op deze pagina een helder beeld. Zo krijg je een schatting van de waarschijnlijke vraagprijs, dankzij de weerspiegeling van de huidige woningprijzen op juli 2024. Deze informatie kan enorm helpen bij je beslissingen, en je beter voorbereiden op de uitdagingen van de woningmarkt.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Abbega

In Abbega is de laatste 3 maanden de gemiddelde verkoopprijs € 408.375 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 361.500 euro. Deze cijfers geven een recente weerspiegeling van de woningmarkt in Abbega. Om meer inzicht te krijgen in de ontwikkeling van de woningprijzen in deze stad, verwijzen we je naar de grafiek hieronder:

Huizenprijzen in Abbega

Afgelopen 3 maanden

€ 135.000
€ 297.000
€ 458.000

Wanneer je overweegt om je huis te verkopen, is het raadzaam om te kijken naar de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Abbega. Een simpele rekensom kan je helpen: vermenigvuldig het aantal vierkante meter van je woning met de huidige gemiddelde m2 prijs. Zo krijg je een indicatie van de mogelijke opbrengst van de woningverkoop. Verdiep je in de onderstaande grafiek voor een visueel inzicht in de afgelopen 3 maanden:

Huizenprijzen in Abbega per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.300
€ 2.700
€ 3.100

Prijsontwikkeling Abbega laatste 12 maanden

Bekijk de onderstaande grafiek om een visueel overzicht te krijgen van hoe de huizenprijzen in Abbega zich ontwikkeld hebben in het afgelopen jaar. Je kunt hierdoor treffend inzien welke tendensen zich hebben voorgedaan op de lokale woningmarkt.

De gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand krijgt hierbij bijzondere aandacht, deze reikt tot € 408.375. Echter zonder enig oordeel of aanname, deze informatie dient puur ter feitelijke weergave van hoe de markt beweegt:

Wat is mijn woning in Abbega waard?

De waarde van jouw woning in Abbega is niet constant, maar verandert doorlopend. Dit komt door factoren zoals de actuele marktcondities, het algeheel onderhoudsniveau van het huis en de populariteit van de buurt. Het meest variabele en bepalend element in deze context is ongetwijfeld de marktconditie.

Om verwarring en mogelijke teleurstelling te voorkomen, wil je natuurlijk weten wat de huidige waarde van je woning is. Het helpt immers om realistische verwachtingen te stellen en afspraken te maken. Dit kan eenvoudig met een gratis waardebepaling door een erkende makelaar.

Een gratis waardebepaling vindt bij je thuis plaats. Eén bezoek van de makelaar is al voldoende om een accurate waardebepaling te realiseren. Naast tijdbesparing biedt dit bovendien de kans om direct eventuele vragen aan de expert te stellen. Dit praktische aspect maakt het proces bijzonder efficient.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is algemeen bekend dat de woningmarkt sterk varieert van locatie tot locatie. Niet alleen de huisprijzen in Abbega, maar ook die in omliggende plaatsen spelen een rol in dit complexe beeld.

Door niet alleen de marktcijfers van Abbega, maar ook die van vergelijkbare plaatsen erbij te betrekken, wordt een completer beeld van de huidige stand van de woningmarkt verkregen. Hieronder verschaffen de grafieken ons verdere inzichten in de gemiddelde verkoopprijzen, zowel in totaal als per vierkante meter:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Abbega

Vraag je je wel eens af welke verschillen er tussen makelaars in Abbega bestaan? Wel, ze kunnen aanzienlijk variëren, bijvoorbeeld qua kosten, aanpak, en kennis van lokale markttrends. Jij zou namelijk andere eisen kunnen hebben dan je buurman, en dus past een andere makelaar beter bij je.

De keuze voor een goede makelaar kan de verkoop van je huis in Abbega sterk beïnvloeden. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het vaststellen van de juiste vraagprijs, het aantrekkelijk presenteren van je woning en het succesvol onderhandelen met potentiële kopers.  Het is dan ook een slimme zet om de makelaars te vergelijken, en zo de makelaar te vinden die het beste bij jouw situatie en voorkeuren past.

Vergelijk makelaars in Abbega Of lees meer over makelaars in Abbega

Gemiddelde tarieven van makelaars in Abbega

Heb je besloten om je woning in Abbega te verkopen, dan is de courtage van een makelaar een belangrijk aspect waar je zeker op wilt letten. Het gemiddelde makelaarstarief in Abbega is 1,16% van de verkoopprijs. Voor een woning met de gemiddelde verkoopprijs van € 408.375 euro, houdt dit een flinke som geld in.

Om er zeker van te zijn dat je niet te veel betaalt, is het raadzaam om bij verschillende makelaars de tarieven op te vragen. Hierdoor krijg je een goed beeld van de verschillende tarieven en kun je makelaars vergelijken op prijs. Echter, vergeet niet dat niet alleen het tarief, maar ook de kwaliteit en service van een makelaar een grote rol spelen bij succesvolle verkoop van je huis.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Abbega

In het schilderachtige dorp Abbega is een variëteit aan koopwoningen te vinden. Deze woningen kunnen dienen als een gezellig thuis voor jezelf of als een rendabele investering voor verhuur. Echter, vergeet niet dat slechts een fractie van het totaal aantal koopwoningen - een getal gemarkeerd door 91 - daadwerkelijk beschikbaar is voor aankoop of huur. Hoewel dit aantal continu fluctueert, blijft het aanbod relatief beperkt.

Aantal verkochte woningen in Abbega

De woningmarkt in Abbega heeft het afgelopen jaar veranderingen doorgemaakt. Er zijn verschillende aanmeldingen voor de verkoop van woningen geregistreerd en diverse transacties afgesloten. In totaal is er een aantal van 4 woningen verkocht. Bekijk hieronder de exacte cijfers in de grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Abbega te verkopen?

Bij het verkopen van je huis in Abbega zijn er heel wat zaken waar je rekening mee moet houden. Het is belangrijk om een accurate waardebepaling aan te vragen zodat je weet wat je huis waard is. Je moet ook een betrouwbaar energielabel aanvragen en oog hebben voor de verkoopaspecten van je woning. Bovendien kan een goede verkoopmakelaar een aanzienlijke impact hebben op de verkoop van je woning.

Om in goede banen te leiden, kan een stappenplan voor de verkoop van je woning erg nuttig zijn. Dit plan zal je doorheen de hele verkoop begeleiden, van het vinden van een makelaar en het bepalen van een realistische vraagprijs, tot het onderhandelen met mogelijke kopers. Op die manier houd je overzicht en weet je beter wat je te wachten staat tijdens dit intense proces.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Ben je van plan om binnenkort je woning in Abbega te verkopen? Op HuisVerkopen.nl vind je up-to-date informatie over de huizenprijzen in deze regio. Wij houden de nieuwste vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en woningaanmeldingen continu bij, zodat je altijd beschikt over de meest actuele gegevens bij de verkoop van je huis.

Alle verkoopdiensten vlot geregeld met HuisVerkopen.nl

Op HuisVerkopen.nl ben je aan het juiste adres voor een vlotte en zorgvuldige voorbereiding van de verkoop van jouw woning. Onze routekaart vertelt je precies wat er allemaal geregeld moet worden. Bovendien kun je via onze site snel en eenvoudig een gratis waardebepaling of het energielabel van je woning aanvragen. Ook de beste lokale makelaars voor jouw woning in Abbega vergelijk je snel en eenvoudig via onze site. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal bij alle lokale specialisten in Abbega.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen