Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Babberich

Als je jouw huis in Babberich wilt verkopen, is het verstandig om eerst de lokale woningmarkt goed te analyseren. Deze pagina biedt relevante statistieken en vastgoedcijfers voor woningverkopers in Babberich, zoals de huidige huizenprijzen, gemiddelde vierkantemeterprijzen en recente verkoopcijfers.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Babberich

De gemiddelde verkoopprijs in Babberich is in de laatste 3 maanden € 331.978 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 568.357 euro. Deze bedragen geven een goed beeld van de huidige stand van zaken binnen de lokale woningmarkt. De komende grafiek onthult een duidelijker perspectief op de prijzen die eigenaars voor hun woningen vragen en wat kopers bereid zijn te betalen:

Als je geïnteresseerd bent in de verkoop van je huis in Babberich, is het zaak om te kijken naar de waarde per vierkante meter. Deze parameter geeft een realistisch overzicht van de huidige marktcijfers, aangezien het de invloed van de grootte van een woning in de prijsbepaling wegneemt. Momenteel ligt de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Babberich op € 3.084. Ontdek in de onderstaande grafiek hoe deze prijs in de afgelopen drie maanden heeft ontwikkeld:

Prijsontwikkeling Babberich laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden heeft Babberich zeker niet stilgestaan op de woningmarkt. De woningprijzen waren wel degelijk in beweging, zoals zal blijken uit de onderstaande grafiek met woningmarktcijfers.

Gedurende dezen periode, kwamen woningen die te koop stonden in Babberich gemiddeld op de markt voor een bedrag van € 331.978. Kijk mee naar de trends van de afgelopen maanden in de volgende grafiek:

Wat is mijn woning in Babberich waard?

Het bepalen van de waarde van je huis in Babberich is afhankelijk van meerdere factoren. Allereerst zijn de stijl en het formaat van je woning noemenswaardige elementen. Daarbij speelt ook de conditie van je woning en de huidige huizenprijzen een belangrijke rol.

Ben je nieuwsgierig naar de waarde van je huis in Babberich? Het beste wat je dan kunt doen is een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een makelaar. Een waardebepaling kan helderheid verschaffen en je helpen bij het maken van de beslissing om je huis eventueel te verkopen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is een efficiënte manier om de waarde van je huis te achterhalen. In dit proces worden alle relevante elementen van je woning goed bekeken en geanalyseerd. Een gratis waardebepaling geeft inzicht en helpt je een geïnformeerde keuze te maken.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is opmerkelijk hoezeer de statistieken van de woningmarkt per plek kunnen verschillen. Babberich is hier geen uitzondering op. Om een optimaal overzicht te krijgen van het huidige marktbeeld, is het informerend om ook de cijfers van omliggende gemeenten in acht te nemen.

Zo ontstaat er een helder beeld van hoe de huizenprijzen in Babberich zich verhouden tot deze nabijgelegen plaatsen. Om deze verschillen tastbaarder te maken, presenteren wij hieronder twee grafieken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Babberich

Denk je na over het inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis in Babberich, maar weet je niet welke je moet kiezen? Dat is best begrijpelijk, aangezien de verschillende makelaars in Babberich zich op diverse manieren onderscheiden. Sommige makelaars hebben bijvoorbeeld meer ervaring met luxe woningen, terwijl anderen weer beter zijn in het begeleiden van startende verkopers.

De keuze voor een goede makelaar kan voor een groot verschil zorgen. Een goede makelaar kan bijvoorbeeld helpen met het vaststellen van een realistische vraagprijs, het voeren van onderhandelingen en het verzorgen van de juridische aspecten. Dus neem de tijd om verschillende makelaars in Babberich te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt.

Vergelijk makelaars in Babberich Of lees meer over makelaars in Babberich

Gemiddelde tarieven van makelaars in Babberich

Wist je dat de gemiddelde kosten (courtage) van een makelaar in Babberich rond de 1,19% liggen? Dit tarief kan flink oplopen als je de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Babberich meeneemt, die maar liefst € 331.978 bedraagt. Daarom is het verstandig om voldoende informatie in te winnen over diverse makelaarstarieven, zodat je bewuste keuzes kunt maken.

Het is handig om de variërende tarieven tussen makelaars in kaart te brengen door ze direct op te vragen. Dit geeft je een duidelijk beeld van de kosten en stelt je in staat om deze grondig te vergelijken. Daarnaast is het belangrijk om ook naar de kwaliteit van de dienstverlening te kijken, aangezien de laagste prijs niet altijd garant staat voor de beste service.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Babberich

In het rustige Babberich vindt men een groot aantal koopwoningen. De moderne straten in dit dorp worden in feite gedomineerd door residenties met de status 508. Naast deze koopwoningen, zal je getuige zijn van een gemengd woningbestand met diverse woonopties. Er zijn namelijk ook sociale en andere vormen van huurwoningen die bijdragen aan de variëteit in het woonaanbod. Aantrekkelijk is dus dat Babberich je de kans biedt om te kiezen uit verschillende soorten woonruimtes.

Aantal verkochte woningen in Babberich

In Babberich is er het afgelopen jaar een bepaald aantal woningen in de verkoop gezet, en een specifiek aantal daarvan is daadwerkelijk verkocht. Het is daarbij mogelijk dat een woning pas in een latere maand verkocht is dan de maand waarin deze te koop is gezet. De details daarover lees je in de komende grafiek, waarin zowel deze aanmeldingen als de geslaagde transacties staan aangegeven. De exacte cijfers vind je terug als 9:

Ben je van plan jouw huis in Babberich te verkopen?

Het verkopen van je woning in Babberich brengt nogal wat voeten in de aarde. Van het regelen van een energielabel tot het kiezen van een geschikte makelaar; er komt behoorlijk wat bij kijken. Je moet bijvoorbeeld ook nog dealen met mogelijke kijkers, het onderhandelen over de prijs en wellicht zelfs het inschakelen van een verhuisbedrijf.

Met al deze zaken te regelen, kan het fijn zijn om een helder stappenplan tot je beschikking te hebben. Het stappenplan op onze website helpt je bij elk onderdeel van de verkoop van jouw woning in Babberich. Het geeft je een systematische aanpak om jouw verkooptraject efficiënt en doelgericht te doorlopen, van de voorbereiding tot de daadwerkelijke verkoop.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Heb je zich wel eens afgevraagd hoe de huizenprijzen in Babberich zich ontwikkelen? Aangezien deze continu in beweging zijn, kan het een hele uitdaging zijn om op de hoogte te blijven. Gelukkig zit je op de juiste plek, want op deze pagina houden we alle relevante informatie voor jou bij. Vraagprijzen, verkoopprijzen, recente transacties en aanmeldingen - het is allemaal slechts een muisklik van je verwijderd en altijd up-to-date.

Verkoop je woning gemakkelijker met Huis Verkopen

Huis Verkopen kan je uitstekend ondersteunen bij de verkoop van je woning. Laten we bijvoorbeeld de gratis waardebepaling nemen, waarmee je een realistisch beeld krijgt van wat je huis waard is. Het vergelijken van makelaars is een andere handige tool. Zo vind je snel en eenvoudig de beste makelaar in Babberich. Wil je daarnaast besparen op makelaarskosten? Vraag dan via onze site makelaarstarieven op. Het stappenplan helpt je om niks te vergeten bij de verkoop van je huis. Hierdoor heb je zelf alle touwtjes in handen tijdens het verkoopproces.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen