Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Beekbergen

Als je overweegt je huis in Beekbergen te verkopen, is kennis van de lokale woningmarkt goud waard. De markt fluctueert met verkoopprijzen die stijgen en dalen. Deze data helpt je om slimme keuzes te maken en je kansen op een succesvolle verkoop te vergroten.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Beekbergen

De gemiddelde verkoopprijs in Beekbergen is in de laatste 3 maanden € 186.626 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 397.740 euro. Deze cijfers bieden waardevolle inzichten over de huidige woningmarkt in deze regio. Hieronder volgt een grafiek waarin de ontwikkeling van de verkoopprijzen zichtbaar wordt gemaakt:

Huizenprijzen in Beekbergen

Afgelopen 3 maanden

€ -423.000
€ 13.000
€ 448.000

In de komende grafiek brengen we de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 in kaart gedurende de afgelopen 3 maanden in Beekbergen. Verwacht een overzichtelijk beeld over de huidige tendensen in de lokale huismarkt, specifiek gericht op de prijsontwikkelingen per m2:

Huizenprijzen in Beekbergen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -100
€ 1.700
€ 3.600

Prijsontwikkeling Beekbergen laatste 12 maanden

In Beekbergen zijn de woningprijzen de afgelopen 12 maanden in beweging geweest. Zonder analyse van welke kant op, laat de onderstaande grafiek marktbewegingen en gemiddelde_prijs_3_maanden tonen. De gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand was € 186.626:

Wat is mijn woning in Beekbergen waard?

De beslissing om je huis in Beekbergen te verkopen, is vaak sterk gekoppeld aan hoeveel de woning zou opleveren gezien de huidige woningmarkt. Door te begrijpen hoeveel je potentiële huiswaarde is, kan je een geïnformeerde beslissing maken en met redelijke verwachtingen de huismarkt betreden.

Overweeg je misschien de verkoop van je huis? Dan is een gratis woningwaardering door een ervaren makelaar zeker een aanrader. Door een gratis waardebepaling aan te vragen, krijg je een realistisch beeld van de marktwaarde van je woning, waardoor je je verkoopstrategie hierop kunt afstemmen.

De gratis waardebepaling wordt uitgevoerd door een makelaar, die de woning en de bijbehorende kenmerken grondig zal onderzoeken. Het is altijd verstandig om meerdere makelaars waardebepalingen te laten maken, aangezien de geschatte woningwaarde per makelaar kan variëren. Zo kan je bij het aanvragen van de waardebepaling aangeven dat je door verschillende makelaars de waarde wilt laten bepalen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Inzicht in de woonsituatie is niet compleet zonder de regionale context in ogenschouw te nemen. De huizenprijzen en trends in en om Beekbergen laten een variërend beeld zien, het contrast kan opvallend zijn.

Door ook de nabijgelegen gemeenten bij je marktverkenning te betrekken, krijg je een compleet beeld van de actuele staat van de woningmarkt en haar nuances.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 900.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Beekbergen

Bij Huis Verkopen begrijpen we dat elke makelaar in Beekbergen verschilt. Door het analyseren van verkoopstatistieken en bijhouden van de woningmarkt, hebben we inzicht in de prestaties van elke makelaar. Zo zie je duidelijk welke makelaar gemiddeld een hogere verkoopprijs behaalt of wie het snelst een woning verkoopt.

Door het kiezen van een geschikte makelaar kan je een meerwaarde ervaren dan je in eerste instantie zou verwachten. Met onze vergelijkingstool vind je de makelaar die het best aansluit op jouw behoeften. Zo kan je rekenen op een hogere verkoopprijs en een vlotte verkoop van je woning in Beekbergen.

Vergelijk makelaars in Beekbergen Of lees meer over makelaars in Beekbergen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Beekbergen

Courtages zijn een belangrijk aandachtspunt als je overweegt een huis te verkopen. De gemiddelde makelaar in Beekbergen rekent een courtage van 1,20% van de verkoopprijs van een woning. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 186.626 komt dat neer op een bedrag van € 2.240. Blijf echter scherp: niet elke makelaar hanteert deze gemiddelde courtage.

Overigens is de courtage niet het enige om rekening mee te houden. De meeste makelaars rekenen namelijk ook opstartkosten om jouw woning in de verkoop te zetten. Zorg daarom dat je vooraf een duidelijke afspraak maakt over het totale kostenplaatje. En let goed op verborgen kosten: sommige makelaars rekenen extra voor bijvoorbeeld publiciteit of bezichtigingen. Laat je dus niet verrassen en vraag altijd om een duidelijke offerte.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Beekbergen

Wanneer je rondkijkt in het groene Beekbergen, merk je al snel dat het merendeel van de woningen bestaat uit koopwoningen. Ondanks dat sommige huizen als sociale huurwoningen worden aangeboden, ontdek je dat het merendeel van de huizen het label van koopwoning draagt. De actuele hoeveelheid koopwoningen in dit dorp is op dit moment 1206.

Aantal verkochte woningen in Beekbergen

In Beekbergen is het afgelopen jaar flink beweging geweest in de woningmarkt. Er zijn veel aanmeldingen geweest, dit zijn woningen die te koop werden aangeboden. Daarnaast hebben er ook veel transacties plaatsgevonden, dat zijn de daadwerkelijk verkochte woningen. In totaal zijn er in Beekbergen 88 woningen verkocht. Voor meer details, zie de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Beekbergen te verkopen?

Overweeg je jouw woning in Beekbergen te verkopen? Fantastisch! Echter, je zult al snel merken dat hier meer bij komt kijken dan je denkt. Niet alleen is het verstandig om een professionele makelaar in te schakelen, maar ook het overzichtelijk houden van alle stappen is cruciaal. Gelukkig biedt Huis Verkopen een handige hulp in de vorm van een stappenplan speciaal afgestemd op de verkoop van je woning in Beekbergen.

Door het gebruik van het Huis Verkopen stappenplan zorg je ervoor dat geen enkel detail tijdens het verkoopproces aan je aandacht ontsnapt. Alles van het energielabel regelen, naar de zoektocht naar een geschikt verhuisbedrijf wordt in actievolgorde voor je op een rijtje gezet. Neem eens een kijkje op onze website om de mogelijke stappen voor jouw huis in Beekbergen te bekijken. Zo weet je zeker dat je met aandacht en zorg je huis verkoopt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je woont in Beekbergen, weet je dat de woningmarktcijfers een wisselend plaatje kunnen zijn. Dat is logisch, want de woningmarkt is constant in beweging. Op deze pagina worden deze cijfers up-to-date gehouden. De gegevens geven een scheu van transparantie en bieden een bruikbaar hulpmiddel als je overweegt om je woning te verkopen. Woningmarktcijfers in Beekbergen zijn dus een essentieel onderdeel van de beslisstap om je huis op de markt te zetten.

Optimaal je woningverkoop regelen met Huis Verkopen

Huis Verkopen is jouw digitale assistent in het verkoopproces van je huis. Met handige tools als een gratis waardebepaling en de mogelijkheid om via onze makelaarsvergelijkings-tool de beste verkoopmakelaar in Beekbergen te vinden, ben je goed voorbereid. Bovendien word je stapsgewijs meegenomen door het verkoopproces middels ons slimme stappenplan. En dat is nog niet alles: je kunt ook makelaarstarieven opvragen om te besparen op makelaarskosten en aanvullende diensten regelen via onze site. Zo weet je zeker dat je goed toegerust aan de start van je verkoopproces begint.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen