Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Teuge

Als je overweegt je huis in Teuge te verkopen, is inzicht in de huidige woningmarkt van groot belang. We bieden je gedetailleerde data over o.a. de evolutie van de huizenprijzen, vraagprijzen per vierkante meter en het aantal verkochte woningen. Zo sta je sterker bij de verkoop van je eigendom.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Teuge

"De gemiddelde verkoopprijs in Teuge is in de laatste 3 maanden € 563.750 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 629.500 euro. Deze cijfers geven een indicatie van de waarde van de huizen in deze plaats en de gerealiseerde verkoopbedragen. Voor een diepere duik in de woningmarktcijfers van Teuge, nodigen we je uit om de grafiek hieronder te bekijken:

Huizenprijzen in Teuge

Afgelopen 3 maanden

€ 294.000
€ 487.000
€ 680.000

In de komende grafiek krijg je een helder beeld van de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Teuge over de afgelopen drie maanden. Deze gegevens bieden een goed inzicht in de huidige marktsituatie. Neem de tijd om de informatie grondig te bekijken om een gefundeerd beeld te vormen over de lokale woningmarkt. Maak kennis met de volgende visualisatie:

Huizenprijzen in Teuge per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.200
€ 3.400
€ 3.600

Prijsontwikkeling Teuge laatste 12 maanden

Het volgen van de huizenprijzen in Teuge over de laatste 12 maanden biedt een interessant inzicht. De gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand, weergegeven als € 563.750, geeft geen interpretatie van de marktbewegingen. Let op de onderstaande grafiek voor een duidelijker overzicht:

Wat is mijn woning in Teuge waard?

De waarde van je woning in Teuge staat niet vast, maar is constant in beweging. Dit komt door wisselende factoren zoals de vraag naar woningen, de rentestanden en de economische situatie. Bovendien kan de waarde van je huis ook beïnvloed worden door aspecten specifiek aan jouw woning, zoals verbeteringen of veroudering aan het huis. Daarom is het belangrijk om bewust te zijn van de actuele woningwaarde.

Om een goed beeld te krijgen van de huidige waarde van jouw woning is een objectieve waardebepaling een aanrader. Het is belangrijk omdat het je inzicht geeft in jouw financiële situatie en kan helpen bij het maken van toekomstige plannen. Deze waardebepaling door een erkende makelaar gebeurt geheel gratis en kan je voorzien van waardevolle informatie.

Een gratis waardebepaling aan huis is een service die zonder al te veel rompslomp gerealiseerd kan worden. Een makelaar komt bij je thuis, bekijkt de woning en maakt een schatting op basis van zijn of haar expertise. Met name door de directheid van de service wordt flink wat gemak ervaren.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is belangrijk om te realiseren dat de woningmarktcijfers aanzienlijk kunnen verschillen per plaats. Zo ligt de huizenprijs in Teuge anders dan in omliggende plaatsen. Hiermee krijg je een duidelijk beeld van hoe de woningmarkt zich momenteel ontwikkelt.

Door verder te kijken dan alleen Teuge, en ook de huizenprijzen in andere gemeenten in ogenschouw te nemen, krijg je een vollediger beeld van de huidige marktsituatie. Zowel voor de koper als de verkoper is dit waardevolle informatie. Hieronder vind je de bijbehorende grafieken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Teuge

Wanneer je jouw huis in Teuge wilt verkopen, zul je op zoek gaan naar de meest geschikte makelaar. De keuze is groot en de kwaliteiten van makelaars kunnen sterk uiteenlopen. Een goede makelaar kan bijvoorbeeld meer ervaring hebben, betere onderhandelingsvaardigheden bezitten of een hogere klanttevredenheid score hebben dan de concurrentie.

De keuze voor de juiste makelaar is van groot belang. Een goede keuze kan leiden tot een hogere verkoopprijs voor je huis. Het loont dus om hier voldoende tijd in te steken. Wil je zelf een goede vergelijking maken, bekijk dan verschillende makelaars en hun prestaties.

Vergelijk makelaars in Teuge Of lees meer over makelaars in Teuge

Gemiddelde tarieven van makelaars in Teuge

Een interessant aspect bij de verkoop van je huis zijn de courtages. In Teuge rekenen makelaars gemiddeld een courtage van 1,17% van de uiteindelijke verkoopprijs. Met een gemiddelde verkoopprijs van woningen in Teuge van € 563.750, tikt dit bedrag behoorlijk aan. Kortom, het kiezen van de juiste makelaar heeft zowel invloed op de verkoopprijs als op de kosten die jij als verkoper hebt.

Als je een huis wilt verkopen, let dan goed op de prijs/kwaliteit-verhouding van jouw makelaar. Het is zeker niet zo dat de duurste makelaar per se de beste is. Door hier de verschillende tarieven van makelaars uit Teuge op te vragen, krijg je inzicht in de tarieven en kun je een goede vergelijking maken. Zo vind je de makelaar die het beste bij jou en je woning past.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Teuge

In Teuge zijn in totaal 311 koopwoningen. Hiervan is slechts een klein deel regelmatig in de verkoop. Dit creëert een zekere schaarste op de huizenmarkt. Als potentieel woningverkoper betekent dit voor jou een gunstige positie. Het minder ruime aanbod kan immers leiden tot meer interesse in jouw woning en kan mogelijk de verkoopkansen en -prijs positief beïnvloeden.

Aantal verkochte woningen in Teuge

In het afgelopen jaar hebben er heel wat woningtransacties plaatsgevonden in Teuge. Als we kijken naar het aantal woningen dat in de verkoop is gezet, en het aantal effectieve verkopen (ofwel, transacties), dan zien we het volgende beeld voor ons ontvouwen 4:

Ben je van plan jouw huis in Teuge te verkopen?

Contemplaties over een eventuele verkoop van je huis in prachtig Teuge? Het is een grote beslissing en ongetwijfeld heb je daar wat richting bij nodig. Daarbij helpt Huis Verkopen je graag met een ondersteunend stappenplan dat speciaal ontworpen is om het verkoopproces zo zorgvuldig mogelijk te regelen voor jouw geliefde woning.

Elke stap in het verkoopproces is van belang, maar het kiezen van een goede makelaar is essentieel. Zij kennen immers als geen ander de locale woningmarkt en zijn in staat jou de juiste begeleiding te bieden. Heb vertrouwen in het stappenplan dat Huis Verkopen voor je klaar heeft en zorg dat de verkoop van je prachtige huis in Teuge met gemak en succes verloopt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De huizenmarkt in Teuge is voortdurend in verandering, door fluctuerende prijzen, vraag en aanbod. Relevant is het dat je goed op de hoogte blijft van de actuele ontwikkelingen in de markt. Op HuisVerkopen.nl wordt daarom continue zorg gedragen voor het bijhouden van de meest recente cijfers en feiten omtrent de woningmarkt in Teuge. Wat maakt deze informatie zo nuttig? Simpelweg helpt het je optimaal inspelen op huidige ontwikkelingen. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld beter bepalen wanneer het het juiste moment is om je woning te verkopen.

Voordeel van Huisverkopen.nl

Naast actuele marktinformatie is er nog meer waarvoor je op HuisVerkopen.nl terecht kunt. Het platform is namelijk een ware schatkist aan informatie om je optimaal voor te bereiden op de verkoop van jouw woning. Zo helpt HuisVerkopen.nl je onder andere bij het opvragen van makelaarstarieven bij lokale makelaars en het aanvragen van een gratis waardebepaling bij ervaren makelaars in jouw regio. Dit laatste geeft je een duidelijk beeld van wat je woning op dit moment waard is. Ook kun je checken of jouw huis een geldig energielabel heeft of dit direct aanvragen bij een lokale energieadviseur. Daarnaast biedt de site een breed scala aan tips voor de verkoop en kun je gebruik maken van het stappenplan om geen belangrijke zaken uit het oog te verliezen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen