Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Twello

Welkom op deze pagina, je vindt hier handige statistieken en informatie om je te oriënteren in de woningmarkt van Twello. Per de huidige maand mei 2024, bieden we je een compleet overzicht van de woningprijzen, vraag- en verkoopprijzen en het aantal transacties zodat je de beste keuze kunt maken bij het verkopen van je huis. Duik in deze zee van informatie en ontdek alles over de Twellose huizenmarkt.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Twello

De gemiddelde verkoopprijs in Twello is in de laatste 3 maanden € 524.552 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 596.032 euro. Het zien van deze cijfers geeft je meteen een beeld van de huidige huizenmarkt in Twello. Door op de hoogte te zijn van de gemiddelde verkoopprijzen, kom je niet voor verrassingen te staan bij het op de markt brengen van je woning. Hier is een blik op de prijsevolutie van de afgelopen drie maanden:

Huizenprijzen in Twello

Afgelopen 3 maanden

€ 241.000
€ 444.000
€ 646.000

In de onderstaande grafiek presenteren we de marktcijfers van Twello. Hierin zal duidelijk worden wat de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 waren in de afgelopen 3 maanden. Dit zal je een helder beeld geven van de huidige situatie betreft woningprijzen in Twello:

Huizenprijzen in Twello per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000
€ 4.200
€ 4.400

Prijsontwikkeling Twello laatste 12 maanden

Als je overweegt je huis in Twello te verkopen, dan loont het zeker toezicht te houden op de huizenprijzen in dit gebied. Met name de fluctuaties van de afgelopen 12 maanden kunnen nuttige informatie bieden. De onderstaande grafiek toont deze marktcijfers, waaronder de gemiddelde verkoopprijs van € 524.552 in de afgelopen maand:

Wat is mijn woning in Twello waard?

Vaak speelt de potentiële opbrengst op de huidige huizenmarkt een grote rol in je overweging om je huis in Twello te verkopen. Hoeveel zul je overhouden, na het aflossen van de hypotheek? Dat is een fundamentele vraag en het antwoord kan je besluit direct beïnvloeden.

Sta je op het punt van verkopen? Dan is het een verstandige zet om eens een gratis waardebepaling aan te vragen bij een makelaar. De huidige waarde van je woning krijg je dan op basis van verschillende factoren, zoals de staat van het huis, de locatie en de marktomstandigheden, duidelijk in kaart gebracht.

Een lokale makelaar brengt, gedurende ongeveer 30 minuten, jouw huis en de situatie daaromheen grondig in kaart. Het kan verstandig zijn om meer dan één makelaar deze waardebepaling uit te laten voeren, omdat de geschatte waardes nog weleens uiteen kunnen lopen. Bij je aanvraag kun je aangeven dat je de waarde door meerdere makelaars wilt laten vaststellen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je woningmarktcijfers analyseert, is het van groot belang om lokale verschillen onder de loep te nemen. De huizenprijzen zijn namelijk niet overal hetzelfde. Vergelijkingen met plaatsen rondom Twello, bijvoorbeeld, laten duidelijk zien dat prijzen op een steenworp afstand sterk kunnen variëren.

Door een breder perspectief te hanteren en de verkoopprijzen van huizen in meerdere gemeenten te onderzoeken, kun je een nauwkeuriger beeld krijgen van het huidige marktlandschap. De volgende grafieken illustreren dit punt:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Twello

In de regio Twello kunnen de prestaties van makelaars sterk uiteenlopen. Ze onderscheiden zich op meerdere aspecten. Zo varieert de snelheid waarin een huis wordt verkocht, het onderhandelingsvaardigheid en de kennis van de lokale markt enorm. Deze factoren kunnen sterk van invloed zijn op de succesvolle verkoop van jouw huis.

Het kan absoluut in je voordeel werken om een geschikte makelaar te selecteren. De ene makelaar kan je wellicht een hogere verkoopprijs bieden, terwijl de ander je huis sneller weet te verkopen. Door makelaars met elkaar te vergelijken kan je een beter beeld krijgen van de opties en een weloverwogen keuze maken.

Vergelijk makelaars in Twello Of lees meer over makelaars in Twello

Gemiddelde tarieven van makelaars in Twello

Wat springt eruit als je naar de gemiddelde tarieven van makelaars in Twello kijkt, is het courtagetarief. De gemiddelde courtage in Twello is 1,11% van de verkoopprijs van jouw huis. Gezien de gemiddelde verkoopprijs in Twello € 524.552 is, betekent dit dat de gemiddelde kosten die je aan een makelaar betaalt omgerekend uitkomen op € 5.823.

Als je van plan bent om je huis in Twello te verkopen, is het handig om rekening te houden met dit gemiddelde courtagepercentage. Niet elke makelaar hanteert echter hetzelfde tarief, dus het is zeker aan te raden in gesprek te gaan met verschillende makelaars om een beeld te krijgen van hun tarieven en werkwijze. Een nuttige stap om hierbij te nemen is het vergelijken van makelaars in jouw regio. Hiermee kan je weloverwogen de juiste keuze maken voor een makelaar die bij jouw situatie past.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Twello

In Twello zijn er 4007 koopwoningen. Het speelveld van woningbestemmingen is breed. Je woning kan natuurlijk dienst doen als je persoonlijke leefruimte, waar je woont en leeft. Daarnaast kan je woning ook fungeren als investering, om deze later te verkopen of te verhuren. Voor jou als verkoper is het belangrijk om je bewust te zijn van deze verschillende bestemmingen, want de keuze hiervan kan de waarde van je woning beïnvloeden.

Aantal verkochte woningen in Twello

In de afgelopen 12 maanden hebben er in Twello talrijke woningtransacties plaatsgevonden. We hebben het niet alleen over het aantal nieuwe aanmeldingen van te koop gestelde woningen, maar ook over het aantal geslaagde transacties, dat wil zeggen daadwerkelijk verkochte huizen. Het aantal daadwerkelijk verkochte woningen bedraagt 119. Neem een kijkje in de bijgevoegde grafiek voor een gedetailleerde uiteenzetting:

Ben je van plan jouw huis in Twello te verkopen?

Ben je van plan om jouw karakteristieke stulpje in Twello in de spotlight te zetten en spotgoedkope biedingen binnen te slepen? Onder het mom van "een goed begin is het halve werk", biedt de website Huis Verkopen een speciaal stappenplan aan, gebaseerd op jouw woonplaats. Zo kun je met gerichte aanbevelingen en adviezen vlot door het verkoopproces laveren.

Na het volgen van de eenvoudige stappen van ons stappenplan is de volgende belangrijke fase het selecteren van een competent verkoopmakelaar. Een ervaren makelaar kan het verschil betekenen tussen een soepele verkoop of een traag voortslepend proces. Door elke stap van het verkoopproces secuur te regelen, zoals bij het ondertekenen van het contract en de uiteindelijke sleuteloverdracht, vergroot je de kans op een succesvolle en stressvrije verkoop.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Ben jij nieuwsgierig naar de recente marktontwikkelingen in de woningmarkt van Twello? Hier op HuisVerkopen.nl worden realtime statistieken bijgehouden die een accuraat beeld schetsen van de huidige situatie. Door deze data regelmatig te raadplegen, ben je altijd op de hoogte van de laatste woningmarkt trends. Het interpreteren van deze cijfers kan je namelijk een indicatie geven over het ideale moment om je woning in de verkoop te zetten.

Mogelijkheden op HuisVerkopen.nl

Beyond inzicht in de lokale huizenmarkt, biedt HuisVerkopen.nl allerlei andere nuttige tools en informatie die je kunnen helpen bij de verkoop van je woning. Of je nu overweegt te verkopen of al in het proces zit, de informatie over verkoopkosten, waardebepaling en makelaarstarieven kan zeer nuttig zijn. Bovendien kan je via de site lokale makelaars vergelijken en direct een gratis waardebepaling aanvragen. Die informatie, gecombineerd met handige verkooptips en het overzichtelijke stappenplan, geeft je alles wat je nodig hebt om je huis op succesvolle wijze te verkopen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen