Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Beerta

Wanneer je overweegt om je woning in Beerta te verkopen, is een gedegen begrip van de lokale woningmarkt van toegevoegde waarde. Dit bevat onder andere kennis omtrent de huidige huizenprijzen en het aantal uitgevoerde transacties binnen jouw omgeving. Dit geeft je namelijk inzicht in de verkoopkansen van je huis en kan helpen bij het bepalen van een realistische vraagprijs.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Beerta

De gemiddelde verkoopprijs in Beerta is in de laatste 3 maanden € 361.900 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 243.750 euro. Deze statistieken geven een realistisch beeld van de huidige woningmarkt in Beerta. Benieuwd naar de variatie in deze prijzen in de afgelopen drie maanden? Bekijk dan de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Beerta

Afgelopen 3 maanden

€ -149.000
€ 132.000
€ 412.000

Als je geïnteresseerd bent in de woningmarkt in Beerta, dan is het waardevol om niet alleen naar de totale verkoopprijzen van woningen te kijken, maar juist ook naar de gemiddelde prijs per vierkante meter. Dit geeft een concreter en eerlijker beeld van de woningwaarde, los van de omvang van de woning. De huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Beerta is € 2.123. Kijk nu naar de onderstaande grafiek om de recente prijsontwikkelingen per vierkante meter in Beerta te zien:

Huizenprijzen in Beerta per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.100
€ 1.800
€ 2.600

Prijsontwikkeling Beerta laatste 12 maanden

In Beerta merk je dat de woningprijzen het afgelopen jaar niet stil hebben gestaan. Zonder uitspraken te doen over toekomstige trends, kunnen we wel aangeven wat de gemiddelde verkoopprijs vorige maand was: € 361.900. Deze vastgoedcijfers zijn reflecties van de voortdurende beweging in de markt. Kijk ook naar de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Beerta waard?

De waarde van jouw woning in Beerta wordt door diverse elementen bepaald. Dit kan variëren van de algemene staat van jouw huis, de grootte van de kavel, de locatie en de marktvoorwaarden. Ook de recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in hetzelfde gebied spelen een grote rol in de uiteindelijke waardebepaling van jouw woning.

Wil je een precies beeld van de waarde van jouw woning in Beerta? Het beste wat je daarvoor kunt doen, is een gratis waardebepaling aanvragen bij een makelaar. Of je nu absoluut klaar bent om te verkopen, of dat je nog twijfelt en eerst de financiële implicaties wilt begrijpen, een waardebepaling is een geweldige eerste stap.

Als je een gratis waardebepaling aanvraagt, komt er een verkoopmakelaar bij je thuis. Deze inspectie is helemaal gratis. De reden waarom dit een goed idee is, is omdat een verkoopmakelaar training en ervaring heeft in het nauwkeurig schatten van woningwaarden, iets dat je wellicht mist als je zelf een schatting zou proberen te maken.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

In de vastgoedsector is het duidelijk dat woningmarktcijfers per locatie sterk kunnen fluctueren. Dit zie je bijvoorbeeld als je Beerta vergelijkt met omliggende plaatsen. De huizenprijzen variëren aanzienlijk, en dit benadrukt het belang van een grondige marktanalyse bij het beoordelen van vastgoedwaarden.

Door een bredere blik te werpen en ook naar de woningcijfers in andere regio's te kijken, krijg je een beter en completer beeld van de huidige marktsituatie. Hieronder hebben we twee grafieken die je een overzicht geven van de gemiddelde verkoopprijzen in Beerta en vergelijkbare plaatsen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 400.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.000

Best presterende makelaar in Beerta

Het onder de aandacht brengen van je woning in Beerta heeft specifieke eisen. De prestaties en methoden van makelaars spelen een fundamentele rol en deze verschillen enorm van elkaar. Aspecten waarin makelaars kunnen variëren zijn marketingplannen, courtage percentages en persoonlijke betrokkenheid.

De positieve gevolgen van kiezen voor de juiste makelaar zijn aanzienlijk. Optimaliseer je winst en gemoedsrust door met zorg te kiezen. Ga naar de website voor het vergelijken van makelaars in Beerta voor de beste match.

Vergelijk makelaars in Beerta Of lees meer over makelaars in Beerta

Gemiddelde tarieven van makelaars in Beerta

Courtages kunnen behoorlijk variëren per makelaar, ook in Beerta. Hierbij is het gemiddelde norm dat je rond de 1,25% van de verkoopprijs van jouw huis aan courtage betaalt. Dit is de beloning die de makelaar ontvangt voor zijn dienstverlening bij de verkoop van jouw huis. Reken je dat uit bij een gemiddelde verkoopprijs in Beerta van € 361.900, dan bedragen de gemiddelde kosten voor een makelaar: € 4.524.

Het is belangrijk dat je niet blindelings voor de makelaar met het laagste tarief kiest; de kwaliteit van de dienstverlening is minstens zo belangrijk. Hoe is de presentatie en communicatie van de makelaar? Heeft de makelaar kennis van de lokale woningmarkt in Beerta? Als laatste voor je besluit is het slim om de tarieven bij diverse makelaars in Beerta op te vragen. Zo krijg je op basis van prijs en kwaliteit een compleet beeld en kun je een weloverwogen keuze maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Beerta

In Beerta bevindt zich een bepaald aantal koopwoningen, namelijk 617. Je zult merken dat het aanbod hiervan dat momenteel in de verkoop staat, erg schaars is. Dit is een gunstige situatie, want als je ervoor kiest om jouw woning nu te koop aan te bieden, betekent deze geringe concurrentie dat jouw huis ongetwijfeld de aandacht zal trekken van potentiële kopers.

Aantal verkochte woningen in Beerta

In de afgelopen 12 maanden heeft Beerta een bepaalde hoeveelheid aan woningverkopen meegemaakt. Deze transacties, oftewel het aantal verkochte woningen, kun je terugvinden onder de tag 22. Eveneens zijn er ook nieuwe aanmeldingen van woningen die binnen deze periode op de markt zijn geplaatst. Hieronder zie je de grafiek die de aanmeldingen en transacties per maand en jaar weergeeft:

Ben je van plan jouw huis in Beerta te verkopen?

De uitdaging bij het verkopen van je huis in Beerta ligt vaak bij het wekken van interesse bij potentiële kopers. Omdat Beerta geen grootstedelijk gebied is, kunnen factoren zoals minder lokale voorzieningen en minder dagelijkse activiteiten het kopen minder aantrekkelijk maken. Een voorbeeld hiervan is dat er weinig scholen in de buurt zijn, wat gezinnen met kinderen misschien afschrikt.

Verlicht deze uitdagingen door je huis op de juiste manier te presenteren. Benadruk de positieve aspecten van wonen in de Beerta, zoals de rustige en groene omgeving. Het is daarnaast ook erg belangrijk om een professionele makelaar in de arm te nemen. Om dit proces te vergemakkelijken, kun je ons handige stappenplan volgen om je woning zonder hoofdpijn op de markt te zetten.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Hier bij Huis Verkopen streven we ernaar je te voorzien van de meest nauwkeurige en actuele data over de vastgoedmarkt in Beerta. De informatie die we op deze site verzamelen, wordt regelmatig bijgewerkt en zorgvuldig samengesteld. We doen dit om jou te helpen bij het vinden van de perfecte timing voor de verkoop van je woning. De allernieuwste cijfers zijn belangrijk, want ze bieden een accuraat beeld van de huidige huizenprijzen in Beerta. Daarom adviseren we je om altijd onze woningcijfers te raadplegen.

Wat biedt Huis Verkopen?

Huis Verkopen is ontwikkeld om je te helpen bij de voorbereiding en organisatie van de verkoop van je woning. Via onze website kun je onder andere gratis een waardebepaling van je huis aanvragen of makelaars vergelijken om zo de beste makelaar in Beerta te vinden. Je kan makelaarstarieven opvragen en zo veel geld besparen. Ons innovatieve stappenplan zorgt ervoor dat je geen stappen in het verkoopproces over het hoofd ziet en dat je de beste deal krijgt van de lokale specialisten. Dus, of je nu een energielabel nodig hebt, een verhuizer of woningstyling, Huis Verkopen staat klaar om je bij elke stap te ondersteunen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen