Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Beneden-Leeuwen

De woningmarkt in Beneden-Leeuwen is continu in beweging. Jij wil wellicht je huis verkopen en vraagt je af wat de trends zijn. Hier vind je statistieken, zoals vraag- en verkoopprijzen en het aantal woningverkopen om je daarbij te helpen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Beneden-Leeuwen

De gemiddelde verkoopprijs in Beneden-Leeuwen is in de laatste 3 maanden € 477.228 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 481.058 euro. Het is belangrijk te vermelden dat deze prijzen kunnen fluctueren, afhankelijk van het aantal beschikbare woningen in genoemde periode. Voor een helder visueel beeld van deze fluctuatie, zie onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Beneden-Leeuwen

Afgelopen 3 maanden

€ 352.000
€ 441.000
€ 531.000

Bij het bekijken van de huizenmarkt is de prijs per vierkante meter een waardevolle maatstaf, zeker ook in Beneden-Leeuwen. Waarom? Het geeft je een realistisch beeld van de woningwaarde, onafhankelijk van de grootte van het huis. Momenteel ligt de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Beneden-Leeuwen op € 3.602. Leer meer over deze trends en krijg een helder beeld van de woningprijzen in Beneden-Leeuwen in de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Beneden-Leeuwen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.200
€ 3.500
€ 3.800

Prijsontwikkeling Beneden-Leeuwen laatste 12 maanden

In Beneden-Leeuwen zijn de woningprijzen de afgelopen 12 maanden continu in beweging geweest. Het is interessant om op te merken dat de woningmarkt in dit gebied altijd fluctueert, zoals in elke markt.

Neem bijvoorbeeld de gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand in Beneden-Leeuwen: deze bedroeg € 477.228 euro. Deze variatie illustreert de marktbewegingen en is een voorbeeld van hoe de lokale woningprijzen veranderen over de tijd:

Wat is mijn woning in Beneden-Leeuwen waard?

Als woningbezitter in Beneden-Leeuwen vraag je je wellicht af wat jouw huis eigenlijk waard is. Het antwoord op die vraag hangt af van verschillende factoren zoals het soort woning, de oppervlakte, de staat van de woning en de actuele trends op de huizenmarkt. Als je echt een nauwkeurig inzicht wilt in de huidige waarde van jouw huis, dan volstaat het niet om alleen naar de gemiddelde verkoopprijs in Beneden-Leeuwen te kijken. Het allerbelangrijkste is de waardebepaling door een professional.

Nieuwsgierig geworden naar de precieze waarde van jouw huis in Beneden-Leeuwen? Een gratis waardebepaling door een ervaren makelaar is dan de beste optie. Deze waardebepaling kan je de helderheid geven die je nodig hebt om te bepalen of het tijd is om jouw woning te verkopen. Om een gratis waardebepaling aan te vragen, verwijs ik je graag naar de volgende pagina.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is een doordachte evaluatie van jouw huis op basis van verschillende factoren. De makelaar neemt hierbij onder andere het type woning, de locatie, de oppervlakte en de staat van je huis in overweging. Naast het bieden van inzicht in de waarde van jouw woning, biedt het je ook de gelegenheid om vragen te stellen en advies in te winnen. Een waardebepaling door een makelaar is dus zeker waardevol!

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is je misschien al opgevallen dat woningmarktcijfers niet over één kam te scheren zijn. Dat komt omdat deze cijfers sterk afhankelijk zijn van de plaats waar een woning zich bevindt. Zo zal je merken dat er aanzienlijke verschillen zijn in de huizenprijzen in en rond Beneden-Leeuwen.

Om een vollediger beeld te krijgen van de huidige situatie op de woningmarkt, is het verstandig om ook te kijken naar de huizenprijzen in omliggende gemeenten. Dit biedt je de mogelijkheid om een evenwichtiger beeld te krijgen van de marktcijfers en hoe Beneden-Leeuwen zich verhoudt tot vergelijkbare plaatsen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Beneden-Leeuwen

Het verkopen van je huis in Beneden-Leeuwen vraagt om een ervaren makelaar. We zien een aanzienlijk verschil in prestaties tussen de makelaars in dit gebied. Sommigen blinken meer uit in snelle verkooptijden, anderen in het realiseren van een aantrekkelijke verkoopprijs. Het is dus zaak om een makelaar te kiezen die jouw belangen op álle fronten goed kan behartigen.

Een goede makelaar selecteren in Beneden-Leeuwen is belangrijk voor een voorspoedige, succesvolle verkoop. De juiste keuze leidt tot minder stress en uiteindelijk een hoger rendement. Het is daarom slim om je vooraf goed te oriënteren. Op onze website kun je de prestaties van verschillende makelaars vergelijken om zo een geïnformeerde keuze te maken.

Vergelijk makelaars in Beneden-Leeuwen Of lees meer over makelaars in Beneden-Leeuwen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Beneden-Leeuwen

De hoogte van courtages variëert per makelaar, maar het gemiddelde tarief in Beneden-Leeuwen is 1,07% van de verkoopprijs van je woning. Dit wordt ook wel courtage genoemd, een vergoeding die je aan de makelaar betaalt voor de begeleiding bij de verkoop van jouw huis. Wees alert op deze percentages, want dit kan flink impact hebben op wat je aan het eind van de rit overhoudt.

Voordat je de beslissing maakt om je huis te verkopen, is het handig om een overzicht te hebben van alle kosten die hiermee gepaard gaan. De courtage is slechts één van de factoren waarmee je rekening moet houden. Gelukkig hebben we voor jou al een overzicht gemaakt van alle kosten bij het verkopen van je huis. Neem de tijd om deze te bestuderen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Beneden-Leeuwen

Beneden-Leeuwen heeft een vast aantal koopwoningen, namelijk 2068 om precies te zijn. Je zult echter opmerken dat er op dit moment maar een fractie van deze huizen te koop staat. Dit betekent dat als je jouw huis nu zou verkopen, het heel waarschijnlijk is dat het aandacht van geïnteresseerden zal trekken.

Aantal verkochte woningen in Beneden-Leeuwen

In Beneden-Leeuwen is een hoeveelheid woningen verkocht in het afgelopen jaar. Deze woningen, gekenmerkt als transacties, zijn van vorig jaar tot en met nu genoteerd in 81. Daarnaast is het vermelden waard hoeveel woningen er te koop zijn geplaatst, bekend als aanmeldingen. Bereid je voor op de gedetailleerde grafiek hieronder:

Ben je van plan jouw huis in Beneden-Leeuwen te verkopen?

Er zijn veel zaken om in ogenschouw te nemen bij het verkopen van je huis in Beneden-Leeuwen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de waarde van je woning te weten en te begrijpen hoe het lokale vastgoedlandschap werkt. Daarnaast moet je rekening houden met diverse kosten zoals het energielabel aanvragen en het vergelijken van makelaars om te zorgen voor een vlotte verkoop.

Het proces van het verkopen van je woning kan behoorlijk overweldigend zijn, dus het is handig om een gedetailleerd stappenplan te hebben. Zo'n stappenplan kan je helpen te navigeren door de complexiteit van de verkoop en zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Het bevat stappen zoals het op tijd aanvragen van documenten, hoe je jouw huis aantrekkelijk maakt voor potentiële kopers, en het omgaan met eventuele onderhandelingen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

In Beneden-Leeuwen zijn de huizenprijzen aan verandering onderhevig. Dagelijks worden verschillende gegevens bijgewerkt op de pagina waar je nu bent. Dit omvat onder meer vraagprijzen, verkoopprijzen, aantallen transacties en nieuwe aanmeldingen. Zo blijf je te allen tijde op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de huizenmarkt van Beneden-Leeuwen, wat enorm handig kan zijn als je overweegt jouw huis te gaan verkopen.

Verkoop je huis op de slimste manier met HuisVerkopen.nl

Huis Verkopen is een website die je helpt de verkoop van jouw woning optimaal te regelen. Je kunt er allerlei handige tools vinden, zoals gratis waardebepaling en vergelijkingsmogelijkheden voor makelaars waarmee je de beste makelaar in Beneden-Leeuwen kunt vinden. Het biedt ook een overzicht van de makelaarstarieven in jouw regio, zodat je de kosten van verschillende makelaars kan vergelijken. Het platform is naar ieders wens te gebruiken zonder enige kosten en geeft je een duidelijk stappenplan van wat er allemaal nodig is om je huis succesvol te verkopen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen