Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Kesteren

De huizenmarkt in Kesteren heeft een interessante ontwikkeling doorgemaakt en als je overweegt je huis te verkopen, is gedetailleerde kennis onmisbaar. In juli 2024 presenteert deze pagina nuttige gegevens omtrent prijzen en transacties in Kesteren. Laat je begeleiden door de vastgoedstatistieken; een betrouwbare vriend voor elke huiseigenaar:

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Kesteren

De gemiddelde verkoopprijs in Kesteren is in de laatste 3 maanden € 512.677 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 560.958 euro. Deze getallen zijn indicatief en variëren op basis van het aanbod dat er op een bepaald moment is. Je moet in gedachten houden dat deze prijzen onderhevig zijn aan fluctuaties, afhankelijk van het aantal huizen dat in een kwartaal te koop wordt aangeboden. Voor een duidelijker overzicht van de prijsontwikkelingen:

Huizenprijzen in Kesteren

Afgelopen 3 maanden

€ 283.000
€ 447.000
€ 611.000

Om een inschatting te maken van de waarde van jouw huis in Kesteren, werp dan een blik op de waarde per vierkante meter (m2). Simpel gezegd, vermenigvuldig je het aantal vierkante meters van jouw woning met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in jouw buurt. Dit is een basismanier om een ruw idee te krijgen van wat je kan verwachten wanneer je besluit jouw huis te verkopen. Neem nu even de tijd om de onderstaande grafiek over de recente verkoop- en vraagprijzen per m2 in Kesteren te bestuderen:

Huizenprijzen in Kesteren per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.900
€ 3.400
€ 4.000

Prijsontwikkeling Kesteren laatste 12 maanden

De woningmarkt in Kesteren is in beweging. In de afgelopen 12 maanden zijn er tal van huizen verhandeld en heeft er een interessante ontwikkeling in de huizenprijzen plaatsgevonden.

De gemiddelde verkoopprijs van een huis in Kesteren afgelopen maand was € 512.677 euro. Om een compleet beeld te krijgen van de bewegingen in de lokale vastgoedcijfers, volgt hier de grafiek:

Wat is mijn woning in Kesteren waard?

Als je denkt aan het verkopen van je huis in Kesteren, is een van de eerste dingen die je waarschijnlijk in je gedachten zal springen het bedrag dat je zou kunnen krijgen. Deze gedachte wordt sterk beïnvloed door de huidige woningmarkt. De waarde die je woning kan opleveren in de huidige markt, speelt vaak een grote rol in de beslissing om te verkopen.

Overweeg je om je woning te verkopen? Het is dan geen slecht idee om eens na te denken over een gratis waardebepaling door een makelaar. Door middel van een waardebepaling krijg je een beter beeld van de mogelijke verkoopprijs van je woning, zodat je een weloverwogen besluit kunt nemen.

Een gratis waardebepaling wordt uitgevoerd door een ervaren makelaar die grondige kennis heeft van de lokale woningmarkt. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de staat van je woning, de locatie en recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving. Het is verstandig om meerdere makelaars te vragen voor een waardebepaling, aangezien de geschatte prijs kan variëren. Tevens is het belangrijk om te weten dat een waardebepaling ongeveer 30 minuten in beslag neemt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

In de wereld van de vastgoedmarkt zijn de woningmarktcijfers niet uniform. Afhankelijk van de locatie kunnen de huizenprijzen enorm variëren. Uit een gedegen onderzoek van de huizenprijzen in en rondom Kesteren blijkt dit ook weer.

Hieruit blijkt dat er verschillen zijn, zelfs tussen buurgemeenten. Door deze cijfers te vergelijken, krijgen we een realistischer beeld van de actuele situatie op de woningmarkt. Hieronder worden deze verschillen duidelijk weergegeven in twee grafieken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Kesteren

Vraag je jezelf wel eens af hoe makelaars in Kesteren eigenlijk van elkaar verschillen? Sta je op het punt van huis verkopen en ben je zoekende naar de meest geschikte professional? Het is goed om te weten dat er diverse factoren verschillen, denk aan de gehanteerde verkoopstrategieën, ervaring in de lokale markt, courtagekosten en hun netwerk van potentiële kopers.

Beseffen dat een goede makelaar een wezenlijk verschil kan maken in het proces en resultaat van je huis verkopen is van groot belang. Ze kunnen je ondersteunen bij de onderhandelingen, prijzen nauwkeurig bepalen en het bereiken van een brede kring van potentiële kopers. Probeer altijd bij meerdere makelaars informatie in te winnen. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de makelaars vergelijken pagina waar je een breed scala van professionals kunt vinden om je besluit te ondersteunen.

Vergelijk makelaars in Kesteren Of lees meer over makelaars in Kesteren

Gemiddelde tarieven van makelaars in Kesteren

Heb je ooit stilgestaan bij het feit dat courtages flink uiteen kunnen lopen? In Kesteren bedraagt de gemiddelde courtage van een makelaar ongeveer 1,09% van de verkoopprijs van jouw woning. Maar tarieven zijn niet het enige waar makelaars in kunnen verschillen, denk bijvoorbeeld ook aan service en benadering.

Als je wilt weten welke andere kosten er nog meer bij het verkopen van je huis komen kijken, kun je dat op deze link vinden. Hier is namelijk een overzicht te vinden van alle kosten die gepaard gaan met de verkoop van jouw woning. Let op: het is altijd handig om je goed voor te bereiden door inzicht te krijgen in dergelijke kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Kesteren

In Kesteren hebben we te maken met 1633 koopwoningen. Toch komt slechts een gering deel hiervan vaak in de verkoop, wat een interessante situatie voor je als woningverkoper creëert. Het beperkte aanbod en de voortdurende vraag geleiden namelijk naar een verhoogde interesse in je woning waardoor de kans op een succesvolle verkoop sterk toeneemt.

Aantal verkochte woningen in Kesteren

In de afgelopen 12 maanden hebben veel mensen ervoor gekozen hun woning in Kesteren te koop te zetten. Dit resulteerde in een bepaald aantal transacties dat je zult zien in de onderstaande grafiek. Het totale aantal verkochte woningen vind je terug als 67:

Ben je van plan jouw huis in Kesteren te verkopen?

Wanneer je besluit jouw woning in Kesteren te verkopen, kom je voor talloze keuzes en uitdagingen te staan. Je dient bijvoorbeeld een reële vraagprijs te bepalen, jouw huis klaar te stomen voor bezichtigingen en de juiste makelaar te selecteren. En dat is nog maar het begin, ook zaken als juridische documenten en het regelen van een energielabel kunnen veel tijd in beslag nemen.

Gelukkig helpt een stappenplan je bij het in goede banen leiden van dit proces. Zo krijg je een helder beeld van alle te zetten stappen, van het vinden van een betrouwbare makelaar tot de overdracht bij de notaris. Ook praktische zaken als het inschakelen van een verhuisbedrijf komen in dit stappenplan voorbij. Zo ga je goed voorbereid en met minder stress jouw woning in Kesteren verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de woningmarkt in Kesteren is iets waar je hier geen zorgen over hoeft te maken. De woningmarktcijfers in Kesteren zijn constant in beweging en wij zorgen ervoor dat deze statistieken voortdurend up-to-date zijn. Deze gegevens kunnen je helpen de juiste beslissingen te nemen bij de verkoop van je woning en zo het meeste uit je verkoop te halen.

Inzet van HuisVerkopen.nl bij huisverkoop

Huis Verkopen is een handige gids die je helpt bij de verkoop van je woning. Je kunt bijvoorbeeld een gratis waardebepaling aanvragen om inzicht te krijgen in de waarde van je woning of makelaars vergelijken om de beste keuze voor jou te maken. Ook biedt Huis Verkopen een overzichtelijk stappenplan dat de verkoop van je woning stapsgewijs begeleidt. Vergeet daarnaast niet om de makelaarstarieven op te vragen, zodat je ook hierop kunt besparen. Huis Verkopen vindt voor jou de beste deal bij alle lokale specialisten in Kesteren.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen