Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Broek in Waterland

Begrijp je de huidige ontwikkelingen op de huizenmarkt in Broek in Waterland? Op deze pagina ontdek je de laatste trends en feiten. Kom erachter hoe de woningprijzen zich ontwikkelen, wat de gemiddelde vraagprijzen zijn en hoeveel huizen er verkocht worden. Deze gegevens kunnen je helpen een overzicht te krijgen van wat je kunt verwachten als je je huis wilt verkopen in Broek in Waterland.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Broek in Waterland

De gemiddelde verkoopprijs in Broek in Waterland is in de laatste 3 maanden € 899.241 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 852.416 euro. Dit geeft een fascinerende blik op de huidige stand van zaken in de lokale woningmarkt, die door velen wordt opgezocht. We presenteren deze feiten op een manier die gemakkelijk te begrijpen is. Voor een overzicht van de recente vastgoedcijfers, zie de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Broek in Waterland

Afgelopen 3 maanden

€ 626.000
€ 788.000
€ 949.000

Bij het inschatten van de haalbare opbrengst van je woning in Broek in Waterland speelt de woningwaarde per vierkante meter een grote rol. Verkrijg een indicatie door het aantal vierkante meters van je woning te vermenigvuldigen met de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2. Deze grafiek biedt een actueel overzicht van de gemiddelde vraag- en verkoopprijzen per m2 in dit pittoreske dorp:

Huizenprijzen in Broek in Waterland per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.600
€ 4.900
€ 6.300

Prijsontwikkeling Broek in Waterland laatste 12 maanden

In de woningmarkt is Broek in Waterland niet onopgemerkt gebleven. De prijsschommelingen alhier vormen een afspiegeling van de algemene trend in de Nederlandse huizenmarkt.

De gemiddelde verkoopprijs in de laatste maand was in dit licht informatief: € 899.241. Hieronder de afbeelding met de prijsontwikkeling van de laatste 12 maanden:

Wat is mijn woning in Broek in Waterland waard?

De waarde van jouw woning in het idyllische Broek in Waterland komt tot stand door een samenspel van verschillende factoren. Zo spelen de staat van onderhoud, het woonoppervlak, het perceeloppervlak en de locatie van de woning significante rollen. Echter, als je exact wilt weten wat jouw huis waard is, dan is het niet genoeg om enkel de gemiddelde verkoopprijzen in de regio in acht te nemen.

Indien je precies wilt weten wat jouw woning waard is, is het beste dat je kunt doen het aanvragen van een gratis waardebepaling door een professional. Dit zou een geschikte eerste stap kunnen zijn als je serieus overweegt je huis te verkopen, of juist als je een beter beeld wilt hebben van de huidige waarde. Je kunt een dergelijke waardebepaling aanvragen via de speciale waardebepalingspagina op onze website.

Het grote voordeel van een gratis waardebepaling is dat een makelaar bij je thuis komt om een inschatting te maken. Dit is geheel kosteloos en geeft je een concreet beeld van wat jouw woning waard is op de huidige markt. Zo verhoog je de kans op een geslaagde verkoop of maak je een weloverwogen beslissing over het al dan niet verkopen van je huis.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Hoewel we vaak spreken over de algemene woningmarkt, gaat het in feite om een complex geheel van lokale markten, ieder met hun eigen dynamiek. Zo variëren de vastgoedcijfers sterk per plaats - een feit dat wordt weerspiegeld in de huizenprijzen van omliggende plaatsen ten opzichte van Broek in Waterland.

Om een volledig en nauwkeurig beeld van de huidige situatie op de woningmarkt te krijgen, is het raadzaam niet alleen naar de gegevens van Broek in Waterland te kijken maar ook die van vergelijkbare gemeenten. De onderstaande grafieken geven inzicht in dit verhoudingsverhaal:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 1.000.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 7.000

Best presterende makelaar in Broek in Waterland

Ben je op zoek naar de juiste makelaar voor het verkopen van je huis in Broek in Waterland? Goed nieuws, je hebt een ruime keuze! Makelaars kunnen verschillen op basis van hun visie, aanpak, persoonlijke service en tarieven. Dus of je nu houdt van een hands-on makelaar die je begeleidt bij elke stap, of je wilt graag een wat losser contact, in Broek in Waterland is er altijd een perfecte match voor je.

De keuze voor een goede makelaar kan een groot verschil maken bij het verkopen van je huis. Een ervaren makelaar kan bijvoorbeeld bijdragen aan een hogere verkoopprijs, een vlottere verkoop of minder stress tijdens het proces. Vergeet niet dat de tarieven van makelaars sterk kunnen variëren. Maak dus gebruik van de mogelijkheid om makelaars te vergelijken voordat je je definitieve beslissing neemt.

Vergelijk makelaars in Broek in Waterland Op basis van jouw voorkeuren

Gemiddelde tarieven van makelaars in Broek in Waterland

Makelaarscourtage's verschillen per makelaar. Vooropgesteld, je moet weten dat de gemiddelde courtage van een makelaar in Broek in Waterland 1,13% is van de verkoopprijs. De gemiddelde verkoopprijs van een huis in Broek in Waterland is € 899.241. Dat betekent dat je gemiddeld rond de € 10.161 kwijt zou zijn aan courtagekosten.

Als je jouw huis wilt verkopen, is het handig om aan de hand van je specifieke behoeften makelaars te vergelijken. Op deze manier kun je de makelaar kiezen die het beste bij je past. Je moet kijken naar factoren zoals ervaring, lokale marktkennis, tarieven en de verkoopstrategie van de makelaar. Dit kun je doen op de pagina voor makelaarsvergelijking. Vergeet niet om prijzen te vergelijken, want ook kleine verschillen in courtagepercentage kunnen al snel honderden euro's schelen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Broek in Waterland

In Broek in Waterland is het aantal koopwoningen vastgesteld op . Op dit moment staat maar een fractie hiervan daadwerkelijk in de verkoop. Dit betekent dat als je nu besluit om je woning op de markt te zetten, dit niet onopgemerkt zal blijven bij potentiële kopers. Jouw woning kan daardoor nu extra belangstelling genereren.

Ben je van plan jouw huis in Broek in Waterland te verkopen?

Overweeg je jouw woning in Broek in Waterland te verkopen? Het is niet een besluit dat je zomaar even neemt. Er komt veel bij kijken en elk onderdeel van het proces vereist aandacht en zorgvuldigheid. Vooral de keuze voor de juiste makelaar kan veel betekenen in het succes van de verkoop. Maar maak je geen zorgen, want wij hebben een handig stappenplan klaarstaan om je door de verschillende stadia van de verkoop te leiden.

Ons stappenplan biedt niet alleen begeleiding aan, maar draagt er ook aan bij om alles netjes op een rijtje te zetten. Of het nu gaat om het regelen van een energielabel, het vinden van een betrouwbare makelaar of het kiezen van het perfecte verhuisbedrijf. Verschillende aspecten van de verkoop van je woning worden in dit plan onder de loep genomen. Haal dus het meeste uit onze uitgebreide gids voor de verkoop van jouw woning in Broek in Waterland.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op de huizenmarkt in Broek in Waterland vinden vrijwel continu veranderingen plaats. Bij het inschatten van de waarde van je huis in deze regio, zijn hier steeds de allernieuwste cijfers en statistieken te vinden. Dit betekent dat je altijd de meest actuele ontwikkelingen kunt volgen, waardoor je een goed beeld krijgt van de huidige huizenmarkt specifiek in Broek in Waterland. Kennis van deze marktcijfers kan erg nuttig zijn als je overweegt om je woning te verkopen, omdat je dan kunt inschatten wat je huis waard kan zijn en wat een realistische vraagprijs is.

Houd alles in de hand met de HuisVerkopen.nl Toolbox

Maar er is meer dat HuisVerkopen.nl je te bieden heeft. Dit platform is niet alleen ideaal voor het opdoen van kennis over de huizenmarkt, maar ook voor het realiseren van de verkoop van je woning. Wil je bijvoorbeeld een weloverwogen keuze maken voor een makelaar? Hier kun je moeiteloos makelaars vergelijken en tarieven opvragen. En als je benieuwd bent naar de waarde van je woning, dan kun je een gratis waardebepaling aanvragen. Voor andere praktische zaken, zoals het aanvragen van een energielabel of een stappenplan om je verhuizing in goede banen te leiden, is HuisVerkopen.nl ook de plek waar je moet zijn. Ook heb je toegang tot waardevolle tips om je woning voor de hoogste prijs te verkopen en kun je hier een duidelijk stappenplan vinden voor de verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen